دست نشان : داماش با حمایت هوادارانش به جایگاه واقعی دست خواهد یافت
اختصاصی سایت رسمی نادر دست نشان - نادر دست نشان گفت : داماش گیلان با حمایت هواداران پرشورش به جایگاه واقعی در جدول لیگ برتر دست خواهد یافت .
نادر دست نشان سرمربی سابق تیم پگاه گیلان در مورد نظرسنجی سایت هواداران داماش برای بازگشت او به شهر رشت ، به سایت شخصی اش گفت : مردم رشت همواره به من لطف داشته اند . آنها بسیار خونگرم و مهربان هستند . مردمانی دوست داشتنی که باید به خاطر نظرسنجی سایت هواداران داماش از آنها تشکر کنم . هنوز خاطرات شیرین همکاری با پگاه را از یاد نبرده ام . من با این خاطره ها زندگی می کنم و هیچ وقت محبت های آنان را فراموش نمی کنم .
دست نشان در مورد اینکه 65 درصد از کاربران سایت هواداران داماش خواهان بازگشت او در شرایط فعلی به تیم داماش هستند ، گفت : امیدوارم روزی بتوانم به رشت برگردم و در خدمت مردم این شهر باشم ولی انشاالله با حمایت هواداران داماش ، این تیم به جایگاه واقعی اش خواهد رسید .
دست نشان ادامه داد : تیم داماش از بازیکنان ، مربیان و به خصوص مدیریت کارآمدی تشکیل شده است که تنها حمایت کامل هواداران این تیم را نیاز دارند تا بتوانند این شرایط را گذرانده و به آنچه که استحقاقش را دارند دست یابند . برای مدیران و مربیان داماش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم هواداران خونگرم داماش با کمی صبر و حوصله ، داماش را در جایگاه مناسبی در لیگ برتر شاهد باشند .
سرمربی تیم فوتبال شهرداری اراک در مورد بازی نیمه کاره این تیم با کاوه تهران گفت : متاسفانه در روز بازی با این تیم مشاهده کردم که طول زمین را 10 متر کم کرده اند . همین امر باعث شد بازی فیزیکی و خشنی را شاهد باشیم . دقیقه 30 داور مسابقه یکی از بازیکنان کاوه را به دلیل تکل خشن از زمین بازی اخراج می کند ولی سرمربی این تیم بدون هماهنگی با تیم ما و داور بازی ، یکی از بازیکنان خودش را جایگزین بازیکن اخراجی شان می کند که این هم از شگفتی های این بازی بود .
دست نشان افزود : در نیمه دوم و در دقیقه 55 بازی ، در صورتی که تیم کاوه با یگ گل از تیم ما پیش بود ، کادرفنی این تیم ، تکل یکی بازیکنان ما را بهانه قرار می دهد و بدون در نظر گرفتن وقت های باقی مانده ، تیم خود را از زمین بازی خارج می کند .
نادر دست نشان در مورد بازی دوم این تیم با نیروی زمینی نیز به سایت شخصی اش گفت : در بازی دوم با پنالتی که نمی خواهم در موردش صحبت کنم ، بازی را واگذار کردیم . بچه های ما در این بازی فوق العاده کار کردند . به هرحال داور این بازی یکی از اعضای نیروی زمینی بود و طبیعی بود که قضاوت او بیشتر به سود نیروی زمینی باشد . شاید اگر پنالتی روی رضوان گران را می گرفت ، نتیجه بازی تغییر می کرد . در هر صورت ما در این بازی نتیجه را واگذار کردیم ولی در اصل برنده بازی بودیم چون این بازی ، یک مسابقه تدارکاتی خوب برای ما بود که توانستیم به نقاط ضعف و قدرت خود بیشتر پی ببریم .
دست نشان افزود : این دو بازی جهت شناخت بیشتر از بازیکنان شهرداری و پیاده کردن برنامه های تاکتیکی کادر فنی برگزار شد و نتایج آن اصلا برای ما مهم نبود . جا دارد از مسئولان هر دو تیم کاوه و نیروی مینی تشکر کنم که پذیرای تیم شهرداری اراک بودند .
سرمربی تیم شهرداری اراک در پایان در مورد بازی های تدارکاتی پیش روی این تیم گفت : هدفمان برگزاری بازی های تدارکاتی با تیم های لیگ برتری در شهر اراک است تا هواداران اراکی بیشتر در کنار تیم شهرشان باشند ولی در صورتی که تیم های لیگ برتری نتوانند به اراک بیایند ، به شهرهای آنها خواهیم رفت تا بتوانیم بازی های تدارکاتی خوبی را پیش از شروع بازی های لیگ دسته اول برگزار کنیم .
www.dastneshan.ir