مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط meraj130 » جمعه آگوست 05, 2011 9:53 am
[size=18:ad1ac26627]خبرگزاري آريا-در هفته اول هميشه مسابقات به سختي انجام مي شود چون بازيکنان به تازگي از دوران بدنسازي خارج شده اند و فکر مي کنم در هفته هاي بعدي بهتر ظاهر شويم.
غلامحسين پيرواني،سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان،ضمن بيان مطلب فوق،تاکيد کرد:با اينکه در هفته اول ليگ برتر مقابل داماش گيلان به تساوي بدون گل دست پيدا کرديم ولي واقعيت اين است که از عملکرد بازيکنان رضايت دارم و آنها همه سعي خود براي کسب همه امتياز اين مسابقه انجام دادند ولي در نهايت امتيازات تقسيم شد ولي بازيکنان به خوبي تاکتيک هاي مورد نظر را در زمين پياده کردند و همين مرا نسبت به آينده بسيار اميدوار کرد.
پيرواني به آرياگفت:البته بايد اعتراف کنم که تيم داماش گيلان با اينکه اولين حضور خود را در ليگ برتر تجربه مي کند ولي با اين حال مسابقه باکيفيتي را به نمايش گذاشت و بازيکنان آنها بسيار جنگنده و دونده ظاهر شدند و اگر در ادامه هم همين روند را ادامه دهند بدون شک در آخر امتيازات زيادي را بدست خواهند آورد ولي در هر صورت بازيکنان صنعت نفت تمام تلاش خو را انجام دادند و اطمينان داشته باشيد که در هفته هاي بعدي با افزايش هماهنگي تيمي جايگاه مناسبي را در جدول رده بندي کسب خواهيم کرد. [/size:ad1ac26627]
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط onlyrasht » جمعه آگوست 05, 2011 9:59 am
داماش شهر باران/23/

شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط MEHRDAD » جمعه آگوست 05, 2011 1:10 pm
بازی بسته ای رو انجام دادند ولی در کل تیمشون علاوه بر این بازیکنان قدرتی ای رو داشت و البته از هوای گرم و شرجی شهر رشت هم اونا استفاده بهتری بردند چون به این هوا عادت داشتند
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط kasra » جمعه آگوست 05, 2011 1:17 pm
اره اونا از لحاظ عدرت بدنی واقعا خوبن
-

kasra
- کاربر خیلی فعال
.png)