[quote:2076eaf106="popo131"][quote:2076eaf106="mahyarmaya"][quote:2076eaf106="Majid_Rasht"][size=15:2076eaf106]مهیار عزیز جملاتت خطاب به این رفیق نازنین یک دنیا درد دل همه ما را با خود داشت . شاید اضافه کردن هر جمله ای به آن نتواند آنچه را که به زیبایی بیان کردی کاملتر کند ولی به قول پویای عزیز که زیبا نوشت [/size:2076eaf106]" [color=black:2076eaf106]دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد . " [/color:2076eaf106][size=15:2076eaf106]انگار داماش حتی با وجود این نتایج هر روز بیشتر از روزقبل در تارو پود ما ریشه می کند . باور کنید حتی دیگر دوست ندارم لوگوی داماش هم تغیر کند انگار با دیدنش احساس غروری شیرین به من دست می دهد . ..دیروز ما همه در کنار این " رفیق تنها "بودیم شاید ما رفیق همیشه خوبی نباشیم اما حتما به جوانیمان خواهد بخشید دیروز ما همه شاهد ساقهای خسته کاپیتانمان بودیم دیروز ما همه شاهد چشمان پر از اشک ابوذر رحیمی بودیم ... شاید برای همین دلم می خواست که در داخل زمین بودم در آغوشش می گرفتم میگفتم . . . مرد گریه نکن . . . تو 120 دقیقه از جانت مایه گذاشتی و ما در هر آنچه که پیش آمده شریکیم .
مهیار جان اگر اجازه بدهی دلم می خواهد یک جمله من هم به این رفیق بگویم[/size:2076eaf106]
[size=18:2076eaf106][color=darkblue:2076eaf106]رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی[/color:2076eaf106][/size:2076eaf106][/quote:2076eaf106]
به دیده منت .ویرایش شد .
امیدوارم از ابوذر یک مصاحبه گرفته بشه .مشتاقانه منتطر حرف هاشم

[/quote:2076eaf106]
مهیار جان اتفاقا همین انیم ساعت پیش دیدمش ...جلوی پیزاریا بود با مختاری بود ..........بهش گفتم سلام مرد ......سرشو پایین آورد با لهجه مازندرانیش گفت شرمندم ......همونجا بغضش گرفت ..........بهش گفتم .........ما با تمام وجود شما رو دوس داریم و ازتون حمایت میکنیم ........ شما هم تلاشتونو بکنید[/quote:2076eaf106]
بومی هامون که همه با وجودن از مهدوی سن بالا که توی بی تعادلی هم نمیتونستن توپ رو از بگیرن تـــا جهان بخش جوان که اون سمت رو اتوبان کرده بود اما غیر بومی هامون دشته کمی از بومی هامون ندارن از رودبازیان سر بزیر تا متوسل زاده فروتن و خاکی تـــا مختاری و ابوذر که برای ما کم نمیذارن و مثل یه بومی جون میدن .ابوذر نشون داده به رشت و رشتی جماعت علاقه داره بی شک مثل مختاری اینجا نمک گیر میشه .مثل عابدینی که خودش رو از ما قدیمی تر میدونه و ارادتش رو به رشت دیرینه تر از من جوان رشتی میدونه.
این رو شک ندارم "ذنیا فقط فقط رشــت"