[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تـقـدیـم بـه تـنـهـا رفـیـقـم...داماش

تـقـدیـم بـه تـنـهـا رفـیـقـم...داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 4:32 pm

[quote:0e126bc1cb="Majid_Rasht"][size=15:0e126bc1cb]مهیار عزیز جملاتت خطاب به این رفیق نازنین یک دنیا درد دل همه ما را با خود داشت . شاید اضافه کردن هر جمله ای به آن نتواند آنچه را که به زیبایی بیان کردی کاملتر کند ولی به قول پویای عزیز که زیبا نوشت [/size:0e126bc1cb]" [color=black:0e126bc1cb]دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد . " [/color:0e126bc1cb][size=15:0e126bc1cb]انگار داماش حتی با وجود این نتایج هر روز بیشتر از روزقبل در تارو پود ما ریشه می کند . باور کنید حتی دیگر دوست ندارم لوگوی داماش هم تغیر کند انگار با دیدنش احساس غروری شیرین به من دست می دهد . ..دیروز ما همه در کنار این " رفیق تنها "بودیم شاید ما رفیق همیشه خوبی نباشیم اما حتما به جوانیمان خواهد بخشید دیروز ما همه شاهد ساقهای خسته کاپیتانمان بودیم دیروز ما همه شاهد چشمان پر از اشک ابوذر رحیمی بودیم ... شاید برای همین دلم می خواست که در داخل زمین بودم در آغوشش می گرفتم میگفتم . . . مرد گریه نکن . . . تو 120 دقیقه از جانت مایه گذاشتی و ما در هر آنچه که پیش آمده شریکیم .
مهیار جان اگر اجازه بدهی دلم می خواهد یک جمله من هم به این رفیق بگویم[/size:0e126bc1cb]
[size=18:0e126bc1cb][color=darkblue:0e126bc1cb]رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی[/color:0e126bc1cb][/size:0e126bc1cb][/quote:0e126bc1cb]
به دیده منت .ویرایش شد .
امیدوارم از ابوذر یک مصاحبه گرفته بشه .مشتاقانه منتطر حرف هاشم :?
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه آپريل 07, 2013 4:56 pm

مهیار جان به سرافرازی داماش قسم منظور من این نبود که این جمله را به نوشته زیبایت اضافه کنی . . . :x
با این حال بر من منت گذاشتی و باعث افتخارم است که این درد دل را هم در میان متن زیبایت گنجاندی .
همیشه پیروز و سلامت باشی
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:42 pm

[quote:f7c125a3cb="mahyarmaya"][quote:f7c125a3cb="Majid_Rasht"][size=15:f7c125a3cb]مهیار عزیز جملاتت خطاب به این رفیق نازنین یک دنیا درد دل همه ما را با خود داشت . شاید اضافه کردن هر جمله ای به آن نتواند آنچه را که به زیبایی بیان کردی کاملتر کند ولی به قول پویای عزیز که زیبا نوشت [/size:f7c125a3cb]" [color=black:f7c125a3cb]دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد . " [/color:f7c125a3cb][size=15:f7c125a3cb]انگار داماش حتی با وجود این نتایج هر روز بیشتر از روزقبل در تارو پود ما ریشه می کند . باور کنید حتی دیگر دوست ندارم لوگوی داماش هم تغیر کند انگار با دیدنش احساس غروری شیرین به من دست می دهد . ..دیروز ما همه در کنار این " رفیق تنها "بودیم شاید ما رفیق همیشه خوبی نباشیم اما حتما به جوانیمان خواهد بخشید دیروز ما همه شاهد ساقهای خسته کاپیتانمان بودیم دیروز ما همه شاهد چشمان پر از اشک ابوذر رحیمی بودیم ... شاید برای همین دلم می خواست که در داخل زمین بودم در آغوشش می گرفتم میگفتم . . . مرد گریه نکن . . . تو 120 دقیقه از جانت مایه گذاشتی و ما در هر آنچه که پیش آمده شریکیم .
مهیار جان اگر اجازه بدهی دلم می خواهد یک جمله من هم به این رفیق بگویم[/size:f7c125a3cb]
[size=18:f7c125a3cb][color=darkblue:f7c125a3cb]رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی[/color:f7c125a3cb][/size:f7c125a3cb][/quote:f7c125a3cb]
به دیده منت .ویرایش شد .
امیدوارم از ابوذر یک مصاحبه گرفته بشه .مشتاقانه منتطر حرف هاشم :?[/quote:f7c125a3cb]

مهیار جان اتفاقا همین انیم ساعت پیش دیدمش ...جلوی پیزاریا بود با مختاری بود ..........بهش گفتم سلام مرد ......سرشو پایین آورد با لهجه مازندرانیش گفت شرمندم ......همونجا بغضش گرفت ..........بهش گفتم .........ما با تمام وجود شما رو دوس داریم و ازتون حمایت میکنیم ........ شما هم تلاشتونو بکنید
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:43 pm

رضا زارع عزیز یادته بازی با تراکتور یکی از مرد ها میانسال اومده بود پیش منو تو وقتی داشتیم بنر رشت رو هماهنگ میکردیم با بچه های روبرو؟
دیروز دیدمش با دوستش بود.بازو روی چشمش گذاشته بود داشت گریه میکرد . اونقدر داغون بود که نمی شد چی بگم و دلداریش بدم.
فقط یک جمله اش یادم میومد از بازی با تراکتور " که میگفت:عابدینی بُگفته بوو که حذفیَ تهران دورون برگزار کونیمی" جانِ شیمی ماران کاری بوکونید کی بازی رشت دوروون بِبه"من خوودم فومن شینم اما تهران دورون زندگی کنُم اما همه بازین مهمَ آیَم رشت!

من که خونه ام همین جاست داشتم آتیش میگرفتم و الانم حال خوبی ندارم وای به حال اون آبرار که باید بره توی تهران خراب شده توی اون همه تهرانی بی ریشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه آپريل 07, 2013 5:50 pm

[quote:2076eaf106="popo131"][quote:2076eaf106="mahyarmaya"][quote:2076eaf106="Majid_Rasht"][size=15:2076eaf106]مهیار عزیز جملاتت خطاب به این رفیق نازنین یک دنیا درد دل همه ما را با خود داشت . شاید اضافه کردن هر جمله ای به آن نتواند آنچه را که به زیبایی بیان کردی کاملتر کند ولی به قول پویای عزیز که زیبا نوشت [/size:2076eaf106]" [color=black:2076eaf106]دیروز باختیم ...ولی عشق به شهرم ..و تیمم بیشتر شد . " [/color:2076eaf106][size=15:2076eaf106]انگار داماش حتی با وجود این نتایج هر روز بیشتر از روزقبل در تارو پود ما ریشه می کند . باور کنید حتی دیگر دوست ندارم لوگوی داماش هم تغیر کند انگار با دیدنش احساس غروری شیرین به من دست می دهد . ..دیروز ما همه در کنار این " رفیق تنها "بودیم شاید ما رفیق همیشه خوبی نباشیم اما حتما به جوانیمان خواهد بخشید دیروز ما همه شاهد ساقهای خسته کاپیتانمان بودیم دیروز ما همه شاهد چشمان پر از اشک ابوذر رحیمی بودیم ... شاید برای همین دلم می خواست که در داخل زمین بودم در آغوشش می گرفتم میگفتم . . . مرد گریه نکن . . . تو 120 دقیقه از جانت مایه گذاشتی و ما در هر آنچه که پیش آمده شریکیم .
مهیار جان اگر اجازه بدهی دلم می خواهد یک جمله من هم به این رفیق بگویم[/size:2076eaf106]
[size=18:2076eaf106][color=darkblue:2076eaf106]رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی[/color:2076eaf106][/size:2076eaf106][/quote:2076eaf106]
به دیده منت .ویرایش شد .
امیدوارم از ابوذر یک مصاحبه گرفته بشه .مشتاقانه منتطر حرف هاشم :?[/quote:2076eaf106]

مهیار جان اتفاقا همین انیم ساعت پیش دیدمش ...جلوی پیزاریا بود با مختاری بود ..........بهش گفتم سلام مرد ......سرشو پایین آورد با لهجه مازندرانیش گفت شرمندم ......همونجا بغضش گرفت ..........بهش گفتم .........ما با تمام وجود شما رو دوس داریم و ازتون حمایت میکنیم ........ شما هم تلاشتونو بکنید[/quote:2076eaf106]
بومی هامون که همه با وجودن از مهدوی سن بالا که توی بی تعادلی هم نمیتونستن توپ رو از بگیرن تـــا جهان بخش جوان که اون سمت رو اتوبان کرده بود اما غیر بومی هامون دشته کمی از بومی هامون ندارن از رودبازیان سر بزیر تا متوسل زاده فروتن و خاکی تـــا مختاری و ابوذر که برای ما کم نمیذارن و مثل یه بومی جون میدن .ابوذر نشون داده به رشت و رشتی جماعت علاقه داره بی شک مثل مختاری اینجا نمک گیر میشه .مثل عابدینی که خودش رو از ما قدیمی تر میدونه و ارادتش رو به رشت دیرینه تر از من جوان رشتی میدونه.
این رو شک ندارم "ذنیا فقط فقط رشــت"
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » دوشنبه ژانويه 20, 2014 11:29 am

سالروز در گذشت استا نامجو رو به گیلانی ها تسلیت میگم /3/ ...

داشتم تو سیستم مقالاتی که ذخیره کردم رو نگاه می کردم، اینو دیدم گفتم بیارمش بالا تا کسایی که ندیدنش ببیننش... یکی از بهترین دلنوشت هایی بود که تو این چند سال تو وارش خوندم ...

من و تو با هم برزگ شده ایم و دیگر توان کسی نیست ما را از هم جدا کنن"این مرام ریشه اش در قلبم است و اثبات کردیم که این رفاقت یک ادعا نیست و برای بودن مینویسم"میخوانم"اشک می ریزم"ناسزا میشنوم"فنا میشوم و البته نابودشان میکنم.
رفیق ، ما اینجایم ! کنار تو !
نخواهمت بخشید فقط به یک گناه ، . . اگر فکر کنی که تنهایی

تو روزنهء نوری درخانهء ظلمت پوش...

به امید روزهای خوب برای داماش و تموم شدن این روزهای سخت..
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه ژانويه 20, 2014 12:11 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » دوشنبه ژانويه 20, 2014 5:06 pm

من این متنو اون موقع ها ندیدم ،جا داره اول از همه از مهیار عزیز تشکر کنم بابت این متن قشنگش و ودر ادامه از کامنهاش که کم از متن زیباش نداشتن،

این متن خیلی بی ربط به حال و هوای این روزهای داماش نیست،
درسته ما می بازیم اما امیدمونو از دست ندادیم درسته کمی زمین خوردیم اما دوباره تلاش میکنیم تا بایستیم ...

این شعار حقیقت داره:
طرفدار داماشیم .... تا آخرش باهاشیم
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژانويه 20, 2014 5:26 pm

نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shervin1381 » سه شنبه ژانويه 21, 2014 5:38 pm

با اینکه مدت زیادی از نوشته مهیار عزیز میگذره ومن قبلا این نوشته رو ندیده بودمش اما حس وحال این روزهای همه ماهارو داره طوری که اشک رو به چشامون میاره وگونه هامون رو خیس میکنه وحس زیبایی میده واز دوست گرامیمون antirosهم متشکرم که این نوشته پر محتوی رو بالا اورد تا یکبار دیگر با خوندن اون حس بهتری داشته باشیم ووفاق رو جایگزین نفاق کنیم تا داماشمان جان دوباره ای بگیره
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » سه شنبه ژانويه 21, 2014 6:23 pm

متن بسیار زیبایی بود.
ممنون.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال