[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نفت تهران V.Sداماش گیلان/تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

نفت تهران V.Sداماش گیلان/تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 12:27 pm

[quote:2f806e6c88="saleh1346"]ناظمي: فاصله ما و ملوان 3 گل نبود
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: مقصر شکست داماش مقابل ملوان انزلي من هستم چون بازيکنانم را به خوبي توجيه نکرده بودم.
افشين ناظمي درباره شکست 3 بر صفر داماش مقابل ملوان بندرانزلي اظهار داشت: فوتبال است و اتفاقات زيادي در آن مي‌افتد. از نتيجه به دست آمده متاسفم و شرمنده هواداران رشتي هستم.
به گزارش تسنيم،وي با اشاره به دلايل شکست داماش افزود: بي‌توجهي ما يکي از دلايل شکست‌مان بود. بازيکنان در زمين باهوش عمل نکردند و با وجود اينکه تذکرات لازم درباره حواشي اين ديدار را به آنها داده بوديم اما خوب کار نکردند. البته مقصر اين شکست من هستم، چون بازيکنانم را به خوبي توجيه نکرده بودم.
سرمربي داماش ادامه داد: فاصله داماش و ملوان 3 گل نبود و با وجود خوردن 3 گل 5،6 موقعيت براي گلزني داشتيم. جمعه روز خوب دروازه‌بان ملوان بود و اگر فيلم بازي را نگاه کنيد متوجه مي‌شويد که چقدر براي گلزني فرصت داشتيم. بايد در آينده تلاش بيشتري کرده و شکست مقابل ملوان را جبران کنيم. من به شخصه به آينده داماش اميدوارم.
ناظمي در خصوص داوري ديدار داماش گيلان - ملوان بندرانزلي عنوان کرد: در مورد داوري صحبت نمي‌کنم با اين حال اعتقاد دارم داور در اخراج رضا کاردوست عجله کرد. در صحنه اخراج کاردوست حرکت اول را اميرحسين فشنگچي، بازيکن ملوان انجام داد و سپس کاردوست از خود واکنش نشان داد. به نظرم سعيد مظفري‌زاده در آن صحنه عجله کرد.
وي درباره واکنش هواداران داماش پس از شکست مقابل ملوان گفت: قطعاً مردم انتظار چنين شکستي را نداشتند. متاسفانه نتوانستيم انتظارات آنها را برآورده کنيم. در جريان بازي و تا قبل از پنالتي هيچ توپي دروازه داماش را تهديد نمي‌‌کرد ولي پس از اعلام پنالتي همه حواشي بازي از جمله پنالتي، اخراج بازيکن ما و ...دست به دست هم داد تا داماش نتواند بازي خودش را انجام دهد.
سرمربي داماش تصريح کرد: باور کنيد پس از اين اتفاق تمام فکر و ذکر من در جريان بازي بود و اصلاً حواسم به سکوها و شعارهاي تماشاگران نبود.
ناظمي با اشاره به ديدار روز جمعه داماش مقابل نفت تهران خاطرنشان کرد: نفت تيم خوبي است. سعي مي‌‌کنيم تمرينات بهتري را پشت سر بگذاريم و با ريکاوري خوب به مصاف تيم نفت و سرمربي خوب آن برويم تا جبران شکست هفته قبل را کرده باشيم[/quote:2f806e6c88]

[color=red:2f806e6c88]چقد راحت به موضوع نگاه میشه ! [/color:2f806e6c88][color=black:2f806e6c88]دقیقا زمانی ترس بی تدبیری ناظمی به جان من افتاد که بعد بازی با راه آهن تو رشت
ما باختیم و حذف شدیم !!! اونموقع هم اینچنین ساده به موضوع نگاه کرد، انگار حذفی باری بر دوش داماش بود که با اوت
شدت بار برداشته شد! متاسفانه نحوه دید به بازی ملوان هم دقیقا همون دید هست ......[/color:2f806e6c88]
[color=blue:2f806e6c88]جز تاسف چیزی بر زبانم نمیاد.[/color:2f806e6c88]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:41 pm

مثل اینکه این بازی هم قراره دروازه بان قرن جناب دهقانی تو چهارچوب قرار بگیره!!!!

فقط امیدوارم این اتفاق نیفته ...........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yazdani » يکشنبه دسامبر 08, 2013 4:58 pm

/9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /20/ملوان اصلا جزءامار نیست.دلم میخواد با سر برم تو دیوار
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yazdani در يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:18 pm .
نماد کاربر
yazdani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 5:31 pm

هنوز شرایط روحیم میزون نشده 8O ایشالله جبران می کنیم و از همه می خوام پشت تیم رو خالی نکنید /13/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:02 pm

منم فکر میکنم اگه فرهانی بازی نمیکنه بهتره لایقی فر استفاده بشه
حبیب دهقانی تقریبا انقدر ضعیف کار کرده که فکر کنم ناظمی مثلا مختاری رو بزاره تو دروازه بهتر بتونه عمل کنه

متاسفم که این انتقاد رو میکنم ولی به نفع تیم هست و حبیب دهقانی دروازه بانی در حد لیگ برتر نیست
انصافا از دروازه بان های ایرانی : احمدی
و دانیال داوری
خارجی هم همین پاشنکو که اگه نبود تیم ملوان بد بخت بود .
امیدوارم ناظمی در صورت نرسیدن فرهانی از لایقی فر استفاده کنه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:38 pm

[b:e13ff7a721]سلام
آقایان بهنام دروازه بان چابک و با انگیزه ای است ولی قد بلند نیست چیزی که در امر خطیر دروازه بانی بسیار مهم است. فوتبال رشت همیشه دروازه بانهای در سطح ملی داشته مثل امید هرندی،مجید فردی،هادی طباطبائی و علی نظر محمدی ولی چند سالی است مشکل پیدا کردیم و آنهم مربوط میشود به اینکه ما سازندگی نداشتیم حالا اگر آقای ناظمی در بازی با نفت تهران ریسک کند و بهنام را در ترکیب بگذارد مشخص می شود که این دروازه بان چه در چنته دارد امیدوارم که پاسخ مثبت بگیریم و مشکل در این پست حل شود. به امید موفقیت تیم در زوز جمعه

فرهاد از رشت[/b:e13ff7a721][size=18:e13ff7a721] [/size:e13ff7a721][color=blue:e13ff7a721] [/color:e13ff7a721]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط armangharibinia » يکشنبه دسامبر 08, 2013 6:43 pm

باختیم و بد باختیم
هشتاد درصد ترکیب اشتباه و مابقی داور
بازی با نفت رو دلم افتاده 1_1 مساوی میشسه
ان شا الله
یک داماشی با تعصب از رودبار زیتون
نماد کاربر
armangharibinia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 26, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidrod » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:31 pm

من به فراز و فرود های فوتبال عادت کردم با بردهای داماش شاد میشم و با باخت هاش هم نارحت ولی شادی و غمم اونقدر نیست که از کوره در برم و همیشه تعادل خودم رو حفظ می کنم ولی باخت تحقیر امیز جلوی ملوان کمرم رو شکست دو روز در شوک اون بازی لعنتی بودم اصلا نمی تونم باخت به اون وجه رو هضم کنم.خداییش ملوان تیم نبود که ما ازش ببازیم ما به حماقت و خامی خودمون باختیم نه به ملوان آخرین باری که برای فوتبال اینطوری هنگ بودم باخت 5 بر یک مقابل صنعت نفت تو لیگ یک بود و عابدینی و باشگاه داماش هم هیچ وقت بعد از اون باخت تا این حد در موضع ضعف نبودند و این همه هجمه بر علیهشون نبود عابدینی اون سال اشتباهات زیادی داشت از اوردن فیروز تا فراری دادن بازیکنای بومی و عوض کردن رنگ پیراهن تیم به قرمز و... وقتی به اشتباهاتش پی برد با بازگرداندن بومی ها به تیم و بازگشت به پیراهن آبی و... گام به گام تونست دل شکسته هواداران رو به دست بیاره احتمالا بعد از اون باخت مفتضحانه هواداران تا مدت زمان زیادی طبق تجاربی که از گذشته وجود داره با تیم قهر خواهند کرد و در جبهه مقابل مسئولان باشگاه خواهند بود فقط و فقط نتایج خوب و تصمیمات سنجیده می تونه دل شکسته هواداران رو بدست بیاره امیدوارم بازی با نفت و نتیجه گرفتن در بازی پیش رو پلی بشه برای شروعی دوباره
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 7:41 pm

[color=blue:9b02477c64]دوست عزیزمون (sepidrod)، این یک خطی که در امضا شما نوشتید، ایده کسی هست یا از شماست؟[/color:9b02477c64]
[color=red:9b02477c64][روشنفکر بازی از کوته فکر بودن بهتره][/color:9b02477c64]
[color=black:9b02477c64]من فکر میکنم این حرف اشتباست، چون اگه فردی کوته فکر باشه، موضعش روشن هست، اما وانمود به روشنفکری اثرات مخربتری داره![/color:9b02477c64]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidrod » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:10 pm

[quote:02dfa81254="miladcivil"][color=blue:02dfa81254]دوست عزیزمون (sepidrod)، این یک خطی که در امضا شما نوشتید، ایده کسی هست یا از شماست؟[/color:02dfa81254]
[color=red:02dfa81254][روشنفکر بازی از کوته فکر بودن بهتره][/color:02dfa81254]
[color=black:02dfa81254]من فکر میکنم این حرف اشتباست، چون اگه فردی کوته فکر باشه، موضعش روشن هست، اما وانمود به روشنفکری اثرات مخربتری داره![/color:02dfa81254][/quote:02dfa81254]

بنده که اصلا دارای صفات روشن فکری نیستم و چنین ادعایی هم ندارم روشنفکری خیلی خیلی با من یکی فاصله داره
در پاسخ به شما بعضی وقتها وقتی از سر دلسوزی برخی از نظرات رو مبنی بر فحش ندادن و رعایت ادب در ورزشگاه و...درج می کنم که اونم به خاطر اینه که به تیم خودمون ضربه نخوره و شان و شخصیت تیم و شهر ما پایین نیاد بعضی ها من رو به روشنفکر بازی و... محکوم می کنند و من هم اون امضا رو خطاب به اون عده درج کردم و گرنه همون طور که گفتم بنده تا روشنفکر شدن راه درازی دارم و چنین افتخاری ندارم.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط yazdani » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:08 pm

تعهد و پیروی کورکورانه از یک نظر نه تنها فضیلت نیست بلکه یک گناه روشنفکری است
نماد کاربر
yazdani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 08, 2013 9:49 pm

[quote:862a24cc1d="sepidrod"][quote:862a24cc1d="miladcivil"][color=blue:862a24cc1d]دوست عزیزمون (sepidrod)، این یک خطی که در امضا شما نوشتید، ایده کسی هست یا از شماست؟[/color:862a24cc1d]
[color=red:862a24cc1d][روشنفکر بازی از کوته فکر بودن بهتره][/color:862a24cc1d]
[color=black:862a24cc1d]من فکر میکنم این حرف اشتباست، چون اگه فردی کوته فکر باشه، موضعش روشن هست، اما وانمود به روشنفکری اثرات مخربتری داره![/color:862a24cc1d][/quote:862a24cc1d]

بنده که اصلا دارای صفات روشن فکری نیستم و چنین ادعایی هم ندارم روشنفکری خیلی خیلی با من یکی فاصله داره
در پاسخ به شما بعضی وقتها وقتی از سر دلسوزی برخی از نظرات رو مبنی بر فحش ندادن و رعایت ادب در ورزشگاه و...درج می کنم که اونم به خاطر اینه که به تیم خودمون ضربه نخوره و شان و شخصیت تیم و شهر ما پایین نیاد بعضی ها من رو به روشنفکر بازی و... محکوم می کنند و من هم اون امضا رو خطاب به اون عده درج کردم و گرنه همون طور که گفتم بنده تا روشنفکر شدن راه درازی دارم و چنین افتخاری ندارم.[/quote:862a24cc1d]

[color=red:862a24cc1d]نه دوست عزیزم،ایچنین نفرما. به شخصه از نظرات شما در این سایت بسیار استفاده میکنم.[/color:862a24cc1d]
[color=blue:862a24cc1d]دلیل و منطق جالبی بود، آخه بعضی از دوستان جملاتی از شعرا و نویسندگان در امضا خودشون قرار میدن، من گفتم
شاید اینم همینطوره. [/color:862a24cc1d][color=green:862a24cc1d]دلیل شما برای بنده محترم و والاست اما باز به همون دلیلی که گفتم، حس میکنم این جمله اشتباست :wink: [/color:862a24cc1d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه دسامبر 09, 2013 4:34 am

اگه بچه ها همت کنن میبریم
داماش ثابت کرده غیر قابل پیش بینیه /11/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه دسامبر 09, 2013 8:08 am

تیم نفت تهران تیمی که قشنگ بازی میکنه و هرگز ضدفوتبال بازی نمیکنه.
پس ما هم میریم بازی خوب خودمون را ارائه میدیم البته با اولویت بر دفاع.
اگر دفاع های ما کمی چالاک تر عمل کنند و تمرینات و بازی ها را جدی تر بگیرند میتونیم در مقابل حملات نفت ایستادگی کنیم و در ضد حملات امیدوار باشیم.
فقط ناظمی، جان هرکی را دوست داری متوسل زاده را بزار برای تعویض طلایی، چون هر وقت فیکس بازی کرده ضعیف بوده و باید ذخیره بیاد تو زمین.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » سه شنبه دسامبر 17, 2013 3:29 am

ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای