سايت گل ـ امير عابديني مديرعامل داماش گيلان مثل يك مربي در حال جذب بازيكن و جمعوجور كردن تيمش است. او كه يكي از مديران كاربلد فوتبال ايران به شمار ميرود در صدد آماده كردن يك تيم پرقدرت براي حضور در ليگ برتر است. با عابديني در مورد وضعيت داماش حرف زديم كه ناخودآگاه بحث به پرسپوليس كشيد و مديرعامل سابق اين باشگاه حرفهاي جالبي زد. مصاحبه عابديني با خبرنگار سايت گل را ميخوانيد.
آقاي عابديني، تا الان چند بازيكن را از ليگ برتر جذب كردهايد؟
جهانگير عسگري، ميلاد زنيدپور، محمد غلامي و ابوذر رحيمي را جذب كرديم و امروز يا فردا يك دروازهبان را هم به خدمت خواهيم گرفت. در ضمن عباس آقايي و همچنين محمدي مهاجم نفت مسجدسليمان را جذب كردهايم.
مثل اينكه ميتوانيد سه بازيكن ديگر از ليگ برتر بگيريد؟
بله همينطور است. من بايد يك دروازهبان دوم بگيرم، يك دفاع بخرم و يك جاي خالي را هم نگه ميدارم براي جذب يك بزرگوار.
حتما منظورتان مهدي مهدويكيا است؟
بله دقيقا.
فكر ميكنيد چرا پرسپوليسيها هنوز با مهدويكيا قرارداد نبستهاند؟
آنها فقط بلدند كارهاي سياسي انجام بدهند. شما ديديد كه كاشاني چگونه مربي آورد و چگونه با اين سياسي بازيها با شعور مردم بازي كرد. آن كميتهاي هم كه تشكيل شد كميته فني نبود بلكه كميته گزينش بود. اين كميته تصميمي گرفت كه از قبل به آنها ديكته شده بود و من براي بيژن ذوالفقار نسبت، محمد پنجعلي و زادمهر واقعا متأسفم من نميدانم اين آقايان چگونه بازي خوردند.
شما معتقديد استيلي از مدتها قبل انتخاب شده بود؟
بله، صددرصد همينطور است. پرسپوليسيها از مدتها قبل با بازيكنان حرف زدند و حتي به دنبال محل اردو بودند. اگر پرسپوليس يك مجمع فوتبالي داشت يا يك كميته فني در اين باشگاه تشكيل شده بود ميشد اين مسائل را توجيه كرد ولي ما ميدانيم در باشگاه پرسپوليس چه خبر است. به نظر من آنها با علي دايي يك بازي سياسي كردند و در نهايت اين دايي بود كه برنده شد. چه كسي باور ميكند كه استيلي به صورت ناگهاني سرمربي پرسپوليس شد؟
ولي پرسپوليسيها اول دايي را انتخاب كردند و بعد اين مربي از حضور در پرسپوليس انصراف داد. نظر شما چيست؟
شما برويد و ببينيد اين آقايان چگونه دايي را انتخاب كردند، چگونه از او برنامه خواستند و چگونه از او خواستند كه جواب نهايي را بدهد. وقتي دايي به پرسپوليس برنامه داد، اين معني را ميدهد كه او مديريت اين سيستم را قبول دارد ولي آقايان قضيه را طور ديگري جلوه دادند. آنها ميخواستند كار به جايي برسد كه دايي به دستبوسي بيفتد. اين آقايان ميخواستند عقدهها و نافرجاميهاي زندگي خود را در اينجا خالي كنند و مشخص شد كه عقده كاشاني از دايي مربوط به چه مسائلي است.
فكر ميكنيد حميد استيلي در پرسپوليس موفق شود؟
آمدن استيلي به پرسپوليس خوب نبود. من براي او آرزوي موفقيت دارم ولي روش آمدن او خوب نبود.
به نظر شما چرا پرسپوليس در جذب بازيكن به بنبست رسيده است؟
بازيكني نمانده كه آنها بگيرند.
راستي نگفتيد كه بالاخره مهدويكيا را جذب ميكنيد يا خير؟
اعتقاد دارم كه پرسپوليس خانه مهدويكيا است و اگر با سياسيبازي دراين خانه را به روي بستهاند، مطمئن باشيد كه مهدي را جذب ميكنيم. او آدمي نيست كه حاضر باشد به راحتي تحقير شود و جزو نخبههاي فوتبال آسيا است. فكر ميكنم اگر مهدويكيا به پرسپوليس برود محبوبيت استيلي تحتالشعاع قرار بگيرد.
ولي اگر او به پرسپوليس برود، قبول داريد كه تمام حرفهاي شما رد ميشود؟
اتفاقا من اين حرفها را ميزنم كه پرسپوليسيها برعكس عمل كنند و مهدويكيا به اين تيم برود. آنها علي كريمي را جذب كردند تا از بحران مربيگري بيرون بيايند و آبي روي آتش بريزند. حالا هم ميخواهند با مهدويكيا بازي كنند و اگر مهدي به پرسپوليس نرفت، اينبار كريمي را وسط مياندازند و بگويند او دوست نداشت مهدويكيا به پرسپوليس بيايد تا خودش بازوبند را ببندد. البته من كريمي را ميشناسم و ميدانم اصلا اهل اين حرفها نيست.