[quote:21f30f98fa="mahmood1331"][quote:21f30f98fa="mehdi_damash"]آقا یه خواهشی دارم از بچه هایی که فردا دارن میان آخرش 200 نفر داریم میریم به نمایندگی از خیل عظیم طرفدارن داماش.پس اونجا بحث تیفوسی و اچ و اس و آر پیش نیارین همه کنار هم یکصدا عشقمونو تشویق میکنیم

[/quote:21f30f98fa]
[size=18:21f30f98fa][color=black:21f30f98fa]اگه قراره بین عاشقای یه تیم ،بازی جایگاه s وh و M و . . . در بیاریم بهتره که هیچ وقت به فکر این نباشیم که چه میدونم کمیته انضباطی یا فدراسیون و یا حتی یه گام بالاتر واسه پیشرفتهای اجتماعی و اقتصادی تو استان ما ،کسی بیاد و به فکر ما باشه
وقتی که 500 نفر عاشق نمیتونیم با هم یه تعامل به وجود بیاریم بهتره که از لحاظ اقتصادی استان بیست و نهم کشور باشیم و از لحاظ صنعتی استان سی ام کشور باشیم و یا چه می دونم تیم ما به لحاظ مالی ،همیشه اندر خم یه کوچه باشه[/color:21f30f98fa][/size:21f30f98fa][/quote:21f30f98fa]
[color=black:21f30f98fa]مطمئن باشید چنین مواردی رو ما توی رشت نداریم.ما با تموم بچه های استادیوم دوستیم.من به شخصه دوستای خیلی خوبی توی پشت دروازه دارم.خودم هم 2 سال اونجا مینشستم.ما همه با هم دوستیم هیچوقت مشکل نداشتیم و نخواهیم داشت.فکر میکنم مهدی عزیز هم فقط خواست تذکر بده نه اینکه چنین موردی رو داشته باشیم
ما هممون توی یک چیز باهم یک کلامیم و اون داماش عزیزمونه.هممون :طرفدار داماشیم/تا آخرش باهاشیم...[/color:21f30f98fa]