همفکری با افشین ناظمی در مسایل فنی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin_gilan » دوشنبه آگوست 12, 2013 8:06 pm

اولا عابدینی نمیذاره
همه دسته اونه
برو ب افشین ناظمی بگو بهنام و بزار تو دروازه ببین چی میگه
دوما مگه خونه خالیه ک ما ب مربی تیم هم فکری بدیم.البته نظر چرا اما هم فکری فکر نکنم تاپیکه خوبی باشن.ما در حد همون نظریم.نه هم فکری.هروقت مدرک مربی گری گرفتیم بعد /15/
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه آگوست 12, 2013 8:27 pm

:wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط metall در جمعه اکتبر 18, 2013 6:31 pm .
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » دوشنبه آگوست 12, 2013 9:26 pm

[quote:630347c7c2="metall"][quote:630347c7c2="armin_gilan"]اولا عابدینی نمیذاره
همه دسته اونه
برو ب افشین ناظمی بگو بهنام و بزار تو دروازه ببین چی میگه
دوما مگه خونه خالیه ک ما ب مربی تیم هم فکری بدیم.البته نظر چرا اما هم فکری فکر نکنم تاپیکه خوبی باشن.ما در حد همون نظریم.نه هم فکری.هروقت مدرک مربی گری گرفتیم بعد /15/[/quote:630347c7c2]

من فکر میکنم مردم ما خیلی فوتبال فهم باشن هر کی که میتونه انجام میده :twisted: و افشین خان هم اگه دوست داشت میتونه از فکر دیگران استفاده کنه نشیدی چند مغز از یکی بهتره من میگم هر کی توانایشو داره باید کمک کنه[/quote:630347c7c2]

مردم ایران تو چه تخصصی فهیم نیستن؟
80 میلیون پزشک! 80 میلیون سیاستمدار! 80 میلیون جامعه شناس!80 میلیون معمار و مهندس عمران! و......... فقط و فقط توی ایران 80 ملیونی وجود داره!

خیلی هم عجیب نیست که همه ما حق اظهار نظر تخصصی در مورد ترکیب تیم محبوبمون رو داشته باشیم! اصلا خود همین حاجی عابدینی خودمون هم فوتبالیست بوده و هم مربی و هم مدیر عامل و هم استاندار و هم کلی سابقه مدیریتی داشته! تازه هم زمان که مدیر عامل و ارنج چین داماشه با حفظ سمت متخصص امور پرسپولیس هم هست و کلی برای پرسپولیس نظر کارشناسی میده! تازه سازمان لیگ و اینا بماند!

پس کی بهتر از ما برای اظهار نظر فنی؟ اینجا هممون متخصصیم! همه بازی های داماش رو مو به مو تحلیل میکنیم! همینه که هست !
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 8:34 pm

ریباند - شوت

فکر کنم مدتی هست که این موضوع رو برسی میکنم این چیز مهمی هست که تو فوتبال ما داره کم رنگ و کم رنگ تر میشه مخصوصا تو داماش میخوام به شوت زدن اشاره کنم بعد برسی متوجه شدم که در صد بالایی از گل ها اختصاص داره به شوت اگه تو چهار چوب باشه متعجب شدم که خیلی از گل ها از ریباند شوت به گل تبدیل شده

مخصوصا که دروازبان های ایرانی توپ رو یک ضرب جمع نمیکنن
حالا ریباند چیه ؟
اصل اصطلاح این حرکت در بسکتباله زمانی که شوت زده بشه و به هر دلیلی گل نشه مثل این که به تیرک و یا به مانعی برخورد کنه و برگرده ، این همون چیزیه که مهاجم میتونه از توپ برگشتی استفاده کنه تا گل بزنه
من فقط میخوام این رو بگم که شوت تو چهار چوب حتی از فاصله تغریبا دو ر احتمال گل شدنش خیلی زیاده
ولی اینجا مشکلی که هست خیلی پیش میاد بازیکنای ما توپ را به آسمون میزنن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » يکشنبه سپتامبر 01, 2013 9:33 pm

اي كاش واقعا تيم و همه چي دست ناظمي بود. تو كارش زياد دخالت ميشه. خودش مستقيم رو تيم تاثير نداره
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان