گسترش فولاد تبریز vs داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط lvlamad_2010 » شنبه آگوست 24, 2013 5:08 pm

[quote:8f77e0cc40="antiros"]خدا رو شکر که به هر طریقی این 3 امتیاز حساس رو گرفتیم و امیدوارم 3 امتیاز سپاهان هم ببریم ... بازی رو ندیدم و اصلا برام مهم نیست چطور بازی کردیم و فقط نتیجه برام مهم ...

[color=black:8f77e0cc40]پ.ن: lvlamad_2010 ابرار دمت گرم که از درو داهاتای ارومیه واسه تشویق تیم شهرت رفتی تا تبریز :P از بقیه ابراران هم تشکر می کنم که پرچم رو تو تبریز هم بالا نگه داشتن ... /3/ [/color:8f77e0cc40]

[img:8f77e0cc40]http://upload7.ir/images/30592088489590435556.jpg[/img:8f77e0cc40]

هرجا اسم از داماش است ، نام یک [color=blue:8f77e0cc40]وارشی[/color:8f77e0cc40] می درخشد :wink:[/quote:8f77e0cc40]

نوکرم ابرار جای همه خالی طوری تشویق میکردیم روو دمشون مونده بود هی طبل می زند صدای ما در نیاد :D
بقیه بچه ها هم همه افسر وظیفه هستن
نکته مهمی که این بازی داشت آشفتگی خط دفاعی ما بوود ، بعد برد وقتی افشین ناظمی داشت می رفت بهش گفتم خط دفاع داره بی نظم کار می کنه که افشین خان گفت که تیمی که 90 دقیقه گل نخرده یعنی خوب کار کرده ، که از نظر من این نمی تونه درست باشه براش توضیح دادم و اون هم لبخند زد رفت ، آدم باید تو برد ها نقاط ضعف تیمشو ببینه وگرنه تو باخت ها کل تیم نقاط ضعف داره ، از نظر من خط دفاع ما هماهنگ نیست و همین موضوع یه استرس خاصی تو خط دفاع ما انداخت ، هادی محمدی بازیکن خوبیه اما اعتماد بنفس زیاد کار دست آدم می ده زیاد بازی با توپ می کنه که باعث می شه حریف دستشو بخونه
در مورد خط هافبک ، خط هافبک ما نسبت به گذشته داره ضعیف کار می کنه ما نمی تونیم زیاد حفظ توپ کنیم تو وسط زمین این هم تو حمله ما رو به دردسر می ندازه هم تو دفاع
ولی با تمام این اوضاع این برد تبریک می گم امیدوارم تو ادامه کار موفق باشیم
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه آگوست 24, 2013 7:58 pm

اقای پور بخش عزیز با این بیانه دادن ها وزیر سئوال بردن گزارشگران سایر استانها نمیتوانی بر ضعفهای خودت ماله بکشی گزارش بازی داماش وملوان که یادت نرفته که نزدیک بود دفاع چپ شون رو همون شب لژیونرش کنی دیگه بسه، در ضمن گزارش این اساتید از شبکه های استانی که از طریق ماهواره قابل دیدن میباشد تعداد اندکی مخاطب را جذب میکند به طبع تعداد کمی از گیلانیها گزارش انهارا میشنوند اما گزارشگری شما از شبکه استانی باران قابل رویت همه گیلکها میباشد پس بنابراین خطای شما در گزاشگری بیشتر به چشم خواهد امد در ضمن درست است که گزارش ان دوستان در استانهای دیگر باعث رنجش ما میشود اما واقعا باید به انها تبریک گفت که با همه وجود پشت تیم استانشان هستند وبه نفع انان گزارش میکنند ازشماهم اینگونه گزارش کردن لازم است پس اب رفته فقط به این صورت است که به جوب باز میگردد /13/
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه آگوست 25, 2013 12:35 pm

[b:d388381d13][color=black:d388381d13]متوسل‌زاده: گسترش فولاد به غرورش باخت[/color:d388381d13][/b:d388381d13]

آقای امیر قلعه‌نویی مربی بزرگی است و پر از افتخارات گوناگون و با تیم قدرتمندی هم که در اختیار دارد با هر تیمی که بازی می‌کند بازی را سخت می‌داند و به حریفش احترام می‌گذارد

سایت گل – امین متوسل‌زاده مهاجم داماش توانست در بازی با گسترش فولاد گلزنی و نقش تاثیرگذاری در برد تیمش داشته باشد. متوسل‌زاده که در ابتدای فصل کمتر به بازی گرفته می شد آنقدر خوب بازی کرد که کادرفنی را مجبور کرد که از او به عنوان بازیکن فیکس استفاده کند. مصاحبه سایت گل را با مهاجم گلزن تیم داماش بخوانید.
کسی فکر نمی‌کرد بتوانید گسترش فولاد را در تبریز ببرید؟
اگرچه این بازی برای گسترش فولادی‌ها آسان بود ولی برای ما بازی آسانی نبود. خب بازی آسانی نبود ما مصدوم هم داشتیم و این بازی هم در خانه حریف بود. کار آسانی نبود که آنها را ببریم اما من مطمئن بودم که این بازی را با موفقیت پشت سر می‌گذاریم. امیدوارم بتوانیم این روند را حفظ کنیم تا به موفقیت برسیم.
با کنایه حرف می‌زنی. چرا می‌گویی بازی برای آسان بود؟
آقای خطیبی قبل از بازی در مصاحبه‌ای گفته بود که بعد از چندین بازی سخت یک بازی آسان در پیش داریم. متاسفانه این طرز تفکر اشتباه است و معتقدم آنها به غرورشان باختند. آقای خطیبی مربی جوانی است و تیم جوان و کم تجربه‌ای دارد که تازه به لیگ برتر آمده باید تمام بازی‌ها را برای خودشان سخت بدانند نه اینکه خودشان را از پیش برنده بداند. آقای امیر قلعه‌نویی مربی بزرگی است و پر از افتخارات گوناگون و با تیم قدرتمندی هم که در اختیار دارد با هر تیمی که بازی می‌کند بازی را سخت می‌داند و به حریفش احترام می‌گذارد به نظر من این نوع برخورد بهتر است.
از گلی که زدی بگو؟
من پشت دفاع بودم که توپ را گرفتم و پاس رو به جلو به افشین چاووشی فرستادم که در راه به مدافع حریف برخورد کرد و تبدیل به گل شد. البته من از گلی که به ثمر رساندم زیاد راضی نیستم و دوست داشتم با تاثیر مستقیم خودم توپ تبدیل به گل شود. البته خب موفقیت تیم از همه چیز برایم مهمتر است.
در ابتدای فصل فیکس نبودی اما با انجام بازی‌های خوب جایگاه خودت را پس گرفتی؟
من اول فصل به کار گرفته نشدم به هر دلیل اما در دو بازی به صورت یار اصلی بازی می‌کنم و در این قضیه هیچ تردیدی ندارم می‌خواهم با گلزنی با قدرت ظاهر شوم و تواناهای خودم را بیشتر نشان دهم.
به نظرت داماش می‌تواند امسال به موفقیت برسد؟
خب ما کار سختی داریم و تیم هم به زمان نیاز دارد تا هماهنگ‌تر شود. امیدوارم هر اتفاقی که می‌افتد منجر به شادی هواداران شود چرا که آنها همیشه از تیم حمایت کرده‌اند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AA?ICID=OP
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان