[color=black:8f77e0cc40]پ.ن: lvlamad_2010 ابرار دمت گرم که از درو داهاتای ارومیه واسه تشویق تیم شهرت رفتی تا تبریز

[img:8f77e0cc40]http://upload7.ir/images/30592088489590435556.jpg[/img:8f77e0cc40]
هرجا اسم از داماش است ، نام یک [color=blue:8f77e0cc40]وارشی[/color:8f77e0cc40] می درخشد

نوکرم ابرار جای همه خالی طوری تشویق میکردیم روو دمشون مونده بود هی طبل می زند صدای ما در نیاد

بقیه بچه ها هم همه افسر وظیفه هستن
نکته مهمی که این بازی داشت آشفتگی خط دفاعی ما بوود ، بعد برد وقتی افشین ناظمی داشت می رفت بهش گفتم خط دفاع داره بی نظم کار می کنه که افشین خان گفت که تیمی که 90 دقیقه گل نخرده یعنی خوب کار کرده ، که از نظر من این نمی تونه درست باشه براش توضیح دادم و اون هم لبخند زد رفت ، آدم باید تو برد ها نقاط ضعف تیمشو ببینه وگرنه تو باخت ها کل تیم نقاط ضعف داره ، از نظر من خط دفاع ما هماهنگ نیست و همین موضوع یه استرس خاصی تو خط دفاع ما انداخت ، هادی محمدی بازیکن خوبیه اما اعتماد بنفس زیاد کار دست آدم می ده زیاد بازی با توپ می کنه که باعث می شه حریف دستشو بخونه
در مورد خط هافبک ، خط هافبک ما نسبت به گذشته داره ضعیف کار می کنه ما نمی تونیم زیاد حفظ توپ کنیم تو وسط زمین این هم تو حمله ما رو به دردسر می ندازه هم تو دفاع
ولی با تمام این اوضاع این برد تبریک می گم امیدوارم تو ادامه کار موفق باشیم