[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:22 am

[quote:ee397fbd11="abarar1989"][color=black:ee397fbd11]منم با اومدم عابدین سر مسابقات کاملا موافقم.اومدن عابدین سر بازیها به تیم خیلی روحیه میده و باعث میشه بازیکنها حواسشونو جمع کنن که کاملا دارن دیده میشن.حتی یادمه سال اولی که صعود کردیم لیگ برتر خیلی از بچه ه شاکی بودن چرا عابدین مثل لیگ یک یه نیمکت نمیزاره کنار رختن و نمیشینه اونجا و به تیم تذکر نمیده.خیلی ها از جمله خودم خیلی دوست داریم عابدینی کلا بیاد رشت و بالای سر تیم باشه.سر بازیها بشینه کنار رختن و سیگار بکشه![/color:ee397fbd11][/quote:ee397fbd11]

کاملا موافقم!بعدبعضی ها میگن دخالت,دخالت چیه؟این همه آدم نظر میدن اونم حق داره نظرش رو بگه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:37 am

فقط و فقط امیدوارم حسرت این امتیازهای مفتی که داریم از دست میدیم رو نخوریم!!!
هیچ شهری این همه تماشاگر نداره...
مسئولین نفهم این خواب خرگوشی تمومی نداره...
افسوس...افسوس
کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد... 8O
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:41 am

تا مسائل مالی حل نشه صحبت از مسائل فنی درست نیست...
آبشک و نظیف کار و چند تا از بچه های بومی رو اگه میبینین از جون مایه میزارن بخاطر علاقه به شهرشونه.
من تو شغل خودم اگه پول ندن کار تاوان میدم؟؟؟هر جایی رو ببینی اگر از نظر مالی تامین نباشن بازدهی مناسب رو نخواهیم داشت.
فقر تاکتیک تو تیم بیداد میکنه...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:44 am

نمیدونم چرا بعد این بازی اصلا حال نظر دادن راجع به مسائل فنی رو ندارم. گفتنی ها رو دوستان گفتند. جز این نکته که از همه بیشتر به نظرم اشتباه بود اونم بازی دادن کبه تو چپ بود که هم باعث شد اون کارایی نداشته باشه هم تیم ضعیف باشه اون سمت.
منم موافق یه فوتورک به مسئولین بی غیرت استانی هستم. کلا توی این شعارای اعتراض امیز بچه ها خیلی ضعیف عمل میکنند. این همه گفتم یقه این مرتیکه فردوسی پور و اون برنامه نا عادلانشو بگیریم و دو تا شعار بدیم تو همین هم بچه ها کوتاهی کردن. حالا بزار 2شنبه بیاد و بگذره انواع و اقسام کامنتارو میبینی : این فردوسی پور فلان کرد -بیشرف و بی... اما تو ورزشگاه هیچ.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:58 am

عابدینی:کنار زمین می نشینم چون باید سیگار بکشم/من دخالت نکنم،چه کسی دخالت کند؟/تیم ناظمی خوب بازی می کند

مدیرعامل داماش از مربیگری افشین ناظمی راضی است و می گوید که فرمول وی تحت شرایط خاصی قابلیت اجرایی دارد.

عابدینی که همواره گفته مربیانش باید از 5 بازی 7 امتیاز بگیرند تا همچنان بتوانند به کار خود ادامه دهند از استثنائات این فرمول می گوید.

وی همچنین به مسایل دیگری نیز پرداخته که مصاحبه وی با اوج نیوز در ذیل می آید.

مثل اینکه شب گذشته کنار تونل نشسته بودید و در امور فنی دخالت می کردید؟

این بحث را اولین بار فردوسی پور سر زبان ها انداخت و حالا هم مدام دارد تکرار می شود.اصلا این گونه نبود.ضمن اینکه اگر بخواهم نظری بدهم اشکالی دارد؟

نه اشکالی ندارد اما خب حداقل حفظ ظاهر کنید...

من کنار زمین و نزدیک تونل نشستم چون همیشه آنجا می نشینم.دلیلش هم این است که باید سیگار بکشم و نمی توانم در جایگاه ویژه که شیشه دارد و بسته است این کار را بکنم.دودش بقیه را اذیت می کند.اما نکته دیگر...اگر من دخالت هم کنم حق دارم.مگر مدیر فوتبالی نیستم؟

روزی مورینیو به آبراموویچ گفت که اگر من در کار شما دخالت کنم چلسی ورشکست می شود چون من کار اقتصادی بلد نیستم.شما هم در کار من دخالت نکن چون کار فنی بلد نیستی و چلسی سقوط می کند...

آن قضیه اش فرق می کند.آبراموویچ یک آدم فوتبالی نیست اما من هم تیم ملی بوده ام،هم فوتبال بازی کرده ام و هم دوره مربیگری دیده ام.من دخالت نکنم چه کسی دخالت کند؟من نظر ندهم چه کسی نظر بدهد؟من جام جهانی 98 در فرانسه بودم.بعد از اینکه فرانسه توانست برزیل را ببرد موفق شدم با چند نفر از دست اندرکاران این تیم صحبت کنم.آنها گفتند که پشت این پیروزی 11 نفر بودند که مشاوره می دادند.11 مشاور برای یک تیم.خب،دنیا این را پذیرفته.ما چرا بسته فکر می کنیم؟شما چرا می گویید یک مدیر ورزشی برای ورزش بیاید؟برای همین کارهاست دیگر.من هیچ وقت به آقای معدنی،سرمربی والیبالمان نگفتم چه کار کند چون تخصصی در والیبال ندارم.به برزگر در تیم کشتی امان هم چیزی نگفتم چون سررشته ای از کشتی ندارم اما در فوتبال صاحب نظرم.

تیمتان خوب نتیجه نگرفته.فرمول شما درباره ناظمی اجرا می شود؟

من از ناظمی راضی هستم.تیم ما که خوب بازی می کند.در هر بازی موقعیت گل دارد.شما باید ببینی شرایط چگونه است.یک موقع با تیمهای خوب بازی می کنی یک موقع هم خوب بازی نمی کنی.ما با ملوان و سایپا و نفت بازی کردیم.حساب ملوان و دربی که جداست.به سایپا این طور نگاه نکنید این تیم پارسال حرف زیادی برای گفتن داشت.ضمن اینکه نفت در حال حاظر ثروتمندترین تیم ایران است.ما دو بازی سخت هم در پیش داریم.یک بازی در اهواز با فولاد و یک بازی هم در رشت با استقلال.خب باید شرایط را ببینیم و بعد بحث فرمول را پیش بکشیم.

گفتید نفت ثروتمندترین تیم ایران است؟

بله.اول آنها هستند و بعد سپاهان.

اما آقای قنبرزاده گفت که این فصل فقط 8 میلیارد هزینه می کنند؟

مگر می شود.ایشان شوخی کرده.آنها فقط 400 میلیون برای یک بازیکن ما داده اند.هتل حالا شبی 15 میلیون است.دستکش دروازه بانی 800 هزار تومان است.استوک زیر یک میلیون پبدا نمی کنید.همین باندها که بچه ها به پایشان می بندند 400 هزار تومان است.نفت 20 تا بازیکن دارد.کادر فنی اش زیر یک میلیارد و نیم نیست.چطور 8 میلیارد هزینه کرده اند؟قیمت بلیت هواپیما را دارید؟

آقای عابدینی!شما موافق کسر امتیاز از تیمها به خاطر فحاشی هستید؟

باید قبلش هشدار می دادند.اول باید کارت قرمز می دادند نه اینکه درجا کارت قرمز بدهند.اگر حالا امتیاز را برگردانند بقیه تیمها هم طلبکار می شوند ونمی شود از آنها امتیاز کسر کرد.اگر هم امتیاز را برنگردانند جفا در حقشان است به خصوص جفا در حق سایپا.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 10:39 am

در مورد بازی کردن حاجتی به جای کاردوست 100% با پدرام عزیز مخالفم. استفاده از حاجتی به جای کاردوست مثل استفاده از حاجی زاده به جای حاجتی می مونه. این زوج آبشک و کاردوست یه زوج ایده آل هست. یکی از دلایلی که همه آبشک رو بهترین بازیکن این فصلمون میدونن هم اینه که بیشتر کارهای دفاعی به کاردوست محول شده و به آبشک اجازه نفوذ بیشتری داده میشه و میتونیم از نبوغ و تکنیک و سرعت وهمه چی آبشک بیشتر استفاده کنیم. در حالیکه اگه آبشک و حاجتی کنار هم باشن آبشک وظایف دفاعی تری پیدا میکنه. حالا که بعد از 3 فصل و 5،6 تا سرمربی عوض کردن خلاصه یه نفر مثلث خط هافبک (مهدوی، آبشک، کاردوست) رو درست چیده (نه مثل قاسمپور که مهدوی و حاجتی رو میذاشت هافبک دفاعی و زنید پورو جلوی اونها و ...) دست زدن به این ترکیب و خراب کردن این مثلث رویایی گناهی نابخشودنیست.
متاسفانه کبه هم مثل چاوشی به خاطر مدتها نیمکت نشینی اعتماد به نفسشو از دست داده. خیلی حیفه که دو تا مهاجم عالی مثل افشین و کبه داشته باشیم ولی نتونن کارایی لازمو داشته باشن . امیدوارم کادر فنی با یه راهکاری اینارو دوباره احیا کنه.
سعید قدمی چی شد؟ بعد از اون 45 دقیقه جلوی سایپا که خوب بازی نکرد کلا محو شده. اینم باز حیفه که به خاطر اون یه نیمه بد بازی کردن دیگه کلا بی خیالش بشیم. به نظرم اگه باز بهش میدون داده بشه میتونه خودشو نشون بده و حالا که واسه هافبک چپ مشکل داریم شاید بتونه یه کاری بکنه.
در مورد هادی به نظرم خوب داره کار میکنه ولی بعضی از دوستان میخوان که بدون هیچ اشتباهی بازی کنه که نمیشه. دیگه دنی آلوز نیست که. دفاعهای تخصصی ما هم خیلی وقتها اشتباه میکنن چه برسه به هادی.البته منم معتقدم حیفه بازیکنی به این خلاقی تو دفاع بازی کنه ولی به هر حال کادر فنی باید تصمیم میگرفتن ازش تو دفاع استفاده کنن یا هافبک که مثل اینکه تصمیمشون دفاع بوده.
یه ایده هم دارم که شاید به مذاق دوستان خوش نیاد ولی من فکر میکنم از داسیلوا هم میتونیم هافبک راست استفاده کنیم (صیف الهی بره چپ). این داسیلوا بنده خدا دفاعش تعطیله ولی پارسال هر وقت نفوذ میکرد یا بازیهایی که تهاجمی بازی میکردیم تو حمله موثر بود. یه نیمچه تکنیکی داره سرعتش هم بد نیست 2،3 تا شوت خوب هم پارسال زده بود.فکر کنم ارزش داشته باشه یه بار تو پست هافبک راست امتحان بشه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 11:30 am

تو این بازی بد نبودیم اما خوب خوب هم نبودیم باید تو زدن ضربه های اخر بیشتر دقت کنیم . هوادارا دیشب عالی بودن.دست بچه های پشت دروازه هم درد نکنه مخصوصا سالار ،پژمان ، علی ، مسعود ، آرمان و... که خیلی دیشب زحمت کشیدن وتا زیر اسکوبورد هماهنگ کرده بودن واقعا دیشب تیفوسی ها مثل قدیم شده بودن :P
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 12:48 pm

من خوشم اومد

[img:d6ea073ce7]http://uploadax.com/images/65846677822405942702.jpg[/img:d6ea073ce7]

بگویید بر سنگ قبرم بنویسند که: داماش را دوست دارم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 3:36 pm

در مورد بازی دیروز چند نکته وجود داره که لازم دیدم عنوانشون کنم
1.فحاشی اون تعداداندک تماشگر نما (خدارا شکر )به طورکل از استادیوم رخت بر بسته بود .
2.گرانی بلیط تاثیر بسزایی در کاهش تعداد تماشاگران داشت که فدراسیونی ها باید بابت برای ان تدابیری بیاندیشند .
3.مشکلات مادی همچنان عامل کم انگیزگی رو در نزد بازکنانمون افزایش می داد
4.بااینکه محمد ابشک میتوانست با ان پیشنهاد خوبی که از پرسپولیس داشت،زندگی ورزشی وخانوادگی خود را تخت تاثیر قرار دهد به نظر میرسید که فصل رو با بی انگیزگی شروع کند اما در این 3بازی بهترین بازیکن تیممان بود واز جان مایه گذاشت.
5.در بعضی از پستها اشتباه در مهره چینی همچنان توی ذوق میزد، ونمود داشت (کبه).
6.جیمی جامپ رشتی تاثیر زیادی در تهییج تماشاگران برای به جلو راندن تیم داماش وزدن گل مساوی وحتی برتری داشت .
7.درقدیم فقط مهاجمین در هنگام گل زدن ویا خراب کردن گل تشویق میشدند اما اینروزها تماشاگران مدافعین و دروازه بان را از این قاده مستثنی کرده واقدام به تشویق انان نیز می کنند.
8.به نظر بنده بار فرهنگی استادیوم دیروز نمود بیشتری داشت و تلاش دوستان وارشی کم کم اثر خود را نشان خواهد داد .
9.پرده مربوط به تارنمای هوادارن داماش میبایست دقیقا در ورودی تماشاگران به استادیوم به جهت جذب بیشتر تماشاگران نصب میشد که متاسفانه در جایی نصب شد که توجه کسانی را که از کنار ان رد میشدند جلب نمیکرد
در اخر یک سوال بی پاسخ هم چنان برای من عذاب اور شده است واون اینه که چگونه در بازیهای اوروپایی ویا حتی شرق اسیا 80دقیقه وشاید هم بیشتر تماشاگران، تیمشان را تشویق میکنند اما اینکار از ما بر نمی اید جالبتر اینکه ما از بازیکنان انتظار داریم کل 90دقیقه را یکسره بکوبند در حالیکه کار ما نسبت به انها راحت تر است
/13/
[color=blue:9d9842dacd][size=24:9d9842dacd]به امیدروزهای خوش برای تیم محبوبمان داماش[/size:9d9842dacd][/color:9d9842dacd]
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آگوست 07, 2013 4:13 pm

نگاهی شخصی به بازی شب گذشته :
1- تغییر چیدمان بازیکنان در سه بازی گذشته بیانگر عدم دستیابی ناظمی ، به ترکیب ایده آل می باشد !!!!!
2- اگرچه معتقدم هافبک هاب بسیار توانمندی در تیم داریم ، اما به نظرم مهاجمان تیم را تغذیه مناسب نمی کنند !!! در نیمه اول بازی دیشب ، عدم ارسال پاس یا سانتر مناسب برای حسن زاده از این بازیکن یک بیکاره کامل ساخت ، از طرف دیگر حسن زاده می بایست ، بدلیل همین عدم ارسال مناسب به او ، یک گام به عقب برداشته و در دریافت توپ تلاش می کرد که عملاً زمان نیمه اول به اتمام رسید .
3-سیف الهی از سمت راست ، دوبار می توانست پاس منجر به گل را به مهاجمان دهد ، که با بی تجربگی خاصی آن را هدر داد اما بازیکنان نفت دقیقاً از فرصت مشابه نهایت استفاده را نموده و به گل دست یافتند
4- کبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5- نمی دانم دقیقاً چند توپ در چهارچوب دروازه داماش بود که طبق معمول یکی گل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6- متاسفانه بازی دلچسبی از تیم ندیدم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 4:22 pm

/23/ /23/ /23/ /23/
[img:491750d9d6]http://upload7.ir/images/03583704484346352085.jpg[/img:491750d9d6]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 6:28 pm

[quote:9a61a690b8="ba-taasob-2"]در مورد بازی کردن حاجتی به جای کاردوست 100% با پدرام عزیز مخالفم. استفاده از حاجتی به جای کاردوست مثل استفاده از حاجی زاده به جای حاجتی می مونه. این زوج آبشک و کاردوست یه زوج ایده آل هست. یکی از دلایلی که همه آبشک رو بهترین بازیکن این فصلمون میدونن هم اینه که بیشتر کارهای دفاعی به کاردوست محول شده و به آبشک اجازه نفوذ بیشتری داده میشه و میتونیم از نبوغ و تکنیک و سرعت وهمه چی آبشک بیشتر استفاده کنیم. در حالیکه اگه آبشک و حاجتی کنار هم باشن آبشک وظایف دفاعی تری پیدا میکنه. حالا که بعد از 3 فصل و 5،6 تا سرمربی عوض کردن خلاصه یه نفر مثلث خط هافبک (مهدوی، آبشک، کاردوست) رو درست چیده (نه مثل قاسمپور که مهدوی و حاجتی رو میذاشت هافبک دفاعی و زنید پورو جلوی اونها و ...) دست زدن به این ترکیب و خراب کردن این مثلث رویایی گناهی نابخشودنیست.
متاسفانه کبه هم مثل چاوشی به خاطر مدتها نیمکت نشینی اعتماد به نفسشو از دست داده. خیلی حیفه که دو تا مهاجم عالی مثل افشین و کبه داشته باشیم ولی نتونن کارایی لازمو داشته باشن . امیدوارم کادر فنی با یه راهکاری اینارو دوباره احیا کنه.
سعید قدمی چی شد؟ بعد از اون 45 دقیقه جلوی سایپا که خوب بازی نکرد کلا محو شده. اینم باز حیفه که به خاطر اون یه نیمه بد بازی کردن دیگه کلا بی خیالش بشیم. به نظرم اگه باز بهش میدون داده بشه میتونه خودشو نشون بده و حالا که واسه هافبک چپ مشکل داریم شاید بتونه یه کاری بکنه.
در مورد هادی به نظرم خوب داره کار میکنه ولی بعضی از دوستان میخوان که بدون هیچ اشتباهی بازی کنه که نمیشه. دیگه دنی آلوز نیست که. دفاعهای تخصصی ما هم خیلی وقتها اشتباه میکنن چه برسه به هادی.البته منم معتقدم حیفه بازیکنی به این خلاقی تو دفاع بازی کنه ولی به هر حال کادر فنی باید تصمیم میگرفتن ازش تو دفاع استفاده کنن یا هافبک که مثل اینکه تصمیمشون دفاع بوده.
یه ایده هم دارم که شاید به مذاق دوستان خوش نیاد ولی من فکر میکنم از داسیلوا هم میتونیم هافبک راست استفاده کنیم (صیف الهی بره چپ). این داسیلوا بنده خدا دفاعش تعطیله ولی پارسال هر وقت نفوذ میکرد یا بازیهایی که تهاجمی بازی میکردیم تو حمله موثر بود. یه نیمچه تکنیکی داره سرعتش هم بد نیست 2،3 تا شوت خوب هم پارسال زده بود.فکر کنم ارزش داشته باشه یه بار تو پست هافبک راست امتحان بشه[/quote:9a61a690b8]

با تمامی حرف های شما موافقم به جز کاردوست ! من خودم طرفدار بازی کردن کاردوست هستم اما نه همزمان با آبشک ! آبشک و کاردوست کاملا یک خصوصیت دارند و بازیشون مشابه همدیگه هست ... اما آبشک پخته تر و جنگنده تر هست . این هافبک ها فانتزی هستند و توانایی ارسال پاس های طویل و تعویض منطقه بازی رو خیلی عالی دارند و به هر حال تو بازیشون احتمال اشتباه هست ؛ ما نباید به اینها وظیفه دفاعی 100٪ بدیم . دلیل من برای اینکه میگم حاجتی باشه اینه که حاجتی تو پر کردن جلوی دفاع ها خوب هست ... تو این 2 تا بازی که این دو با هم بازی کردند ، ما کلا موقعیت زیاد دادیم به حریف و اون هم جلوی دفاع های ما و ملوانی ها زیاد شوت زدند ولی نفت چون ترسو بود اصلا نتونست استفاده کنه به جز یک شوت که خیلی خطرناک بود ...

اما کادر فنی ما به نظرم میخواد جلوی دفاع ما رو با سرعت آبشک و کاردوست پر کنه که امیدوارم جلوی تیم هایی مثل فولاد و استقلال و سپاهان که هافبک های باهوش داره موفق بشه ... هدف همه موفقیت و کسب پیروزی هست حالا هر کی می خواد بازی کنه ...

این رو بگم به دلیل جو بازی های داخل خونه ؛ می تونیم از آبشک و کاردوست استفاده کنیم که تیم رو به جلو تر باشه ... اما خونه حریف باید حاجتی باشه ... می تونیم با تغییر سیستم ، حاجتی رو بیاریم و با کاردوست و آبشک ، سه نفره بازی کنند ...

راستی تو رو خدا در مثال ها هم از حاجی زاده استفاده کنید که من حساسیت به اسمش دارم :D :D
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 6:51 pm

pedram_1367
نظر شما محترم ولی من سر حرف خودم هستم. خداییش تو دو فصل گذشته هر وقت ترکیب خط هافبکمون رو میدیدم سرم درد میگرفت. تازه 2،3 بازی هست خیالم از بابت مثلث هافبک راحت شده. به قول خودت هدف همه موفقیت و کسب پیروزی هست حالا هر کی می خواد بازی کنه ولی من فکر میکنم این ترکیب مارو بیشتر به هدفمون میرسونه
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان