[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقدی بر توهین های صورت گرفته به مردم گیلان

نقدی بر توهین های صورت گرفته به مردم گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نقدی بر توهین های صورت گرفته به مردم گیلان

پستتوسط caspi » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:43 am

[/size]
[size=18:8042e7ea36]یکبار دیگر بازی ملوان و داماش بهانه ای شده برای عقده گشایی علیه گیلک ها، چندی پیش در جواب توهین های مسئولان تیم استقلال مطلبی را نوشته بودم و اعتراض کرده بودم به این فرافکنی ها. اما انگار اینبار صدا ها پر رنگ تر از همیشه است. اینبار اتحادشان علیه گیلان هماهنگتر از همیشه است همه ما می دانیم که در ورزشگاه های ایران چه خبر است همه می دانیم که فحاشی جز جدایی ناپذیر فوتبال ما شده است و این که چرا به اینجا رسیدیم و بر ما چه رفت که اینگونه شدیم در این مطلب نمی گنجد و قطعا باید از دید جامعه شناختی به این منظر پاسخ داد و موضوع را واکاوی کرد. و علت این بیماری فراگیر در کشور را پیدا کرد تا بتوان آن را درمان کرد.

اما سخنم چیز دیگری است. آنها که به ورزشگاه ها می روند خوب می دانند که مطلقا هیچ ورزشگاهی در ایران نیست که متاسفانه در آن فحش های رکیک و ناموسی سر داده نشود اما واقعا نمی توانم درک کنم که چه شده که این همه حساسیت و زوم روی گیلان وجود دارد. این بار موضوع بازی ملوان و داماش است و داستان خودساخته تندیس مرحوم قایقران. با پر و بال دادن به موضوعات حاشیه ای فرصتی کم نظیر برای تاختن به فرهنگ گیلان پیدا کرده اند البته باید در نظر داشت که ما متولیانی هستیم که خود حرمت امامزاده را خوب نگه نداشتیم و با خود آن کردیم که نباید می کردیم تا هر نام بی نامی قلمی بردارد و بر فرهنگ ما بتازد آنها که استقلال فرهنگشان از اعراب کمتر از ماست حالا زبان فرهنگ باز کرده اند! دوستانی که این چنین زبان به توهین قوم گیلک و دیلم گشوده اید باید بدانند در آن 200 سالی که ایران در اشغال اعراب بود و قسمت بزرگی ار ایران زندگی مسالمت آمیزی با اعراب داشتند مردم گیل و دیلم پرچمدار ایرانیسم بودند و ایرانی گری را زنده نگه داشتند [ سنت مقاومت در برابر اشغالگران موضوعی تکراری در نوشته‌های نویسندگان و تاریخ‌نگاران محلّی و ملی‌گرا می‌باشد از جمله صادق هدایت، احمد کسروی، غلام حسین صادقی، محسن عزیزی. این‌ها گیلان را در طول تاریخ به گفته‌ی مینورسکی «پرچم‌دار ایران‌گرایی (ایرانیسم)» می‌دانند.(ویکی پدیا)] حالا آنها شده اند با فرهنگ و گیلانی ها بی فرهنگ! حال برای ما نسخه فرهنگی می پیچند که فلان چیز بد است فلان چیز خوب. این که فحاشی در محیط ورزشی بد است واضح است و اینکه این فحاشی در همه جای ایران وجود دارد واضح تر. شایسته قلم نیست که ژاژ گویی پیشه کند. اینکه قلم در مذمت فرهنگ فحاشی بگوید خوب است اما اینکه این وضع بهانه ای شود برای کوبیدن یک قوم خاص و زیر سوال بردن فرهنگ یک استان 2.5 میلیون نفری زشت تر.

متاسفانه از بی فرهنگی و بد فرهنگی امروز ایرانیان می شود چندین صفحه نوشت دروغ و ریا و کم فروشی و بد دهانی همه و همه در فرهنگ ما کم و بیش وجود دارد-همانطور که در همه کشورها وجود دارد- اما اینکه بخشی از این را به یک قوم که سرآمد فرهنگ و تاریخ کشور است نسبت دهیم و گستاخانه و با بی ادبی بر آنها بتازیم تنها بذر کینه و نفرت می پاشد البته این بخش جدایی ناپذیر تاریخ است که بی هنران عیب مردان بزرگ گیرند تا خود را بزرگ وانمود کنند.

تاریخ گیلان نشان داده که هیچ بیهوده گویی را بی پاسخ نگذاشته است. اگر امروز ما رسانه پرنفوذی مانند شما نداریم تا پاسخ درخور بدهیم باکی نیست، بدانید در، همیشه روی یک پاشنه نمی چرخد و فردایی هم هست.

پا نوشت:

1)دو نمونه از توهین های آشکار دو وب سایت معتبر کشور به مردم گیلان

2)امیدوارم نماینده های محترم گیلان واکنش مناسبی نشان دهند[/size:8042e7ea36]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط caspi در دوشنبه آگوست 05, 2013 8:23 am .
نماد کاربر
caspi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 06, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:52 am

عالی بود ، من اعتقاد دارم کارمون اگه به اینجا رسیده باشگاه توش نقش داشته
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه آگوست 05, 2013 1:52 pm

چاره این کار فقط و فقط اتحاد ما گیلانیهاست

چون در اونصورت دیگه نمی تونن هیچ آتویی از ما بگیرن ولی اگه وضع به همین منوال باشه بازی برگشت شیشه ماشین هوادارای ملوان شکسته میشه و انزلی چی ها تو عضدی به رشتی ها فحاشی میکنن و رشتی ها هم ساکت نمی مونن و جوابشون رو میدن و داماش محروم میشه و این قصه ادامه دارد

نکته دوم اینکه چرا بازیکنای گیلانی باید به تهران برن تا به تیم ملی دعوت بشن ؟

دوستای گلم یکم درباره اتحاد گیلان بیشتر فکر کنید و بیشتر کار کنید باز هم میگم این که اصفهان یه قطب فوتبال شده عامل موفقیتشون همین اتحاده این که تبریز داره تو فوتبال رشد میکنه عامل موفقیتشون اتحاده پس تا دیر نشده این بچه بازی ها رو کنار بزاریم

از لقمان پرسیدند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtabar » دوشنبه آگوست 05, 2013 2:27 pm

تبریک : کسر امتیاز اولین ترکش از سوی کمیته انضباطی به ملوان و دو تیم دیگه تحمیل شد
فعلا یه امتیاز از سه باشگاه ملوان و استقلال و سایپا تائید شد و در صورت تکرار دو امتیاز !!! خدایی کمشونه باز ! باز هم بیان بگن سردیس انزلیچی ( که سالمه ) شکست ! این وجهه ملوانانه که شکست نه سردیس انزلیچی !

......

متن حکم کسر امتیاز از تیم‌های استقلال، ملوان و سایپا
فحاشی به داور مساوی با کسر امتیاز

کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تخلفات تماشاگران ۳ تیم لیگ برتری صادر کرد.
به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، با توجه به اینکه تاکنون تنبیهات در نظر گرفته شده برای تماشاگران متخلف، موثر واقع نشده و از میزان فحاشی و اهانت در ورزشگاه کم نشده است کمیته انضباطی حکم به کسر امتیاز از ۳ باشگاه لیگ برتری داد.

براساس این گزارش، در بازی سایپای البرز - راه آهن، تماشاگران تیم سایپا نسبت به داور فحاشی کردند که کمیته انضباطی یک امتیاز از تیم سایپا کم کرد.

همچنین در بازی ملوان بندرانزلی - داماش گیلان به خاطر فحاشی طرفداران ملوان، یک امتیاز از تیم ملوان کسر شد. ضمن اینکه تیم داماش به خاطر رفتار تماشاگران خود محکوم به پرداخت ۳ میلیون تومان جریمه شد. افشین ناظمی، سرمربی تیم داماش هم به دلیل عملکرد مثبت در آرام‌سازی سکوهای تیم داماش، مورد تقدیر قرار گرفت و ۳ میلیون تومان به وی پرداخت می‌شود. این رای مربوط به حوادث داخل ورزشگاه است و چنانچه تخلف و یا حوادثی بعد از مسابقه رخ داده باشد فعلا کمیته انضباطی اطلاعی ندارد.

در بازی استقلال - سپاهان اصفهان نیز به دلیل رفتار ناشایست نسبت به داور از سوی تماشاگران تیم استقلال، یک امتیاز از این تیم کسر شد.

علاوه بر کسر یک امتیاز از تیم استقلال، میرشاد ماجدی، سرپرست این تیم به دلیل مصاحبه علیه داوری ۲ میلیون تومان جریمه شد و جواد نکونام، مهدی رحمتی و امیری قائم مقام باشگاه به دلیل مصاحبه‌های تحریک آمیز بعد از مسابقه مورد تذکر کتبی قرار گرفتند که در صورت تکرار، تنبیهات شدیدتری برای‌شان در نظر گرفته می‌شود. در عین حال آندرانیک تیموریان به دلیل عکس‌العمل جوانمرادانه نسبت به رفتار زشت تماشاگران استقلال و مصاحبه درباره حمایت از داور، مورد تقدیر قرار گرفته و ۳ میلیون تومان پاداش برای این بازیکن در نظر گرفته شد.

کمیته انضباطی اعلام کرد رای ۳ باشگاه فوق در خصوص کسر امتیاز قابل تجدید نظرخواهی است و در سایر بخش‌ها (جریمه‌های مالی، تذکر و تشویق) قطعی و لازم الاجراست.

گفتنی است از این پس کسانی که جریمه می‌شوند تا زمانی که جرایم خود را پرداخت نکنند، حق بازی ندارند و در حمایت از تیم داوری از هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر به بعد اگر اقدامی از سوی تماشاگران هر تیمی علیه داوران صورت گیرد، تیم‌ها با کسر امتیاز مواجه می‌شوند.[b]
نماد کاربر
mojtabar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط ali73 » دوشنبه آگوست 05, 2013 3:43 pm

با تشکر ، در یک قرن اخیر بدترین تبعیض ها و توهین ها علیه گیلان (به طور کلی دو قوم ریشه دار گیلک و تالش ساکن در این سرزمین کهن) شده است که کاملا هدف دار و بخاطر خصلت آزادی خواهی مردم گیلان می باشد به ویژه نهضت مردمی جنگل توسط اسطوره ی غیرت گیلان که ظاهرا به مذاق انحصار طلان و تمامیت خواهان که بیشترشان افکار نژاد پرستانه و فاشیستی دارند خوش نیامده و شروع کرده اند تبلیعات منفی علیه گیلان البته در این بین خودفروختگانی که هویت خود را فراموش کرده اند نیز مقصر هستند ......... البته با این جمله ی «مردم گیل و دیلم پرچمدار ایرانیسم بودند» مخالفم بهتر بود می گفتید مردم گیل و دیلم پرچمدار آزادی خواهی بودند و هستند
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » دوشنبه آگوست 05, 2013 3:47 pm

درود بر ایران
درود بر شمال
درود بر گیلان
درود به مردم رشت
و درود بر غیرتشان
/13/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:40 pm

اثر شیون فومنی، شاعرِ مبارزِ گیلک کی احتمالا منتشر نبوسته

یادش بخیر پدر مثال میاورد
گاه گلفی آدما حال میاورد

میگفت ایتاروز کی هوا خوشی بود
آدم کوشی دولته سگ کوشی بود

ای دسته چانکش همه سنگین بار
اهل امی ماتک جوما بازار

راه دکفن رشت بازار باشتاب
فروش بدن بارشانا باحساب

بارشان چی بود؟
هیندوانه خربزه

فیتیر فیتیر تورش سیب بامزه
پامودورو بادمجان و آشتالو

خلاصه هرچی کی اوشان جان وابو
ان پس و اون پیش همگی پا به پا

چک چک چانچو امویی جاده را
عینک سامان حالا فانرسیدن
یک نفرا اون سر جاده دیدن

اون نفر از رشت میامد پا میکوفت
خودا بده شمرا قوت بگوفت

هاتو کی بود چانچو سره شانشان
پرسیدن از اون راه دوار چانکشان

رشت چی خبر؟
گفت همه دست به تیرن
جا کشان رشتا دارن میگیرن

یهو یکی گفت براران واگردیم
ایوار دینی هاچین هاچین بمردیم

وقتی کی خانه رسیدن چانکشان
عیالشان پرسجو کرد از اوشان

چی شد بارتانا آوردید؟
بتور موشتری مگر نخوردید؟

راوی گه چانکش خو زناکا بگوفت
د تو نوازن امیره حرف موفت

جا کشانا رشت کرا گیفتان درید

خاب بشوما چی ؟شوما کی چانکشید
زناکا لج گیره گه باتشر

چانکش گبدان وابه گه نسل شر

چانکش و جاکش کش جا غش دارید
ظاهر دینی هردوتایم کش دارید

هاجور کی شهر بی کولوش وروره
سگ خو صاحابا نیشناسه هیزره

فرق ا کش با او کشا تا بیگیم
دینی بوبوسته امی طفلان یتیم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه آگوست 05, 2013 7:50 pm

[color=red:9cb84c1c55][size=18:9cb84c1c55]توهين آشكار به مردم گيلان[/color:9cb84c1c55][/size:9cb84c1c55]
در سايت عصر ايران
به قلم فاطمه صابری

http://www.asriran.com/fa/news/288740/% ... B%8C%D9%85

ومتاسفانه انتشار آن در سايت گيلاني ديار ميرزا

http://diyarmirza.ir/1392/05/%D8%AF%D8% ... %AA%DB%8C/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه آگوست 05, 2013 10:44 pm

امروز وقتی تو 90 صدای فحش ها رو واضح و آشکار شنیدم بدجوری شرم کردم.
شرم کردم از این همه هتاکی.
شرم کردم از اینکه چقدر مغز انسان ها میتونه کوچیک باشه.
شرم کردم از اینکه تو این استان هر شهری واسه خودش داعیه کشور بودن داره.
شرم کردم از اینکه با یک زبان مشترک به هم فحش میدادن.
شرم کردم از اینکه هیچکدوم از این چند هزار نفر حتی یک بار هم اسم تاریخ به گوششون نخورده که بدونن از یک نژاد هستن.
شرم کردم از این همه حماقت که همه کمر بستن به نابودی گیلان و ما میزنیم تو سر همدیگه.
شرم کردم از اینکه شدیم باعث خنده کسایی که هممون رو با یک چشم و با یک سری الفاظ مشترک مسخره میکنن.
اما چرا تا حالا اینقدر شرم نکرده بودم؟! برای اینکه تا حالا از یک شبکه سراسری اینقدر واضح این حقارت پخش نشده بود.
جالب اینجاست که تو همین سایتی که بچه های با سوادتری از هواداران حضور دارن خیلیا منتظر بازی برگشتن و تو این چند ده هزار نفر نمیشه یک جمعی رو پیدا کرد که از این همه بچه بازی خسته شده باشن.
جالبه ضرر کردن تیمی که همه اینا به اصطلاح براش سینه چاکن اصلا براشون مهم نیست.همه خودخواهانه فقط میخوان عقده ها و کینه هاشون خالی کنن.

خدایا شکرت که نعمت رفتن به استادیوم رو تو این مملکت از من یکی گرفتی.
دوستان من یکی از شما هستم. خیلی تندخو بودم. اما دارم تغییر میکنم. بیاید تغییر کنیم و این ماجراها رو تموم کنیم. نه بخاطر اینکه هم استانی هستیم. نه بخاطر دوستی. نه بخاطر همزبانی. نه برای اتحاد. حداقل بخاطر شخصیت خودمون و شرم از خدای بالای سرمون دیگه تمومش کنیم. حداقل شمایی که تو این فضا هستی و سوادت بیشتر از بقیه هست و بروز تری دیگه تمومش کن. معمولا فحش رو مظلوم به ظالم میده. مظلومی که دستش به هیچ جایی بند نیست از فرط ضعف به ظالم میده.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » دوشنبه آگوست 05, 2013 10:58 pm

[quote:476495d298="Inja-Rasht"]امروز وقتی تو 90 صدای فحش ها رو واضح و آشکار شنیدم بدجوری شرم کردم.
شرم کردم از این همه هتاکی.
شرم کردم از اینکه چقدر مغز انسان ها میتونه کوچیک باشه.
شرم کردم از اینکه تو این استان هر شهری واسه خودش داعیه کشور بودن داره.
شرم کردم از اینکه با یک زبان مشترک به هم فحش میدادن.
شرم کردم از اینکه هیچکدوم از این چند هزار نفر حتی یک بار هم اسم تاریخ به گوششون نخورده که بدونن از یک نژاد هستن.
شرم کردم از این همه حماقت که همه کمر بستن به نابودی گیلان و ما میزنیم تو سر همدیگه.
شرم کردم از اینکه شدیم باعث خنده کسایی که هممون رو با یک چشم و با یک سری الفاظ مشترک مسخره میکنن.
اما چرا تا حالا اینقدر شرم نکرده بودم؟! برای اینکه تا حالا از یک شبکه سراسری اینقدر واضح این حقارت پخش نشده بود.
جالب اینجاست که تو همین سایتی که بچه های با سوادتری از هواداران حضور دارن خیلیا منتظر بازی برگشتن و تو این چند ده هزار نفر نمیشه یک جمعی رو پیدا کرد که از این همه بچه بازی خسته شده باشن.
جالبه ضرر کردن تیمی که همه اینا به اصطلاح براش سینه چاکن اصلا براشون مهم نیست.همه خودخواهانه فقط میخوان عقده ها و کینه هاشون خالی کنن.

خدایا شکرت که نعمت رفتن به استادیوم رو تو این مملکت از من یکی گرفتی.
دوستان من یکی از شما هستم. خیلی تندخو بودم. اما دارم تغییر میکنم. بیاید تغییر کنیم و این ماجراها رو تموم کنیم. نه بخاطر اینکه هم استانی هستیم. نه بخاطر دوستی. نه بخاطر همزبانی. نه برای اتحاد. حداقل بخاطر شخصیت خودمون و شرم از خدای بالای سرمون دیگه تمومش کنیم. حداقل شمایی که تو این فضا هستی و سوادت بیشتر از بقیه هست و بروز تری دیگه تمومش کن. معمولا فحش رو مظلوم به ظالم میده. مظلومی که دستش به هیچ جایی بند نیست از فرط ضعف به ظالم میده.[/quote:476495d298]
برادر من واسه اینکه ورزشگاه نمیای و بشت نت میشینی اینطور عقاید داری.اگه شما هم میومدین انزلی و زیر اون همه فوش وسنگ قرار میگرفتی و اگه میدیدی سر بهترین دوستات با آجر شکسته حرف از شخصیت نمیزدی،نمیخوام بگم کاره درستیه ولی به گفته ی حضرت علی:با هرکس باید مثله خودش رفتار کرد،ما چندین بار دست دوستی به طرفشون دراز کردیم ولی خودشون نخواستن(دوستان شاهدن)،من خودم به چشم سرهای شکسته ی بچه هارو دیدم،سر اون شخصیو که 3روز بیش هم اومده بود تمرین و 8تا بخیه خورده بودم دیدم وحالا فکر کن این حادثه خدایه نکرده واسه خودت بیش میومد،بس خواهشن در این مورد بحث شخصیتو نکنیم.
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه آگوست 05, 2013 11:28 pm

hamed1992: عزیز دل شما فکر کنم سنی 9-10 سال از من کوچکتری اما عقلی سرور مایی. اون زمان که شما خیلی کوچیک بودی ما پشت نت نبودیم. من گفتم اونا کار درستی کردن؟ من گفتم دوباره دست دوستی دراز کنیم؟ حضرت علی گفت واسه یک توپ گرد بزنیم سر بشکونیم بعد اونا تلافی کنن بعد دوباره ما؟؟!!!
ائمه قاطی این مسخره بازیا نکن برادر. من کسی رو متهم نکردم. دنبال مقصرم نگشتم. فقط واقعا از بچه بازیای احمقانه مدتها پیش خسته شدم. شما خسته نشدی؟؟ ادامه بده ببینیم به کجا میرسی. بارها گفتم بازم میگم با کل کل با زیرمجموعه خودمون فقط خودمون کوچیک کردیم. مثل رهبری میشیم که با پیروانش دعوا میکنه. واقعا تاسف میخورم که تو رسانه ها اسم انزلی به اندازه اسم رشت بزرگ کردیم. ببخشید اشتباه گفتم با این مسخره بازیا اسم رشت کوچیک کردیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه آگوست 06, 2013 12:16 am

میگی چی کار کنیم؟
رفتیم انزلی فحش خوردیم.سنگ زدن سرو کله ی بچه هامونو شکوندن بیان اینجا تشویقشون کنیم بگیم دمتون گرم.چی کار کنیم؟ شما بگو.جواب های هویه.اگه از این مسخره بازی ها خسته شدی خدا خدا کن این *# بکاشته ها برن دسته یک و دیگه نیان بالا تا حاشیه ی این بازی برای همیشه بخوابه.تنها راه برای اینکه این رفتارها تکرار نشه اینه که ملوان تو لیگ نباشه.همین.ما چند بار دست دوستی دراز کردیم ولی به بدترین شکل جوابمونو دادن.من یکی از کسایی بودم که برای اینکه این اتفاقات کم بشه رفتم انزلی و با لیدراشون جلسه گذاشتیم ولی بازی برگشت تا اونجایی که در توانمه ناکارشون میکنم.اونم به بدترین نحو ممکن.ما میخواستیم پرخاشگری کم شه و اون بخشی که مربوط به ما بود رو به بهترین شکل کنترل کردیم ولی اونا نه.جواب صبوری مارو با سنگ دادن.فحش دادن ما جوابشونو ندادیم.تیم خودمونو تشویق کردیم ولی اونا باسنگ جواب دادن.ما بدترشو میکنیم...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه آگوست 06, 2013 12:40 am

abarar1989: به نظر من بهترین کار بی تفاوتی هست. وقتی فحش میدن میتونیم هو کنیمشون. فکر میکنی بازی برگشت فقط فحش بدیم. دقت کن فقط فحش بدیم و اصلا سنگ و سر و شیشه ای در کار نباشه از ما 1 امتیاز کم میکنن؟؟ شک نکن برنامه های زیادی واسمون دارن. حالا ما میتونیم آب بریزیم به آسیاب بد خواهان یا باهوش عمل کنیم. من نمیتونم الان بگم چکار کنیم. نیاز داریم تا موقع اون بازی هم اندیشی کنیم. من از این رای احساس خطر کردم. نمیخواستم علنی بگم ولی شک نکنید تو استیناف حداکثر 1 جلسه از بازی خانگی محروم میشن و این کسر امتیازی که باب شده نصیب ما میشه. خیلی زور داره که مجموعه تیم با این بی پولی جون بکنن و من و شما برای تخلیه خودمون زحماتشون هدر بدیم. تاریخ نشون داده سعی در بهبود روابط بیهوده هست. اما اینکه خودمون کوچیک کنیم هم اشتباهه. تو تمام رسانه ها مینویسن رشت و انزلی در همه زمینه ها رقیبن. حتی همین رادنی دیدار. واقعا اونا قد رقابت با ما هستن؟؟ اونا سعی میکنن با در افتادن با ما خودشون بزرگ کنن متاسفانه ما هم داریم خودمون رو قدر اونا کوچیک میکنیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان