[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دست دوستی {کاله گب ده بسه}

دست دوستی {کاله گب ده بسه}

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:17 am

گردهمایی لیدرهای 2تیم در انزلی فردا طی یک مراسم قرار برگزار بشه شاید جواب بده شایدم نه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:34 am

[quote:90f59ca7fd="pezhman-paskiyabi"]گردهمایی لیدرهای 2تیم در انزلی فردا طی یک مراسم قرار برگزار بشه شاید جواب بده شایدم نه[/quote:90f59ca7fd]
که چی بشه ؟
اینکه توی انزلی همه چیز آروم پیش بره ؟
این بی سیاستی تا کی میخواد از سمت مـا باشه خدا میدونه .
یعنی همه تلاشـون اینکه توی انزلی بازی ایده آل پیش بره و بعد توی رشت کـه قرار بیاد درودگـر شعار ها رو باهاشون هماهنگ کنه ؟!
از شبکه باران تـــا رادیو برای بازی آروم دارن تبلیغ میکنن امـا داماش میزبان میشه یه حرکت مثبت دیده نمیشه .حتی کار بزرگ افشین چاوشی بازتاب نداره امـا سر میزبانی اینا میخوان روی روان همه کار کنن که خدایی نکرده م ل وان ضربه نخوره .
مـا هم ساده و بنده بی سیاست این لیگیم .
هر گه فـَـچَـم اَمـانم فَـچَـمـیـم !
من اگـه جای لیدر ها یا از مسولین باشگاه بودم حتمـا با سیاست تر پیش میرفتم.
یادم نمیره که اون اجنبی ها اومده بودن لخت کرده بودن خودشون رو بعد شعار بی ادب بی ادب میداد .
کاش تمـام تلاشمون رو بکنیم توپ رو توی زمین اونا بندازیم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:43 am

[quote:9e1be68f32="mahyarmaya"][quote:9e1be68f32="pezhman-paskiyabi"]گردهمایی لیدرهای 2تیم در انزلی فردا طی یک مراسم قرار برگزار بشه شاید جواب بده شایدم نه[/quote:9e1be68f32]
که چی بشه ؟
اینکه توی انزلی همه چیز آروم پیش بره ؟
این بی سیاستی تا کی میخواد از سمت مـا باشه خدا میدونه .
یعنی همه تلاشـون اینکه توی انزلی بازی ایده آل پیش بره و بعد توی رشت کـه قرار بیاد درودگـر شعار ها رو باهاشون هماهنگ کنه ؟!
از شبکه باران تـــا رادیو برای بازی آروم دارن تبلیغ میکنن امـا داماش میزبان میشه یه حرکت مثبت دیده نمیشه .حتی کار بزرگ افشین چاوشی بازتاب نداره امـا سر میزبانی اینا میخوان روی روان همه کار کنن که خدایی نکرده م ل وان ضربه نخوره .
مـا هم ساده و بنده بی سیاست این لیگیم .
هر گه فـَـچَـم اَمـانم فَـچَـمـیـم !
من اگـه جای لیدر ها یا از مسولین باشگاه بودم حتمـا با سیاست تر پیش میرفتم.
یادم نمیره که اون اجنبی ها اومده بودن لخت کرده بودن خودشون رو بعد شعار بی ادب بی ادب میداد .
کاش تمـام تلاشمون رو بکنیم توپ رو توی زمین اونا بندازیم[/quote:9e1be68f32]
مهیار جان در کل یه پیشنهاد اگه باشگاه قبول نکنه بازتاب بدی پیدا میکنه مهم صحبتهای هستش که 2طرف توی این جلسه میگن
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 29, 2013 5:10 pm

آشتي كردن ، بخشيدن ، چه واژه هاي رياكارانه اي . آدم بايد فراموش كند ، همين .
ماندران ها - سيمون دوبووار.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط jahan46 » دوشنبه جولاي 29, 2013 8:48 pm

[quote:08b529fca7="soheil_shahre_baran"]کل کل طبیعی هست توی این بازی ها. اما فقط این رو میگم که[color=red:08b529fca7] فحش و فحاشی کار ادم های ترسو هست. من همیشه گفتم تو تمام ورزشگاه های ایران این طور باب شده که معمولا ادم های فرهیخته در اون ورود نمیکنند[/color:08b529fca7].اما ما نباید اجازه بدیم که عوام هم این کار رو بکنند به نظر من فحش دادن نه نشانه ی تعصب نه غیرت بلکه فقط عقده گشایی درونی هر فرد هست ما بازیه پیش با سایپا اجازه ی فحاشی های گروهی رو ندادیم بقیه بازی ها هم نباید این اتفاق بیفته. کاری به این موضوع ندارم که تیم مقابل ما ملوان یا اس اس یا پس پس. حداقل ما وارشی ها باید این موضوع رو تو ذهن داشته باشیم که ([size=18:08b529fca7]فحش دادن به هر قوم و شهر و فردی اشتباه است[/size:08b529fca7]) تمام. الان دیگه مثل گذشته نیست و اکثر بچه ها تحصیل کرده و دانشجو هستند اگه ما به دیگران اجازه توهین رو ندیم مثل بازیه قبل که اجازه ی فحاشی گروهی رو ندادیم باز هم این اتفاق رخ نخواهد داد.
اما بریم سراغ این بازی حساس. من نظر همه ی دوستان رو خوندم. بله همه ی نظر ها یه جورایی منطقی و درست بود. به عقیده ی من هم این یه بازیه عادی نیست و به تعبیر عابدینی حتی این بازی از بازی الکی حساس و تحمیلی (توسط رسانه ها و...) دربی پایتخت هم حساس تره. چون مصاف دو شهر هست که تقابل تاریخی داره. خیلی از مسائل این بازی رو دوستان به درستی بهش اشاره کردند. و حتی به درستی در مورد ازداوج هایی که بین دختران و پسران دو شهر اتفاق میفته هم گفتند. اما به واقع چرا این دشمنی دیرینه پایان نمیگیره؟ دنبال جواب نیستم چون دلایل متعددی دخیل هست. اما بچه های شهر باران این رو فراموش نکنید که تیم شما بر خلاف ملوان انزلی تنها متعلق به یک شهر نیست بلکه تیم ما هویت یک استان هست! ما پسوند گیلان رو به پرچم داریه مرکز استان یدک میکشیم پس ما نماینده ی کل گیلان هستیم و بیانگر فرهنگ بالا و مردمان به حق با کلاس کل گیلان زمین هستیم. چرا استان ما رو تو همه ی زمینه ها محروم نگه داشتند؟چرا اتحاد ترک ها و خیلی دیگه از اقوام دیگه رو ما گیلک ها نداریم؟ چون نمیخوان که ما داشته باشیم. دلیلش همین امار با سوادترین استان ایران هست که بچه ها بهش اشاره کردند. نمیخوام بنا به دلایلی که خودتون بهتر میدونید وارد مقوله های سیاسی بشم.این ها رو نگفتم که بگم باید بین رشت و انزلی گلستون بشه خیر انقدر موارد و مسائلی تو این بحث ریشه دوونده که به این راحتی ها قابل حل نیست اما این رو میدونم که جدا از مسائل فوتبال انصافا بین مردمان دو شهر اینقدر مشکل و درگیری نیست که فوتبال بین دو شهر نشون میده. و این ها رو هم برای اون بچه ی 15 ساله ی تو ورزشگاه نمیگم که بفهمه. برای اون عوام بی سواد که میاد ورزشگاه نمیگم. برای اوباش نمیگم. این ها رو برای شما وارشی ها میگم که اکثرا دارای خانواده و تحصیلات هستید. [color=blue:08b529fca7]فحاشی به هر قوم و شهر و فردی کار اشتباهیه. متاسفانه برخی از این دوستان تحصیل کرده و مغاییر با عوام هم تحت تاثیر اون لات تو ورزشگاه قرار میگیرند و به اصطلاح جوگیر میشند و... و به جای اینکه اونها روی عوام تاثیر بگذارند عوام روی ما داره تاثیر میزاره.[/color:08b529fca7] تو رو خدا به حرف های من فکر کنید شما ها حرف های من رو میفهمید و درک میکنید. ما باید شان همون میرزایی که باعث ازادیه همین انزلیچی ها و گیلان شد و باعث افتخار گیلانه رو حفظ کنیم فقط کافیه همین دوستان وارشی اتحاد داشته باشند تا بتونیم مانع عوام بشیم و یا لااقل فحاشی ها رو کمرنگ کنیم. دوباره به این جمله ی مهم تاکید میکنم که داماش تنها تیم یک شهر نیست بلکه هویت یک استان است. هویت گیلانیمون رو نشون بدیم. تو همین سایت و بین ما وارشی ها وجود دارند بچه هایی از صومه سرا و فومن و لاهیجان و ... دیگه خودتون بهتر میدونید پس ما خیلی بزرگ تر از یک شهر یا شهرک هستیم.
ما یک گیلانیم. عذر میخوام بابت پر حرفی هام درود به همه ی شما.[/quote:08b529fca7]

ما گيلاني هستيم و گيلاني بودن خود را نشان خواهيم داد
اكثر كسايي كه عضو سايت هستند قاعدتاً ميبايست جز تحصيلكرده ها باشن .ولي بعضي اوقات اظهار نظراتشون آدم رو رنج ميده
نميدونم شايد زيادي سن وسالشون كمه و يا ناشي از هيجان زياده
شماها بايستي الگو باشين . . .شماها كه تحصيلكرده ايد بايد راه و چاه رو و تمييز اين دو رو ازهم به آدمهاي خاصي كه ميان استاديوم ياد بدين نه اينكه هيزم بيار اين آتش باشيم باور كنين رو شماها خيلي حساب ميشه
من چون كه يه فوتبالييه به تمام عيار هستم عضو سايتم دوستاي من باور كنين بزرگتر ها ،همانطور كه mahmood131 بهش اشاره كرد از بابت مسائل اخير خيلي داره بهشون بد ميگذره يه خورده به خودمون بيايم و معقولترعكس العمل داشته باشيم آخه قرار نيست هر چي كه به ذهن و دهان آدم مياد اونرو بلافاصله گفت يا نوشت
تو سايت ملوانيها هم هر از چندگاهي يه سرك ميكشم اونجا هم كسايي هستند كه خيلي بد و تند كامنت ميزرارن كه اونهم ميتونه يا از هيجان زيادشون باشه و يا از سن وسال كمشون و يا هم اينكه ريشه تو مسائل تربيتي و خانوادگيشون داره.با بزرگترهاي انزلي هم كه صحبت ميكنيم اونها هم بسيار شاكي و ناراحت از اين مسائل و بي احترامي هستند
[size=18:08b529fca7] [color=red:08b529fca7]اگه دقت كرده باشين ميانگين سني حاضرين تو استاديوم هر روز داره مياد پايينتر ! فكر ميكنيد واسه چي باشه[/color:08b529fca7] [/size:08b529fca7]
اين تعصبات و اختلافات بين رشت و انزلي هميشه وجود داشت ولي ديگه هيچوقت اينطور مثل چند سال اخير افسارگسسته و نامتمدنانه نبود
به قول پروفسور ميرزايي( قصه دوستمون mahmood131 كه البته از حضور ايشون و soheil_shahre_baran و چند تا ديگه از بچه ها تو سايت آدم لذت ميبره) چون بايد گفت كه اين اختلافات و تعصبات اين دو شهر كاملا واسه همون چيزاييه كه بهش اشار كردند. به هم ريختن استان عزيزمون گيلان
اگه اينارو گفتم ببخشيد به هر حال فكر ميكنم سنم حدود 15 تا 20 سال از اكثر اعضاي سايت بيشتره والا به خودم اجازه نميدادم كه اينطور حرفها رو كه بالاخره بايستي يه بهش اشاره بشه ، رو بگم
به اميد اينكه ماها استان عزيزمون رو بسازيم
عشقم روحم دل مشغولی هرروزه ام داماش
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 9:34 pm

[size=24:4231fabcfc][color=blue:4231fabcfc]استاد[/color:4231fabcfc] [color=red:4231fabcfc]مجيد جهانپور [/color:4231fabcfc]:[/size:4231fabcfc]

[size=18:4231fabcfc]بله . خب همينطور که انزليچي ها با رشتي ها در ارتباط هستند، ما هم در انزلي دوستان زيادي داريم وبايد اين را در نظر بگيريم که درصدي از مردم دو شهر با يکديگر خويشاوند هستند. هر دو شهر در يک استان قراردارند و مشترکات با هم زياد است[/size:4231fabcfc]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان