[quote:d372f0e699="mahyarmaya"][quote:d372f0e699="golsar-boy"][quote:d372f0e699="mahyarmaya"]Majid_Rasht .RASHTBOY :از اینکه ما را از فهم فوتبالی تان بی نصیب نمیگذارید سپاس گذارم.
کامنت های ارزشمندی بود که کمتر در سایت دیده بودم امـا دوستان همیشه همین طور بوده"تراکتور به دلیل تراکم جمعیت و سپاهان بدلیل نفوذ در فدراسیون و قدرت مدیریت.
حالا ما نمیتوانیم خواهر خوانده آنها باشیم "باید با سیاست رفتار کرد و از امتیازه های این تیم ها اسفاده کرد "این امکان بوجود نمیاید جــز در یک شرایط"که هدف مشترکی در میان باشد .
مثال:ایران چین انزلیچی"چرا باید باهم در حزب باشن ؟!اگر دنیا 3 کشور داشت که 3کشور های مذکور بوده بی شک هر 3 تا کشور باهم سر سازگاری نداشتن امـــا چون آمریکایی وجود دارد اینها باهم رفاقت دارن.
برای دشمنی با حریف رقیب بزرگ عیبی ندارد با دشمن های کوچک رفاقت کرد(نظر شخصی)
شیرین عبادی یک جمله خوبی میگه:دشمنِ دشمنت نباید حتما رفیقت باشد !
اگه بخواهم رنگ عامیانه به حرف بزنم باید اینگونه بیان کنم که"شکست دادن سپاهان و تراکتور آسان تر از شکست دادن سرخآبی های تهران است.
مقابل سرخآبی هـا یک دست صدا ندارد امــا برای شکست سپاهان و تراکتور شاید توانست یک دست را بصدا در آورد[/quote:d372f0e699]
مهیار جان حرفات بطور کلی مورد قبوله ولی متاسفانه در اینجا یک نزاع بین هواداران است، تراکتوریها بدلیل جمعیت زیاد و منطقه استراتژیک سیاسی و همچنین اصفهانی ها بدلیل قطب اقتصادی و نفوذ سیاسی بسیار قدرتمند دچار خودبزرگ بینی شدید شده اند. شاید زمانی که به ما نیاز دارند تلویحا حمایت کنند اما مطمئن باش در زمان مناسب با رندی به ما خیانت میکنند و هرگز نمیشه بهشون اطمینان کرد. درسته در حال حاضر قدرت لابی تیمهای سرخابی بیشتر ولی کم کم داره قدرت این دو تیم هم به اونا میرسه و متاسفانه قدرت شیرینه و اگر ما باعث بشیم این دو تیم قدرتمند بشن و اونا هم با توجه به راهی که پیش گرفتند (لابی گری) اونوقت لیگی داریم که 4 قدرت لابی گر داره و جنگیدن باهاش سخت تره.
ما باید کاری کنیم که لابی گری کم بشه، سیاست از فوتبال جدا بشه نه اینکه به کثیفی فوتبال بیشتر دامن بزنیم.
خیلی خوشحالم که پاس تهران نابود شد تا لابی گری کم بشه ، امروز همه مردم از فوتبال کثیف ایران بدشون میاد و کافیه تیمهایی که فوتبال پاک بازی میکنند بدون حاشیه در لیگ بجنگند و هوادار جذب کنند.
الان ایران به یک تیم قدرتمند به عنوان پرچمدار فوتبال پاک نیاز داره. مطمئن باشید اگه این فصل با تمام ناداوریها و آرای مغرضانه و تصمیمات نابخردانه کمیته انظباطی داماش قهرمان جام حذفی میشد و در لیگ رتبه خوبی کسب میکرد هواداران بیشماری طرفدار این تیم میشدند و اصحاب رسانه بی طرف به این تیم رو می آوردند.
به امید تحقق آن در فصل بعد[/quote:d372f0e699]
ضمن تشکر از شما باید بگم من همه حرف و پیشنهاد این هستش که باید از آب گِل آلود استفاده کنیم.باید با سیاست مسولین خودمون برنده این همایش بود .
من منظورم اینه که داماش میتونه داماش با پیش انداختن این تیم ها سودی ببره .خلاصه حرفم این میشه که کمیت لابی ها شاید زیاد بشه اما بدلیل لابی باز ها نفوذ هر کدوم کمتر میشه اون موقع هستش که ما نیاز کمتری به لابی داریم چون اختلاف ها کم شده.[/quote:d372f0e699]
من فکر میکنم بجای این کار رو تیمهای تهرانی (بجز سرخابی ها) سرمایه گذاری کنیم بهتر جواب میگیریم.
منظورم اینه همه میدونید در مورد تیمهای تهرانی چه اجحافی میشه، رفت و برگشت جلوی سرخابی ها میهمانن. خیلی وقتم هست دنبال این هستن که بتونن میزبانی بگیرن ولی شورای تامین اجازه نمیده!!! که مطمئنم نفوذ سرخابی ها مانع میشه، تعداد این تیمها کم نیست و همیشه در لیگ حرفی برای گفتن دارن، از نظر اقتصادی هم وضع مالی خوبی دارن و درآمدزایی خوبی برای عضدی میشه، سایپا، نفت تهران، راه آهن و ... اگر بخان میتونن لابی قوی ای هم داشته باشن ولی خوشبختانه معمولا فوتبال پاکی بازی میکنن. ما میتونیم پیشنهاد بدیم با توجه به هواداران فوتبالدوست در رشت، استادیوم ما بشه استادیوم دوم اون تیمها و در مقابل قرمز و آبی هواداران ما میزبان باشن و تنها 10% عضدی در اختیار قرمزها قرار بگیره. باید هوادارا به این درک برسن که حمایت از اون تیمها به نفع داماشه.
مطمئن باش این پولیتیک خیلی به نفع ماست. چون اول اینکه به فوتبال پاک کمک بزرگی کردیم. دوم اینکه احتمال شکست استقلول و پس پس در رشت زیاده، سوم اینکه کادر فنی ما بهتر میتونه آنالیز بازیهای این تیمها رو از نزدیک انجام بده، چهارم اینکه فوتبالدوستان رشتی بازیهای قشنگی میبینن.پنجم اینکه تصمیمات و جو رشت در بازیهای لیگ خیلی تاثیر گذار میشه و سایر تیمها هم مجبور میشن خودشونو به ما نزدیک کنن.
همین فصل جاری خیلی از تیمهای تهرانی قم را به دلیل نزدیکی به تهران استادیوم دوم انتخاب کردند، اما با توجه به عدم استقبال قمی ها این اقدام جدی گرفته نشد، اگر ما زود اقدام نکنیم ممکنه شهرهای دیگه که نزدیک تهران هستند زودتر اقدام کنند.