[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام نظر در خصوص نحوه برخورد بامصاحبه گران

اعلام نظر در خصوص نحوه برخورد بامصاحبه گران

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

اعلام نظر در خصوص نحوه برخورد بامصاحبه گران

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آپريل 23, 2013 8:05 am

[color=black:81bc70b17b]دیرزمانی است که دشمنان خرد و کلان رشت و داماش به طرق مختلف قصدتضعیف تیم و شهرمان را داشته اند ، یکی از این شیوه های تخریب ، مصاحبه های هدفمند برنامه های تلویزیونی همچون اخبار 20:30 ، دوربین خبر ساز و در راس آنها برنامه کذایی 90 می باشد که در مقابل دیدگان هزاران هوادار مشتاق و عاشق داماش اقدام به ضبط مصاحبه های منفی و غیر واقعی بر علیه تیم محبوب داماش می نمایند ، بعید نیست حتی مصاحبه شوندگان نیز خود از همان جمع بوده و تنها یک مصاحبه صوری جهت خوراندن به رسانه ها تهیه می شود ؛ اما این روند تا چه زمانی ادامه خواهد یافت ؟!
آیا راهکار مناسبی جهت دفع و ریشه کن نمودن بدون حاشیه این مصاحبه ها وجود دارد ؟
آیا اصولاً جلوگیری از انجام مصاحبه یک برنامه تلویزیونی - ورزشی ، منطقی و امکان پذیر می باشد ؟
خواهشمند است نظرات خود در خصوص جلوگیری از انجام اینچنین مصاحبه ها و یا نحوه برخورد مناسب با تهیه کنندگان و مجریان برنامه های مذکور که هم وجهه قانونی و هم صلاحیت اخلاقی و اجتماعی هوادار به مخاطره نینداخته و باعث ناهنجاری و حاشیه نگردد را اعلام نمائید . [/color:81bc70b17b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه آپريل 23, 2013 8:19 am

من فکر میکنم خیلی از کسای که به ورزشگاه میان تو باغ نیستن و اصلن چیزی نمیدون بعضی بازی ها رو برای تفریح میان که شاهد مصاحبه های بی مورد شون هستیم من نظرم اینه نذاریم این میکروفن دست چنیین آدم های بیوفته و از بچه های با تعصب برای مصاحبه برن نه این که تحریم کنیم چون این شرایط پیش میاد
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه آپريل 23, 2013 9:49 am

[quote:25f09ad6c0="metall"]من فکر میکنم خیلی از کسای که به ورزشگاه میان تو باغ نیستن و اصلن چیزی نمیدون بعضی بازی ها رو برای تفریح میان که شاهد مصاحبه های بی مورد شون هستیم من نظرم اینه نذاریم این میکروفن دست چنیین آدم های بیوفته و از بچه های با تعصب برای مصاحبه برن نه این که تحریم کنیم چون این شرایط پیش میاد[/quote:25f09ad6c0]

نه آبرار ربطی به این نداره چقدر گیلانی ها برن و مصاحبه کنن، اون فقط مصاحبه هایی رو پخش میکنه که می خواد و به نفعشونه.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آپريل 23, 2013 9:53 am

پیشنهاد من اینه !
[color=black:2eca92b292][size=18:2eca92b292]
اونایی که اینجور مصاحبه میکنند و داماشو تخریب میکنند شناسایی کنیم . بعد اسم و عکسشون رو تو همین تاپیک قرار بدیم . و بعد سعی کنیم تو فیسبوک عکساشون رو بزاریم تا همه اینا رو بشناسند و بگیم هر کی اینا رو دید فوتورک بزنه !
[/size:2eca92b292][/color:2eca92b292]
[color=red:2eca92b292]چون خود من اگه اینا رو ببینم نمیشناسم ![/color:2eca92b292]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آپريل 23, 2013 11:58 am

البته لازم می دونم یک نکته ای رو در خصوص این تاپیک یاداوری کنم ، هدف نحوه برخورد با مجریان برنامه هست نه شخصی که از او مصاحبه می شود
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shervin1381 » سه شنبه آپريل 23, 2013 1:36 pm

خیلی باید مواظب بود که در مصاحبه حرفا رو طوری بیان کنیم که ازتوشون چیزی که به نفع خودشونه در نیارند دقیقا هم چین بلایی رو برنامه نود سرم اورد که 5دقیقه مصاحبه منو 14ثانیه اش رو همانطوری که خودش میخواست در اورد و پخشش کرد و من مونده بودم که ایا از پخش مصاحبه ام خوشحال باشم یا اینکه سرم رو بدیوار بکوبم؟
مثل همین دیشب که یکی از همشهریان گل چنان جلو دوربین{مثل بنده}جوگیر شده بود و در مدح حمید درخشان صحبت میکرد که ادم فکر میکرد که ایشون وکیل مدافعه اقا خائنه است؟
:? :? :? :? :? :? :? :?
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آپريل 23, 2013 1:48 pm

[quote:f688154c07="RASHTBOY"]البته لازم می دونم یک نکته ای رو در خصوص این تاپیک یاداوری کنم ، هدف نحوه برخورد با مجریان برنامه هست نه شخصی که از او مصاحبه می شود[/quote:f688154c07]

منظورم همون مجری بود ! خیلی هاا همین حمید حمیدی رو نمیشناسند ! مثلا اگه چند عکس از حمیدی رو بزاریم تو فضای مجازی این شخص بین هوادارا تابلو میشه و شاید کسی با اون مصاحبه نکنه .

اینم باید گفت که متاسفانه یک عده هستند که عاشق مصاحبه کردن هستند . تا دوربین میاد میپرند جلو دوربین و مسخره بازی در میارند ، بعضی ها هم که اصلا تو مصاحبه کردن سیاست ندارند و تو حالت جوگیری هر چی از دهنشون در میاد میگند !
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه آپريل 23, 2013 2:03 pm

ما خیلی رسانه داریم که اینجور موقع ها میتونیم از رسانه های خودمون در شبکه های مجازی وب سایت ها و ... با این مدل آدما برخورد کنیم که دیگه از ترس این چیزا کنترل بیشتری رو رفتارها و کردارهای خودشون داشته باشن
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه آپريل 23, 2013 3:35 pm

http://www.aparat.com/v/J0SHF

[color=black:5dbd6ce462]من دقایق ابتدایی برنامه دیشب نود رو ندیده بودم و از لینک بالا که دوستان قرار دادند نگاه کردم . توصیه می کنم یک بار دیگه کسانی که این کامنت رو می بینند با دقت نگاه کنند .
تو یکی از برنامه های نود گزارشگر دیگه ای (گزارشگر معروف) به میان جمعیت رفته بود و یهو بی ربط سوال می کنه شما چرا از امید هرندی حمایت نکردید؟ و زمینه یه سری صحبت ها رو برای مصاحبه شونده مهیا می کنه . اصطلاحا اینجا سوژه سازی صورت میگیره...
یعنی سوژه چیز دیگری هست و از حمایت هایی که از ناظمی و مدیرعامل میشه هیچ فیلمی گرفته نمیشه و سوژه سازی می کنند .
اما تو برنامه دیشب سوژه سازی از طرف گزارشگر برنامه دیشب نداشتیم بلکه اگر در فیلم دقت بشه مسئله ای که تو بخش های کوچک مورد انتقاد دوستان اتفاق افتاد اول به تدوین بر میگشت که در تهران انجام میشه و دوم به مصاحبه شوندگان.
منظور از تدوین چیه؟ یعنی قسمت هایی از مصاحبه رو می برند و داستان رو به شکلی پیش می برند که کارگردان دلش می خواد که این رو می تونستید توی دوبخش برنامه دیشب خیلی شیک حس کنید. اول بخشی که طرف میگه حمید درخشان داشت خوب نتیجه میگرفت و دوم بخشی که عابدینی میگه مگه من قبلا گفتم تو کار فنی نیستم؟
یکی از دوستان گفت گزارشگر اومده بود پشت دروازه مصاحبه بگیره کسی باهاش مصاحبه نکرد...
اتفاقا دقیقا گله من از همین شماهایی هست که آدم های مطلعی هستید و مصاحبه نمی کنید! می تونم بپرسم یعنی چی؟ اون شخص گزارشگر به هر حال باید مصاحبش رو بگیره شماها نشد مجبوره بره پشت نیمکت و جلوی ورودی که طرف اصلا مشخص بود تو باغ نیست و میاد میگه چرا باید عابدینی رو از دست بدیم و همه تیم ها دنبال عابدینی اند و ما متاسفانه از دست دادیم و دیگه نیست!!!
آقایون محترم پشت دروازه و رو به رو من سر بازی تراکتور خودم اومدم دوتا گزارشگر رو برداشتم آوردم به غیر از یکی دو نفر کسی مصاحبه نکرد... همیشه که اون شخص خاص مورد نظر شما نمیاد مصاحبه نمیگیره؛ برادر من وقتی شما مصاحبه نمی کنی چه انتظاری داری؟ شما که تو ریز اخبار هستی و هوادار متعصب و پیگیر تیمت هستی مصاحبه نمی کنی میکروفن به کس دیگه می رسه که خودشم نمیدونه چی داره میگه.
اتفاقا برنامه دیشب نود نتونست اونطور که می خواد نتونست برعلیه ما سناریو سازی کنه و حوادث بازی به نفع ما بود... چرا؟ چون از گزارشگر خواستیم با خبرنگاران مصاحبه کنه و از حواشی سپاهانی ها فیلم بگیره. نتونستند بگن بعد از شروع فحاشی از طرف سپاهانی ها داماشی ها هم جواب دادند چون فیلمی نبود... از حواشی ایجاد شده بعد از بازی و شکستن شیشه ها توسط سپاهانی ها گزارش گرفته شده بود و......[/color:5dbd6ce462]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آپريل 24, 2013 3:49 am

بنابراین یکی از راهکارهای مناسب هدایت خبرنگاران از سوی دوستان به محل مناسب جهت تهیه گزارش می باشد .( ضمن تشکر از مهرداد عزیز)
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 24, 2013 4:25 am

مهرداد که نمیتونه حواسش همیشه به همه و همه جا باشه.
به نظر من یکی دیگه از راهکارهای مقابله با گزارشگرای مواجب بگیر اینه که هرجا در نزدیکی ورزشگاه گزارشگری دیدید بری جلو نام و نام خانوداگیشو اگه تونستی از کارتش بخونی و در حین انجام مصاحبه با مردم ازش عکس بگیری و به خودش بگی درصورتیکه این مصاحبه ها (به هر دلیلی چه تدوین و چه نوع سوالات) بر علیه داماش باشه در فضای مجازی پخش میشه تا افراطی های داماش حاسابتو برسن و از نون خوردن میفتی
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آپريل 24, 2013 6:23 am

[color=blue:0892f57f97][b:0892f57f97]مهرداد جان فصل بعد خاستی کسی و بیاری قبلش یه ندا بده برارجان...
من میدونم و اون مصاحبه گیرنده. /11/[/b:0892f57f97][/color:0892f57f97]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه آپريل 24, 2013 4:08 pm

یک [b:389cac5043]پیشنهاد :
به نظرم یک مذاکره شبیه به مناظره ، می تونه بین مسئولین باشگاه و ترجیحاً مسئول روابط عمومی با تهیه کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی مورد نظر برگزار بشه و طرفین در یک جلسه مشترک ، مسائل دارای شک و شبهه را بررسی و مرتفع نمایند . در صورت رفع موضوع و توافق طرفین ، مساله برای خبرنگاران برنامه مذکور تشریح شود و . . . [/b:389cac5043]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آپريل 24, 2013 5:13 pm

فکر کنم دوستان متوجه صحبت من نشدند. تدوین که اصلا ربطی به گزارشگر نداره طرف داره کارش رو انجام میده و مصاحبه می گیره بلکه اون چیزی که مشکل داره اینه که طرف خودش سوژه سازی کنه و این رو نمود بده .
تو برنامه نود دوشنبه شب ما سوژه سازی نداشتیم و اشکال از گزارشگر نبوده...

دوم اینکه من گفتم ما یکی رو آورده بودیم دیگه چرا شما مصاحبه نمی کنید که کار به جایی برسه که از آدم های بدون اطلاعات و پرت مصاحبه بگیرند؟ اگر مصاحبه می شد فقط مشکل تدوین و آقای فردوسی پور رو داشتیم نه اینکه یه اشخاصی بیان و خودشون آتو رو به فردوسی پور بدن. هر کسی که اطلاعات داره و بلده خوب حرف بزنه صحبت کنه تا اینجور مصاحبه ها درنیاد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آپريل 24, 2013 5:52 pm

[quote:b4a07c855c="MEHRDAD"]فکر کنم دوستان متوجه صحبت من نشدند. تدوین که اصلا ربطی به گزارشگر نداره طرف داره کارش رو انجام میده و مصاحبه می گیره بلکه اون چیزی که مشکل داره اینه که طرف خودش سوژه سازی کنه و این رو نمود بده .
تو برنامه نود دوشنبه شب ما سوژه سازی نداشتیم و اشکال از گزارشگر نبوده...

دوم اینکه من گفتم ما یکی رو آورده بودیم دیگه چرا شما مصاحبه نمی کنید که کار به جایی برسه که از آدم های بدون اطلاعات و پرت مصاحبه بگیرند؟ اگر مصاحبه می شد فقط مشکل تدوین و آقای فردوسی پور رو داشتیم نه اینکه یه اشخاصی بیان و خودشون آتو رو به فردوسی پور بدن. هر کسی که اطلاعات داره و بلده خوب حرف بزنه صحبت کنه تا اینجور مصاحبه ها درنیاد.[/quote:b4a07c855c]

متوجه شدیم برادر.منظور من این بود که داوطلب مصاحبه خواهم بود و با مصاحبم ترکانم.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان