http://www.aparat.com/v/J0SHF
[color=black:5dbd6ce462]من دقایق ابتدایی برنامه دیشب نود رو ندیده بودم و از لینک بالا که دوستان قرار دادند نگاه کردم . توصیه می کنم یک بار دیگه کسانی که این کامنت رو می بینند با دقت نگاه کنند .
تو یکی از برنامه های نود گزارشگر دیگه ای (گزارشگر معروف) به میان جمعیت رفته بود و یهو بی ربط سوال می کنه شما چرا از امید هرندی حمایت نکردید؟ و زمینه یه سری صحبت ها رو برای مصاحبه شونده مهیا می کنه . اصطلاحا اینجا سوژه سازی صورت میگیره...
یعنی سوژه چیز دیگری هست و از حمایت هایی که از ناظمی و مدیرعامل میشه هیچ فیلمی گرفته نمیشه و سوژه سازی می کنند .
اما تو برنامه دیشب سوژه سازی از طرف گزارشگر برنامه دیشب نداشتیم بلکه اگر در فیلم دقت بشه مسئله ای که تو بخش های کوچک مورد انتقاد دوستان اتفاق افتاد اول به تدوین بر میگشت که در تهران انجام میشه و دوم به مصاحبه شوندگان.
منظور از تدوین چیه؟ یعنی قسمت هایی از مصاحبه رو می برند و داستان رو به شکلی پیش می برند که کارگردان دلش می خواد که این رو می تونستید توی دوبخش برنامه دیشب خیلی شیک حس کنید. اول بخشی که طرف میگه حمید درخشان داشت خوب نتیجه میگرفت و دوم بخشی که عابدینی میگه مگه من قبلا گفتم تو کار فنی نیستم؟
یکی از دوستان گفت گزارشگر اومده بود پشت دروازه مصاحبه بگیره کسی باهاش مصاحبه نکرد...
اتفاقا دقیقا گله من از همین شماهایی هست که آدم های مطلعی هستید و مصاحبه نمی کنید! می تونم بپرسم یعنی چی؟ اون شخص گزارشگر به هر حال باید مصاحبش رو بگیره شماها نشد مجبوره بره پشت نیمکت و جلوی ورودی که طرف اصلا مشخص بود تو باغ نیست و میاد میگه چرا باید عابدینی رو از دست بدیم و همه تیم ها دنبال عابدینی اند و ما متاسفانه از دست دادیم و دیگه نیست!!!
آقایون محترم پشت دروازه و رو به رو من سر بازی تراکتور خودم اومدم دوتا گزارشگر رو برداشتم آوردم به غیر از یکی دو نفر کسی مصاحبه نکرد... همیشه که اون شخص خاص مورد نظر شما نمیاد مصاحبه نمیگیره؛ برادر من وقتی شما مصاحبه نمی کنی چه انتظاری داری؟ شما که تو ریز اخبار هستی و هوادار متعصب و پیگیر تیمت هستی مصاحبه نمی کنی میکروفن به کس دیگه می رسه که خودشم نمیدونه چی داره میگه.
اتفاقا برنامه دیشب نود نتونست اونطور که می خواد نتونست برعلیه ما سناریو سازی کنه و حوادث بازی به نفع ما بود... چرا؟ چون از گزارشگر خواستیم با خبرنگاران مصاحبه کنه و از حواشی سپاهانی ها فیلم بگیره. نتونستند بگن بعد از شروع فحاشی از طرف سپاهانی ها داماشی ها هم جواب دادند چون فیلمی نبود... از حواشی ایجاد شده بعد از بازی و شکستن شیشه ها توسط سپاهانی ها گزارش گرفته شده بود و......[/color:5dbd6ce462]