[color=blue:fa8555250a]نظرات دوستان برای خودشون و بنده قابل احترامه و من فقط برداشت و تفکری که خودم نسبت به فوتبال شهر و استانم رو دارم بیان می کنم نه قصد مبارزه رو با کسی دارم و نه سنگری به زعم دوستان تشکیل دادم ..دوستان زحمت می کشند ورود می کنند و کلمات و عبارات زیادی در چندین سطر ارائه می کنند اما انتظار داشتم جواب سوالاتمو که البته خودم به همه اونها واقف هستم تو این جملات پیدا کنم تا شاید با حرفی تازه سخنی نو و غیر تکراری که بتونه بنده رو راضی کنه در حال اشتباه هستم روبرو کنه اما ...
نمی دونم به کجا رسیدیم که باید بخاطر اینکه یه شخصی میاد کل هویت تیم رو تو یه تاریخ خاصی با عوض کردن رنگ پیراهن زیر سوال می بره و بعد از مدتی پی به اشتباهش می بره و با توصیه دوستان نظرش برمی گرده رو باید افــــــتخار بدونیم ! و ممنون دارش باشیم ! بدون اینکه به این موضوع فکر کنیم این کار از بن و ریشه اشتباه بود .
اینکه از چند بازیکن بومی تو تیم استفاده میشه که اصلا جا بحث نداره این بازیکنها سالهاست تو تیم هستند و اینجوری نیست که این ها مثلا بازیکن دسته چندم هستند و چون بومی هستند امیر عابدینی علی رغم میل باطنی و به خواسته ما هواداران منت بر سر ما گذاشته و اینهارو حفظ کرده تا تیم شاکله بومی داشته باشه و ما قدر دانش باشیم !!
هنوز دو فصل قبل یادمون نرفته چند بازیکن بومی داماش مورد غضب عابدینی بودند و در آستانه جدا شدن از داماش اما بخاطر تعصب تو تیم موندند و ادامه دادند و البته مسائل اول فصل جاری که بخاطر ریش سفیدی بعضی ها دوباره تیم جمع شد ..
جز جهانبخش که اونم از دست این آقا در رفت و من هنوز تو این ماجرا موندم چه نقشه شومی واسه این جوون داره تو این چند سال کدوم بازیکن رو از رده پایه به بزرگسال آورده که بتونه خودشو تو لیگ نشون بده ؟!! اگه امثال مهدوی و چاووشی و باقی بازیکنها که تو این یک دهه کمک حال تیم شهرمون بودند بخواهند برن دیگه کدوم بازیکن می تونه واسه نماینده شهرمون بازی کنه ؟
[size=18:fa8555250a]دوستان 5 سال کم نیست :
از کدوم موفقیت عابدینی حرف می زنید ؟
شماها موفقیت عابدینی رو تو آبی کردن لباس تیم می بینید!
شماها موفقیت عابدینی رو تو بومی کردن تیم ! که از اول هم بود می بینید !
شماها عابدینی رو با داماش می خواهید و البته طبق قاعده داماش را بدون عابدینی نمی خواهید !
دوستان عزیز اختلاف نظر ما در چگونگی معنی موفقیت خلاصه شده ..
برداشت من از موفقیت اون چیزی نیست که بعضی از دوستان ادعا می کنند .[/color:fa8555250a][/size:fa8555250a]