[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرسنجی/ امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

نظرسنجی/ امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امیر عابدینی بماند؟ یا شهرام قویدل؟

امیر عابدینی
151
99%
شهرام قویدل
2
1%

کل آرا : 153

پستتوسط hoseini1362 » دوشنبه مارس 18, 2013 12:15 pm

بله یه جا قویدل گفت که هوادارای رشتی حتی به رفقاشون که از تیم حمایت میکنن رحم نمیکنن احتمالا فیلم بازی با پیکان در ماه رمضان رو مرتبا به جای فیلم سینمایی نیگاه میکنه و به ریش رشتی ها میخنده و با خودش میگه اینا نصفشون بدون بلیط میان تو ورزشگاه که رو سر یکی به نوبت خراب بشن خب من این وسط چرا با اینها پیمان برادری ببندم تیمتون پیشکشتون نخواستیمش حمید درخشان ربطی به قویدل نداره بی جهت جام حذفی را فدای امیال شخصی و بت پرستانه خودتون نکنید درخشان کلا در زمان بازیگریش هم تدافعی بود و کرنر هاش باعث میشد همه تصور کنند داره هجومی کار میکنه .نتیجه میخواستین در جام حذفی که گرفت تو لیگ میخواستین بمونین که موندین خب دیگه چرا درخشان رو بیرون کردین.افشین خان ناظمی سروره همه ماست ولی باید درخشان باشه. افشین در همچین شرایطی نمیتونه داماش رو فینال ببره
من خودم مخلص افین خان هستم
ولی باور کنید تا ابر نباشه بارون نمیاد [گل][گل]
حمله کن حمله قشنگه حمله سهم دل تنگه

حمله سهم دل‌ تنگه حمله نباشه نمیشه

حمله کن سوی دروازه حریف

توپ رو وارد دروازه کن کم و بیش
نماد کاربر
hoseini1362
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه مارس 18, 2013 12:41 pm

[quote:e88726aa66="hoseini1362"]بله یه جا قویدل گفت که هوادارای رشتی حتی به رفقاشون که از تیم حمایت میکنن رحم نمیکنن احتمالا فیلم بازی با پیکان در ماه رمضان رو مرتبا به جای فیلم سینمایی نیگاه میکنه و به ریش رشتی ها میخنده و با خودش میگه اینا نصفشون بدون بلیط میان تو ورزشگاه که رو سر یکی به نوبت خراب بشن خب من این وسط چرا با اینها پیمان برادری ببندم تیمتون پیشکشتون نخواستیمش حمید درخشان ربطی به قویدل نداره بی جهت جام حذفی را فدای امیال شخصی و بت پرستانه خودتون نکنید درخشان کلا در زمان بازیگریش هم تدافعی بود و کرنر هاش باعث میشد همه تصور کنند داره هجومی کار میکنه .نتیجه میخواستین در جام حذفی که گرفت تو لیگ میخواستین بمونین که موندین خب دیگه چرا درخشان رو بیرون کردین.افشین خان ناظمی سروره همه ماست ولی باید درخشان باشه. افشین در همچین شرایطی نمیتونه داماش رو فینال ببره
ولی باور کنید تا ابر نباشه بارون نمیاد [گل][گل][/quote:e88726aa66]

قسمت اول صحبتتون من رو اینجوری کرد :?: :roll:
اتفاقا من خیلی صحنه های قشنگی دیدم توی ورزشگاه از مرام و معرفت همه آبرارهای رشتیم که هر روز بیشتر به خودم میبالم که [b:e88726aa66]رشتی[/b:e88726aa66] بدنیا اومدم و[b:e88726aa66] رشتی [/b:e88726aa66]میمیرم
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه مارس 18, 2013 5:13 pm

[quote:5662ae1c5f="hoseini1362"]بله یه جا قویدل گفت که هوادارای رشتی حتی به رفقاشون که از تیم حمایت میکنن رحم نمیکنن احتمالا فیلم بازی با پیکان در ماه رمضان رو مرتبا به جای فیلم سینمایی نیگاه میکنه و به ریش رشتی ها میخنده و با خودش میگه اینا نصفشون بدون بلیط میان تو ورزشگاه که رو سر یکی به نوبت خراب بشن خب من این وسط چرا با اینها پیمان برادری ببندم تیمتون پیشکشتون نخواستیمش حمید درخشان ربطی به قویدل نداره بی جهت جام حذفی را فدای امیال شخصی و بت پرستانه خودتون نکنید درخشان کلا در زمان بازیگریش هم تدافعی بود و کرنر هاش باعث میشد همه تصور کنند داره هجومی کار میکنه .نتیجه میخواستین در جام حذفی که گرفت تو لیگ میخواستین بمونین که موندین خب دیگه چرا درخشان رو بیرون کردین.افشین خان ناظمی سروره همه ماست ولی باید درخشان باشه. افشین در همچین شرایطی نمیتونه داماش رو فینال ببره
ولی باور کنید تا ابر نباشه بارون نمیاد [گل][گل][/quote:5662ae1c5f]

[color=black:5662ae1c5f]با خط آخر کامنتتون موافقم الان ابر در توشیبا هست و داره بارون میاد[/color:5662ae1c5f]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه مارس 18, 2013 5:14 pm

[quote:fa48e54f45="raincityboy"][quote:fa48e54f45="hoseini1362"]بله یه جا قویدل گفت که هوادارای رشتی حتی به رفقاشون که از تیم حمایت میکنن رحم نمیکنن احتمالا فیلم بازی با پیکان در ماه رمضان رو مرتبا به جای فیلم سینمایی نیگاه میکنه و به ریش رشتی ها میخنده و با خودش میگه اینا نصفشون بدون بلیط میان تو ورزشگاه که رو سر یکی به نوبت خراب بشن خب من این وسط چرا با اینها پیمان برادری ببندم تیمتون پیشکشتون نخواستیمش حمید درخشان ربطی به قویدل نداره بی جهت جام حذفی را فدای امیال شخصی و بت پرستانه خودتون نکنید درخشان کلا در زمان بازیگریش هم تدافعی بود و کرنر هاش باعث میشد همه تصور کنند داره هجومی کار میکنه .نتیجه میخواستین در جام حذفی که گرفت تو لیگ میخواستین بمونین که موندین خب دیگه چرا درخشان رو بیرون کردین.افشین خان ناظمی سروره همه ماست ولی باید درخشان باشه. افشین در همچین شرایطی نمیتونه داماش رو فینال ببره
ولی باور کنید تا ابر نباشه بارون نمیاد [گل][گل][/quote:fa48e54f45]

[color=black:fa48e54f45]با خط آخر کامنتتون موافقم الان ابر در توشیبا هست و داره بارون میاد[/color:fa48e54f45][/quote:fa48e54f45]
ناخوشی چه تیکه ای میندازی
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه مارس 18, 2013 5:21 pm

[quote:b505241e09="hoseini1362"]بله یه جا قویدل گفت که هوادارای رشتی حتی به رفقاشون که از تیم حمایت میکنن رحم نمیکنن احتمالا فیلم بازی با پیکان در ماه رمضان رو مرتبا به جای فیلم سینمایی نیگاه میکنه و به ریش رشتی ها میخنده و با خودش میگه اینا نصفشون بدون بلیط میان تو ورزشگاه که رو سر یکی به نوبت خراب بشن خب من این وسط چرا با اینها پیمان برادری ببندم تیمتون پیشکشتون نخواستیمش حمید درخشان ربطی به قویدل نداره بی جهت جام حذفی را فدای امیال شخصی و بت پرستانه خودتون نکنید درخشان کلا در زمان بازیگریش هم تدافعی بود و کرنر هاش باعث میشد همه تصور کنند داره هجومی کار میکنه .نتیجه میخواستین در جام حذفی که گرفت تو لیگ میخواستین بمونین که موندین خب دیگه چرا درخشان رو بیرون کردین.افشین خان ناظمی سروره همه ماست ولی باید درخشان باشه. افشین در همچین شرایطی نمیتونه داماش رو فینال ببره
ولی باور کنید تا ابر نباشه بارون نمیاد [گل][گل][/quote:b505241e09]

خوبی برادر؟احتمال نمیدی که با درخشان دو تا بازی 6 امتیازی رو مفت از دست دادیم؟یه ذره فکر کن شاید یادت بیاد که بعد از رفتن درخشان دو تا بازی مهم رو بردیم و موندنمون تو لیگ تقریبا قطعی شد.یه مقدار دقت کن شاید متوجه بشی که تو زمان درخشان تیم بد نتیجه میگرفت و به خاطر نتایج افتضاح تیمای پایینتر رو سیزده گیر کرده بودیم.یه مقدار زحمت بکش ببین که تو زمان درخشان از 11 بازی آخرش چند امتیاز آوردیم.بعد اگه باز حرفت همین بود بیا ما رو هم قانع کن که از درخشان حمایت کنیم.در ضمن اگه درخشان ربطی به قویدل نداره چرا داره به هر دری میزنه که مجدد برگردونتش؟چرا تا قبل از رفتنش به هر دری زد که تو تیم نگهش داره؟بعدش ما هم میگیم قویدل تیمو پیشکش کنه تشریف ببره.مال بد بیخ ریش صاحبش.ما را به خیر ایشان امید نیست.تشریف ببره و شر نرسونه.در ضمن اگه منظورت از ابر درخشان و بارون نتیجه باشه که این همه مدت هوا ابری بود و بارون نیومد.حال که رفته با آفتاب افشین ناظمی شرشر بارون رو شاهدیم.ممنون میشم اگه یه مقدار در مورد این چیزا فکر کنی.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه مارس 18, 2013 5:25 pm

حالا که رو دم بعضیا گذاشته دو بازی پشت سره هم برده اگه الان درخشان بود هم اینجا مساوی می گرفت هم اونجا البته خودش و پاره میکرد تا همین نتایج و کسب کنه
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط kazan » سه شنبه مارس 19, 2013 8:57 am

اين وسط فكر كنم همه افشين ناظمي رو فراموش كردن ! دو پيروزي بسيار با ارزش در دو بازي بدست اورد كه تا حد زيادي بقا را حتمي كرده - 7 امتياز اختلاف با تيم بعدي ايجاد كرده - كاري كه ارزش اون پايان فصل معلوم ميشه - ولي ارزش كار اون در دعواي مديريتي گم شده . افشين مربي با اخلاقيه - حاشيه ندار ه - هوداران بايد بيشتر از اون حمايت كنند - بازم ميگم اين شش امتياز بسييييييييار با ارزش بود كه ارزش آن آخر فصل معلوم ميشه - افشين ممنون .
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان