[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تـیـم بـنـام مـاسـت

تـیـم بـنـام مـاسـت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه مارس 11, 2013 6:06 pm

اینه اون ساختاری که من میگم. کورها نمیبینند و کرها نمیشنوند. حسودان هم نمیخواهند ببینند و بشنوند. افتخار میکنم به این اتحاد. افتخار میکنم به شماها.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه مارس 11, 2013 6:26 pm

[quote:740434c1d6="The_King_of_rasht"]درود بر قلم مهیار عزیز واقعا زیبا و به موقع نوشت
این جمله رو هم از طرف خودم به متن ایشون اضافه میکنم:
"ما بوشهری نیستیم که به خاطر تیممان ،سرمان را به فنس های استادیوم بکوبیم،ما هواداران داماش گیلک هستیم و سر دشمنانمان را به فنس های سنتیاگو عضدی میکوبیم"[/quote:740434c1d6]
مرسی حمزه جان .شما همیشه لطف داشتی بمن برار.
از اول ورود درخشان قصد گفتن این جمله رو داشتم تا توی چشمشان نگاه کنم بگم فرق و جنوبی ها جو گیر با ما توی کلک زدن هاست.
اونا سرشون رو تک نفره به فنس میزنن و گلو جر میدن اما ما با تدبیر و و کلک رشتی سر دشمنان رو به فنس میزنیم.
چون شنیده بودم گفته بود توی بوشهر من موندم بعد توو رشت که ....!
خداروشکر همونی خواستیم شد .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » سه شنبه مارس 12, 2013 9:49 am

ای بر پدر این بی رسانه بودن بیاد. یه رسانه ی قوی و یا حداقل یه کسی که یه کم جنبه ی دیگر این وقایع رو توضیح بده. واسه این این حرفا می زنم که داماش اگه با امید به خدا تو لیگ نتیجه بگیره و پرسپولیسم اینجا دورجین وارجین کنیم فقط از هجمه ای که علیه هوادارا شکل گرفته کم میشه و اما در صورتی که یه اشتباه مدیریتی و یا هر اشتباهی رخ بده سیل مقالات جهت دار و پر از بعض و کینه روانه ی روزنامه ها و خبرگزاری ها میشه.
به نظرم حالا دیگه نوبت بازیکناست. به خدا داره در حق هوادارا اجحاف میشه. این همه در بارَشون چاک دهن باز می کنن و حرف نا مستدل می زنن اما صدایی از باشگاه بلند نمی شه. حداقل ما از بازیکنا انتظار داریم تو فرصت هایی که براشون پیش می آد به طور مستقیم به این جفاها اشاره کنن. والا اینجوری هوادارا رو بیشتر تشویق می کنید که واسه تیم فریاد بکشن و تشویق کنن.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » سه شنبه مارس 12, 2013 4:24 pm

[color=darkred:7d9de507de]The_King_of_rasht :[/color:7d9de507de]
[size=18:7d9de507de]"[color=darkblue:7d9de507de]ما بوشهری نیستیم که به خاطر تیممان ،سرمان را به فنس های استادیوم بکوبیم،ما هواداران داماش گیلک هستیم و سر دشمنانمان را به فنس های سنتیاگو عضدی میکوبیم[/color:7d9de507de]"[/size:7d9de507de]

گاهی اوقات بعضی از جملات جدا از معنای ظاهری خودشان معنی عمیق و بنیادی تری در خود نهفته دارند . این جمله حمزه عزیز به روشنی بیان کننده روحیات هوادار امروز داماش است . هواداری که متاسفانه به هر دلیلی دشمنانی بسیار دارند همان دشمنانی که اینروزها در عرصه رسانه ای بسار فعال نشان می دهند .
برای همین شاید امروز هوادار داماش باید بسیار با سیاست تر از گذشته رفتار کند چون وارد جنگ با کسانی شده که از کوچکترین خطایش بیشترین استفاده تبلیغاتی را خواهند کرد ! آنان که برای رسیدن به اهدافشان از دروع پراکنی و گزارش سازی ابایی ندارند بی شک در آرزوی دیدن خطای هوادار و تیم لحظه شماری می کنند برای همین ممکن است انواع مسائل برای ضزبه زدن به تیم را پیش بیاورند که هوشیاری هواداران و مدیریت باشگاه را می طلبد .
در اینجا روی سخنم با دوستان بسیار عزیزی است که خواستار حضور هواداران برای حمایت از آقای سراوانی هستند می باشد .
اول از همه اینکه دوستان عزیز من خودم طرفدار حضور آقای سراوانی در تیم هستم و اعتقاد دارم اگر امروز حرفهای هوادار داماش شنیده شده و ارتباط هوادار با کادر فنی و مدیریت باشگاه همواره برقرار بوده مرهون زحمات و مدیریت و مهمتر از همه صبر و بردباری این مرد زحمتکش می باشد اما دوستان در این شرایط هر حرکت مشابه با اعتراض ما به حضور درخشان مثل سمی خطرناک بر پیکره داماش می باشد ! این اشتباه بزرگی خواهد بود که گمان ببریم با اینکار از اقای سراوانی و داماش دفاع خواهیم کرد ! این تنها بهانه بدست اوباش قلم بدستی می دهد که ارزوی دیدن هرج و مرج در داماش را دارند . من به این باورم که هوادارامروز داماش می داند که در جنگ رسانه ای و ناعادلانه امروز فقط با دل نمی توان حرکت کرد متاسفانه جوانان امروز داماشی باید خیلی زود با سیاست آشنا شوند چرا که امروز این فوتبال و دشمنان ما به آن آلوده اند پس ما هم مجبوریم بیاموزیم که کی و چگونه از خود واکنش نشان دهیم . امروز حفظ آرامش باشگاه مهمترین وظیفه ماست و دیگر خواسته های ما باید فقط از طریق سابق ( سایت و سایر محیط های مجازی ) شکل بگیرد و به این شکل از مدیران باشگاه خواسته های خود را طلب کنیم خود بهتر می دانید که اینروزها فضای مجازی مثل خاری در چشم دشمنان ما شده آنان که با انبوه رسانه های دیداری و مکتوبی خود تحمل همین فضایی که در اختیار ما هست را هم ندارند ! در برابر همین قلم ها و صداهای ما عاجز مانده اند و این نهایت حقارتشان را می رساند ! اما دوستان عزیزم به عنوان یک برادر کوچکتر خواهش می کنم که قبل از انجام هر عملی چندین قدم جلوتر را پیش بینی کنید ما جایی که باید عمل می کردیم نشان دادیم که به پای تیممان ایستاده ایم و امروز هم در کنار مردانی که برای داماش زحمت کشید ه اند می ایستم اما بهتر می دانیم که در چه زمان و مکانی چه واکنشی انجام دهیم . امروز داماش ما به آرامش و حمایت ما نیاز دارد و این وظیفه ماست که نیاز به آرامش را به همه هواداران انتقال دهیم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 12, 2013 5:13 pm

دوستان گل داماشي
فكر زدن راديو اينترنتي داماش به سرم خورده حد اقل روزي 2-3 ساعت
در ساعت هاي معين روي اينترنت برنامه خبر ها رو كار كنيم .
هم كاري نو هست هم يه رسانه اي براي خودمون داريم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 13, 2013 7:19 am

[quote:0d021832f5="Majid_Rasht"][color=darkred:0d021832f5]The_King_of_rasht :[/color:0d021832f5]
[size=18:0d021832f5]"[color=darkblue:0d021832f5]ما بوشهری نیستیم که به خاطر تیممان ،سرمان را به فنس های استادیوم بکوبیم،ما هواداران داماش گیلک هستیم و سر دشمنانمان را به فنس های سنتیاگو عضدی میکوبیم[/color:0d021832f5]"[/size:0d021832f5]

گاهی اوقات بعضی از جملات جدا از معنای ظاهری خودشان معنی عمیق و بنیادی تری در خود نهفته دارند . این جمله حمزه عزیز به روشنی بیان کننده روحیات هوادار امروز داماش است . هواداری که متاسفانه به هر دلیلی دشمنانی بسیار دارند همان دشمنانی که اینروزها در عرصه رسانه ای بسار فعال نشان می دهند .
برای همین شاید امروز هوادار داماش باید بسیار با سیاست تر از گذشته رفتار کند چون وارد جنگ با کسانی شده که از کوچکترین خطایش بیشترین استفاده تبلیغاتی را خواهند کرد ! آنان که برای رسیدن به اهدافشان از دروع پراکنی و گزارش سازی ابایی ندارند بی شک در آرزوی دیدن خطای هوادار و تیم لحظه شماری می کنند برای همین ممکن است انواع مسائل برای ضزبه زدن به تیم را پیش بیاورند که هوشیاری هواداران و مدیریت باشگاه را می طلبد .
در اینجا روی سخنم با دوستان بسیار عزیزی است که خواستار حضور هواداران برای حمایت از آقای سراوانی هستند می باشد .
اول از همه اینکه دوستان عزیز من خودم طرفدار حضور آقای سراوانی در تیم هستم و اعتقاد دارم اگر امروز حرفهای هوادار داماش شنیده شده و ارتباط هوادار با کادر فنی و مدیریت باشگاه همواره برقرار بوده مرهون زحمات و مدیریت و مهمتر از همه صبر و بردباری این مرد زحمتکش می باشد اما دوستان در این شرایط هر حرکت مشابه با اعتراض ما به حضور درخشان مثل سمی خطرناک بر پیکره داماش می باشد ! این اشتباه بزرگی خواهد بود که گمان ببریم با اینکار از اقای سراوانی و داماش دفاع خواهیم کرد ! این تنها بهانه بدست اوباش قلم بدستی می دهد که ارزوی دیدن هرج و مرج در داماش را دارند . من به این باورم که هوادارامروز داماش می داند که در جنگ رسانه ای و ناعادلانه امروز فقط با دل نمی توان حرکت کرد متاسفانه جوانان امروز داماشی باید خیلی زود با سیاست آشنا شوند چرا که امروز این فوتبال و دشمنان ما به آن آلوده اند پس ما هم مجبوریم بیاموزیم که کی و چگونه از خود واکنش نشان دهیم . امروز حفظ آرامش باشگاه مهمترین وظیفه ماست و دیگر خواسته های ما باید فقط از طریق سابق ( سایت و سایر محیط های مجازی ) شکل بگیرد و به این شکل از مدیران باشگاه خواسته های خود را طلب کنیم خود بهتر می دانید که اینروزها فضای مجازی مثل خاری در چشم دشمنان ما شده آنان که با انبوه رسانه های دیداری و مکتوبی خود تحمل همین فضایی که در اختیار ما هست را هم ندارند ! در برابر همین قلم ها و صداهای ما عاجز مانده اند و این نهایت حقارتشان را می رساند ! اما دوستان عزیزم به عنوان یک برادر کوچکتر خواهش می کنم که قبل از انجام هر عملی چندین قدم جلوتر را پیش بینی کنید ما جایی که باید عمل می کردیم نشان دادیم که به پای تیممان ایستاده ایم و امروز هم در کنار مردانی که برای داماش زحمت کشید ه اند می ایستم اما بهتر می دانیم که در چه زمان و مکانی چه واکنشی انجام دهیم . امروز داماش ما به آرامش و حمایت ما نیاز دارد و این وظیفه ماست که نیاز به آرامش را به همه هواداران انتقال دهیم .[/quote:0d021832f5]
منم شدیدا موافقم.حتی اشاره کردم که با عبدی سقوط کردیم اما جلوی تمرین رو نگرفتیم چون توهین نکرد به شهر و همشهری ما.
منم ترجیح میدم همه چیز با درایت و تدبیر پیش بره و خواشته ها رنگ منطقی با ثباتی بگیره و برای هر اتفاقی شال و کلاه نکیم که این گردآوری جنبه معمولی رو بگیره و از برش ما هواداران کم کنه.
انشالله با درخواسته محترمانه و جنتلمن گونه برای حضور آقای سراوانی انجام میدیم و نه با حضور توی تمرین بلکه شاید توی همین سایت که پایگاه ای شده برای نشان دادن غیرت بچه های رشت تقاضا حضور این مرد زحمت کش رو انجام دادم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مارس 13, 2013 5:58 pm

هر چقدر فکر میکنم ترسم بیشتر میشه که وجود این آدم تا بعد تعطلالت اگه بخواد طول بشه باید جام حذفی رو نادیده بگیریم.
وجود این آدم خودخواهی و نامردی هایی که به تیم کرده و نسبت ناتنی که با رویانیان داره این ترس رو چند برابر میکنه.
باید موقیعت رو برای ورود مالک جدید آسونتر کرد تا قبل عید همه چی برای خرید فراهم بشه و عید رو از عابدینی تحویل بگیریم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Geelak » پنج شنبه مارس 14, 2013 2:35 pm

این جمله ی ما بوشهری نیستیم عجیب به دلم نشت. دم نویسنده ش گرم.
چون باد به هر کوی و چمن گشت زدیم
سر بر همه جای جنگل و دشت زدیم
هر نقطه ی این وطن عزیز است ولی
صد بوسه به خاک پاک این رشت زدیم...
نماد کاربر
Geelak
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 31, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟