مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط lvlamad_2010 » چهارشنبه مارس 06, 2013 5:38 pm
دوستانی که اینجا هستن اکثرا از کسایی هستن که اکثر بازی ها روو ورزشگاه میان ، و با شرایط ورزشگاه آشنا هستن
وقتی مدت ها پیش تو روزنامه یا اخبار یا همین برنامه های تلویزیونی راجب خط گرفتن می شنیدم ، به خودم می گفتم تو داماش از این اتفاقات نداریم.
اما بعد مدتی دیدم نه یه عده یه گروه هایی نوع خاصی بر عکس همه شعار می دن و سعی می کنن شعار ها روو با خودشون هماهنگ کنن ، گه گاه موفق و در خیلی موارد شکست می خوردن.
بعد دیدم بعضی ها واسه منافع شخصیشون دست به چه کارایی نمی زنن . همین عده ها با کاراشون باعث می شدن میل به ورزشگاه اومدن از آدم گرفته شه.
اماا و اما های خیلی بزرگ ، طرف صحبت من با دوستانی اای که خط می گیرنن شاید عده بسیار اندکیشون هم تو سایت باشد امیدوارم این مطلب روو بخوونن
خط گرفتن برا نابودی تیمت؟ فقط واسه یه سال می خوای جیب خودتو تخته کنی؟ این تیم بره دسته یک تو چی کار می خوای بکنی ؟ داری هم شهریاتو به چنتا اسکناس و چنتا نخ سیگار می فروشی؟ دلخوشی این مردمو می خوای با درست کردن اختلاف بین هوادارا ازشون بگیری؟ این پولا یه روز تموم میشه و تو می مونیو عذاب وجدان که اگه داشته باشی . حداقل یه ذره دلخوشی واسه خودت باقی بذار
-

lvlamad_2010
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am
توسط lvlamad_2010 » چهارشنبه مارس 06, 2013 8:19 pm
[quote:f980efbcf3="amirdamashcity"]/15/[/quote:f980efbcf3]
دوست دارم اسم خیلی ااشونو بگم اما ... نمی دونم
به نظرم بهتره اسمشون یه روزی اعلام بشه تا دستشون واسه همه روو بشه .
-

lvlamad_2010
- کاربر فعال
.png)
-
توسط golsar-boy » پنج شنبه مارس 07, 2013 8:00 am
فقط میشه از خدا طلب سر براهی آنان کرد
Be Careful
This is DAMASH
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am
توسط lvlamad_2010 » پنج شنبه مارس 07, 2013 8:24 am
این قضیه تبدیل شده به یه آفت واسه داماش ، این دوستان اصلا تیم براشون مهم نیست فقط از رو بی کاری به این سمت اومدن ، و می خوان از اینجا یه منبع درامدی واسه خدشون کسب کنن
-

lvlamad_2010
- کاربر فعال
.png)
-
توسط civilboy » پنج شنبه مارس 07, 2013 8:47 am
نمیشه با ابروی کسی بازی کرد و اونو متهم به گرفتن رشوه کرد ولی اگه این اطمینان باشه که 100% اجیر شدن، و به صراطیم مستقیم نیستن بهتر هویتشون واسه همه مشخص شه تا دیگه جرات استادیوم رفتنم نداشته باشن
در ضمن تهمت زدن کاره ساده ایه ولی اثباتش نه، همون کاری که قویدل انجام میده،.
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان