[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پاسخ كانون هواداران باشگاه داماش گيلان، به باشگاه ملوان استيل آذين ايرانيان

پاسخ كانون هواداران باشگاه داماش گيلان، به باشگاه ملوان استيل آذين ايرانيان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » شنبه فبريه 02, 2013 5:29 pm

این عکس واقعا خیلی معنی داره. یجورایی حالو روزه الان انزلیچیا و پشت کردن انزلیچی به وحشی بازیشون...
[img:1b44a07b1e]http://s2.picofile.com/file/7642395478/siroos.jpg[/img:1b44a07b1e]
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 02, 2013 5:35 pm

ضمن تشکر از مقاله دوستمان everlasting-rain و همچنین پاسخ کانون هواداران باید عرض کنم :
به نظر بنده خیلی بهتره که این پاسخ ها و بیانیه ها ، ابتدا از سوی مدیر روابط عمومی ، مدیر عامل ، مالک و سایر افراد ذیصلاح باشگاه بصورت جداگانه صادر بشه ؛
من نمی دونم این همه مسامحه از سوی باشگاه چه معنایی داره ؟!
[color=red:4a6e97a597]سه بازیکن منفور و دون شخصیت باشگاه تر تر چه در داخل و چه در خارج زمین هرچه دلشان خواست بر زبان آوردند ، عکس العملی ندیدیم ![/color:4a6e97a597]
[color=darkblue:4a6e97a597]داوران که قاتلان بالفطره داماش محسوب می شوند ، به جز یکبار شکایت حرکت دیگری ندیدیم !ثمره اش هم که در بازی آخر با مل مل مشاهده کردید [/color:4a6e97a597]
[color=red:4a6e97a597]برای مصاحبه های وقت و بی وقت مسئولین بیکار باشگاه مل مل ، پاسخی دندان شکن نشنیدیم [/color:4a6e97a597]
[color=darkblue:4a6e97a597]صدا و سیما هم که هر جور تونسته بر علیه داماش برنامه ساخته ،اول اون دلقک ترک آستارایی حالا هم این مجری برنامه دو زاری سکو [/color:4a6e97a597]
[color=red:4a6e97a597]کمیته انضباطی که تمامی حواشی فوتبال ایران رو به ما نسبت می ده ، فقط یکبار عابدینی از پس حسن زاده برامد ولی تداوم نداشت[/color:4a6e97a597]
[color=darkblue:4a6e97a597]جدیداً هم بازیکنی که اگه فوتبالیست نمی شد ، تابلوی اجاره ویلا با . . .رو می بایست در خیابان های انزلی برای مسافران به نمایش می گذاشت هم هر مزخرفی بود نه در مورد داماش بلکه رشت گفته ولی باز آقایان . . .[/color:4a6e97a597]

[size=18:4a6e97a597]ولی این رو می دونم اگه همین هواداران متعصب داماش و کانون هواداران نبود اوضاع باشگاه داماش واویلا بود ، دستمریزاد به یاران همیشگی داماش شهر باران /3/[/size:4a6e97a597]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه فبريه 02, 2013 6:06 pm

به قول اقای دوشواری ان زلیل؟ چی هست؟؟ شوما نشان بده بی من

خدا شاهده از باخت به ملوان همونقدر ناراحت شدم که از تیم های دیگه باختیم هیچ فرقی نداره

اصل حرفم اینه که اونا فتار و حرکاتشون ثابت شده است ومامیدونیم اینا چه لانتوری(جمع تمام رذایل پست) هستن

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » شنبه فبريه 02, 2013 6:21 pm

Rashti0131:در مورد رادنی ، یه اصلی هست که میگه : هیچ وقت با کسی که دست به قلم هست، فیزیکی برخورد نکن چون دهنت رو سرویس میکنه.
البته اونا هم این اصل رو میدونستن یه بار سعی کردن با قلم جواب رادنی رو بدن که بد جور شکست خوردن!
همتون می دونید که دلیل سوزش شون بر می گرده به مطلب رادنی به نام "پیامدهای یک مصاحبه غیرحرفه ای ؛ مازیار پیام آور شکست".
بعد اونا اومدن یه مقاله نوشتن که مثلا از مایار دفاع کنن "محبوبیت مازیار در انزلی بیشتر شد"! که خیلی افتضاح بود و کامنت هایی که زیر اون مطلب دادن اینو ثابت میکنه.
و از اونجایی که دیدن در فرهنگ و سواد و منطق به پای رشتی ها نمی رسند، روی آوردن به همون تکنولوژی سنگ پراکنی و اوباش بازی. حتی بهش افتخار هم میکنن. /10/ (خدایان فرهنگند! ارواح هاشم!)
البته در همین فصل بارها از این تکنولوژی روز دنیا /10/ استفاده کردن. نمونش ژوزه که با یه عکاس_هوادار_خبرنگار *# درگیری پیدا میکنه و محل مصاحبه رو ترک میکنه (خارجی ها همدیگر را بهتر می شناسد! /10/ ).

دوستان در آن زمان واسه این اجنبی ها پمادی رو پیشنهاد کرده بودند که روش نوشته بود"پماد سوختگی". ولی مثل اینکه این اجنبی ها به علت فارسی بودن طرز مصرف به درستی از اون استفاده نکردن و سوختگی شون هنوزم التیام پیدا نکرده و بیشتر شده /10/. واسه اینا باید از انزلیچی پماد اصل بیاری. من تو گوگل ترجمه کردم شد :[size=18:7b2ac78df3][color=red:7b2ac78df3]Запись мазь[/color:7b2ac78df3][/size:7b2ac78df3].ابای از این پس دنبال این بگرد [size=18:7b2ac78df3][color=red:7b2ac78df3]Запись мазь[/color:7b2ac78df3][/size:7b2ac78df3] شاید خوب شد، هر چند پیش بینی میشه با این داغی رادنی رو دلتون گذاشته سالها اثرش بمونه /21/
پ.ن:لینک مطالب مذکور:
پیامدهای یک مصاحبه غیرحرفه ای ؛ مازیار پیام آور شکست

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B3%D8%AA

محبوبیت مازیار ضایع در انزلی بیشتر شد! /10/

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B4%D8%AF

یادمه اول اسم نویسنده این مطلب رو نوشته بودن بعد از 1 روز پاک کردن. (البته از اونا بعید نیست انقدر از شهرشون خجالت میکشن که تو سایت ها هم حاضر نیستن با اسم شهرشون کامنت بذارن! /10/ )
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه فبريه 02, 2013 7:17 pm

[quote:8417a17926="RASHTBOY"]ضمن تشکر از مقاله دوستمان everlasting-rain و همچنین پاسخ کانون هواداران باید عرض کنم :
به نظر بنده خیلی بهتره که این پاسخ ها و بیانیه ها ، ابتدا از سوی مدیر روابط عمومی ، مدیر عامل ، مالک و سایر افراد ذیصلاح باشگاه بصورت جداگانه صادر بشه ؛
من نمی دونم این همه مسامحه از سوی باشگاه چه معنایی داره ؟!
[color=red:8417a17926]سه بازیکن منفور و دون شخصیت باشگاه تر تر چه در داخل و چه در خارج زمین هرچه دلشان خواست بر زبان آوردند ، عکس العملی ندیدیم ![/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]داوران که قاتلان بالفطره داماش محسوب می شوند ، به جز یکبار شکایت حرکت دیگری ندیدیم !ثمره اش هم که در بازی آخر با مل مل مشاهده کردید [/color:8417a17926]
[color=red:8417a17926]برای مصاحبه های وقت و بی وقت مسئولین بیکار باشگاه مل مل ، پاسخی دندان شکن نشنیدیم [/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]صدا و سیما هم که هر جور تونسته بر علیه داماش برنامه ساخته ،اول اون دلقک ترک آستارایی حالا هم این مجری برنامه دو زاری سکو [/color:8417a17926]
[color=red:8417a17926]کمیته انضباطی که تمامی حواشی فوتبال ایران رو به ما نسبت می ده ، فقط یکبار عابدینی از پس حسن زاده برامد ولی تداوم نداشت[/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]جدیداً هم بازیکنی که اگه فوتبالیست نمی شد ، تابلوی اجاره ویلا با . . .رو می بایست در خیابان های انزلی برای مسافران به نمایش می گذاشت هم هر مزخرفی بود نه در مورد داماش بلکه رشت گفته ولی باز آقایان . . .[/color:8417a17926]

[size=18:8417a17926]ولی این رو می دونم اگه همین هواداران متعصب داماش و کانون هواداران نبود اوضاع باشگاه داماش واویلا بود ، دستمریزاد به یاران همیشگی داماش شهر باران /3/[/size:8417a17926][/quote:8417a17926]

اول نمی خواستم مثل خیلی از کامنت های دیگر جواب بدم و گفتم در بعضی موارد بی خیالی رد بشم بهتر است تا خودم رو توی دردسر نندازم.ولی باز هم تا جایی که اطلاعات دارم جواب بعضی سوالات شما رو میدم:
1-وقتی باشگاه مقابلت سعی در کتمان کردن موضوع دارد باید اول با مصاحبه حقانیت خود رو فریاد بزنی بعد ثابت کنی ، مثل ارسال فیلم و عکس و مستندات دیگر که در حال انجام هست...
2-در مورد بازی با تراکتور،آیا هواداران داماش کوچکترین بازخواست و جریمه ای شدند؟در ضمن قبول هم باید بکنیم حاشیه هم داشتیم.در ضمن بازیکنان تراکتور جریمه نقدی و درج در پرونده هم شدند.
3-در مورد داوران هم باید عرض کنم هیچ باشگاهی بیشتر از شکایت و مصاحبه نمی تواند کاری کند اما با توجه به نفوذی که مدیرعامل داماش در فدراسیون داره امروز جلسه ای رو با کفاشیان داشته و حتی روزهای اخیر تهدیدهای جدی را انجام داد که به یک سری هواداران هم گفت که بهشون اخطار دارم اگر خودشون رو اصلاح نکنند من در مجمع اصلاحشون می کنم!!!
4-در مورد مصاحبه های وقت و بی وقت مسئولین ملوان هم فکر کنم بیانیه ها و مصاحبه های این چند روز بسیار خوب و پرمحتوا بود و یه سری افراد رو با خاک یکسان کرد.
5-اقدامات خوبی انجام شده که متاسفانه قابل به گفتن نیست...
6-در واقع عابدینی یه بار فوتورک زد به حسن زاده ولی دو جنبه داشت چون همون محرومیت دوجلسه ای رو احتمال داشت برای بازی با تراکتور قلمداد کنند.تا این حد بدونید هارت و پورت حسن زاده گرفته شده...
7-جواب هر بی سر و پایی رو نباید داد که آبرار وگرنه احساس بزرگی می کنه.تا حالا دیدی عابدینی جواب مصاحبه های درودگر رو بده؟آقای درودگر هم بهتر است همچنان ساکت بمانند چون بعد یک سری مسائل رو می شود و برای شما بد می شود!
8-صد در صد همین طو رمی باشد،اگر چنین هوادارانی نداشتیم هیچ وقت پارسال دوام نمی آوردیم و تا حالا کمر تیممون رو شکسته بودند و باید سعی کنیم با تمام اختلاف نظرهایی که با هم داریم با یکدیگر متحد باشیم و هدف مشترکمون رو فراموش نکنیم.هدف مشترک ما: داماش شهرباران
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه فبريه 02, 2013 8:47 pm

[quote:047873a74f="Rashti0131"] رادنی رو تو کنفرانس راه نمیدن [/quote:047873a74f]
کی گفته رادنی رو راه ندادن؟! یکی دیگه هم تو کامنتا دیدم که گفت بهش اینترنت ندادن :roll: در خصوص مورد اول رادنی از ابتدا تا انتهای کنفرانس توی اتاق کنفرانس بود و سوالاش رو هم از هر دو مربی انجام داد .از بخش اول درگیری دقیق خبر ندارم چون حضور نداشتم اما بعد از اینکه که اومدم یه درگیری لفظی دیگه هم پیش اومد. بعد از کنفرانس هم با دوربین نود یه مصاحبه انجام داد که باید ببینیم فردوسی پور پخش می کنه یا نه . این کل ماجرا بود ...
در مورد اینترنت هم بگم اصلا استادیوم اینترنت نداشت نه اینکه بهش اینترنت ندادند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه فبريه 02, 2013 8:58 pm

[quote:0794b90d7d="MEHRDAD"][quote:0794b90d7d="Rashti0131"] رادنی رو تو کنفرانس راه نمیدن [/quote:0794b90d7d]
کی گفته رادنی رو راه ندادن؟! یکی دیگه هم تو کامنتا دیدم که گفت بهش اینترنت ندادن :roll: در خصوص مورد اول رادنی از ابتدا تا انتهای کنفرانس توی اتاق کنفرانس بود و سوالاش رو هم از هر دو مربی انجام داد .از بخش اول درگیری دقیق خبر ندارم چون حضور نداشتم اما بعد از اینکه که اومدم یه درگیری لفظی دیگه هم پیش اومد. بعد از کنفرانس هم با دوربین نود یه مصاحبه انجام داد که باید ببینیم فردوسی پور پخش می کنه یا نه . این کل ماجرا بود ...
در مورد اینترنت هم بگم اصلا استادیوم اینترنت نداشت نه اینکه بهش اینترنت ندادند .[/quote:0794b90d7d]

استادیوم اینترنت نداشت پس چطور خبرنگاره خبر میدادن؟؟؟ احتمالا باید میرفتن کافی نت سر کوچه!!!! در این مورد دلم واسه شهرکیا سوخت استادیومشون خیلی داغونه هر لحظه امکان داره خراب بشه
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه فبريه 02, 2013 9:08 pm

[quote:2c6aab67c2="RainyGilman"]Rashti0131:در مورد رادنی ، یه اصلی هست که میگه : هیچ وقت با کسی که دست به قلم هست، فیزیکی برخورد نکن چون دهنت رو سرویس میکنه.
البته اونا هم این اصل رو میدونستن یه بار سعی کردن با قلم جواب رادنی رو بدن که بد جور شکست خوردن!
همتون می دونید که دلیل سوزش شون بر می گرده به مطلب رادنی به نام "پیامدهای یک مصاحبه غیرحرفه ای ؛ مازیار پیام آور شکست".
بعد اونا اومدن یه مقاله نوشتن که مثلا از مایار دفاع کنن "محبوبیت مازیار در انزلی بیشتر شد"! که خیلی افتضاح بود و کامنت هایی که زیر اون مطلب دادن اینو ثابت میکنه.
و از اونجایی که دیدن در فرهنگ و سواد و منطق به پای رشتی ها نمی رسند، روی آوردن به همون تکنولوژی سنگ پراکنی و اوباش بازی. حتی بهش افتخار هم میکنن. /10/ (خدایان فرهنگند! ارواح هاشم!)
البته در همین فصل بارها از این تکنولوژی روز دنیا /10/ استفاده کردن. نمونش ژوزه که با یه عکاس_هوادار_خبرنگار *# درگیری پیدا میکنه و محل مصاحبه رو ترک میکنه (خارجی ها همدیگر را بهتر می شناسد! /10/ ).

دوستان در آن زمان واسه این اجنبی ها پمادی رو پیشنهاد کرده بودند که روش نوشته بود"پماد سوختگی". ولی مثل اینکه این اجنبی ها به علت فارسی بودن طرز مصرف به درستی از اون استفاده نکردن و سوختگی شون هنوزم التیام پیدا نکرده و بیشتر شده /10/. واسه اینا باید از انزلیچی پماد اصل بیاری. من تو گوگل ترجمه کردم شد :[size=18:2c6aab67c2][color=red:2c6aab67c2]Запись мазь[/color:2c6aab67c2][/size:2c6aab67c2].ابای از این پس دنبال این بگرد [size=18:2c6aab67c2][color=red:2c6aab67c2]Запись мазь[/color:2c6aab67c2][/size:2c6aab67c2] شاید خوب شد، هر چند پیش بینی میشه با این داغی رادنی رو دلتون گذاشته سالها اثرش بمونه /21/
پ.ن:لینک مطالب مذکور:
پیامدهای یک مصاحبه غیرحرفه ای ؛ مازیار پیام آور شکست

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B3%D8%AA

محبوبیت مازیار ضایع در انزلی بیشتر شد! /10/

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B4%D8%AF

یادمه اول اسم نویسنده این مطلب رو نوشته بودن بعد از 1 روز پاک کردن. (البته از اونا بعید نیست انقدر از شهرشون خجالت میکشن که تو سایت ها هم حاضر نیستن با اسم شهرشون کامنت بذارن! /10/ )[/quote:2c6aab67c2]

این کامنتارو بچه تهرونی ها نوشتن تو سایت گل:

1.برای نویسندگان این مطلب متاسفم نهایت حقارت خودشون نسبت به رشت رو نشون دادن.بچاپ گل [size=12:2c6aab67c2]هرچند می دونم تو فقط فحاشی اونم به رشتی ها رو می چاپی
[/size:2c6aab67c2]
2.اين جوابيه بود يا ضر ضر زيادي؟؟؟ حتما مصاحبه ي اونجوري مازيار قبل از بازي هم تقصير نويسنده ي مورد خطابت يا هواداران پرسپوليس بوده! آهان راستي ديگه درودگر نمي خواد بيانيه بده؟؟؟

وخیلی از کامنتای دیگه :wink:

از همینجا میشه سطح فرهنگ و سواد و شخصیت این غیرگیلانی ها رو فهمید...خدایی مازیارشون و هوادارای بی وجودشون فقط تو رشت فحش خوردن :roll: بهتره پست بودنشونو به یادشون نیاریم :wink: توی برزیل فوتبال با اون همه افتخارات یه ورزش حساب میشه ولی تو انزلی... :roll: :D :D یادم رفته بود اینا بحثشون جداس :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه فبريه 03, 2013 5:20 am

این چند روز که سایت مشکل داشت من به اجبار اخبار رو از فیس بوک دنبال میکردم ..
باورتون نمیشه من نظرات که چه عرض کنم ! فحشهایی از این انزلی چی ها دیدم و خوندم که حتی بیمار تــرین ذهن هم نمیتونه با همچین تخیــلاتی به مردم یه شهر فحاشی کنه ! ..
دلیل تنفر زیاد از چیزی یا شخصی یه ضربه روحی خیلی بد میتونه باشه ..هیتلر هم به دلیل اینکه یه یهودی تو دوران بچگی جلوی چشمش به مادرش تجاوز کرد تا آخر عمرش از همه یهودی ها متنفر بود ..
حالا من نمیدونم ما چه بلایی سر این فلک زده ها یا اجدادشون آوردیم که اینا با یه برد فوتبالی همچین واکنش های بیمار گونه ای از خودشون نشون میدن !!؟
جالبش اینجا بود که من خیلی از این پروفایل ها رو که میدیدم به ظاهر نمیخورد که اهل فحش دادن باشن ! یعنی اون صفحات اشخاص و مطالبی رو که لایک کرده بودن واقعا تناقض داشت با این مدل فحاشی ها !! چطور میشه یه نفر مثلا شاملو و فروغ فرخزاد رو دوست داشته باشه اما حاضر باشه همچین فحشایی از ذهنش بیرون بیاد !؟ حتی بعضی از دختراشون هم فحش میدادن !!
اینا این کامنت هایی رو که میدن ؛ نگران نیستن دوستاشون تو صفحه شون بخونن ؟؟ واقعا خجالت نمیکشن ؟! آخه کل کل یـه چیزه , من خودمم کل کل میکنم اما وضعیت از حالت کل کل و حتی فحش هم دیگه خارج شده ! یه مشت فکرهای متعفــن و بی ربط به ورزش و فوتبال ِکه احتمالا تو شهر خودشون خیلی رواج داره رو به دیگران نسبت میدن...

بندگان خدا چه عقده ای از ما داشتن !! بیمارشون کرد اینهمه عقده !
:roll:
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه فبريه 03, 2013 6:03 am

[quote:202e89deb2="meelad"] چطور میشه یه نفر مثلا شاملو و فروغ فرخزاد رو دوست داشته باشه اما حاضر باشه همچین فحشایی از ذهنش بیرون بیاد !؟
:roll:[/quote:202e89deb2]

لایک کردن پیج های مشاهیر ادبی بیشتر به خاطر کلاس کاره. حالا چه برسه که کسی بیاد مشاهیر یه کشور دیگه هم لایک کنه!(اون دیگه خیلی کلاس داره)
من به این انسان نماهای مهاجر توصیه می کنم که برن مشاهیر کشور خودشون رو هم لایک کنن که ضایع نباشه و حداقل دِینشون رو به کشورشون ادا کرده باشند.

کسانی مثل : آنتون پاولویچ چخوف ، داستایفسکی ، لئونیکلاویچ تولستوی ، ایوان تورگنیف و ......
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه فبريه 03, 2013 10:42 am

[quote:bcdb408f0a="meelad"]این چند روز که سایت مشکل داشت من به اجبار اخبار رو از فیس بوک دنبال میکردم ..
باورتون نمیشه من نظرات که چه عرض کنم ! فحشهایی از این انزلی چی ها دیدم و خوندم که حتی بیمار تــرین ذهن هم نمیتونه با همچین تخیــلاتی به مردم یه شهر فحاشی کنه ! ..
دلیل تنفر زیاد از چیزی یا شخصی یه ضربه روحی خیلی بد میتونه باشه ..هیتلر هم به دلیل اینکه یه یهودی تو دوران بچگی جلوی چشمش به مادرش تجاوز کرد تا آخر عمرش از همه یهودی ها متنفر بود ..
حالا من نمیدونم ما چه بلایی سر این فلک زده ها یا اجدادشون آوردیم که اینا با یه برد فوتبالی همچین واکنش های بیمار گونه ای از خودشون نشون میدن !!؟
جالبش اینجا بود که من خیلی از این پروفایل ها رو که میدیدم به ظاهر نمیخورد که اهل فحش دادن باشن ! یعنی اون صفحات اشخاص و مطالبی رو که لایک کرده بودن واقعا تناقض داشت با این مدل فحاشی ها !! چطور میشه یه نفر مثلا شاملو و فروغ فرخزاد رو دوست داشته باشه اما حاضر باشه همچین فحشایی از ذهنش بیرون بیاد !؟ حتی بعضی از دختراشون هم فحش میدادن !!
اینا این کامنت هایی رو که میدن ؛ نگران نیستن دوستاشون تو صفحه شون بخونن ؟؟ واقعا خجالت نمیکشن ؟! آخه کل کل یـه چیزه , من خودمم کل کل میکنم اما وضعیت از حالت کل کل و حتی فحش هم دیگه خارج شده ! یه مشت فکرهای متعفــن و بی ربط به ورزش و فوتبال ِکه احتمالا تو شهر خودشون خیلی رواج داره رو به دیگران نسبت میدن...

:roll:[/quote:bcdb408f0a]

خدایی کاری که ما با اینا کردیم هیچ کسی نکرد تو کل ایران العا اینارو اجنبی میشناسن مخصوصا داخل گیلان توی کلاس ما 50 نفر بودیم که 10نفر مال رشتیم 20 نفر واسه بقیه شهرهای محترم گیلان یه سه چهارنفری هم مال اون شهرک بی پناه هرکسی اومد گفت مال کجام که یهو نوبت اینا رسید گفت عنزلی ما وایسادیم یهو دیدیم کل کلاس منفجر شد بیچاره جرات نداشتن دوروبر ما آفتابی شن العا که ملوان برده زبون پیدا کردن...دقت کردی ملوان بیرون انزلی زیاد طرفدار نداره یه واقعیته...انقدر بی غیرت بودن که *# میاد بهشون تجاوز میکنه خودشون وجود دفاع ندارن میرزای ما میاد *# هارو بیرون میکنه...آبار وابده بزار به حساب اون مشکلشون...یه فوتبال رو بهانه کردن یه باباهدایتی آوردن آره ما هویت داریم ولی همه شمارو میشناسن...بشکنه این دست که نمک نداره نکنه فکر میکنید رشتی ها بهتون تجاوز کردن نه اون پوتین و دارودستش بود خدایی چقدر احساس بدی دارم اینا تو استان ما هستن تاریخشون مایه ننگ گیلانه ...
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه فبريه 03, 2013 10:51 am

[quote:7be73d8f2c="Rashti0131"][quote:7be73d8f2c="meelad"]این چند روز که سایت مشکل داشت من به اجبار اخبار رو از فیس بوک دنبال میکردم ..

:roll:[/quote:7be73d8f2c]

خدایی کاری که ما با اینا کردیم هیچ کسی نکرد تو کل ایران العا اینارو اجنبی میشناسن مخصوصا داخل گیلان توی کلاس ما 50 نفر بودیم که 10نفر مال رشتیم 20 نفر واسه بقیه شهرهای محترم گیلان یه سه چهارنفری هم مال اون شهرک بی پناه هرکسی اومد گفت مال کجام که یهو نوبت اینا رسید گفت عنزلی ما وایسادیم یهو دیدیم کل کلاس منفجر شد بیچاره جرات نداشتن دوروبر ما آفتابی شن العا که ملوان برده زبون پیدا کردن...دقت کردی ملوان بیرون انزلی زیاد طرفدار نداره یه واقعیته...انقدر بی غیرت بودن که *# میاد بهشون تجاوز میکنه خودشون وجود دفاع ندارن میرزای ما میاد *# هارو بیرون میکنه...آبار وابده بزار به حساب اون مشکلشون...یه فوتبال رو بهانه کردن یه باباهدایتی آوردن آره ما هویت داریم ولی همه شمارو میشناسن...بشکنه این دست که نمک نداره نکنه فکر میکنید رشتی ها بهتون تجاوز کردن نه اون پوتین و دارودستش بود خدایی چقدر احساس بدی دارم اینا تو استان ما هستن تاریخشون مایه ننگ گیلانه ...[/quote:7be73d8f2c]

جواب دوست عزيز ميلاد بگم كه شايد كاري همچون هيتلر ميرزا كوچيك خان با اونا كرده !!!

اما مرتضي كلاس شما 50 نفر هست
10 نفر رشتي + 20 نفر گيلاني + 4 نفر هم انزلیچی = 34
50-34=16
16 نفر باقي ميمونه اين 16 نفر كيا هستن ؟ يا اشتباه محاسابي انجام دادي ؟؟

بهر حال من به تو افتخار ميكنم :P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه فبريه 03, 2013 10:52 am

[quote:1757f5d884="ali_damashi"][quote:1757f5d884="Rashti0131"][quote:1757f5d884="meelad"]این چند روز که سایت مشکل داشت من به اجبار اخبار رو از فیس بوک دنبال میکردم ..

:roll:[/quote:1757f5d884]

خدایی کاری که ما با اینا کردیم هیچ کسی نکرد تو کل ایران العا اینارو اجنبی میشناسن مخصوصا داخل گیلان توی کلاس ما 50 نفر بودیم که 10نفر مال رشتیم 20 نفر واسه بقیه شهرهای محترم گیلان یه سه چهارنفری هم مال اون شهرک بی پناه هرکسی اومد گفت مال کجام که یهو نوبت اینا رسید گفت عنزلی ما وایسادیم یهو دیدیم کل کلاس منفجر شد بیچاره جرات نداشتن دوروبر ما آفتابی شن العا که ملوان برده زبون پیدا کردن...دقت کردی ملوان بیرون انزلی زیاد طرفدار نداره یه واقعیته...انقدر بی غیرت بودن که *# میاد بهشون تجاوز میکنه خودشون وجود دفاع ندارن میرزای ما میاد *# هارو بیرون میکنه...آبار وابده بزار به حساب اون مشکلشون...یه فوتبال رو بهانه کردن یه باباهدایتی آوردن آره ما هویت داریم ولی همه شمارو میشناسن...بشکنه این دست که نمک نداره نکنه فکر میکنید رشتی ها بهتون تجاوز کردن نه اون پوتین و دارودستش بود خدایی چقدر احساس بدی دارم اینا تو استان ما هستن تاریخشون مایه ننگ گیلانه ...[/quote:1757f5d884]

جواب دوست عزيز ميلاد بگم كه شايد كاري همچون هيتلر ميرزا كوچيك خان با اونا كرده !!!

50-34=16

بهر حال من به تو افتخار ميكنم :P[/quote:1757f5d884]

بقیه از استان های دیگه هستن علی داماشی :wink:جالب اینجاس اوناهم الله اکبر وابده :wink:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه فبريه 03, 2013 10:54 am

[quote:80935d67f3="Rashti0131"][quote:80935d67f3="ali_damashi"][quote:80935d67f3="Rashti0131"][quote:80935d67f3="meelad"]این چند روز که سایت مشکل داشت من به اجبار اخبار رو از فیس بوک دنبال میکردم ..

:roll:[/quote:80935d67f3]

خدایی کاری که ما با اینا کردیم هیچ کسی نکرد تو کل ایران العا اینارو اجنبی میشناسن مخصوصا داخل گیلان توی کلاس ما 50 نفر بودیم که 10نفر مال رشتیم 20 نفر واسه بقیه شهرهای محترم گیلان یه سه چهارنفری هم مال اون شهرک بی پناه هرکسی اومد گفت مال کجام که یهو نوبت اینا رسید گفت عنزلی ما وایسادیم یهو دیدیم کل کلاس منفجر شد بیچاره جرات نداشتن دوروبر ما آفتابی شن العا که ملوان برده زبون پیدا کردن...دقت کردی ملوان بیرون انزلی زیاد طرفدار نداره یه واقعیته...انقدر بی غیرت بودن که *# میاد بهشون تجاوز میکنه خودشون وجود دفاع ندارن میرزای ما میاد *# هارو بیرون میکنه...آبار وابده بزار به حساب اون مشکلشون...یه فوتبال رو بهانه کردن یه باباهدایتی آوردن آره ما هویت داریم ولی همه شمارو میشناسن...بشکنه این دست که نمک نداره نکنه فکر میکنید رشتی ها بهتون تجاوز کردن نه اون پوتین و دارودستش بود خدایی چقدر احساس بدی دارم اینا تو استان ما هستن تاریخشون مایه ننگ گیلانه ...[/quote:80935d67f3]

50-34=16

بهر حال من به تو افتخار ميكنم :P[/quote:80935d67f3]

بقیه از استان های دیگه هستن علی داماشی :wink:جالب اینجاس اوناهم الله اکبر وابده :wink:[/quote:80935d67f3]

دوستان 2 روز پيش تولد مرتضي عزيز بودا !!!
:P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان