[quote:8417a17926="RASHTBOY"]ضمن تشکر از مقاله دوستمان everlasting-rain و همچنین پاسخ کانون هواداران باید عرض کنم :
به نظر بنده خیلی بهتره که این پاسخ ها و بیانیه ها ، ابتدا از سوی مدیر روابط عمومی ، مدیر عامل ، مالک و سایر افراد ذیصلاح باشگاه بصورت جداگانه صادر بشه ؛
من نمی دونم این همه مسامحه از سوی باشگاه چه معنایی داره ؟!
[color=red:8417a17926]سه بازیکن منفور و دون شخصیت باشگاه تر تر چه در داخل و چه در خارج زمین هرچه دلشان خواست بر زبان آوردند ، عکس العملی ندیدیم ![/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]داوران که قاتلان بالفطره داماش محسوب می شوند ، به جز یکبار شکایت حرکت دیگری ندیدیم !ثمره اش هم که در بازی آخر با مل مل مشاهده کردید [/color:8417a17926]
[color=red:8417a17926]برای مصاحبه های وقت و بی وقت مسئولین بیکار باشگاه مل مل ، پاسخی دندان شکن نشنیدیم [/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]صدا و سیما هم که هر جور تونسته بر علیه داماش برنامه ساخته ،اول اون دلقک ترک آستارایی حالا هم این مجری برنامه دو زاری سکو [/color:8417a17926]
[color=red:8417a17926]کمیته انضباطی که تمامی حواشی فوتبال ایران رو به ما نسبت می ده ، فقط یکبار عابدینی از پس حسن زاده برامد ولی تداوم نداشت[/color:8417a17926]
[color=darkblue:8417a17926]جدیداً هم بازیکنی که اگه فوتبالیست نمی شد ، تابلوی اجاره ویلا با . . .رو می بایست در خیابان های انزلی برای مسافران به نمایش می گذاشت هم هر مزخرفی بود نه در مورد داماش بلکه رشت گفته ولی باز آقایان . . .[/color:8417a17926]
[size=18:8417a17926]ولی این رو می دونم اگه همین هواداران متعصب داماش و کانون هواداران نبود اوضاع باشگاه داماش واویلا بود ، دستمریزاد به یاران همیشگی داماش شهر باران

[/size:8417a17926][/quote:8417a17926]
اول نمی خواستم مثل خیلی از کامنت های دیگر جواب بدم و گفتم در بعضی موارد بی خیالی رد بشم بهتر است تا خودم رو توی دردسر نندازم.ولی باز هم تا جایی که اطلاعات دارم جواب بعضی سوالات شما رو میدم:
1-وقتی باشگاه مقابلت سعی در کتمان کردن موضوع دارد باید اول با مصاحبه حقانیت خود رو فریاد بزنی بعد ثابت کنی ، مثل ارسال فیلم و عکس و مستندات دیگر که در حال انجام هست...
2-در مورد بازی با تراکتور،آیا هواداران داماش کوچکترین بازخواست و جریمه ای شدند؟در ضمن قبول هم باید بکنیم حاشیه هم داشتیم.در ضمن بازیکنان تراکتور جریمه نقدی و درج در پرونده هم شدند.
3-در مورد داوران هم باید عرض کنم هیچ باشگاهی بیشتر از شکایت و مصاحبه نمی تواند کاری کند اما با توجه به نفوذی که مدیرعامل داماش در فدراسیون داره امروز جلسه ای رو با کفاشیان داشته و حتی روزهای اخیر تهدیدهای جدی را انجام داد که به یک سری هواداران هم گفت که بهشون اخطار دارم اگر خودشون رو اصلاح نکنند من در مجمع اصلاحشون می کنم!!!
4-در مورد مصاحبه های وقت و بی وقت مسئولین ملوان هم فکر کنم بیانیه ها و مصاحبه های این چند روز بسیار خوب و پرمحتوا بود و یه سری افراد رو با خاک یکسان کرد.
5-اقدامات خوبی انجام شده که متاسفانه قابل به گفتن نیست...
6-در واقع عابدینی یه بار فوتورک زد به حسن زاده ولی دو جنبه داشت چون همون محرومیت دوجلسه ای رو احتمال داشت برای بازی با تراکتور قلمداد کنند.تا این حد بدونید هارت و پورت حسن زاده گرفته شده...
7-جواب هر بی سر و پایی رو نباید داد که آبرار وگرنه احساس بزرگی می کنه.تا حالا دیدی عابدینی جواب مصاحبه های درودگر رو بده؟آقای درودگر هم بهتر است همچنان ساکت بمانند چون بعد یک سری مسائل رو می شود و برای شما بد می شود!
8-صد در صد همین طو رمی باشد،اگر چنین هوادارانی نداشتیم هیچ وقت پارسال دوام نمی آوردیم و تا حالا کمر تیممون رو شکسته بودند و باید سعی کنیم با تمام اختلاف نظرهایی که با هم داریم با یکدیگر متحد باشیم و هدف مشترکمون رو فراموش نکنیم.هدف مشترک ما: داماش شهرباران