[quote:77e17d50ae="MAZIYAR"][quote:77e17d50ae="sajad1985"][quote:77e17d50ae="MAZIYAR"]فقط برام خیلی جالبه که چرا بعضی ها ؛ این اصطلاح "بعضی ها" رو به خودشون می گیرند،مگر همه ی بعضی ها خودشون هستند؟!![/quote:77e17d50ae]
آقا مازیار این نشون میده که تعداد بعضی ها کم نیست و هر کاربری از این اصطلاح شما یک برداشتی داره و بعضا احساس می کنه مخاطب عبارات شماست پیشنهاد می کنم دنبال واژه جایگزین باشی

اما سخنم رو به شماست مطمئن باش هیچ هواداری راضی به شکست تیم شهرش نیست اگر اینچنین بوده باشه شما در بلاهت اون شک نکن اگر انتقادی صورت می گیره از روی تعصب و دلسوزی هست نه غرض و غرض ورزی تیم نه جایگاه درست حسابی تا به امروز تصاحب کرده و نه بازیهای دل نوازی انجام می ده بازیهای بیرون از خانه از قبل از بازی شکست خورده محض هستیم و بازیهای داخل خانه بی برنامه و سراسیمه پی پیروزی ! از لحاظ تاکتیکی فاقد پیشرفت و از لحاظ همدلی نقطه صفر مرزی ! شما انتظار داری در این شرایط همگی متفق القول شروع به تعریف و تمجید و به به چه چه کنیم ؟!![/quote:77e17d50ae]
در مورد اصطلاح بعضی ها ، شاید به انگشتان یک دست هم نرسه ولی اون کسانی که باید متوجه بشن خودشون متوجه می شوند و دلیلی نداره که همه به خودشون بگیرند.افرادی مثل شما ، مرداب، میلاد و اکثریت کاربران سایت انتقاداتشون قابل احترام هست حتی اگر مخالف نظر من باشه ولی...
اما در مورد اینکه استنباط شما از نظر من این بود که انتظار دارم همه تعریف و تمجید کنند باید بگم با عرض پوزش سخت در اشتباهید و اگر نظر من را یک بار دیگر بخونید منوجه می شوید و من هم مثل شما هنوز هم در شک دلیل قرارگیری مسعود زرعی در دفاع راست هستم!!!
نکت جالب اینه که بازیکنان هم در تعجب این انتخاب هستند!!![/quote:77e17d50ae]
امیدوارم درخشان زود به خودش بیاد و پی به اشتباهاتش ببره البته جدا از ایراداتی که به نحوه چیدمان و تعویض های بازی بر درخشان وارده تو شرایط عادی امتیاز گرفتن از این سپاهان تو اصفهان کاری بس مشکل بود البته درخشان یه فرصت بزرگ داره هم برای تثبیت جایگاه خودش و هم بازگشت شخصیت تیمی داماش و اونم چیزی نیست جز کسب 3 امتیاز و یه بازی تماما هجومی مقابل استقلال تهران که با توجه به حمایت همه جانبه فوتبال دوستان رشتی و تلاش بازیکنان برای اینچنین بازی هایی که تو دید عموم هست دور از انتظار نیست .. بعد از بازی خوب شهرک نشینها مقابل پرسپولیس دلمون لک زده برای زمین گیر کردن یکی دیگر از دردانه های پایتخت این بار تو رشت و بوسیله داماش گیلان .. انشاالاء