[quote:5520130b91="meraj130"][quote:5520130b91="MEHRDAD"]بزرگ نشده بلکه تواناییش رو داره... اما اینکار رو هرگز برای سال اول انجام نمیده و برای سال اول بزرگش کردند. اما برای سال های بعد برنامه ای داره که یه روزی بالاتر از تیم های سپاهان و امثال اون بشه.[/quote:5520130b91]
منم اطمینان دارم که میشه ولی با هم دلی .یعنی چرا باید یه عده همشهری حتی تو ورزشگاه هم با هم اتحاد نداشته باشیم و از هم جدا بشیم؟ایشالا سال دیگه درست بشه.البته اینکه عباس آدم نیست توش شکی نیست ولی اصل تیم و رشته عباس حکم مو رو داره

. یا مثلا چرا توی سایت هواداران داماش دوتا مدیرش به قول خودشون به خاطر اختلاف نظر از سایت استعفا بدن؟
پس خود ما هم در پیشرفت نکردن شهرمون مقصر هستیم دیگه . ما باید متحد باشیم و نباید اجازه بدیم از مازندران برامون استاندار بیارن و یا خیلی دیگه از مسئولان غیر بومی.درحالی که فک نمیکنم برعکسش (گیلانی در مازندران)وجود داشته باشه.
به امید پیشرفت گیلان و بخصوص رشت عزیزم در همه کارها[/quote:5520130b91]
البته این جوابم به این تاپیک هیچ ربطی نداره ولی خب به خاطر این کامنت ینجا جواب میدم.
خب این که کی،کجا بشینه به هر شخص و طرز تفکرش ربط داره و هیچکس هیچکسی رو نمیتونه مجبور کنه که جای خاصی بشینه!! اما اینکه یه جای استادیوم تشویق کنند و یه جای دیگه ساکت باشند یا ... این تفکری که تو رشت جریان داره که امیدوارم یه زمانی لیدر واقعی داشته باشیم و لیدرها هم با هم هماهنگ باشند. ماشالله یه لیدر هست که یه بوق گرفته به چه گندگی تا هر کی غیر از اون شعار داد اون بوق معروفش رو بزنه! در مورد بچه های جایگاه وسط که خود من هم یه زمانی اونجا میشستم و بیشترشون هم رفیقمند باید بگم که یه تفکری که اونجا با القائات چند نفر به تعدادیشون دست میده اینه که فکر میکنند صاحب استادیوم اند و حتی خودشون رو از اونطرفی که سالهای ساله استادیوم میاد هم ممکنه محق تر بدونند تو خیلی از مسائل... البته خود من مطمئنم اینطور نشدم اما میخوام بگم خیلی از افرادی که اونجا میشنند این طرز تفکر با سیاست یک شخص خاص ایجاد میشه.
هوادار اونیه که آبادان و قائمشهر اومد نه اونی که تا هر چی میشه میگه انزلیچی فلانه اما یه بار هم پاش رو تو استادیوم انزلی که نیم ساعت ا رشت فاصله داره نذاشته. خوب یادمه بعد از بازی آبادان اومدیم و دیدیم چه چیزایی توی سایت قبلی هواداران نوشته شده بود و اصلا خبر نداشتند چی شده.
پی نوشت:
اون لیدر وحید لیدر نساجی بود