[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعتراض به شيوه مديريت داماش/ نامه سرگشاده پيشكسوتان فوتبال رشت

اعتراض به شيوه مديريت داماش/ نامه سرگشاده پيشكسوتان فوتبال رشت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:38 pm

آبراران نظرتون چیه کلا از این بحث بیایم بیرون ؟!! /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:44 pm

[quote:f974cc263a="MAZIYAR"][quote:f974cc263a="Majid_Rasht"][b:f974cc263a]و این درد همیشگی فوتبال رشت بوده[/b:f974cc263a] اتفاقا حسین مشکین زر ، ایرج خوالی و بقیه دوستان بهتر می دانند که تا تیم رشتی جان می گرفت هیزم تفرقه اختلاف از خود ما زودتر از دشمنان ما روشن می شد و این شد سرنوشت سپیدرود عزیز هنوز یادم هست که هر روز یک خبر از اختلاف در استقلال رشت به گوش می رسید و نتایج عجیب و غریب بله پیشکسوتان عزیز که احترامتان برای همه واجب است ولی ای کاش آنروز که ترس از سرنوشت داماش خواب را به هوادارش حرام کرده بود شما هم یک نامه اینچنینی می نوشتید تا امروز جانمان را فدای نامه تان کنیم کاش آن زمان که طرفدار دست به دامن هرکسی میشد شما تنها یک پیغام کوتاه در یک سایت می گذاشتید تا باور کنیم که نامه تان از دلسوزی برای فوتبال رشت است و ای کاش به قول دوست عزیزمان در خفا صحبت نمی کردید پس از شما انتظار است به عنوان یک پیش کسوت در روز سختی دست تیمهایی مثل سپیدرود و داماش را بگیرید تا با افتخار بگوییم گه پشت ما نسلی است گه نسبت به نسل امروز فردا هر لحظه و در هر شرایطی نگران است .[/quote:f974cc263a]
به مورد خوبی اشاره کردی آبرار.وقتی ما پارسال در برهه ای که دیگه از همه چیز نا امید شده بودیم و تیر آخرمون رو داشتیم میزدیم و به شخصه و حضوری به سراغ امام جمعه،نماینده های مجلس و شورای شهر و ... می رفتیم و تنها دلیل این ملاقات هم ترغیب این افراد بود تا شاید خیری به تیم شهرمون برسه و شاید خیلی از ترکش های روزهای بعدش رو به جون میخردیم ولی این افراد به اصطلاح پیشکسوت داخل خونشون و یا بالای سر تیم هاشون بودند و براشون هیچ اهمیتی نداشت و حتی بعضی از این پیشکسوتان که چه خوب و چه بد خیلی هم برای من محترمند(نشانه این احترام قائل شدن هم میتونید به بخش پیشکسوتان وارش اسپرت مراجعه کنید،پس کسی نمیتونه به من انگ بزنه که برای پیشکسوتان این شهر احترام قائل نیستم!) به ما میگفتند شما خودتون رو از این مسائل بیائید بیرون و ...
چرا اون موقع که کل استادیوم داشت شعار یاری طلبی سر می داد و اسادیوم رشت شده بود محلی برای پلاکاردهای کمک خواهی هواداران داماش،این آقایان نیومدند و به عنوان پیشکسوتان این شهر نامه ای رو برای مسئولین روانه کنند؟در اسامی بالا تمام پیشکسوتان برای ما قابل احتترام هستند ولی در این بین مهدی تنهایی رو خیلی زیاد قبول دارم چرا اون موقع که داماش لنگ یک ریال پول بود نامه ای رو برای مقام بالا رتبه اش(شهردار) ننوشت تا یک میلیارد اول فصل به داماش کمک میشد تا بازیکنان پارسال رو نگه میداشتیم؟
خیلی از انتقادهای این عزیزان به مدیریت باشگاه وارد است ولی اکنون چرا؟آقای خوالی شمایی که تا وقتی که سرمربی تیم پایه داماش بودی و به دلیل بی عرضگیت کنار گذاشته شدی به خوبی به یاد داری دو سال پیش وقتی سپیدرود در لیگ یک بود چه حواشی و دو دستگی در تیم به وجود آوردی و فقط به این دلیل که با فرهاد حسین پور مشکل داشتی!آقای خوالی به خوبی به یاد می آوری که چه گردهمایی هایی رو در تمرینات پیشکسوتان سپیدرود تشکیل میدادی تا بقیه پیشکسوتان رو با خودت همراه کنی!
این ها رو گفتم تا بعضی ها که گفتند تازه دو سال است هوادار داماش شدیم حواسشون جمع بشه که فکر نکنند فقط خودشون هوادار داماش هستند و بقیه ماجرا...[/quote:f974cc263a]

[color=black:f974cc263a]نمیخوام قضیه رو کش بدم ولی نمیشه - یه حرفایی زده میشه که .............

مازیار عزیز شما میگی من به این پیشکسوتان احترام میزارم اما از اون طرف میگی: در ليست بالا فقط و فقط يك نفر سابقه ي فوتبالي قابل ارزشي داره. :roll: و بیانیشون واسم ارزشی نداره!!!!!!
به خوالی میگی بی عرضه (این طرز حرف زدن محترمانس ؟؟؟؟؟)

باز در یک نظری که فکر کنم پاک کردی یه جورایی به این عزیزان تیکه انداختی که اکثرشون سپیدرودی هستن و پیشکسوت اون تیمن و در واقع بهشون ربطی نداره و بهتره برن به فکر سپیدرود باشه - عزیز شما که از برخی صحبتهای هوادارای سپیدرود ناراحت میشی فکر نمیکنی با اون نظرت داری بین سپیدرود و داماش خط میکشی

در مورد خوالی خیلی جالبه برام - تا قبل از اینکه سپیدرود امسال خوب کار کنه همه به باند حسین پور و نجفی معترض بودن و خوالی که خیلی واسه آوردن یه اسپانسر جدید و یه فصل نو تو سپیدرود تلاش کرد همه گفتن دمش گرم اما الان شد عامل دودستگی در زمان لیگ یک - اونجوری هم که باهاش برخورد شد و خودش گفت همون بهتر برم تو دفترم بشینم و بازیهای تیم محبوبم رو ببینم

مخالفی با نظراتشون و زمان اعلام این بیانیه خواهشا احترامشون رو حفظ کنید و هی تیکه نندازید بعد بگید ما احترامشون رو دارین

به خدا اگه طباطبایی و افتخاری هم حرف میزدن میگفتی تا الان کجا بودین و هزار تا ...... بارشون میکردین!!!!

فوتبال رشت اعتبار و حرمتش رو از همینا داره نه از امثال عابدینی [/color:f974cc263a]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:52 pm

مازیار خواهشادیگه جواب نده.این بحث تفه سربالاست... /4/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:00 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 7:55 pm

[color=black:afe7c648a0]sepidroudi :
جواب نظر شما رو فقط با یه جمله میگم و دیگه هم ادامه نمیدم:
آرزو دارم روزی این جمله رو از دهن یکی از این به اصطلاح دلسوزان(!) رشتی بشنوم:

[b:afe7c648a0]ما مربیان بومی تیشه به ریشه‌مان نمی‌زنیم؛برای خوشحالی هواداران خودم را فدا کردم[/b:afe7c648a0]

دوست دارم کسانی که هی شهرک همسایه رو برای رسیدن به اهدافشون مثل پتک توی سرمون میکوبن و اینکه بعد از هشت سال به یکباره یک تیم لیگ برتری بهش رسید هرجا میشینی و منت میذاره سر تیم و یا در برنامه ای که به عنوان کارشناس رفته بودند فقط به فکر منفعت خودشون بودند تا تیریبونی بشه برای چپوندن اهدافش در ذهن مردم، جمله بالا رو خوب تجزیه تحلیل کنه و بعد در مورد تیم محبوبم حرف بزنه![/color:afe7c648a0]
وسلام،ختم کلام
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:05 pm

[quote:b99a9e9dfb="abarar1989"]مازیار خواهش میکنم دیگه جواب نده.این بحث تفه سربالاست... /4/[/quote:b99a9e9dfb]
رضا جان بحث من سر یه چیز دیگه است.هرکس در هرجایگاه و مقامی باشه به هیچ کس حق نداره تهمت بزنه که تو دو سال هست هوادار شدی و من بیست سال!
بحث اینجاست که چرا همیشه نظرات و افکار خودمون رو می خواهیم با زور و تحقیر طرف(کاربر) مقابلمون به کرسی بنشونیم!
بحث من این است چرا کسانی که آرزویشان دیدن امید هرندی بود و هم کلامی با ایشان که جای خود را داشت،چرا عشق شان به راحتی تیشه به ریشه تیم می زند.شما که به قول خودتان هوادار قدیمی فوتبال هستی پس چرا هوادار فرد شدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:09 pm

آبرار من که میدونم منظورت چیه!کسایی که باید متوجه میشدند هم متوجه شدند... /7/ /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:14 pm

[quote:fce457a0e0="MAZIYAR"][color=black:fce457a0e0]sepidroudi :
جواب نظر شما رو فقط با یه جمله میگم و دیگه هم ادامه نمیدم:
آرزو دارم روزی این جمله رو از دهن یکی از این به اصطلاح دلسوزان(!) رشتی بشنوم:

[b:fce457a0e0]ما مربیان بومی تیشه به ریشه‌مان نمی‌زنیم؛برای خوشحالی هواداران خودم را فدا کردم[/b:fce457a0e0]

دوست دارم کسانی که هی شهرک همسایه رو برای رسیدن به اهدافشون مثل پتک توی سرمون میکوبن و اینکه بعد از هشت سال به یکباره یک تیم لیگ برتری بهش رسید هرجا میشینی و منت میذاره سر تیم و یا در برنامه ای که به عنوان کارشناس رفته بودند فقط به فکر منفعت خودشون بودند تا تیریبونی بشه برای چپوندن اهدافش در ذهن مردم، جمله بالا رو خوب تجزیه تحلیل کنه و بعد در مورد تیم محبوبم حرف بزنه![/color:fce457a0e0]
وسلام،ختم کلام[/quote:fce457a0e0]

[color=black:fce457a0e0]نمیدونم چرا منظورمو متوجه نمیشی برادر یا شاید مشکل از منه که نیتونم درست منظورمو برسونم

من به هیچ وجه از رفتار اخیر امید هرندی (همون به اصطلاح دلسوزی که منظورت بود و با کنایه گفتی) حمایت نمیکنم و بلکه بابت این رفتارهاش ازش دلگیرم و با بیانیه این عزیزان هم موافق نیستم بزرگترین دلیلش هم اینه که الان به هیچ وجه وقتش نبود و نیست ولی هیچ وقت هم به خودم اجازه نمیدم که انواع و اقسام تیکه و کنایه و گاها بی احترامی ها رو نثارشون کنم چون این عزیزان هستن که واسه ما میمونن و بهمون اعتبار میدن

فقط و فقط حرفم اینه که احترامشون رو تو گفتارمون حفظ کنیم همین و بس, که البته ........ 8O

ایضا از طرف من هم وسلام،ختم کلام[/color:fce457a0e0]
آخرين ويرايش توسط sepidroudi on سه شنبه اکتبر 30, 2012 11:18 pm, ويرايش شده در 2.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:43 pm

من هم برای حسن ختام این تایپیک از همه کسانی که در پاک کردن صورت مساله ید طولایی دارند قدردانی میکنم ! و همچنین جای خود داره که از کریستف کلمب هم که [b:3bfb49416e]حافظه بسیار عالی[/b:3bfb49416e] در دانش دریانوردی و البته [b:3bfb49416e]اسکی[/b:3bfb49416e] روی آب اقیانوس داشتند یادی بکنیم و یاد و خاطره نهنگهایی که در سواحل هاوایی زمینگیر شدند هم گرامی میداریم.
پس برای اینکه راحت خوابمون ببره همه با هم می خوانیم:
" رحم الله من یقرا الفاتحه مع الصلواة"
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

[size=24:3bfb49416e]در نیابد حال پخته هیچ خام

پس سخن کوتاه باید والسلام[/size:3bfb49416e]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه اکتبر 30, 2012 8:44 pm

ابتدا خطاب به دوست خوبمون حمزه ( The_King_of_rasht ) بگم،حس بالا منبری گرفتی؟ شما که نباید حسن ختام بگی برای یه تاپیک...ببخشید ختم کلامت رو شکستم :wink: :D

اگر اشتباه نکنم اين نامه يک ماه پيش و عنایت به یه سری مسائل توسط ايرج خوالي تهيه شده بود . اینطور که شنيدم قبل از تنظيم نامه چند نفري اون رو امضا کردند و بعد از اون از محتوي نامه اظهار بي اطلاعي کردند و میگفتند قرار نبوده چنین چیزی نشوته بشه،که البته اسم یکی دوتاشون نیست.
البته خب نامه محتوي بخصوصي هم نداره که اینقدر روش بحث شده و فقط تمام منظورشون اين هست که مدير باشگاه و مثلا يه نفر ديگه بره وگرنه بحث پايه رو که از اين به بعد و بعد از خارج شدن تيم از بحران مالي و مديريتي بايد ديد که به چه شکله تا اظهار نظر کرد. در حال حاضر هم چند نفري از تيم هاي پايه اومدن بزرگسال و سعيد مرتضوي و محمد دادرسي حتي تو ليگ برتر بازي بهشون رسيده . به هر حال اگر اشتباه نکنم تیم های پایه از دوران پگاه توی این تیم بوجود اومد برعکس ملوان و هر بار هم که یه مشکلاتی پیش اومد ثبات مالکیتی نداشتیم .
در مورد استفاده از پيشکسوتان هم که مربي هاي تيم هاي پايه داماش هم بومي هاي همينجا هستند و باز اگر اشتباه نکنم یکی دونام از اسامی ذکر شده هم تو تیم های پایه داماش حضور داشتند..به هر حال از همه که نمی تونند استفاده بکنند، تو همین انزلی یه تعدادی ثابت تو پایه ها یا کادر دارند کار می کنند .
در مجموع به هر حال اميدوارم امير عابديني به اين نتيجه برسه که بهتره مدت زمان بيشتري رو توي رشت باشه تا بيشتر مسائل رو زير نظر بگيره و در نتیجه بهتر مسائل رو ببینه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه اکتبر 31, 2012 11:46 am

این ادمایی که زیرشو امضا کردن خیلی دلشون میسوزه واسه تیم شهرشون؟؟؟ :roll: اون موقع که وضع داغون بود اینا کجا بودن؟؟؟؟حیف حیف که نمیشه حرف زد حیف که حرف بزنی میشه سیاسی /9/ فقط خطاب به اونا کارهای گذشته خودتونو یاد بیارید
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان