مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 2:09 pm
mahyarmaya عزیز
تو حرفام گفتم اختلاف بین دو شهر رشت و انزلی با یه نوشته من و یا حتی صدها نوشته و حتی تایید شما حل نمی شه من می گم به فکر خودمون باشیم تو بازیهای خونگی که اونم تهرانیا ما رو از 2 بازی خونگی محروم کردن در حالی که پرسپولیسو تعلیق کرده بودن و تو داربی گوجه و سنگ و همه چیز پرتاب کردند ولی محروم نشد چرا ؟
چون فتخ ا.. زاده نیومد پرسپولیس رو مقصر نشون بده تو بوق و کرنا کنه که پرسپولیس چی کار کرد و چی کار نکرد نیومد تو 100 روزنامه 10 هفته از داربی بگه یک هفته بعد از داربی اون رو فراموش کرد . چون تیم خودش مهمتر بود ولی الان چند هفته از داربی گذشته هنوز دارم تو روزنامه و اینترنت می خونم که مدیرعامل ملوان و داماش بر علیه هم حرف می زنن و نتیجش چی می شه ؟ اینکه هر دو سقوط می کنن حرف من اینه که شمایی که از ملوان کینه بدل داری ( ناراحتی - دلخوری ) " تی درد و بلا بخوره می سر تان " به فکر داماش باش اگر طرفدار تیم استانت ملوان نیستی بر علیه اش حرف نزن من 1 بار استادیوم اومدم دیدم تو استادیوم ( البته اون قسمتی که من نشسته بودم ) فقط حرف از ملوان بود و کل ورزشگاه به انزلی چی ها فحش می دادن . به نظر شما درسته ؟
برادر من عزیز من " تی جان قربان بشم " اگه گیلانی نیستی یا با ملوان خصومت داری بی خیالش شو و داماش رو تشویق کن منظورم با اونایی هست که تو ورزشگاه از اول که بازی با تمی ..... شروع می شه شروع می کنن به فحاشی به انزلی چیا .
آقایون گیلانی های عزیز لطفا برای تیم خودتون ارزش قایل بشید و بازی تیم خحودتون رو نگاه کنید و تیم خودتون رو تشویق کنید یه بار دیگه هم گفتم هر بار که ما یکپارچه تشویق کردیم تیم ما برد حتی لحظاتی که کل ورزشگاه داماش رو تشویق می کردند اشتباهات حریف بیشتر از لحضاتی بود که ورزشگاه ساکت بود تو ایران چنین تماشاگرای متعصبی جز در گیلان نیست درسته برای تراکتور ورزشگاه پر می شه ولی مثل گیلانی متعصب تشویق نمی کنه ولی چیزی که من بد می دونمش اینه که اختلاف رشت و انزلی داره به ضرر هر دو تیم میشه
امسال همه در جریانید 5 تیم به دسته پایین می رن 4 تا مستقیم 2 تا با پلی آف
کاری نکنید 2 تاش از گیلان باشه . تو این اوضاعی که ( استاندار به فکر خوش - شهردار و ....... همه به فکر خوشونن ) هیچکی جز شما نمی تونه برای داماش مفید باشه
ممنون از شما
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am
-
توسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 2:11 pm
لطفا نظراتون رو بگید شاید یه راه حل اساسی پیدا بشه تا تو ورزشگاه های رشت داماش و تو انزلی ملوان تشویق بشه نه اینکه دو تیم به هم فحش بدن برای گیلان افت داره .
نظر بزارید شاید راه حل شما کار گشا بود
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط ashkan0131 » پنج شنبه سپتامبر 27, 2012 4:29 pm
اتحاد برای حمایت بی چون و چرا از اقدامات مدیران چون فقط تیمو خریدند؟؟؟؟یا اتحاد برای داشتن تیمی با اکثریت بومی ؟؟؟؟ کدوم یکی
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط mojtaba24 » شنبه سپتامبر 29, 2012 3:34 am
مدیر عامل ملوان از بس که تمرکزش رو روی داماش گذاشت تیمش باخت
منظورم همین بود - تو که نوشم نیی نیشم چرایی ؟
آقایون هوادارایی که به فکر داماشید ملوان رو بیخیال شید و فقط رو داماش تمرکز کنید بخدا استان ما نمونه هست
تمام مسولین البته اکثرشون بی خیال داماشن و حتی بی خیال فوتبالن ولی وقتی می خواد بازی شروع بشه نمی دونم چه داستانی که مسولین گیلان اسرار دارن داماش تو سردار جنگل بازی کنه و حتی تیم های حریف هم برای ما تاییین تکلیف می کنند که ما تو کدوم ورزشگاه بازی کنیم
تو این استانی که هیچ کس به فکر داماش نیست شما تماشاگرا به فکرش باشید و ملوان رو بی خیال شید اگه طرفدارش نیستید
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط mojtaba24 » يکشنبه سپتامبر 30, 2012 12:47 pm
[quote:6f45e849af="shahre-baran"]اول از همه اتحاد خود رشتيهاست بعد اتحاد گيلان.[/quote:6f45e849af]
اتحاد رشت با اتحاد گیلان چه فرقی داره ؟
تو ورزشگاه وقتی بر علیه انزلی چیا فحش ندی یعنی اینکه به هم استانیت احترام میذاری
زنده باد گیلان سرسبز من

-

mojtaba24
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
-
توسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 30, 2012 3:45 pm
mojtaba24:نیازی نیست شما هر از چند گاهی با نظر گذاشتن این تایپیک رو بالا بیاورید.در صورت تکرار تایپیک قفل می شود
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
-

MAZIYAR
- مدیر انجمن

-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان