[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رابطه من با عابدینی مانند پسر و پدر است/ کمی دلسرد شده‌ام!

رابطه من با عابدینی مانند پسر و پدر است/ کمی دلسرد شده‌ام!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه سپتامبر 28, 2012 1:41 pm

قویدل در گفتگو با مهر:
رئیس هیات مدیره و مالک باشگاه داماش ضمن انتقاد شدید از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مسئولان استان گیلان، گفت: با عابدینی هیچ اختلافی ندارم و رابطه من با وی از مالک و مدیرعاملی گذشته و در حد پسر و پدر است.

شهرام قویدل در خصوص وضعیت اخیر باشگاه داماش گیلان و تغییراتی که در سطح کادر فنی این باشگاه به وجود آمده و همچنین صحبت‌هایی که در خصوص اختلاف نظر وی با عابدینی مطرح شده گفتگویی با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری مهر انجام داده است که مشروح آن را در زیر از نظر می‌گذرانید:

سه امتیاز را تقدیم راه آهن کردند!
رئیس هیات مدیره باشگاه داماش گیلان ضمن گلایه از رویکرد فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی این فدراسیون نسبت به باشگاه داماش تاکید کرد: متاسفانه ما هنوز دلیل صدور رای کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت باشگاه داماش از میزبانی و انتقال بازی ما با تیم راه آهن به قزوین را متوجه نشده‌ایم. ما هنوز متوجه نشده‌ایم که چرا به جای محرومیت تماشاگران داماش تیم و بازیکنان ما را از میزبانی در زمین خود محروم کردند.

وی در همین خصوص افزود: در بازی با راه آهن اشتباهات داوری باعث شد که نتیجه را به این تیم واگذار کنیم و در واقع سه امتیاز آن بازی را تقدیم راه آهن کردند.

نقش عابدینی در مسائل پیش آمده برای تیم داماش
مالک باشگاه داماش با اعلام اینکه چقدر اختلافات اخیر فدراسیون فوتبال با مدیرعامل باشگاه داماش در اتفاقاتی که برای این تیم افتاده تاثیرگذار بوده است، اظهار داشت: من دوست ندارم در این خصوص اظهارنظر کنم. عابدینی نقش‌های مختلفی را در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ایفا کرده و احتمال دارد این موضوع در اتفاقاتی که برای تیم داماش می‌افتد تاثیرگذار باشد. البته امیدوارم مسائل اخیر که برای ما پیش آمده در حد یک اتفاق باشد و مقصودی را از سوی فدراسیون فوتبال درپی نداشته باشد.

گلایه شدید از مسئولان استان گیلان
وی ضمن گلایه شدید از مسئولان استان گیلان تاکید کرد: مسئولان استان گیلان نسبت به قول‌هایی که به ما داده‌اند پایبند نیستند، ضمن اینکه پس از تغییر کادر فنی شاهد هجمه‌ای علیه خود از سوی برخی از دوستان در داخل استان بودیم که از آنها انتظار نداشتیم. متاسفانه این دوستان و برخی هواداران نسبت به ما کم لطفی و بی‌مهری می‌کنند که این موضوع باعث شده من نسبت به روزهای اول حضور در باشگاه داماش کمی دلسرد شوم. هواداران باید بدانند در صورتی که آنها پشت ما باشند تیم داماش موفق خواهد شد.

رئیس هیات مدیره باشگاه داماش خاطر نشان کرد: متاسفانه قرار بود آقایان یکی از دو ورزشگاه عضدی و یا سردار جنگل رشت را در اختیار ما قرار دهند که تا امروز این اتفاق نیفتاده است.

هزینه 15 میلیاردی داماش در لیگ
قویدل با اعلام اینکه به طور میانگین 25 درصد از قرارداد بازیکنان تیم داماش پرداخت شده است و حدود 1.5 میلیارد تومان بدهی از گذشته برای مالک جدیده باشگاه باقی مانده است، گفت: طبق برآورد ما هزینه تیم برای حضور در رقابت‌های لیگ برتر حدود 15 میلیارد تومان می‌شود که این مبلغ علاوه بر جذب بازیکن در فصل نقل و انتقالات شامل خرید امتیاز تیم و همچنین قرارداد کادر فنی جدید نیز می‌شود.

باید به عابدینی اعتماد کرد
وی در خصوص مطالبی که در برخی از رسانه‌ها مبنی بر قطع همکاری عابدینی با باشگاه داماش مطرح شده است، تصریح کرد: عابدینی فصل گذشته با وجود مشکلات شدید باشگاه داماش به ویژه کمبود منابع مالی، با مدیریتی که انجام داد توانست در پایان فصل جایگاه تیم داماش را در رتبه هفتم جدول لیگ برتر تثبیت کند پس باید به چنین مدیری اعتماد کرد.

رابطه پدر و پسری مالک و مدیرعامل باشگاه داماش
قویدل با تاکید بر اینکه با عابدینی هیچ اختلافی ندارد، اعلام کرد: رابطه من با عابدینی از مالک و مدیرعاملی باشگاه گذشته و در حد پسر و پدر است. در اینجا من از هواداران داماش می‌خواهم از تصمیمات عابدینی حمایت کنند تا در نهایت منجر به موفقیت تیم داماش شود.

هدف ما قرار گرفتن در بین هشت تیم اول لیگ است
رئیس هیات مدیره باشگاه داماش گیلان هدفگذاری تیم فوتبال این باشگاه در فصل جاری را ایستادن در بین هشت تیم برتر مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور عنوان کرد و گفت: با حمایت هواداران و برنامه‌ریزی که انجام داده‌ایم شک نکنید که در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر جزو مدعیان قهرمانی خواهیم بود.

با حضور درخشان داماش متحول می‌شود
وی درخصوص جایگزینی حمید درخشان به جای امید هرندی به عنوان سرمربی تیم داماش اظهار داشت: حمید درخشان جزو مربیان با دانش، با تجربه و فنی فوتبال است که مطمئنم با حضور وی تیم داماش متحول خواهد شد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه سپتامبر 28, 2012 3:59 pm

واقعا مسولین استان ما بی معرفت هستن چرا به تیم هیچ کمکی نمی کنند دیگه دلیلش چیه.باز 100رحمت به قویدل مثل بعضی ها جوگیر نیست اولین سال حضورش صحبته سهمیه کنه بعد تیمش داره سقوط میکنه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 28, 2012 4:21 pm

مسولین واقعاً چی توی ذهنشون هست...چرا با ما رک و شفاف حرف نمیزنن؟!البته این سیاست بطور کلان هستش و با مردم شفاف نیستن و باید ازشون خواست و البته ما برای این خواسته باید پیش قدم بشیم.
توی این برنامه های ورزشی شیکه باران (سکو.باورزش)این افراد رو بیارن و تحت فشار باشن .
من واقعا واسم عجیبه اگه قویدل این قدر اصرار به ساختن داره چرا بهش راه نمیدن.
من یه نقل کنم از صدر:
میگفت هزینه کردن و سرمایه گذاری برای ساختن ورزشگاه درست و با برنامه خیلی بهتر از برنامه ریزی قهرمانی هستش.
بحق گفت.الان یونتوس برای این ایده پیش قدم شد توی ایتالیا.
و انگلیس هم برای همین هست که کیفیت و رقایت فوق العاده دارن.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا ایمیل یا درخواست حضوری از پوربخش و وهابی " رسیدن به این هدف رو آسونتر میکنه .
زیر فشار بودن توی رسانه"و تاکید(شعــــار) ما توی 90 دقیقه فوتبال برای داشتن ورزشگاه"و چند تا طومار و رسانایی کردن از راهکار هایی هستش میشه این اتفاق رو پیش برد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در جمعه سپتامبر 28, 2012 10:22 pm .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 28, 2012 4:31 pm

خیلی دوس دارم قویدل متوجه بشه که هوادارن جز این باشگاه هستن .
من تعجبم از اینکه چرا قویدل ما رو جدا از باشگاه میدونه و جریمه رو به 2 دسته تقسیم کرده .
قویدل عزیز باید بدونه که تیمی ک هوادار داره و اگه ازش درست استفاده کنه خیلی از عوامل توی 90 دقیقه رو برده .
جالب برای من اینکه هوادارنی مثل داماشی ها که توی تارو پود داماش هستن رو چرا بخش شده باشگه میدونن ؟
من منکر نیستم باشگاه ضرر مالی نکرده .اما من منکر این هم نیستم که از نظر معنوی داماش صدمه خورد.
بازم هم با این جریمه مخاف هستم.باید مسولینی رو که توی فرهنگ سازی حرکت لاک پستی دارن جریمه بشن نه هوادارنی که بنظرم تاحدی بی تقصیرن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » جمعه سپتامبر 28, 2012 6:43 pm

کلا مسئولین استان ما هیچ علاقه ای به پیشرفت استان و شهر رشت ندارند و هرکسی که بخواد تحول ایجاد کنه تو این استان سنگ اندازی میکنند تو راهش !!!
یک نمونه رو واستون مثال میزنم !
تله کابین رامسر رو فکر کنم خیلی هاتون رفته باشید یا اسمشو شنیده باشید !
مالک تله کابین رامسر یک گیلانی هستش که اصلیت رودباری داره و این تله کابین در ابتدا قرار بود در استان گیلان ساخته شه ولی به همت مسولین گرانبهای ما این آدم رو از سرمایه گذاری در گیلان فراری دادند و به استان همسایه فرستادند !
که مشاهده میکنید تله کابین رامسر در نزدیک ترین فاصله از استان گیلان قرار دارد ( شاید کمتر از 500 متر بعد از پایان محدوده استان گیلان) و همیشه تبلیغات اون رو در خیابان های رشت و حتی تابلو ی تبریک به تیم سپیدرود رشت برای راه یابی به لیگ دسته اول دیده باشید.
هدف من از این مطلب این بود که یک عده در استان ما هستند که دوست ندارند این استان رشد کنه و کسی در اون سرمایه گذاری کنه ولی ما باید بهشون بفهمونیم که مسئله ی داماش با بقیه فرق داره و باید حمایت کنند از طرح های مالکان داماش چون در غیر این صورت به ضرر تیم ما خواهد شد...!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yankee در جمعه سپتامبر 28, 2012 7:06 pm .
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه سپتامبر 28, 2012 6:54 pm

هدف ما قرار گرفتن در بین هشت تیم اول لیگ است
رئیس هیات مدیره باشگاه داماش گیلان هدفگذاری تیم فوتبال این باشگاه در فصل جاری را ایستادن در بین هشت تیم برتر مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور عنوان کرد و گفت: با حمایت هواداران و برنامه‌ریزی که انجام داده‌ایم شک نکنید که در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر جزو مدعیان قهرمانی خواهیم بود,

امیدوارم شعار نباشه ! /8/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه سپتامبر 28, 2012 7:02 pm

[quote:e833330772="yankee"]کلا مسئولین استان ما هیچ علاقه ای به پیشرفت استان و شهر رشت ندارند و هرکسی که بخواد تحول ایجاد کنه... [/quote:e833330772]

[color=black:e833330772][size=13:e833330772]دوست عزیز
سوختن قصه شمع است ولي قسمت ماست
شايد اين قصه تنهايی ماكار خداست!!!
آنقدر سوخته ام با همه بي تقصيری
كه جهنم نگذارد به تنم تاثيری!!!
صد در صد تایید. . . کاملا درست و به جا ؛مسئولین استانی ما متاسفانه هیچگاه متعهد نبودند غیر از تعداد معدودی؛اما یه مثل معروفه که میگه : [b:e833330772]زمستون میره و انزلیچی . . . [/b:e833330772][/size:e833330772][/color:e833330772]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه سپتامبر 28, 2012 10:23 pm

[quote:c44bf9e6e9="mahyarmaya"]مسولین واقعاً چی توی ذهنشون هست...چرا با ما رک و شفاف حرف نمیزنن؟!البته این سیاست بظور کلان هستش و با مردم شفاف نیستن و باید ازشون خواست و البته ما برای این خواسته باید پسش قدم بشیم.
توی این برنامه های ورزشی شیکه باران (سکو.باورزش)این افراد رو بیارن و تحت فشار باشن .
من یه نقل کنم از صدر:
میگفت هزینه کردن و سرمایه گذاری برای ساختن ورزشگاه درست و با برنامه خیلی بهتر برنامه ریزی قهرمانی هستش.
و انگلیس هم برای هست که کیفیت و رقایت فوقاعاده دارن.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا ایمیل یا درخواست حضوری از پوربخش و وهابی " رسیدن به این هدف رو آسونتر میکنه .
زیر فشار بودن توی رسانه"و تاکید(شعــــار) ما توی 90 دقیقه فوتبال برای داشتن ورزشگاه"و چند تا طومار و رسانایی کردن از راهکار هایی هستش میشه این اتفاق رو پیش برد[/quote:c44bf9e6e9]

واقعا کاش یکمی مسئولین به فکر این تیم باشن... :?: ...خیلی موافقم ما هم باید به گوش مسئولین برسونیم که خواسته هواداران داماش و جای جای گیــلان ، ساخت استادیوم اختصاصی داماشه..
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 28, 2012 10:43 pm

[quote:22d306cf82="hatam"][quote:22d306cf82="mahyarmaya"]مسولین واقعاً چی توی ذهنشون هست...چرا با ما رک و شفاف حرف نمیزنن؟!البته این سیاست بظور کلان هستش و با مردم شفاف نیستن و باید ازشون خواست و البته ما برای این خواسته باید پسش قدم بشیم.
من یه نقل کنم از صدر:
میگفت هزینه کردن و سرمایه گذاری برای ساختن ورزشگاه درست و با برنامه خیلی بهتر برنامه ریزی قهرمانی هستش.
و انگلیس هم برای هست که کیفیت و رقایت فوقاعاده دارن.
زیر فشار بودن توی رسانه"و تاکید(شعــــار) ما توی 90 دقیقه فوتبال برای داشتن ورزشگاه"و چند تا طومار و رسانایی کردن از راهکار هایی هستش میشه این اتفاق رو پیش برد[/quote:22d306cf82]

واقعا کاش یکمی مسئولین به فکر این تیم باشن... :?: ...خیلی موافقم ما هم باید به گوش مسئولین برسونیم که خواسته هواداران داماش و جای جای گیــلان ، ساخت استادیوم اختصاصی داماشه..[/quote:22d306cf82]
از سمتی یاد مدیران سابق میوفتم که قرار بود سمت جاده لاهیجان(اگه اشتباه نکنم) برای زمین اختصاصی زمینی تهیه کنن و باز شاهد ممانعت مسئولین بودیم ...
از طرفی ترس این رو دارم که عضدی رو تخریب کنن و مجبور بشیم یه ورزشگاه خارج شهر دیگه رو تحمل بکنیم و یه استادیوم با فاصله نصیب ما بشه !
هر چی فکر میکنم میبینم که نقش هواداران خیلی زیاده ...باید به مسولین فشار آورد برای آماده سازی بستر تا قویدل سرمایه گذاری کنه و هم این که مسولین رو مجاب کرد که شرایطی برای قویدل بذارن...مثلا نزدیک بودن استادیوم ...شرط واجب برای حمل و نقل...و شاید هم سرپوشیده بودن استادیوم به مناسبت جو شهری.. و دو طبقه بودن استادیوم...
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » شنبه سپتامبر 29, 2012 10:51 am

متاسفانه این دوستان و برخی هواداران نسبت به ما کم لطفی و بی‌مهری می‌کنند که این موضوع باعث شده من نسبت به روزهای اول حضور در باشگاه داماش کمی دلسرد شوم.

آقای قویدل عزیز این همه باشگاه داماش به ما بی مهری کرد ما دلسرد شدیم یا تا اخر پشت تیمیم :P :P
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان