[quote:22d306cf82="hatam"][quote:22d306cf82="mahyarmaya"]مسولین واقعاً چی توی ذهنشون هست...چرا با ما رک و شفاف حرف نمیزنن؟!البته این سیاست بظور کلان هستش و با مردم شفاف نیستن و باید ازشون خواست و البته ما برای این خواسته باید پسش قدم بشیم.
توی این برنامه های ورزشی شیکه باران (سکو.باورزش)این افراد رو بیارن و تحت فشار باشن .
من واقعا واسم عجیبه اگه قویدل این قدر اصرار به ساختن داره چرا بهش راه نمیدن.
من یه نقل کنم از صدر:
میگفت هزینه کردن و سرمایه گذاری برای ساختن ورزشگاه درست و با برنامه خیلی بهتر برنامه ریزی قهرمانی هستش.
بحق گفت.الان یونتوس برای این ایده پیش قدم شد توی ایتالیا.
و انگلیس هم برای هست که کیفیت و رقایت فوقاعاده دارن.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا ایمیل یا درخواست حضوری از پوربخش و وهابی " رسیدن به این هدف رو آسونتر میکنه .
زیر فشار بودن توی رسانه"و تاکید(شعــــار) ما توی 90 دقیقه فوتبال برای داشتن ورزشگاه"و چند تا طومار و رسانایی کردن از راهکار هایی هستش میشه این اتفاق رو پیش برد[/quote:22d306cf82]
واقعا کاش یکمی مسئولین به فکر این تیم باشن...

...خیلی موافقم ما هم باید به گوش مسئولین برسونیم که خواسته هواداران داماش و جای جای گیــلان ، ساخت استادیوم اختصاصی داماشه..[/quote:22d306cf82]
از سمتی یاد مدیران سابق میوفتم که قرار بود سمت جاده لاهیجان(اگه اشتباه نکنم) برای زمین اختصاصی زمینی تهیه کنن و باز شاهد ممانعت مسئولین بودیم ...
از طرفی ترس این رو دارم که عضدی رو تخریب کنن و مجبور بشیم یه ورزشگاه خارج شهر دیگه رو تحمل بکنیم و یه استادیوم با فاصله نصیب ما بشه !
هر چی فکر میکنم میبینم که نقش هواداران خیلی زیاده ...باید به مسولین فشار آورد برای آماده سازی بستر تا قویدل سرمایه گذاری کنه و هم این که مسولین رو مجاب کرد که شرایطی برای قویدل بذارن...مثلا نزدیک بودن استادیوم ...شرط واجب برای حمل و نقل...و شاید هم سرپوشیده بودن استادیوم به مناسبت جو شهری.. و دو طبقه بودن استادیوم...