[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط elcatalan » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 8:46 pm

پيراهن بارسا به رنگ پرچم کاتالونيا درمي‌آيد

بارسلونا قصد دارم که براي فصل آينده رنگ پيراهن خود را به رنگ پرچم ايالت کاتالونيا درآيد.

به نوشته پايگاه اطلاع‌رساني EFE اسپانيا، باشگاه بارسلونا قصد دارد براي رقابت‌هاي فصل آينده از پيراهن‌هايي استفاده کند که به رنگ پرچم ايالت جدايي طلب کاتالونيا هستند.

روزنامه پرتيراژ اسپورت خبر داد که پيراهن دوم بارسلونا در فصل آينده به رنگ راه‌راه قرمز و زرد يعني پرچم ايالت کاتالونيا خواهد بود.

اين براي نخستين بار خواهد بود که بارسلونا در تاريخ 114 ساله تاسيس خود قصد استفاده از چنين پيراهن‌هايي را دارد.

بارسلونا نهاد ايالت جدايي طلب کاتالونيا به شمار مي‌آيد و بازيکنان خارجي اين تيم بايد زبان اين منطقه را ياد بگيرند.

بازيکنان بارسلونا همواره بعد از قهرماني‌هاي خود جمله "زنده باد بارسلونا، زنده‌باد کاتالونيا" را بر زبان مي‌آورند و با آن حس ناسيوناليستي خود را بيان مي‌کنند.

البته در فصل جاري نيز لباس دوم بارسلونا رنگ پرچم ايالت کاتالونيا را دارد اما اين لباس راه‌راه نيست.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 12:09 pm

پاتزینی و کاسانو آری یا نه

امروز قصد دارم تا معاوضه پاتزینی و کاسانو را در مقاله ای شرح بدم بخونین بد نیست

جیام پائالو پاتزینی بازیکنی آینده دار که از سمپدوریا به اینتر پیوست و آن pazzini vs casano

زمان جز امید های آینده دار اینتر به حساب میامد.

اما در فصل گذشته با اینکه توانست چند گل زیبا به ثمر برساند

اما هرگز انتظارات را برآورده نکرد و بیشتر به نیمکت نشین تبدیل شده بوده زیرا

کسی به نام میلیتو افسانه ای وجود داشت که نقش مهاجم نوک را بازی می کرد.

با این حال وضعیت پاتزو در اینتر رو به افول بود.

اما هر کدام از بازیکنان کاسانو و پاتزینی معایب و خوبی هایی دارند.

بسیاری از طرفداری اینتر از انجام معامله پاتزینی و کاسانو به همراه 7 میلیون یورویی

که میلان به اینتر پرداخت کرد راضی هستند .

اما چیزی که اینتر را نگران می کند سابقه نه چندان خوب اخلاقیه کاسانو

است البته تا الان کار بدی از او سر نزده اما باید بدانیم که او علاوه بر بازی خوبش

ممکن است هر کاری انجام دهد مانند ماریو بالوتلی.

کاسانو از هوش نسبی بیشتری بر خوردار است

و علاوه بر گل زنی پاس گل زیادی نیز می دهد اما ما پاتزو رو بیشتر

به عنوان یک مهاجم نوک می شناسیم.

چیزی که مشخص است که اینتر چیزه زیادی از دست نداده قیمت کلی او بین

12 تا 15 میلیون یورو بود که اگر خود کاسانو را 5 میلیون حساب کنیم میلان 7 میلیون

پرداخت کرد تا این معامله سر گیرد.

پاتزو و کاسانو هردو برای ایجاد انگیزه نیاز به ماجراجویی های جدید داشتند تا بلکه

موفقیت بیشتری کسب کنند.

اگرچه علت اصلی خروج کاسانو ازاینتر استراماچونی

بود که گفت بود دیگر نیازی به

پاتزینی نداریم.

پاتزینی در فصل گذشته بازی های کمی برای اینتر انجام داد و با وجود اینکه جزوه مهاجم های

سرشناس کشور ایتالیا به حساب می آمد به تیم چزاره پراندلی در یورو 2012 دعوت نشد

او پیش بینی می کرد این فصل نیز بازی کم بهش برسد اما در میلان

با وجود رفتن بسیاری از ستارگان جا برای درخشش دوباره را دارد.

البته قبل از معاوضه پاتزو و کاسانو رفتن پاتزو قطعی شده بود تا جایی که چندین پیشنهاد

از آلمان ودیگر کشورها به وی رسیده بود ولی او گفت ترک سرزمین مادری اش برایش سخت است.

با وجود تمام این تفاصیر نمی توان گفت کدام یک از این دوتیم ضرر کرده اند شاید

زمان بشتری نیاز باشد و انتهای فصل جاری مشخص شود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 9:15 am

گفتگوی اینترنتی بواتنگ با هواداران: دوست داشتم کنار رونالدو توپ می زدم؛ باب اسفنجی را دوست دارم
تنها انگیزه ی من این است که روزی بهترین بازیکن جهان شوم.

- چند روز پیش بود که کوین پرینس بواتنگ، ستاره باشگاه میلان در پرسش و پاسخی با هوادارانش در توئیتر شرکت کرد به صورت همزمان به سوالات هواداران میلان پاسخ داد که برخی از این پرسش و پاسخ ها را می توانید در این جا مشاهده کنید.

به نقل از ac-milan.ir-نخستین پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران,از علاقه به صورت زخمی تا باب اسفنجی و آرزو برای تبدیل شدن به بهترین بازیکن جهان از جمله مهمترین حاشیه های این نشست اینترنتی با هوادارن انزلیچی بوده است.

- شما دوست دارید به عنوان یک هافبک بازی کنید یا یک هافبک هجومی و بازی ساز برای خط حمله؟

- پست مورد علاقه ی من بازی ساز خط حمله است.

- بهترین لحظه ی تاریخ فوتبالی شما چیست؟

- بدون شک لحظه ی فتح اسکودتو در سال 2010

- شما در توئیتر به شدت فعال هستید . به نظر شما سایت های اجتماعی برای ارتباط با هواداران مفید است؟

- به نظر من به کمک این وب سایت ها رابطه برقرار کردن با هواداران آسان می شود.

- 2-4-4-، 3-3-4 ، 2-1-3-4 ، به نظر شما کدام ترکیب برای میلان در ایتالیا بهتر است ؟:D شما شرایط خود را در 2-1-3-4 چگونه می بینید؟!

- از پرسش شما تشکر می کنم. من در 2-1-3-4 شرایط فوق العاده ای دارم.

- به بازی با آتالانتا خواهید رسید؟!

- شرایط دستم در حال بهبودی است امیدوارم که به بازی برسم.

- با کدام بازیکن روابط بهتری دارید؟!
-روابط من با همه خوب است چراکه در میلان جو خوبی وجود دارد.

- بهترین دروازه بانی که برابر او بازی کردید چه کسی است؟!

- اولیور کان

- انگیزه ی شما از اینکه هر روز تمرین می کنید چیست!؟

- تنها انگیزه ی من این است که روزی بهترین بازیکن جهان شوم.

- نظر شما در رابطه با هواداران اندونزیایی میلان چیست؟!

- برای من عجیب بود که در اندونزی به این تعداد هوادار داریم که باعث خوشحالی است .

- من یک ژاپنی هستم چرا شما یک تتو ژاپنی دارید؟! زنده باد پرینس!!

- در 16 سالگی این کار را کردم. من حروف ژاپنی را دوست دارم.

- چه زمانی متوجه شدید که فوتبالیست می شوید ؟!

- در 16 سالگی زمانی که اولین قرار داد باشگاهی را امضا کردم.

-شما اهل سینما هم هستید؟! بهترین فیلمی که دیده اید چه بوده؟!

-بله من فیلم های زیادی می بینم. فیلم مورد علاقه ی من صورت زخمی است ( scarface) شما چطور؟!!

- آیا تا به حال به کانادا سفر کرده اید؟!

-نخیر تا به حال هرگز به کانادا نرفته ام اما دوست دارم این اتفاق هرچه سریع تر رخ دهد. اگر به کانادا بیایم شما مرا همراهی می کنید ؟ ;))

- بهترین سفر شما چه بوده؟!

- سفر به نیویورک بی نظیر بود که امیدوارم دوباره به آن جا سفر کنم.

- پوشیدن لباس میلان چه احساسی دارد ؟!

- افتخار می کنم که این پیراهن را به تن می کنم.

- بهترین بازیکن قدیمی که دوست داشتید با او بازی کنید کیست ؟

- رونالدو ی برزیلی

- من شنیده ام که شما 6 زبان مختلف را صحبت می کنید و عربی یکی از آن هاست. درست است؟!

- بله من عربی را به خوبی می فهمم اما نوشتن این زبان بسیار سخت است.

- اگر می توانستید یک بازیکن قدیمی میلان را بازگردانید او چه کسی بود؟!

- بدون شک مالدینی . او بهترین مدافعی است که تا کنون دیده ام.

- نظر شما در رابطه با پاتزینی چیست ؟

- او یک هم تیمی فوق العاده است.خوشحالم که اکنون در میلان است.

- بعد گل چه احساسی داری ؟

فقط بیشتر می خوااااااااااااااااااااااااااااااهم.

- خواننده ی مورد علاقه ی شما کیست ؟

- مایکل جکسون و هر آهنگی که خوانده را دوست دارم.

-محبوب ترین شخصیت کارتونی شما کیست؟

- باب اسفنجی و دوستش پاتریک.

- چه احساسی داری از این که مردم از مدل موهایت تقلید می کنند؟!

- هی برادر... خیلی از این مسئله شادمان هستم و از سبا تشکر می کنم.

- تمرینات در باشگاه بدنسازی چگونه است؟!

من برای این کار متولد شده ام.

وی در پایان نوشت:

دوستان عزیز تمرینات به زودی شروع می شود و باید از حمایت شما تشکر کنم. زنده باد میلان.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 7:19 pm

آرسنال در فکر جذب دیدیه دروگبا
روزنامه ال موندو دپورتیوو از ابراز تمایل آرسنال برای به خدمت گرفتن ستاره ساحل عاجی شانگهای شنهووا گفت

- این طور به نظر می رسد که توپچی ها بی صبرانه در انتظار یک گلزن حرفه ای هستند تا بتواند به روند ناکامی آنها در گلزنی پایان دهد. آرسنال در سه بازی اولش در فصل جدید، نتوانست به گل برسد و حالا دیدیه دروگبا، گزینه ایده آلی برای آرسن ونگر است.

سران باشگاه لیورپول این روزها از بحران موجود در لیگ چین و شرایط مالی نامساعد دروگبا و آنلکا در تیم شانگهای شنهووا خبردارند و از همین رو حاضرند تا برای خریداری دروگبا دست به جیب شوند؛ علاوه بر آرسنال، یوونتوس و رئال هم به دنبال جذب این ستاره ساحل عاجی هستند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو ،دستمزد هفتگی دروگبا در حدود 250 هزار یورو است و البته با درنظر داشتن شرایط سنی او و ریسک مصدومیتش، ممکن است یک خرید ریسکی باشد.

دراین میان تئو والکات ممکن است از این تیم جدا شود. باشگاه یوونتوس با پیشنهاد 12 میلیون یورویی برای جذب او دست به کار شده. البته توپچی ها این روزها دریافت چنین پیشنهادی را رد می کنند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط chile1369 » چهارشنبه سپتامبر 12, 2012 8:35 pm

فقط ادینسون کاوانی
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه سپتامبر 13, 2012 6:46 pm

ونگر: عجله ای برای تمدید قرارداد با آرسنال ندارم
این مربی فرانسوی از سال 1996 هدایت توپچی ها را برعهده گرفت و با این تیم سه بار قهرمان لیگ برتر شد اما در 7 سال اخیر هیچ جامی برای آرسنال به دست نیاورد.

- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، تاکید کرد که برای تمدید قرارداد با این باشگاه عجله ای ندارد و معتقد است نتیجه نگرفتن می تواند جایگاهش را زیر سوال ببرد.

این مربی فرانسوی از سال 1996 هدایت توپچی ها را برعهده گرفت و با این تیم سه بار قهرمان لیگ برتر شد اما در 7 سال اخیر هیچ جامی برای آرسنال به دست نیاورد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز دو سال دیگر از قرارداد من باقی مانده است. مسئله مهم برای من در حال حاضر، دیدار مقابل ساوتهمپتون است. فکر می کنم در گذشته تعهدم را به باشگاه نشان داده ام.

در حال حاضر، در شرایطی نیستم که به آینده طولانی مدت فکر کنم. تنها چیزی که در حال می خواهم این است که این فصل خوب کار کنیم.

من یک آرسنالی هستم. فکر می کنم همیشه این را نشان داده ام. باید ببینم خوب کار می کنم یا نه. اگر خوب کار نکنم، باید در مورد آینده ام تجدید نظر کنم.

به اندازه ای در باشگاه بودم که به افرادی که با آنها کار می کنم، اطمینان داشته باشم. باید عملکرد خودم را مورد ازیابی قرار دهم و سپس تصمیم گیری کنم. در حال حاضر در شرایط تصمیم گیری قرار ندارم.

در مربیگری، دو سال مدتی طولانی است. می خواهم تا زمانی که می توانم برای این باشگاه خوب کار کنم و هر اتفاقی را بپذیرم.

باید پذیرفت که در سن من همیشه باید این را در نظر بگیرید که آیا شرایط سلامتی لازم، اشتیاق و تعهدی که برای این کار لازم است را دارید یا خیر."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه سپتامبر 13, 2012 6:46 pm

کاپلو: تنها فالکائو من را به اندازه مسی تحت تاثیر قرار داد
فالکائو رقابت های فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد و در دو دیدار مقابل چلسی و اتلتیک بیلبائو هت تریک کرد. بازی های خوب او با ستایش سرمربی ایتالیایی همراه شد.

- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انزلیچی، با ستایش از رادامل فالکائو، مهاجم اتلتیکو مادرید، این بازیکن کلمبیایی را با لیونل مسی مقایسه کرد.

فالکائو رقابت های فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد و در دو دیدار مقابل چلسی و اتلتیک بیلبائو هت تریک کرد. بازی های خوب او با ستایش سرمربی ایتالیایی همراه شد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" در تمام دوران حرفه ای ام، تنها یک بازیکن بود که به اندازه مسی، اولین باری که بازی اش را دیدم، من را تحت تاثیر قرار داد. او فالکائو بود که بازی اش را در جام خوان گامپر مقابل یوونتوس دیدم.

او مهاجم فوق العاده ای است و بی تردید، یکی از بهترین مهاجمان حال حاضر دنیا."

در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد پیوستن فالکائو به باشگاه هایی مانند رئال مادرید و منچسترسیتی منتشر شد اما او تا سال 2016 با اتلتیکو مادرید قرارداد دارد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه سپتامبر 13, 2012 6:52 pm

بوفون: خوشحالم که دیگر سرود رسمی چمپیونزلیگ را از روی کاناپه منزلم نمی شنوم
دروازه بان بینکونری بی صبرانه درانتظار حضور در رقابت های فصل جدید لیگ قهرمانان اروپاست

- جانلوئیجی بوفون، دروازه بان باشگاه یوونتوس در صحبت هایی اعلام کرد که از اینکه از سال 2009 به بعد، سرود رسمی بازی های لیگ قهرمانان اروپا را از روی کاناپه ای در خانه اش شنیده ،به شدت ناامید می شده. حالا یووه بعد از چند سال غیبت در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، شانس حضور در این رقابتها را یافته و تا کمتر از یک هفته دیگر اولین بازی اش را در این تورنمنت برگزار خواهد کرد.
کاپیتان تیم ملی ایتالیا در فصل 11-2010 با یووه در لیگ اروپا حضور یافت وحالا خودش را برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا آماده می کند.
بوفون در گفتگو با کوریره دلوسپورت دراین باره گفت:« خوشحالم که دوباره سرود لیگ قهرمانان اروپا را از نزدیک می شنوم. در طول سالهای اخیر مجبور بودم سرود رسمی این بازیها را از کاناپه منزلم گوش کنم و این درست نبود.»
یووه فصل جدید رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را در روز 4شنبه هفته آینده و در استمفورد بریج مقابل چلسی ، قهرمان دوره قبل این رقابتها آغاز می کند و امیدهای بسیاری دارد تا بتواند شروعی طوفانی را در این رقابتها رقم بزند.
این درحالی است که یووه این روزها درگیری ها و دغدغه های فکری متعددی هم دارد و آنتونیو کنته، مربی این تیم به جرم اطلاع از تبانی، برای مدت 10 ماه از حضور برروی نیمکت مربیگری این تیم محروم است. البته بوفون معتقد است که تیمش کاملا متمرکز به کار و تلاش ادامه می دهد:« ما باید به همان ذهنیت و جنگندگی سال قبلمان بازگردیم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط elcatalan » پنج شنبه سپتامبر 13, 2012 10:25 pm

تاریخ ال‌کلاسیکو بعدی: 7 اکتبر
حدود سه هفته تا بازی دو تیم بارسلونا و رئال مادرید مانده است.

بارسلونا و رئال مادرید در ساعت 19:50 به وقت اروپای مرکزی روز 7 اکتبر (16 مهر) امسال به مصاف هم خواهند رفت.

دو غول اسپانیا در سوپرجام این فصل دو بار به مصاف هم رفته‌اند و بازی رفت را بارسا سه بر دو برد اما رئال در بازی برگشت دو بر یک پیروز شد و در نهایت جام را فتح کرد.

بارسا امیدوار است به رکورد 88 پیروزی رئال در کلاسیکو برسد، اما باشگاه پایتخت‌نشین در سه سفر گذشته به نوکمپ تنها یک بار باخته.

بارسا اخیرا قیمت بلیت‌ها را افزایش داده و به این ترتیب گران‌ترین کلاسیکو تاریخ در پیش خواهد بود.

بارسلونا فعلا پنج امتیاز از مادرید پیش است.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه سپتامبر 14, 2012 9:59 am

گزارش روز:شمارش معکوس برای برکناری الگری از 7 شروع می شود
الگری اولتیماتومی دریافت کرده و تنها 7 بازی برای اثبات خود زمان دارد و باید درصد بیشتری از این بازیها را با برد پشت سر بگذارد تا بتواند به حضورش بر نیمکت مربیگری میلان ادامه دهد

-پیش از پایان فصل گذشته ، ماسیمیلیانو آلگری،مربی میلان با سران انزلیچی پای میز مذاکره نشست و قراردادی جدید را تا سال 2014 را به امضا رساند. با این حال رسانه های ایتالیا با وجود تکذیب گالیانی، از درگیری موجود میان گالیانی و آلگری سخن می گویند.

به نقل از ac-milan.ir-نخستین پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران,آدریانو گالیانی،نایب رئیس میلان حاضر است بر روی قدرت میلان برای مبارزه درمسیر کسب قهرمانی سری آ شرط ببندد؛ اما ماکسی آلگری بر این باور است که تیمش تنها برای رسیدن به جمع سه تیم مبارزه خواهد کرد.اما آنچه واضح است این است که " در ورزش هیچ چیز قطعی نیست."

به گزارش اسکای اسپورت، سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، تنها به میلان پس از آلگری می اندیشد و آن روز ممکن است به زودی فرا برسد؛ چرا که گفته شده است الگری اولتیماتومی دریافت کرده و تنها 7 بازی برای اثبات خود زمان دارد و باید درصد بیشتری از این بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذارد تا بتواند به حضورش بر نیمکت مربیگری میلان ادامه بدهد.

اسکای در ادامه آورده است مائورو تاسوتی اولین گزینه ی میلانی ها برای جانشینی آلگری است تا میلان را تا انتهای فصل هدایت کند. بنا براین گزارش برلوسکونی می خواهد یک میلانی اصیل تیمش را هدایت کند یا اینکه پپ گواردیولا سرمربی سابق کاتالان ها مسئولیت میلان را به عهده بگیرد. میلان همچنین به دنبال آن است تا در صورت عدم موفقیت کارلتو در PSG وی را مجددا به سمت سرمربی گری میلان برساند.

به نظر می رسد به زودی مالدینی ، بارزی و بیلی کاستاکورتا به جمع مربیان میلان اضافه خواهند شد و رینو گتوسو نیز پس از پایان قراردادش با سیون به کادر مربیان تیم جوانان اضافه خواهد شد و اینزاگی نیز می تواند امید اول جانشینی تاسوتی و حتی سرمربی گری میلان باشد.

به گزارش گاتزتا میلان در فصل گذشته بیش از 9 میلیون یورو برای تیم جوانان خود پرداخت کرده و این خود مهر تاییدی بر اندیشه ی میلان نسبت به آینده است که به نظر می رسد ماکسی آلگری نقشی در آن ندارد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه سپتامبر 14, 2012 10:01 am

برنامه هفته سوم سری آ: میلان و اینتر درفکر نزدیک شدن به صدر
هفته سوم سری آ در حالی آغاز می شود که تیم های یوونتوس، ناپولی و لاتزیو هر شش امتیاز ممکن را کسب کرده اند

- هفته سوم رقابت های سری آ از شنبه شب در حالی آغاز می شود که تیم های یوونتوس، ناپولی و لاتزیو همگی با 6 امتیاز در رده های اول تا سوم جدول هستند. سمپدوریا با 5 امتیاز در رده چهارم است و تیمهای رم و کاتانیا 4 امتیازی هستند. تورینو، اینتر، جنوا، میلان، فیورنتینا، کیه وو و پارما هم همگی با 3 امتیاز کار را دنبال می کنند.

برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 25 شهریور (15 سپتامبر)

پالرمو- کالیاری

میلان- آتالانتا

یکشنبه 26 شهریور (16 سپتامبر)

کیه وو- لاتزیو

رم- بولونیا

فیورنتینا- کاتانیا

جنوا- یوونتوس

ناپولی- پارما

سیه نا – اودینزه

پسکارا – سمپدوریا

تورینو- اینت
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه سپتامبر 14, 2012 10:04 am

برنامه هفته چهارم لیگ برتر: کار سخت یونایتد مقابل ویگان
هفته چهارم لیگ برتر با صدرنشینی چلسی آغاز می شود

- با پایان یافتن بازیهای ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در قاره اروپا، بازیکنان مجددا به تیم های باشگاهی شان بازگشته اند و هفته چهارم رقابت های لیگ برتر از شنبه شب آغاز می شود.

رقابت های این هفته در حالی آغاز می شود که چلسی تنها تیم 9 امتیاز، در صدرجدول رقابت ها قرار دارد؛ سوانسی، وست بروم و منچسترسیتی، هر سه با 7 امتیاز در رده های دوم تا چهارم هستند و منچستریونایتد، اورتون و وستهم تیم های رده های پنجم تا هفتم جدولند. آرسنال با 5 امتیاز تیم هشتم است و ویگان و نیوکاسل 4 امتیازی رده های نهم و دهم جدول را در اختیار دارند.

برنامه بازیهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است:

شنبه 25 شهریور (15 سپتامبر)

نوروویچ سیتی- وستهم

آرسنال- ساوثهمپتون

استون ویلا- سوانسی

فولام- وست بروم

منچستریونایتد- ویگان

کوئینزپارک رنجرز- چلسی

استوک سیتی- منچسترسیتی

ساندرلند- لیورپول

یکشنبه 26 شهریور (16 سپتامبر)

ردینگ- تاتنهام

دوشنبه 27 شهریور (17 سپتامبر)

اورتون- نیوکاسل
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arsalan27 » شنبه سپتامبر 15, 2012 8:44 am

رونالدو:مسي اندکي سرترازکريستيانواست

ستاره سابق تيم ملي برزيل در صحبت هايي اعلام کرده که به خاطر خلاقيت هاي مسي، طرفدار اوست .

اين طور به نظر مي رسد که ماجراي مقايسه کريستيانو رونالدو و ليونل مسي پاياني ندارد و همچنان يکي از سوژه هاي محبوب فوتبالي هاست. آخرين نفري که در اين باره اظهارنظر کرده ، رونالدوي برزيلي، ستاره سابق دو تيم رئال مادريد و بارسلونا بوده.

به گزارش گل،او در مقايسه اين دو ستاره گفته:« هيچ شکي نيست که اين دو، بهترين بازيکنان کره زمين هستند ولي به نظر من، مسي کمي سرتر از کريستيانو رونالدو است.»

اسطوره فوتبال برزيل در گفتگو با برنامه وورلد اسپورت شبکه سي ان ان در اين باره، توضيحات بيشتري هم ارائه کرده:« مسي خلاقيت بيشتري دارد و با فوتبالش، هواداران را به شدت جذب مي کند. اين را در حالي مي گويم که مسي آرژآنتيني است و آرژآنتيني ها هميشه حريف ديرينه برزيلي ها هستند..»

او در ادامه صحبتهايش بعد از تمجيد از مسي گفت:« مسي بازيکني است که واقعا او را تحسين مي کنم.»

رونالدوي برزيلي در ادامه درمورد شرايط نيمار، ستاره جوان فوتبال برزيل هم صحبت کرد و گفت:« نيمار يک بازيکن با مهارت است ولي هنوز براي تکميل فوتبالش، به يک فاز ديگر نياز دارد. او بايد در اروپا بازي کرده و در اروپا موفق شود.»
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه سپتامبر 15, 2012 9:40 am

گزارش روز: با 16 پاس گل در 72 بازی ملی؛سسک، سلطان پاس گل تیم ملی اسپانیا
بعد از سسک، داوید سیلوا 11 پاس گل داده و اینیستا هم با ده پاس گل در رده بعدی قرار دارد

- از اول مارس سال 2006 که سسک فابرگاس اولین بازی ملی اش برای تیم ملی اسپانیا را مقابل ساحل عاج انجام داد، او در انتظار چنین روزی بود. آمار و ارقام ثبت شده مقابل نام سسک جالب توجه است. او تنها یک بازیکن میانی صرف نیست و باید او را «سلطان پاس گل ماتادورها» نامید.

سسک در مجموع 72 بازی ملی ای که برای تیم ملی اسپانیا برگزار کرده، 16 پاس گل داده و این آماری است که بقیه بازیکنان فاصله زیادی با آن دارند.

اولین بازی ملی سسک ،حضور در دیداری دوستانه مقابل ساحل عاج در دوران مربیگری لوئیس آراگونس در تیم ملی اسپانیا بودو بعد از آن بود که فابرگاس توانایی هایش را به نمایش گذاشت..علاوه بر آمار خیره کننده او در دادن پاس گل؛ باید به یازده گل ملی ای که او برای ماتادورها به ثمر رسانده اشاره کرد.

بعد از سسک، داوید سیلوا 11 پاس گل داده و اینیستا هم با ده پاس گل در رده بعدی قرار دارد

سسک یکی از مهمترین مهره های تیم لوئیس آراگونس بود و حالا در تیم دل بوسکه نقش ویژه ای را برعهده دارد. او بازیکن شماره 9 کاذب تیم است و حرکات تهاجمی اش ، مکمل بازی خوب هم تیمی هایش شده و عاملی از عوامل موفقیت های اخیر اسپانیا بوده.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 15, 2012 10:05 am

چند خبر کوتاه از اینتر میلان

--کازمانوویچ گزینه زمستانی اینتر
توتو اسپورت در چاپ امروز خود نوشت که کازمانوویچ با توجه به قیمت مناسبش گزینه مناسبی برای اینتر در ژانویه می باشد

اینتر به دنبال آندراده
به گزارش خودم آنلاین و به نقل از گازتا دلو اسپورت اینتر به مهاجم 16 ساله سانتوس "ویکتور آندراده" ابراز علاقه کرده و به دنبال جذب اوست.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان