[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط elcatalan » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:08 pm

من‌سيتي در آنفيلد از شکست گريخت

هفته دوم ليگ برتر انگليس با تساوي من‌سيتي مقابل ليورپول به پايان رسيد.
در ادامه هفته دوم ليگ برتر انگليس عصر امروز 2 ديدار برگزار شد.

در اولين پيکار آرسنال در خانه استوک سيتي به ميدان رفت و اين بازي در نهايت با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

توپچي‌هاي لندن با توقف در خانه استوک دومين بازي فصل جديد ليگ برتر را هم با تساوي به پايان رساندند تا با 2 امتياز در مکان دوازدهم قرار بگيرند.

در ديگر ديدار برگزار شده، جدال حساس ليورپول در آنفيلد مقابل من‌سيتي برنده نداشت.

قرمزپوشان بندرنشين در اين بازي ابتدا توسط اسکرتل در دقيقه 34 از ميهمان آبي و‌ آسماني خود پيش افتادند اما در ادامه يحيي توره در دقيقه 63 کار را به تساوي کشاند.

سوارز در دقيقه 66 براي ميزبان گلزني کرد تا آنفيلدي‌ها که از حضور تماشاگران پرشور خود بهره مي‌بردند اميدوار به اولين پيروزي فصل خود شوند اما در ادامه کارلوس توز در دقيقه 80 بار ديگر بازي را به تساوي کشاند تا نتيجه نهايي 2 بر 2 بر تابلوي نتايج حک شود و قهرمان فصل گذشته ليگ برتر از شکست بگريزد.

شاگردان مانچيني با اين تساوي 4 امتيازي شدند و در رده پنجم قرار گرفتند و ليورپول نيز با کسب اولين امتياز اين فصل خود در رده شانزدهم ايستاد.
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است پس بزن عقرب که...
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط elcatalan » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:09 pm

ژاوي: از ناله هاي مورينيو تعجب نکردم

ژاوي بازيکن مطرح تيم فوتبال بارسلونا گفت: از ناله هاي خوزه مورينيو تعجب نکردم.

به نقل از پايگاه خبري کالچونيوز، ژاوي بازيکن مطرح تيم فوتبال بارسلونا گفت: در دور رفت از فينال رقابتهاي * کاپ ما عملکرد بهتري در مقايسه تيم رئال مادريد داشتيم و اين واقعيتي انکار ناپذير مي باشد.

درصد مالکيت توپ و همچنين فرصتهاي گلزني در حين بازي بيشتر از آن ما بود واين مسئله اي است که همه آن را تأييد مي کنند.

بنابراين برايم جاي شگفتي نيست که مورينيو در مورد شکست تيمش ناله کرده و همه تقصيرها را برگردن داور بازي
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط elcatalan » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:12 pm

لوسيو دچار پارگي رباط شده است

مدافع برزيلي يوونتوس روز جمعه در جلسه تمريني بيانکونري با آسيب ديدگي روبه‌رو شد و پزشکان اعلام کردند مدت‌ها دور از ميادين خواهد بود.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، باشگاه يوونتوس ممکن است بيشتر فصل را بدون مدافع جديد خود بگذراند.

لوسيو که فصل پيش در اينترميلان حضور داشت، چندي پيش و در پي مشکل‌هايي که با سران نراتزوري پيدا کرد، قراردادش را فسخ و به رقيب اين تيم يعني يوونتوس پيوست.

اين بازيکن روز جمعه دچار آسيب‌ديدگي شد و پزشکان يووه روز گذشته با اسکن‌ها و MRI به عمل آمده از قوزک پاي لوسيو به اين نتيجه رسيدند که اين بازيکن دچار پارگي کامل رباط شده است.

هنوز مدت زمان دوري اين مدافع برزيلي از ميادين مشخص نشده ولي پيش بيني مي‌شود او چند ماهي را بايد خارج از ميدان باشد.

در حال حاضر يوونتوس اين فرصت را دارد که در فصل نقل و انتقالات تابستاني به دنبال جايگزين مطمئن براي مدافع ملي پوش برزيلي خود باشد.
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:24 pm

ونگر: ممکن است بازیکن دیگری به خدمت بگیریم
توپچی ها در این تابستان بازیکنانی مانند پودولسکی، ژیرو و کاسورلا را به خدمت گرفتند اما بازیکنانی مانند رابین فن پرسی و الکس سونگ نیز امیریتس را ترک کردند.

- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل استوک سیتی اعلام کرد اگر تا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات بازیکن مناسبی پیدا کند، او را به خدمت خواهد گرفت.

توپچی ها در این تابستان بازیکنانی مانند پودولسکی، ژیرو و کاسورلا را به خدمت گرفتند اما بازیکنانی مانند رابین فن پرسی و الکس سونگ نیز امیریتس را ترک کردند.

گفته می شد آنها به دنبال به خدمت گرفتن نوری شاهین، هافبک رئال، نیز بودند اما این بازیکن در نهایت راهی آنفیلد شد.

گفته می شود این ملی پوش ترک آن هافبک دفاعی ای نبود که ونگر دوست دارد اما سرمربی فرانسوی اعلام کرد برای پست خاصی به دنبال بازیکن نیست.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" از عملکردمان راضی هستم اما فکر می کنم باز هم در بازار خرید خواهیم کرد.

این به کیفیت بازیکن مربوط می شود. اگر بتوانیم بازیکنی پیدا کنیم که بتواند تیم ما را تقویت کند و از کیفیت لازم برخوردار باشد، در هر پستی که باشد، او را به خدمت خواهیم گرفت."

امروز بعضی از روزنامه های انگلیسی اعلام کردند ممکن است یوآن کابایه و چیک تیتوته، دو بازیکن نیوکاسل با انتقالی 15 میلیون پوندی راهی آرسنال شوند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:25 pm

مصدومیت 4هفته ای رونی بعد از پارگی وحشتناک عضله رانش
مهاجم انگلیسی در نیمه دوم بازی یونایتد مقابل فولام مجبور به ترک زمین مسابقه شد

- وین رونی مهاجم انگلیسی منچستریونایتد دیشب و در جریان بازی تیمش مقابل فولام که با برد 2-3 یونایتد همراه بود، بعد از پارگی عمیق و وحشتناکی که روی عضله رانش ایجاد شد ، مجبور به ترک زمین مسابقه گردید

او دست کم برای 4 هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

بدین ترتیب او بازیهای متعددی را از دست خواهد داد که از این میان می توان به بازیهای انگلیس در مرحله مقدماتی رقابت های جام جهانی 2014 درمنطقه اروپا مقابل اوکراین و مقدونیه اشاره کرد . رونی در بازیهای یونایتد مقابل ساوثهمپتون، ویگان و لیورپول هم غایب خواهد بود.

او در جریان دیدار شنبه شب یونایتد مقابل فولام و درحالی که تنها 20 دقیقه تا پایان بازی باقی مانده بود، برخوردی با اوگو رودایگا داشت و درپی همین برخورد، عضله ران او دچار پارگی عمیقی شد تا بلافاصله او را با برانکارد به خارج از زمین ببرند.

درپایان بازی هم فرگوسن اعلام کرد که رونی به بیمارستان منتقل شده و برای 4 هفته از میادین دور خواهد بود.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه آگوست 26, 2012 7:26 pm

کاسانو: گالیانی وعده های زیادی داد ولی همه آنها الکی بود
آنتونیو کاسانو پس از انتقال به اینتر گالیانی,نائب رئیس باشگاه میلان را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

-آنتونیو کاسانو ،ستاره ایتالیایی و خرید جدید باشگاه اینتر در کنفرانس خبری مطبوعاتی شرکت کرد و در صحبتهایی درمورد روزهای حضورش در میلان به خبرنگاران گفت: " زمانی که به میلان رفتم، به خودم گفتم اگر اشتباه کنم باید آن را برطرف کنم . اما این بار دیگر من اشتباه نکردم. من مجبور بودم که میلان را ترک کنم. در میلان افرادی بالاتر از مربی هستند که کارهای نامناسب و غلط انجام می دهند و من نمی توانم آن ها را تحمل کنم."

به نقل از ac-milan.ir-نخستین پایگاه اختصاصی اخبار میلان ایتالیا در ایران,کاسانو در ادامه صحبتهایش تیر انتقادی اش را به سمت آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان گرفت و گفت:" زمانی که بیمار بودم هم تیمی هایم خیلی به من نزدیک بودند اما این فرد به من وعده های زیادی داد. اما همه ی آن ها دود بود و هیچ شعله ای نداشت. این بار می خواهم با کسانی در ارتباط باشم که به من اجازه می دهند بدانم چه چیزی درست است وچه غلط است. من می خواهم افراد به من بگویند که شرایط اصلی و حقیقی چگونه است. میلانی ها به من چیز هایی می گفتند اما بر خلاف آن عمل می کردند."

کاسانو ادامه داد:" وعده های میلان؟! از همان آقایانی بپرسید که با حرف هایشان همه چیز را تغییر می دهند. آن ها با کسانی خوب هستند که آن ها را تحویل بگیرند، اما من شخصیت این چنینی ندارم. در میلان خیلی کم روی من حساب باز کرده بودند. من از همه ی کسانی که در میلان برای من زحمت کشیدند و به من کمک کردند تا زندگی خود را حفظ کنم، تشکر می کنم. برای مثال تاسوتی به من نزدیک بود. نمی توانید به همین سادگی بگویید که من نسبت به آن ها ناسپاس بودم. برای من مهم بود به اینتر بیایم؛ چرا که آن ها برای پیروزی می جنگند."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه آگوست 26, 2012 8:35 pm

LooL رئال 2.1 عقب تیم پر ادعا :wink:
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:48 am

ختافه 2–1 رئال مادرید: کهکشان در سیاه‌چاله ختافه
اختلاف رئال مادرید و بارسلونا در هفته دوم لالیگا به پنج امتیاز رسیده است.

– فاصله رئال مادرید با بارسلونا در همین ابتدای فصل به پنج امتیاز رسید. رئال نتوانست در ورزشگاه آلفونسو پرس از ختافه امتیازی بگیرد و دو بر یک مقابل این تیم مادریدی شکست خورد. آنها هنوز در لالیگا پیروز نشده‌اند.

مادرید در دقایق ابتدایی می‌توانست به گل برسد اما ضربه مسعود اوزیل پس از تبادل چند پاس عالی با کریس رونالدو به تیر دروازه برخورد کرد.

سپس رونالدو دو ضربه ایستگاهی خطرناک زد که راهی به دروازه نیافت.

مردان ژوزه مورینیو سرانجام در دقیقه 30 پیش افتادند. آنخل دی‌ماریا مقابل دفاع ختافه توپ را گرفت و آن را به گونسالو ایگواین پاس داد. او از سد الکسیس گریخت و از زاویه‌ای بسته دروازه میگل مویا را گشود.

میزبان در نیمه دوم نمایش قدرتمندی داشت و در دقیقه 53 به گل رسید. عبدالعزیز براده از سمت راست توپ را برای خوان والرا فرستاد و او هم با ضربه سری قدرتمند دروازه ایکر کاسیاس را باز کرد.

مورینیو سپس کریم بنزما را به جای لاسانا دیارا به میدان فرستاد. اما ختافه در دقیقه 75 گل دوم را هم زد. آدرین کولونگا تازه‌وارد رائول آلبیول را به‌راحتی جا گذاشت و توپ را به براده سپرد تا این بازیکن مراکشی توپ را کنترل کند و کاسیاس را مغلوب کند.

در دقایق پایانی هم فابیو کوئنترائو به دلیل اعتراض شدید به داوری از روی نیمکت کارت قرمز گرفت.

مادرید با این باخت با یک امتیاز از دو بازی در رده پانزدهم قرار دارد. ختافه هم اولین برد فصل خود را کسب کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:49 am

توافق رئال و تاتنهام برای انتقال 33 میلیون پوندی مودریچ
بعد از چندین هفته مذاکره، سرانجام دنیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، مبلغ درخواستی اش را کاهش داد و و دو باشگاه برای انجام این انتقال روی مبلغ 33 میلیون پوند به توافق رسیدند

- به گزارش بخش اسپانیایی سایت گل، باشگاه های رئال و تاتنهام برای انتقال لوکا مودریچ، ستاره کروات باشگاه لندنی، روی مبلغ 33 میلیون پوند به توافق رسیدند و این بازیکن امروز در تست پزشکی باشگاه رئال حضور پیدا خواهد کرد.

بعد از چندین هفته مذاکره، سرانجام دنیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، مبلغ درخواستی اش را کاهش داد و و دو باشگاه برای انجام این انتقال روی مبلغ 42 میلیون یورو (33 میلیون پوند) به توافق رسیدند.

اکنون آندره ویلاس بواس به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای مودریچ است و اولویت اصلی او، به خدمت گرفتن ژوائو موتینیو از پورتو است. البته باشگاه پرتغالی هم برای فروش این بازیکن مبلغ بالایی درخواست کرده است. موسا دمبله، بازیکن فولام، دیگر گزینه باشگاه لندنی است؛ بازیکنی که در دیدار این هفته مقابل منچستریونایتد به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.

مودریچ 26 ساله که بعد از یورو 2012 در تمرینات تاتنهام حضور پیدا نکرد، دستمزد 120 هزار پوند در هفته از رئال دریافت خواهد کرد.

او همچنین در فهرست دو دیدار ابتدایی تاتنهام در رقابت های فصل جدید لیگ برتر نیز حضور نداشت. مودریچ سال گذشته نیز به دنبال جدایی از تاتنهام بود و چلسی مشتری اصلی او محسوب می شد اما علی رغم پیشنهاد 40 میلیون پوندی آبی ها، دنیل لوی حاضر به فروش او نشد.

مودریچ در سال 2008 با انتقالی 16.5 میلیون پوندی از دینامو زاگرب به تاتنهام پیوست و علی رغم اینکه در این فصل پیشنهادهای خوبی از پاری سن ژرمن و چلسی داشت، تنها به دنبال پیوستن به رئال بود.

گفته می شود مودریچ پیش از ترک لندن، با کارد فنی و هم تیمی هایش خداحافظی کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:53 am

مسی: بازی در زمین اوساسونا همیشه دشوار است
در این دیدار، بارسا در بیشتر دقایق بازی 1-0 از حریف عقب بود اما دو گل از ستاره آرژانتینی در نیمه دوم،پیروزی تیم ویلانووا را رقم زد.

- لیونل مسی، ستاره بارسا، تاکید کرد که تیمش کاملا اطمینان داشت که می توانند در دیدار شب گذشته مقابل اوساسونا نتیجه خوبی کسب کنند.

در این دیدار، بارسا در بیشتر دقایق بازی 1-0 از حریف عقب بود اما دو گل از ستاره آرژانتینی در نیمه دوم،پیروزی تیم ویلانووا را رقم زد.

مسی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" ما نترسیدیم و همیشه سعی می کنیم آرامش مان را حفظ کنیم. ما به دنبال پیدا کردن راهی برای رسیدن به گل بودیم. ما توانستیم از عقب زمین بازی سازی کنیم و ناامید نشدیم. خوشبختانه، در نهایت به گل رسیدیم.

برای ما پیروزی در خانه اوساسونا همیشه آسان است. تیتو در این مورد پیش از دیدار به ما اخطار داده بود. مسئله مهم این است که بتوانیم روی همین روند بمانیم. ما باید همچنان به پیروزی ادامه بدهیم. می دانستیم که بازی کردن در این ورزشگاه دشوار است اما خوشبختانه بار دیگر گلزنی کردم."

بازی بعدی بارسا، چهارشنبه شب در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال خواهد بود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:55 am

مورینیو: حق مان بود شکست بخوریم
با پیروزی 2-1 بارسا مقابل اوساسونا، اکنون اختلاف دو تیم بارسا و رئال در جدول لالیگا به 5 امتیاز افزایش پیدا کرد و مورینیو نیز ناراحتی اش را از این اختلاف امتیاز اعلام کرد.

- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، بعد از شکست 2-1 تیمش مقابل ختافه، بازیکنانش را به شدت مورد انتقاد قرارداد و این شکست را غیرقابل قبول توصیف کرد.

در این دیدار ابتدا رئالی ها با گل نیمه اول گونسالو ایگواین پیش افتادند اما نمایش ضعیف رئال در خط دفاعی موجب شد تا شاگردان گارسیا پلاسا در نیمه دوم به بازی برگردند. در نهایت دو ل خوان والرا و عبدالعزیز بارراداد موجب شد تا رئال از دو بازی ابتدایی تنها یک امتیاز کسب کند.

مورینیو در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" این یک نمایش غیرقابل قبول بود. به نظر من شکست ما در این دیدار ناراحت کننده نبود. ما کاملا مستحق این شکست بودیم.

چیزهایی وجود دارد که یک مربی نمی تواند در مورد آن در رسانه ها صحبت کند. من باید با بازیکنان صحبت کنم. آنها آن چیزی که من در ذهن داشتم و آنالیز کرده بودم را به اجرا نگذاشتند.

تنها نتیجه که من دوست دارم آنها از این دیدار بگیرند این است که رئال مستحق شکست بود و ختافه با شایستگی به پیروزی رسید."

سرمربی پرتغالی همچنین دو تصمیم داور، قبول گل دوم ختافه در حالی که توپ به دست آدریان کولونگا برخورد کرده بود و اخراج فابیو کوئنترائو از روی نیمکت، را زیر سوال برد.

" من تنها چیزی که بازیکنانم در مورد گل دوم گفتند را شنیدم. آنها گفتند که توپ به دست کولونگا (که پاس گل دوم را داد) برخورد کرد. داور کوئنترائو را متهم به گفتن حرفی کرد که کسی روی نیمکت آن را نشنیده بود."

با پیروزی 2-1 بارسا مقابل اوساسونا، اکنون اختلاف دو تیم در جدول لالیگا به 5 امتیاز افزایش پیدا کرد و مورینیو نیز ناراحتی اش را از این اختلاف امتیاز اعلام کرد.

" اگر بازی اول را هم می باختیم، اکنون اختلاف به 6 امتیاز رسیده بود. اما 5 امتیاز هم زیاد است وقتی دو بازی تنها 6 امتیاز دارد.

اما بازی امروز متفاوت بود. ما در دیدار با والنسیا تلاش بیشتری برای پیروزی انجام دادیم. ما امروز کاملا مستحق شکست بودیم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:56 am

ونگر: ممکن است بازیکن دیگری به خدمت بگیریم

- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل استوک سیتی اعلام کرد اگر تا پیش از پایان بازار نقل و انتقالات بازیکن مناسبی پیدا کند، او را به خدمت خواهد گرفت.

گفته می شد آنها به دنبال به خدمت گرفتن نوری شاهین، هافبک رئال، نیز بودند اما این بازیکن در نهایت راهی آنفیلد شد.

گفته می شود این ملی پوش ترک آن هافبک دفاعی ای نبود که ونگر دوست دارد اما سرمربی فرانسوی اعلام کرد برای پست خاصی به دنبال بازیکن نیست.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" از عملکردمان راضی هستم اما فکر می کنم باز هم در بازار خرید خواهیم کرد.

این به کیفیت بازیکن مربوط می شود. اگر بتوانیم بازیکنی پیدا کنیم که بتواند تیم ما را تقویت کند و از کیفیت لازم برخوردار باشد، در هر پستی که باشد، او را به خدمت خواهیم گرفت."

امروز بعضی از روزنامه های انگلیسی اعلام کردند ممکن است یوآن کابایه و چیک تیتوته، دو بازیکن نیوکاسل با انتقالی 15 میلیون پوندی راهی آرسنال شوند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:57 am

گزارش ویژه: نگاهی به چلسی مدل 2012؛ به یاد هشت سال پیش
همچنین حضور ادن آزار یاد و خاطره ی جان فرانکو زولا را برای همگان زنده خواهد کرد. دی متئو نیز در مصاحبه ای از آزار به عنوان جانشین زولا یاد کرده است.

- چلسی در تابستان امسال نیز مانند سال‌های پیش موفق بود و ستاره ی جدید فوتبال جهان یعنی ادن آزار را به خدمت گرفت. اما با این حال قهرمان اروپا این فصل را با یک جای خالی بزرگ به نام دیدیه دروگبا سپری خواهد کرد. بازیکنی که هر سال را بهتر از سال قبل بازی کرد و اوج هنرش را در چند بازی نهایی لیگ قهرمانان به رخ همگان کشید.

شاید ۲ یا ۳ سال پیش از چلسی به عنوان تیمی پا به سن گذاشته شده یاد می‌شد و به نوعی بزرگترین نگرانی هواداران این تیم همین مسئله بود. اما اکنون با خریدهای جدید این تیم , میانگین سنی چلسی کاهش چشمگیری داشته است. همچنین با سیاست های باشگاه با جذب بازیکنان جوان و قرض دادن به تیم های مختلف برای به اصطلاح شدن آب‌بندی شدن , علاوه بر صرفه جویی در هزینه , چلسی تیمی همواره جوان خواهد داشت. که بر این اساس چلسی بیش از ۱۵ بازیکن برای این امر به تیم های مختلف قرض داده است.

در فصل پیش رو شیرهای لندنی دیگر دروگبا , بوسینگوا و کالو را نخواهند داشت. با انتقال دروگبا به شانگهای , دی متئو , فرناندو تورس را به عنوان تنها جانشین دروگبا میداند. از طرفی با جدایی بوسینگوا و همچنین پا به سن گذاشتن فریرا , حضور یک مدافع راست تخصصی در چلسی احساس می‌شد که این قضیه موجبات حضور سزار آزپلیکوئتا را در چلسی فراهم کرد.

آبی ها امسال سه خرید بزرگ داشتند. سرانجام پس از ۲سال ادن آزار , بازیکن ۲۲ ساله و بلژیکی تیم لیل به جمع آبی پوشان اضافه شد. این بازیکن که علاوه بر چلسی مورد توجه باشگاه های منچستر سیتی , آرسنال , بارسلونا و رئال مادرید قرار داشت را میتوان از بهترین خریدهای تابستان امسال دانست. از ۸ گلی که چلسی در این فصل به ثمر رسانده ,‌ آزار با یک گل زده و ۴ پاس گل و همچنین گرفتن ۲ پنالتی نقش پررنگی در صدر نشینی چلسی داشته است.

عنوان بهترین بازیکن لوشامپیونه دردو سال متوالی از افتخارات آزار است.

دیگر خرید بزرگ چلسی , اسکار , بازیکن ۲۰ ساله ی برزیلی است که با قراردادی ۲۵میلیون پوندی از اینترناسیونال راهی استمفوردبریج شد. اسکار که قابلیت بازی در خط میانی و همچنین گوش کناری را دارد در تیم المپیک برزیل در لندن نیز حضور داشت و پیراهن شماره ی ۱۰ را بر تن میکرد. دیگر خرید خوب چلسی را میتوان , لیونل مسی فوتبال آلمان یعنی مارکو مارین دانست.

مارکو مارین که فصل قبل در وردربرمن حضور داشت به همراه دیگر خریدهای چلسی , از قول دی متئو , این تیم را به تیمی غیر قابل پیش بینی تبدیل کرده اند.

این فصل آبی ها , ایوانوویچ , تری , داوید لوییز , گری کیهیل , آسپلیکوئتا , اشلی کول و رایان برتراند را در خط دفاع در خدمت دارند و از این رو دی متئو نگرانی خاصی نخواهد داشت.

یک خط جلوتر نیز چلسی دارای بازیکنان توانمندی است و از لمپارد ,‌ میکل , میرلش و رومئو بهره میبرد.

اما خرید های این فصل چلسی بیشتر معطوف خط هافبک های هجومیاین تیم است.

با حضور آزار , اسکار , مارین و موزس در کنار رامیرس و ماتا , چلسی در تاکتیک های هجومی نیز میتواند موفق باشد. اما بزرگترین نگرانی دی متئو در این فصل تنها بودن فرناندو تورس در نوک خط حمله است. جایی که با جدایی دروگبا انتظار فراوانی از تورس برای گلزنی می رود.

با این تفاسیر ترکیب اصلی چلسی در این فصل را میتوان این گونه پیش بینی کرد :

چک

کول-لوییز-تری-ایوانوویچ

میکل-لمپارد

ماتا-آزار-رامیرس

تورس

چلسی در چند سال اخیر با وجود بازیکنانی مانند : بالاک , اسین , لمپارد ,‌ دروگبا , آنلکا و ... همواره تیمی متکی به قدرت بدنی بازیکنان خود بوده است. اما امسال حضور آزار , مارین و ماتا , یاد چلسی سال ۲۰۰۴ را زنده میکند. زمانی که روبن , داف و جو کول بازیکنان ریز نقش و تکنیکی آن زمان آبی ها , از چلسی تیمی تکنیکی ساخته بودند.

همچنین حضور ادن آزار یاد و خاطره ی جان فرانکو زولا را برای همگان زنده خواهد کرد. دی متئو نیز در مصاحبه ای از آزار به عنوان جانشین زولا یاد کرده است.

این فصل چلسی با سه برد متوالی خود را به عنوان یکی از مدعیان عنوان قهرمانی نشان داده است . حال باید دید این روند ادامه خواهد داشت یا خیر ؟
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه آگوست 27, 2012 8:59 am

دل پیرو به جای شجاعی در شارجه
دل پیرو قصد دارد فوتبال خود را در لیگ امارات دنبال کند

باشگاه شارجه امارات برای این فصل قصد خرید مسعود شجاعی بازیکن ایرانی اوساسونا را داشت که تجربه بازی در شارجه را دارد .
این باشگاه حاضر به پرداخت رقم 2.5 میلیون یورو برای این انتقال شد اما اوساسونا حاضر به فروش بازیکن ایرانی خود نشد . حالا به جای مسعود ؛مدیران شارجه در تلاش برای جذب الکساندر دل پیرو مهاجم سر شناس یوونتوس هستند تا او را به لیگ امارات بیاورند .
دو تیم الاهلی و الوصل هم پیشنهاداتی برای جذب این بازیکن سر شناس داده اند اما مذاکرات او با شارجه جدی تر بوده است . دل پیرو قصد دارد فوتبال خود را در لیگ امارات دنبال کند.
لیگ امارات در این فصل بازیکن ایرانی را جذب نکرده است و محمدرضا خلعتبری آخرین بازیکن ایرانی شاغل در امارات پیشنهادی از تیم های این لیگ نداشت و مجبور شد به ایران برگردد . او فصل گذشته بازیکن تیم الوصل بود
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط elcatalan » دوشنبه آگوست 27, 2012 9:41 am

شکست کهکشاني ها برابر ختافه

اختلاف رئال مادريد و بارسلونا در هفته دوم لاليگا به پنج امتياز رسيده است.

رئال نتوانست در ورزشگاه آلفونسو پرس از ختافه امتيازي بگيرد و دو بر يک مقابل اين تيم مادريدي شکست خورد. آنها هنوز در لاليگا پيروز نشده‌اند.

مادريد در دقايق ابتدايي مي‌توانست به گل برسد اما ضربه مسعود اوزيل پس از تبادل چند پاس عالي با کريس رونالدو به تير دروازه برخورد کرد.

سپس رونالدو دو ضربه ايستگاهي خطرناک زد که راهي به دروازه نيافت.

مردان ژوزه مورينيو سرانجام در دقيقه 30 پيش افتادند. آنخل دي‌ماريا مقابل دفاع ختافه توپ را گرفت و آن را به گونسالو ايگواين پاس داد. او از سد الکسيس گريخت و از زاويه‌اي بسته دروازه ميگل مويا را گشود.

ميزبان در نيمه دوم نمايش قدرتمندي داشت و در دقيقه 53 به گل رسيد. عبدالعزيز براده از سمت راست توپ را براي خوان والرا فرستاد و او هم با ضربه سري قدرتمند دروازه ايکر کاسياس را باز کرد.

مورينيو سپس کريم بنزما را به جاي لاسانا ديارا به ميدان فرستاد. اما ختافه در دقيقه 75 گل دوم را هم زد. آدرين کولونگا تازه‌وارد رائول آلبيول را به‌راحتي جا گذاشت و توپ را به براده سپرد تا اين بازيکن مراکشي توپ را کنترل کند و کاسياس را مغلوب کند.

در دقايق پاياني هم فابيو کوئنترائو به دليل اعتراض شديد به داوري از روي نيمکت کارت قرمز گرفت.

مادريد با اين باخت با يک امتياز از دو بازي در رده چهاردهم قرار دارد. ختافه هم اولين برد فصل خود را کسب کرد
نماد کاربر
elcatalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان