[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amir131 » چهارشنبه جولاي 04, 2012 5:45 pm

رسمی از یورو اسپورت و اسکای ، فن پرسی : من قرارداد خود را با ارسنال تمدید نخواهم کرد ، من در جلسه ای که با ونگر و رئیس داشتم فهمیدم که ما دو چشم انداز متفاوت از اینده داریم ...!
+ ون پرسی دیشب یه پیام تو وب سایت شخصیش برای هواردارنِ آرسنال گذاشته بود :
رابین ونپرسی طی بیانیه ای در سایت شخصی اش اعلام کرد قراردادش با آرسنال را تمدید نخواهد کرد...

بیانیه رابین به شرح زیر است:

این بیانیه ای است برای هواداران در مورد وضعیت کنونی من. در تمام این مدت برای احترام و پایبندی به باشگاه و طبق توافقی که با آقای گازیدیس و آقای ونگر داشتیم سکوت کردم٬ ولی به دلیل گمانه زنی های فراوان در رسانه ها فکر میکنم که بهتر است شما بدانید که در حال حاضر چه اتفاقاتی در جریان است.

همانطور که پیش از این اعلام شده بود٬ پس از پایان فصل با آقای گازیدیس و رئیس جلسه ای داشتیم. این جلسه ای بود برای استراتژی آینده و سیاست باشگاه. در مورد مسائل مالی و موارد مربوط به قرارداد هنوز صحبتی نشده است٬ که واقعا هم موارد مالی اولویت اول من نیست.

شخصا فصل خوبی را سپری کردم ولی هدف من برنده شدن جام با تیم و بازگرداندن باشگاه به دوران اوجش است. با تمام احترامی که برای آقای ونگر٬ بازیکنان و هواداران قائلم٬ بار دیگر به من ثابت شد که در بسیاری از موارد در مورد راهی که آرسنال باید در آن قدم رو به جلو بردارد اختلاف نظر داریم.

بسیار زیاد به این موضوع فکر کرده ام٬ ولی تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید نکنم. مطمئنا شما هوادارن حق دارید که با نظر و تصمیم من مخالف باشید و من همیشه برای نظرات شما احترام قائلم.

من باشگاه و هواداران را دوست دارم٬ مهم نیست چه اتفاقی رخ دهد. در این مدت که در آرسنال بودم با باشگاه رشد کردم و تبدیل به یک مرد شدم. در طول این مدت همه در باشگاه و هوادارن از من حمایت کردند و همواره در داخل و خارج از زمین همه توانم و حتی بیشتر را به کار گرفتم. به بودن جزئی از این باشگاه فوق العاده طی هشت سال گذشته افتخار میکنم.

به مجرد اینکه آقای گازیدیس از تعطیلات دو هفته ای از امریکا باز گردد٬ نشست های بیشتری خواهیم داشت و اگر پیشرفت های بیشتری حاصل شود شما را در جریان خواهم گذاشت.

رابین ونپرسی.

robinvanpersie.com

ایتالیا رویایی...
[img:447a3929b9]http://footballformation.co.uk/team/4231/040712174357.png[/img:447a3929b9]
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه جولاي 05, 2012 7:54 am

[align=center:3e1251f158][color=red:3e1251f158][b:3e1251f158] لوسیو به یوونتوس پیوست
انتقال ستاره برزیلی اینتر به یوونتوس در کمتر از یک هفته انجام شد و بدین ترتیب این ستاره برزیلی در سری ا خواهد ماند [/b:3e1251f158] [/color:3e1251f158][/align:3e1251f158]
[align=center:3e1251f158] [img:3e1251f158]http://u.goal.com/195500/195598hp2.jpg[/img:3e1251f158][/align:3e1251f158]
[align=center:3e1251f158][color=blue:3e1251f158]
[b:3e1251f158] سران باشگاه یوونتوس اعلام کردند که لوسیو بازیکن برزیلی اینتر را به عنوان بازیکن آزاد به خدمت گرفته اند.

این مدافع باتجربه صبح روز سه شنبه تستهای پزشکی را در باشگاه اینتر پشت سرگذاشت و در نهایت هم دست به قلم شده و قراردادی دو ساله را با بینکونری به امضا رساند.

لوسیو در هر فصل 2.6 میلیون یورو دستمزد می گیرد ولی رقم دستمزد او ممکن است براساس شیوه عملکردش تغییر کرده و بدین ترتیب او، پاداش های بیشتری دریافت خواهد کرد.

این درحالی است که هنوز دو سال از قرارداد لوسیو با باشگاه اینتر باقی مانده بود ولی سران این باشگاه حاضر شدند تا با توافقی دوجانبه این قرارداد را فسخ کنند.

از سوی دیگر، صحبتهایی درمورد احتمال انتقال لوسیو به فنرباغچه به گوش می رسید ولی سران این باشگاه ترکیه ای بلافاصله خبر تلاششان برای جذب این مدافع برزیلی را تکذیب کردند. دراین میان شنیده می شد که سران باشگاه بایرلورکوزن هم برای جذب او دست به کار شده اند ولی بعد از اطلاع از رقم دستمزد بالای لوسیو پا پس کشیدند.

خرید این مدافع 34 ساله، چهارمین خرید تابستانی بینکونری درتابستان امسال بوده . قبل از لوسیو، سباستین جوووینکو، مائوریتزیو ایسلا و کوادوو آساموآ نیز به این تیم منتقل شده بودند. [/b:3e1251f158] [/color:3e1251f158][/align:3e1251f158]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 06, 2012 5:34 am

با پایان رقابت های یورو 2012، بازار نقل و انتقالات اروپا گرم تر از قبل شده و البته شایعات بیشتری در مورد جابجایی بازیکنان بین باشگاه های مختلف به گوش می رسد که در اینجا آخرین شایعات را با هم مرور می کنیم:

الیا ستاره ی هلندی باشگاه یوونتوس برای انجام تست پزشکی وارد لندن شد. الیا که در فصل گذشته نتوانست در برنامه های کونته حضور داشته باشد در صفحه ی تویتر خود این خبر را تایید کرده اما نامی از تیم جدیدش نبرده است.

لئوناردی مدیر پارما در جدید ترین مصاحبه ی خود از ضعیف شدن پارما بدون جووینکو صحبت کرد و اعلام کرد حتی پس از فروختن او , من باز هم پا فشاری می کنم که جووینکو بهترین بازیکن ایتالیاست و من دوست داشتم او در یورو بیشتر به بازی گرفته شود.

باشگاه های زیادی در ایتالیا برای خرید مارکو استوراری دروازه بان یوونتوس اعلام آمادگی کرده اند اما دروازه بان با تجربه ی بیانکونری همچنان تصمیم خود را برای فصل آینده اعلام نکرده است.

خاویر زانتی کاپیتان باشگاه اینتر میلان بعد از انتقال لوسیو به یووه گفت: "بسیار متاسف هستم که لوسیو تصمیم گرفت راهی یوونتوس شود اما ما باید خود را برای دوره ی جدید اینتر آماده کنیم."

مدیر برنامه های بوریلو بازیکن فصل گذشته ی یوونتوس که هم اکنون با تیم تورینی قراردادی ندارد گفت "مقصد بوریلو نامشخص است. ما و باشگاه رم پیشنهادهای ارائه شده را بررسی خواهیم کرد البته نقل و انتقال در خط حمله تا کنون در بین تیم ها صورت نگرفته است."

باشگاه زنیت انزلیچی بار دیگر برای خرید سیمونه په په بازیکن باشگاه یوونتوس اقدام کرد و سرمربی این تیم علاقه ی زیادی به حضور په په در تیم خود دارد.

دونگا سرمربی سابق برزیل در مورد لوسیو گفت: "خبر انتقال لوسیو به یوونتوس را شنیدم ، مطمئن باشید که یوونتوس خرید فوق العاده ای انجام داده ؛ اگر من بخواهم در یک مبارزه شرکت کنم بدون تردید لوسیو نخستین کسی خواهد بود که با خود خواهم برد ، لوسیو یک قهرمان واقعی و یک لیدر فوق العاده ست ؛ لوسیو بازیکنی با کیفیت و تشنه ی قهرمانی ست و در هر دیدار فقط برای پیروزی تلاش می کند."

فن پرسی در گفتگو با خبرنگار روزنامه ی سان گفت:" من سال های بسیار خوبی را در آرسنال سپری کردم اما دیگر نمی خوام اینجا بمانم زیرا من به برنامه های آرسنال ایمان ندارم ؛ من به پول اهمیتی نمی دهم و فقط می خوام به تیمی بروم که مدعی قهرمانی باشد و بتوانم برای قهرمانی مبارزه کنم"
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه جولاي 06, 2012 8:32 am

اسکی هم حدی داره به خدا! بعد از اینکه جنوا تو طرح پیراهن جدیدش زیر لوگوی تیم نوشته "قدیمی ترین باشگاه ایتالیا" ، حالا خبر اومده میلان هم در این راه اسکی رو به سر حد کمال رسونده و زیر لوگوی پیراهن جدید می نویسه "پر افتخارترین تیم دنیای فوتبال". احتمالاً الان هم موراتی تو فکر اینه که زیر لوگو چی بنویسه! یعنی کافیه یه قدم یووه برداره اونوقت مراتب اسکی رو بقیه تیما خودشون بلدند چطوری اجراء کنند ...

[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » جمعه جولاي 06, 2012 6:20 pm

[align=center:753008c63e][b:753008c63e][color=red:753008c63e]تا لاس و کاکا نروند ، مودریچ نمی آید[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : لاس دیارا و کاکا ، سد راه پیوستن مودریچ به رئال مادرید هستند . الکونفیدنشال گزارش داده که تا این دو بازیکن دست از سر رئال مادرید بر ندارند ، خبری از خرید ستاره کروات نیست .
خرید مودریچ نزدیک به 35 میلیون یورو آب می خورد . رقم بالایی است اما با فروش کاکا و لاس دیارا ، این رقم می تواند تامین شود . بازیکن کروات همچنان منتظر رئال است و بقیه پیشنهاداتش را متوقف کرده است اما تا این دو بازیکن نروند ، این انتقال اسان نمی شود .
لاس دیارا سالانه 4 میلیون یورو دستمزد می گیرد که کمتر باشگاهی حاضر است که چنین رقم سنگینی را برای او بدهد . او خودش هم علنا گفته که حاضر نیست از رئال برود . او می خواهد یک سال دیگر در رئال بماند و سال دیگر آزادانه به هر باشگاهی که می خواهد برود .
کاکا هم که سه سال از قراردادش مانده ، یکی از سنگین ترین دستمزدها را با سالانه 10 میلیون می گیرد . کمتر باشگاهی در جهان می تواند برای بازیکنی که رو به اتمام است ، چنین رقمی را هزینه کند [/color:753008c63e]

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]خاوی مارتینز :" رئال ؟ زندگیم اتلتیک است "
[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : خاوی مارتینز ، بازیکن اتلتیک بیلبائو در مصاحبه با آس گفت که توجهی به پیشنهاداتش از رئال ، بایرن و بارسلونا ندارد .
این بازیکن گفت :" دلیلی برای جدایی از اتلتیک نیست . قرارداد دارم و در آن جا راحتم . زندگیم در بیلبائوست . " [/color:753008c63e]

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]سیلوا :" رئال مادرید ؟ شایعه است "[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : داوید سیلوا ، هافبک تیم ملی اسپانیا در مورد حرف و حدیثهایی که پیرامون پیوستنش به رئال مادرید مطرح می شود گفت :" این ها شایعاتی هستند که هر تابستان مطرح می شود . "
این بازیکن در کنفرانس مطبوعاتی گفت که از کارش در سیتی که دو سال از قراردادش با آن جا مانده " کاملا رضایت " دارد . داوید سیلوا در مورد بحث هایی که پیرامون رسیدن توپ طلا به کاسیاس مطرح می شود گفت :" کاسیاس می تواند یک کاندیدای خوب باشد چرا که اگر بهترین نباشد یکی از بهترین بازیکنان جهان است . " [/color:753008c63e]

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]"کاسیاس و شانس هایش برای توپ طلا"[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : بحث تازه شروع شده است . پس از پیروزی اسپانیا در نیمه نهایی یورو مقابل پرتغال ، بحث توپ طلا عوض شد . سوال این جا بود که عملکرد کریستیانو در این تورنمنت به حدی بود که این جایزه را ببرد ؟ یا مسی برای چهارمین سال پیاپی باید به آن برسد ؟
شب بعدش ، آندره آ پیرلو در ایتالیا خوش درخشید تا تیمش به یک پیروزی غیرمنتظره مقابل ایتالیا برسد . پس از فینال ، آندرس اینیستا برای این جایزه نامش مطرح شد چرا که بازیکن یوونتوس عملکرد خوبی در فینال نداشت .
اما ناگهان ورق برگشت . دروازه بان تیم ملی اسپانیا به عنوان جدی ترین گزینه مطرح شد . دروازه بان 31 ساله در یورو یک توپ شگفت انگیز را از راکیتیچ گرفت و در ضربات پنالتی مقابل پرتغال هم یک توپ مهم را از موتینیو گرفت .
در فینال ، ایکر باز هم یک مهار عالی مقابل دی ناتاله داشت تا مانع از بازگشت ایتالیای ها به جریان بازی شود . کاسیاس حتی در آن بازی اخلاق را هم فراموش نکرد و از داور خواست که هر چه زودتر سود را بزند تا تحسین ایتالیا را بر انگیزد .
آن بازی ، 137مین بازی ملی کاسیاس بود و حالا 11 بازی بیش تر از آندونی زوبیزارتا ، رکورد دار قبلی به ثبت رسانده است . او اولین بازیکن تاریخ است که 100 پیروزی ملی دارد . از سویی رکورد 494 دقیقه گل نخوردن دینو زوف در یورو را شکست و توانست که 511 دقیقه در یورو 2012 دروازه اش را بسته نگه دارد .
این فینال ، یک اتمام فوق العاده برای فصل خوبش در رئال مادرید بود . کاپیتان رئال مادرید یک الکلاسیکوی فوق العاده داشت و یک توپ مهم را از ژاوی در نیوکمپ گرفت و مقابل مانول دل مورال در پیزخوان یکی از آن توپگیری های تاریخیش را انجام داد . در پیروزی های مشکل مقابل والنسیا و وایکانو هم خوش درخشید . بدین ترتیب پس از چهار سال ، تیمش را به لالیگا رساند .
شاید کریستیانو ، مهمترین عامل موفقیت رئال مادرید باشد اما ناکامی در رسیدن به فینال یورو می تواند رقابتش با کاسیاس را مشکل کند . این در حالیست که مسی در فصلی که گذشت 73 گل زد هر چند که همه جامهای مهم را از دست داد . عملکرد پیرلو هم ناکافی بود .
بن هایوارد [/color:753008c63e]

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]سه شنبه لالیگا قرعه کشی می شود[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : برنامه لالیگای 13-2012 ، سه شنبه آینده یعنی بیستم تیر مشخص می شود . این قرعه کشی در مقر فدراسیون فوتبال اسپانیا در لاس روزاس انجام می شود .
این جلسه با حضور آنخل ماریا ویار ، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا و بحث در مورد مسائل اقتصادی آغاز می شود و به قرعه کشی ختم می شود . زمان شروع لالیگا روز 28 مرداد است و در روز 11 خرداد به اتمام خواهد رسید . فقط یک هفته از بازیهای لالیگا برای روز چهارشنبه برنامه ریزی شده که مربوط به هفته سی و هفتم می شود که البته بستگی به رسیدن تیمهای اسپانیایی به فینال چمپیونزلیگ هم دارد .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]ضرورت خرید دفاع راست[/color:753008c63e]

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید به خرید یک دفاع راست نیاز دارد . رفتن کارواخال ، خرید در این پست را اجتناب ناپذیر کرده است . این بازیکن آکادمی ، یکی از گزینه هایی است که در باشگاه مطرح شده اما رفتنش به بایر لورکوزن باعث شده که رئال به بازار برود . آربلوا در حال حاضر تنها دفاع راست قابل اتکاست چرا که راموس از مرکز خط دفاع پس از فصل خوبش دست نخوردنی است . لاس و آلتین توپ که در این پست مورد استفاده قرار می گرفتند ، متخصص نیستند ، یا همین طور آلبیول که چند باری در سمت راست بازی کرده است .
گزینه مورد علاقه مورینیو برای آن پست ، مایکون است . این مربی با بازیکن برزیلی در اینتر میلان کار کرده و با این که در آستانه 31 سلگی است ، در سالهای اخیر استعدادهایش را نشان داده و اثبات کرده که در کنار آلوس ، بهترین دفاع راست جهان است . البته خرید مایکون هم زیاد آسان نیست . چلسی در مذاکرات جلو افتاده و حاضر است که 8 تا 10 میلیون یورو در ازایش بپردازد . مورینیو اما با همه این ها حاضر نیست که دست از این انتقال بکشد .
گزینه های دیگری که پیرامون رئال مادرید مطرح شده بود ، پیش چک لهستانی ، ایوانوویچ صربستانی و ماریو فرناندس برزیلی بودند . یا گزینه های بعیدتری مثل ایسلا ، ایرائولا ، والتر و بوسینگوا . گزینه فرناندس شاید گران ترین بود اما آینده دار ترین است . ایوانوویچ که در یورو حضور داشت هم بازیکنی با تجربه و چند پسته است که در کارهای تدافعی استعداد بالایی دارد . بوسینگوا هم با مورینیو آشنایی دارد چرا که در پورتو با هم کار کردند .
رئال مادرید خرید دفاع راست را در برنامه هایش قرار داده است . جستجو در پست های دیگری نظیر خط هافبک ادامه دارد اما ضرورتش کمتر است . در پست دفاع راست هیچ کس نیست که با آربلوا رقابت کند و اگر او مصدوم شود ، رئال مادرید دچار مشکل می شود .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]رئال و بارسا ، همچنان غولهای اروپا
[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : جهان فوتبال پس از یورو 2012 آماده فصل جدیدی می شود اما همچنان و از همین حالا ، رئال و بارسا بخت های اصلی رسیدن به فینال چمپیونزلیگ در سال آینده هستند .
بارسا می تواند پس از سه سال در 5 خرداد دوباره به ومبلی برگردد . استادیوم لندن جایی بود که آخرین قهرمانیشان در اروپا را در آن بردند . آنها می خواهند به چهارمین فینالشان در هشت سال اخیر برسد ، هر چند که طبیعتا می دانند که در این راه باید با رئال مادرید ، رقیب دیرینه شان رقابت کنند .
تیم خوزه مورینیو پس از سه سال به سلطه کاتالان ها در لالیگا پایان داد و بر آنها غلبه کرد و حالا به شدت به دنبال دهمین قهرمانیش در اروپاست تا رکوردش را شگفت انگیز کند . طبیعتا این دو تیم ، دوباره بخت های اصلی هستند و حتی ممکن است که در سال 2011 پیش از فینال چمپیونزلیگ مقابل هم قرار گیرند .
به هر صورت این دو باشگاه ، همچنان بهترین های قاره هستند و شانس تقابلشان با هم در فینال بالا به نظر می رسد . مسی و رونالدو در هر کدام از دو تیم به عنوان بهترین های جهان ، همچنان تشنه قهرمانی ها هستند .
در رئال و بارسا ، 13 بازیکن اخیرا به قهرمانی یورو 2012 رسیده اند و به نظر می رسد که هر دویشان می خواهد سلطه بین المللی اسپانیا را در سطح باشگاهی هم حفظ کنند .
البته در مورد بارسا و مربی جدیدش ، همچنان حدس و گمان هایی وجود دارد . تیتو ویلانوا برای اولین فصل باید سرمربی بارسلونا باشد آن هم در حالی که چهار سال موفق را زیر نظر گواردیولا داشته است . او می داند که کار مشکلی دارد و تجربه سختی را پیش رو دارد .
تونی موبرت [/color:753008c63e]

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]شایعه در ایتالیا : کاوانی مد نظر رئال در صورت رفتن هیگوائین

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : کاوانی در صورت هیگوائین می تواند گزینه مورینیو باشد . مهاجم اروگوئه ای ناپولی به گزارش گاتزتا دلوا اسپورت در صورتی که هیگوائین در نهایت به یووه برود می تواند در صدر گزینه های مورینیو برای خط حمله رئال مادرید باشد .
البته کلا این انتقال بعید به نظر می رسد چرا که رئال مادرید به این سادگی ها راضی به فروش هیگوائین نیست و خود بازیکن آرژآنتینی هم بارها ابراز کرده که دوست دارد در رئال بماند . [/color:753008c63e]

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[color=red:753008c63e]آلبیول :" کاسیاس و اینیستا شایسته توپ طلا هستند "

[color=black:753008c63e]مرجع خبري رئال مادريد : رائول آلبیول ، مدافع رئال مادرید در ملاقات با یکی از سران سیاسی والنسیا ، کاسیاس و اینیستا را شایسته رسیدن به توپ طلا دانست .
این مدافع گفت :" کاسیاس فصل فوق اعلاده ای داشت . یورو و لالیگا را برد و بهترین دروازه بان جهان است . توپ طلا را به او می دهم ، البته به اینیستا هم می دهم . " این در حالیست که اینیستا در کمال بی شخصیتی ، اخیرا اعلام کرده بود که فقط مسی را شایسته توپ طلا می داند .
وی در مورد کریستیانو هم گفت :" مطمئنم که از وقتی تیمش از یورو اوت شد می خواست که قهرمانی به ما برسد . درون زمین دشمن ما بود اما دوست خوب ماست . " وی در ادامه گفت که امیدوار است در این فصل بیشتر بازی کند . [/color:753008c63e][/b:753008c63e][/align:753008c63e]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 06, 2012 6:44 pm

خبررسمی: فورلان با قراردادی سه ساله به اینترناسیونال پیوست
ستاره باتجربه اروگوئه ای از اینتر جدا شد و با امضای قراردادی تا سال 2015 در اینترناسیونال توپ خواهد زد

- سران باشگاه اینترناسیونال از طریق وب سایت رسمی شان اعلام کردند که دیگو فورلان را از اینتر خریداری کردند.
این ستاره 33 ساله با امضای قراردادی 3 ساله به این باشگاه برزیلی پیوست. البته پیش از آن با سران اینتر برسر لغو قراردادش به توافق رسید.
فورلان تابستان گذشته به عنوان جانشین ساموئل اتوئو به اینتر رفت ولی نتوانست دراین تیم تاثیرگذار باشد و در 22 دیداری که با پیراهن این تیم به میدان رفت تنها 2 گل به ثمر رساند
مهاجم سابق اتلتیکومادرید همچنان در میلان است و در روز شنبه به پوئرو آلگره پرواز خواهد کرد. دقیقا درهمان روزی که اینترناسیونال در لیگ برزیل مقابل کروزیه رو به میدان خواهد رفت.
منابع برزیلی در گزارش هایشان به این نکته اشاره کرده اند که فورلان سالانه 2میلیون یورو دریافت خواهد کرد و بدین ترتیب یکی از افرادی خواهد بود که بالاترین دستمزد را در این باشگاه برزیلی خواهد داشت.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه جولاي 06, 2012 6:46 pm

خبر فوری: مارسلو بیلسا از مربیگری بیلبائو استعفا داد
گفته می شود باشگاه باسکی هنوز استعفای بیلسا را نپذیرفته و مدیران این باشگاه تصمیم به برگزاری یک جلسه اضطراری گرفته اند.

- مارسلو بیلسا، سرمربی آرژانتینی بیلبائو، از هدایت این باشگاه استعفا داد.

این اتفاق ساعاتی بعد از آن اتفاق افتاد که باشگاه باسکی از این مربی آرژانتینی به دلیل اظهارات اخیرش در مورد این باشگاه انتقاد کرد.

بیلسا روز گذشته از اینکه بازسازی زمین تمرین باشگاه پیش از آغاز تمرینات پیش فصل به پایان نرسید، انتقاد کرد و کمپانی ای که قرار بود عملیات بازسازی را انجام دهد، به عدم انجام تعهداتش متهم کرد.

با این وجود، باشگاه بیلبائو این اظهارات را اظهارنظر شخصی بیلسا دانست و به خاطر رفتار این مربی عذرخواهی کرد و اعلام کرد قرارداد با کمپانی بازسازی کاملا انجام شده است.

گفته می شود باشگاه باسکی هنوز استعفای بیلسا را نپذیرفته و مدیران این باشگاه تصمیم به برگزاری یک جلسه اضطراری گرفته اند.

بیلسا تابستان گذشته هدایت بیلبائو را برعهده گرفت و در اولین فصل حضور در سن مامس، روزهای خوبی را سپری کرد. او تیمش را به فینال کوپا دل ری و لیگ اروپا رساند؛ هرچند در هر دو دیدار شکست خوردند.

او به تازگی قراردادش را تا سال 2013 تمدید کرد تا به شایعه پیوتنش به چلسی، اینتر و بارسا پایان دهد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Damash1 » شنبه جولاي 07, 2012 9:10 am

[align=center:d0d05ff0c2][color=darkrer:d0d05ff0c2][b:d0d05ff0c2] معارفه یوردی آلبا [/b:d0d05ff0c2] [/color:d0d05ff0c2][/align:d0d05ff0c2]
[align=center:d0d05ff0c2][img:d0d05ff0c2]http://up.vatandownload.com/images/87bm3en7x3yz025su56.jpg[/img:d0d05ff0c2]
[img:d0d05ff0c2]http://up.vatandownload.com/images/27knh6klzi335gwroz79.jpg[/img:d0d05ff0c2]
[img:d0d05ff0c2]http://up.vatandownload.com/images/xz8tmr93lfp8qyfe29gh.jpg[/img:d0d05ff0c2]
[img:d0d05ff0c2]http://up.vatandownload.com/images/qnt156iqn51gavd369rw.jpg[/img:d0d05ff0c2][/align:d0d05ff0c2]
[align=center:d0d05ff0c2] [color=darkrer:d0d05ff0c2]
[b:d0d05ff0c2]

[/b:d0d05ff0c2] [/color:d0d05ff0c2][/align:d0d05ff0c2]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amir131 » شنبه جولاي 07, 2012 9:44 am

چند روز پیش شاهد نامه خداحافظی الکس روبه یوونتوسی ها بودیم. ولی اگه يادتون باشه یبار دیگه هم مشابه همچین کاری رو انجام داده بود؛ درست بعد از قضايای می 2006 و هياهوهای تبليغاتی كه عليه يووه به راه انداخته شده بود، طی نامه ای كه در Hurrà Juventus و سایت یووه منتشر شد، رو به هوادارا موضع خودش و دوستاش رو در قبال اين مسائل روشن كرد. خوندنش خالی از لطف نیست

[b:4c7f149931]عاشق اين باشگاهم![/b:4c7f149931]

دوستان عزيز؛
در طول چند روز گذشته در ذهنم خاطرات طول فصل رو مرور ميكردم، فصلی كه با 29 اُمين اسكودتومون به اتمام رسيد، هفتمين اسكودتوی من با بيانكونری. لحظات زيادی وجود دارن كه مارو بهم پيوند ميزنن، لحظاتی كه من به قلب و خاطرم سپردم. ميخوام در مورد آخريش صحبت كنم، خروشی كه به من در ورود به زمين باری خوش آمد گفت، جاييكه شما از تمام ايتاليا درش جمع شديد، نمايش بی حد و حصر عاطفه ای بود كه من در 13 سال بازيگريم دريافت كردم، ولی در واقع خيلی بيشتر از اين بوده.

سعی كردم دوران كودكيم رو بخاطر بيارم و اولين بازی كه يه پيراهن يوونتوس رو دريافت ميكردم. پوشيدمش و شوری داشتم كه در طول ساليان متمادی تبديل به غرور شد، يك حس تعلق خاطر، همون حسی كه بين هر هوادار واقعی يوونتوس مشتركه، عضو يه خانواده بزرگ بودن، عضو يه انجمن برادری مزين به يك تاريخ افسانه ای. خيلي برانگيزاننده ست كه تاريخمون رو بازتاب بديم؛ از اول نوامبر 1897 وقتی گروهی از مردان نشسته بروی نيمكت تصميم به تشكيل يك باشگاه فوتبال گرفتن و بعدها سرپرستی خانواده آنیلی، خانواده ای كه هيچگاه رهاش نكردن و نسل اندر نسل با تعصب و اشتياق شديدی به كمك در پرورش و پيشرفتش ادامه دادن. همون اشتياق و تعصبی كه همه مارو متحد ميكنه.

هنوز وقتی رو كه 1993 اينجا اومدم و برای اولين بار با جووانی آنيلی ملاقات كردم رو بخاطر ميارم، يك حضور قدرتمندانه درست مثل برادش آمبرتو. اولين گلها و اولين پيروزی ها رو بياد ميارم، همينطور مهربانيتون رو كه در طول زمان بيشتر ميشد: ما در كنار هم رشد كرديم، لذت و نااميدی مقطعی رو تجربه كرديم، اما با به اشتراك گذاری همین لحظات بزرگ و كوچكه كه رابطه و ميثاقمون قدرتمندتر ميشه. من عاشق اين باشگاهم، قبلاً گفتم، بازهم خواهم گفت، و هراندازه كه معنی ميده، برای من و برای شما... وقتی ركورد گلزنيم رو جشن گرفتيم، گلها نبودن كه من رو بسيار خوشحال ميكرد، نقشی بود كه در تاريخ يوونتوس نمايندگی ميكردن، چيزی كه از بچگی آرزوش رو داشتم ولی هيچوقت فكر نميكردم به حقيقت بپيونده.

من به طور خاصه افتخار ميكنم كه يك "يوونتوسی" هستم، يك نماد؛ همون چيزی كه معمولاً ازم نام برده ميشه، ولی در واقعيت من فقط بخش كوچكی از كل يوونتوس هستم كه در طول سالها رشد كرده. اگه هركدوم از شما هم دقيقتر نگاه كنيد شما هم اسمتون رو اونجا پيدا ميكنيد... چون وقتی اين باشگاه به رشدش ادامه ميده وجود هركدوم از ما لازمه: ما متحد باقی خواهيم موند.

كاپيتان شما؛
الساندرو دلپيرو
ژوئن 2006

الکس تمرینات انفرادیش رو با کادر فنی شخصیش شروع کرده. الکس گفته انگیزه و اشتیاق زیادی برای ماجراجویی آینده اش داره و می خواد برای شروع کارش از لحاظ جسمانی آماده باشه. گفته از کار و تلاش سخت و عرق ریختنی که در این دوره تمریناتش داره می کشه لذت می بره.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 07, 2012 9:55 am

لوئیس فان خال، سرمربی جدید تیم ملی هلند
این مربی هلندی بعد از 11 سال به نیمکت مربیگری نارنجی ها بازگشت

- مسئولان اتحادیه فوتبال هلند اعلام کردند که لوئیس فان خال، سرمربی آتی تیم ملی این کشور خواهد بود.

بعد از استعفای برت فان مارویک از سمت مربیگری تیم ملی هلند و حضور فاجعه بار نارنجی ها در رقابتهای یورو2012، مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور به سراغ گزینه ای رفتند که یک دهه پیش به دلیل ناکامی در راهیابی تیم ملی هلند به جام جهانی 2002 از سمت خود برکنار شده بود

برت فان اووستوون ، رئیس فدراسیون فوتبال هلند روز جمعه گفت:« ما واقعا خوشحالیم که به توافق رسیده ایم. ما به دنبال یک مربی باتجربه ای زیاد و کاریزمای شخصی و حرفه ای بالا بودیم. فان خال رد پایش را در فوتبال ملی و بین المللی برجای گذاشته و ما او را به عنوان مربی ای نکته سنج و پرانگیزه می دانیم.»

از سوی دیگر مربی سابق بارسلونا که سال گذشته به همکاری اش با بایرن مونیخ پایان داده بود هم از امیدهایش برای رسادن تیم ملی هلند به جام جهانی 2014 صحبت کرد و گفت:« خوشحالم که مسئولان اتحادیه فوتبال مرا انتخاب کرده اند.این چالشی است که در انتظارش بودم.»

تیم ملی هلند در رقابتهای جام جهانی2010 به بازی فینال راه یافت ولی درمرحله گروهی رقابتهای یورو2012 ،ازگردونه رقابتها کنار رفت
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 07, 2012 10:06 am

پس از ده سال پرافتخار؛جدایی نستا از میلان
الساندرو نستا پس از ده سال حضور در میلان به تیم مونتریال امپکت کانادا که در م ال اس آمریکا شرکت می کند،پیوست.

به گزارش فوتبال آنلاین الساندرو نستا پس از ده سال حضور در میلان به تیم مونتریال امپکت کانادا که در م ال اس آمریکا شرکت می کند،پیوست.نستا در سال 2002 از لاتزیو جدا شد و طی ده سال حضور در انزلیچی به افتخاراتی نظیر دو بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی در سری آ دست یافت.وی در سال 2006 با تیم ملی ایتالیا قهرمان جهان شد.مدت قرارداد این مدافع 18 ماه می باشد اما رقم آن اعلام نشده است.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه جولاي 07, 2012 7:55 pm

خبر رسمی: سالومون کالو به لیل پیوست
او در لیل جانشین ادن آزارد می شود که لیل را به مقصد چلسی ترک کرد.

سایت گل- سالومون کالو، مهاجم ساحل عاجی چلسی، به باشگاه فرانسوی لیل پیوست.

این ملی پوش ساحل عاجی که یک هفته قبل از باشگاه چلسی جدا شد، روز گذشته وارد فرانسه شد و امروز در تست پزشکی باشگاه لیل شرکت کرد.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه لیل منتشر شده، آمده است:" سالومون کالو امروز در تست های پزشکی باشگاه لیل شرکت کرد.

او که یک هفته قبل از چلسی جدا شد، قراردادی 4 ساله با لیل امضا کرد وبه این ترتیب تا سال 2016 در اینجا خواهد ماند.

خرید یک بازیکن از قهرمان اروپا یکی از نقاط روشن بازار نقل و انتقالات تابستانی برای لیل بود. در حالی که به زودی به باشگاه جدید خواهیم رفت، باشگاه و میشل سیدوکس (رئیس باشگاه) از خرید بازیکنی در این سطح بسیار خوشحال هستند."

کالو که 6 سال برای چلسی بازی کرد، در 240 دیدار، 60 گل برای تیم لندنی به ثمر رساند اما در فصل اخیرلیگ برتر تنها در 12 دیدار از ابتدا به میدان رفت.
او در لیل جانشین ادن آزارد می شود که لیل را به مقصد چلسی ترک کرد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Damash1 » يکشنبه جولاي 08, 2012 6:48 am

[b:c850358b60]به بهانه خداحافظی سیدو کیتا با آبی اناری ها: با پپ آمدو با پپ رفت
ستاره مالیایی به سران باشگاه کاتالان اعلام کرده که در این تیم نخواهد ماند[/b:c850358b60]

سیدو کیتا، ستاره مالیایی باشگاه بارسلونا روز گذشته به سران باشگاه کاتالان اعلام کرد که قصد ادامه همکاری با بارسا را ندارد و بدین ترتیب با پیراهن آبی اناری بارسا خداحافظی خواهد کرد. به بهانه جدایی او از بارسا، درگزارشی تصویری دوران حضور او در نوکمپ را مرور خواهیم کرد
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341693515_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

کیتا در سال 2008 از سویا به بارسلونا آمد و 4 سال بعد در کمال رضایت دوطرفه از بارسا جدا شد.
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341693368_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

دوست همه: او بازیکنی بود که همیشه رابطه خوبی با تمام بازیکنان بارسا داشت و حضور او باعث اتحاد در رختکن بارسا می شد
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341693014_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

رقابتی سالم: او همیشه وظایفش را انجام می داد و هیچ وقت به نشانه گله گذاری یا اعتراض صدایش را بالا نمی برد. زمانی که در کورس با یایا توره کم می آورد، و نیمکت نشین می شد هم هرگز نارضایتی اش را ابراز نمی کرد
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341692816_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

دوست صمیمی اریک ابیدال یکی از بازیکنان کاریزماتیک رختکن بارسا بود
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341692402_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

کیتا بعد از کسب جامهای متعددی با بارسا از این تیم جدا خواهد شد. قهرمانی در کوپا دل ری، آخرین جامی بود که او با پیراهن آبی و اناری بارسا کسب کرد
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341692083_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

گواردیولا در برخی از بازیهای ال کلاسیکو او را به کار می گرفت و این ستاره، هیچ وقت مربی اش را ناامید نمی ساخت
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341692281_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

بازیکنی تاثیرگذار و متعصب به پیراهن بارسا
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341692158_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

بازیکنی که مورد اعتماد گواردیولا بود؛ بازیکنی که با روی کار آمدن پپ به بارسا آمد و در همان سال جدایی پپ از بارسا، نوکمپ را ترک خواهد کرد
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341693199_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]

خداحافظ کیتا!
[img:c850358b60]http://estaticos03.marca.com/albumes/2012/07/07/keita_barcelona/1341693125_extras_albumes_0.jpg[/img:c850358b60]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه جولاي 08, 2012 8:23 am

رونالدو: مسي بهترين بازيکن دنيا است

اسطوره فوتبال برزيل گفت: مهاجم بارسلونا بدون شک بهترين بازيکن دنيا است.

رونالدو، بازيکن سابق رئال مادريد که مدتي هم در بارسا حضور داشت با بيان اينکه دوران حضورش در برنابئو و بازي در تيم رئال مادريد برايش خاطره‌انگيز تر است، اعلام کرد که نمي‌تواند ستاره آرژاتنتيني بارسا را تمجيد نکند.

وي در گفت‌و‌گو با مارکا گفت: بيشتر هوادار رئال مادريد هستم، اما شکي نيست که مسي بهترين بازيکن جهان است.

بازيکن برزيلي با تمجيد از قهرماني اسپانيا در يورو 2012 و ويسنته دل بوسکه در استفاده از شماره 9 کاذب براي قهرماني لاروخا در اين مسابقات گفت: فوتبال در حال تغيير بوده است. من فکر مي‌کنم اسپانيا بدون شماره 9 کار بزرگي انجام داد. دل بوسکه را خيلي خوب مي‌شناسم. وي در رئال مادريد سرمربي من بود، هميشه من را به عنوان شماره 9 اصلي به ميدان مي‌فرستاد.

وي ادامه داد: اين به هر بازي، حريف و بيش از هه به موقعيتي که در آن بازي مي‌کنيد بستگي دارد. من فکر مي‌کنم شماره 9 هميشه وجود خواهد داشت و براي شکل دادن به بازي همچنان از آن استفاده خواهد شد.

رونالدو از سال‌هاي 1996 تا 1997 در بارسا به ميدان مي‌رقت و پس از 5 سال حضور در اينتر به لاليگا برگشت و تا سال 2007 در ترکيب سفيدپوشان مادريد بيش از 200 بازي انجام داد.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه جولاي 08, 2012 12:10 pm

مايکون به جاي رئال مادريد به چلسي مي رود

مطبوعات برزيلي نوشتند مدافع برزيلي تيم اينتر به زودي راهي تيم فوتبال چلسي مي شود.
به گزارش خبرگزاري اسپانيا به نقل از روزنامه مارکا، مذاکرات براي انتقال مايکون به چلسي در حالي صورت گرفت که به نظر مي رسد انتقال اين بازيکن کهنه کار به رئال مادريد منتفي شده است.
مارکا تاکيد کرد رئال به سبب نظر منفي ژوزه مورينيو از خريد مايکون 31 ساله منصرف شد و او ترجيح مي دهد تا با بازيکنان جوان تر قرارداد امضا کند.
وي در اينتر 5 ميليون يورو در سال دستمزد مي گرفت.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان