[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:27 am

علاقه اینتر به نانی و شروع جنجالی تازه در بازار !

استراما برای تکمیل سیستم تهاجمی خود نیاز به وینگری حرفه ای دارد.جدی ترین گزینه اینتر برای این پست لاوتزی آرژانتینی بود که اینتر در جذب او شکست خورد.پس از لاوتزی اینتر به سراغ بازیکنانی همچون جووینکو - لوکاس و رامیرز رفت که در جذب این بازیکنان نیز ناکام ماند.حال اینتر گزینه ای جدید برای خرید پیدا کرده است.نانی ستاره پرتغالی منچستر یونایتد به تازگی پیشنهاد تمدید قراردادش با این تیم انگلیسی را رد کرده است.
نانی که در یورو 2012 بسیار خوش درخشیده است خواهان ترک منچستر یونایتد است.من یو نیز با توجه به حضور بازیکنانی همچون اشلی یانگ و والنسیا مخالفتی با جدایی او ندارد.
نشریات ایتالیا امروز فاش کردند که سران اینتر وضعیت نانی را با دقت زیر نظر گرفته اند و استراما برای جذب این بازیکن پرتغالی چراغ سبز به ماسیمو موراتی نشان داده است.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

PSGهم دبوشی را می خواهد!

بعد از دو تیم اینتر میلان و نیو کاسل که خواهان جذب متیا دبوشی مدافع تیم لیل فرانسه بودند,اکنون باشگاه پاریس سنت ژرمن هم برای تقویت سمت راست دفاعی خود این ستاره را زیر نظر گرفته و گفته می شود به زودی پیشنهاد رسمی خود را به باشگاه لیل فرانسه ارائه خواهد کرد.

تا بحال این باشگاه فرانسوی پیشنهاد 5میلیونی نیو کاسل و اینتر را برای بازیکن خود رد کرده است.اما گفته می شود باشگاه ثروتمند پاریسی پیشنهادی نزدیک به 12میلیون یورو را برای به خدمت گرفتن دبوشی به سران لیل ارائه خواهد کرد.

اکنون باید دید جدال اینتر و PSGبر سر دبوشی به کجا خواهد رسید,ایا این بار هم نراتزوری بازنده خواهد بود یا خیر!

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

انتقال سیلوستره به اینتر تقریبا نهایی شده است

بنا بر گزارش‌های رسیده از ایتالیا متیاس سیلوستره تنها چند قدم تا پایان مراحل انتقالش از پالرمو به اینتر با مبلغ 11 میلیون یورو فاصله دارد.
این مدافع آرژانتینی در تابستان گذشته از کاتانیا به سیسیل نقل مکان کرد و حال بار دیگر خود را درحال انتقال به باشگاه دیگری میبیند.انتظار میرود ماسیمو موراتی برای تقویت خط دفاعی اینتر برنامه ویژه ای داشته باشد و اولین خرید او برای این پست سیلوستره مدافع خوش استیل تیم پالرمو است.
Calcionews24.com دقایقی پیش در خبری معامله سیلوستره 27 ساله را در شرف پایان اعلام کرد و از توافق دو تیم بر سر مبلغ 11 میلیون خبر داد.
اعتقاد بر این است که پالرمو 7میلیون یورو به صورت نقد و 4 میلیون باقی مانده را از در اختیار گرفتن 50 درصد مالکیت باقی مانده ویویانو از اینتر دریافت خواهد کرد.
این دو باشگاه فردا جلسه ای برای نهایی کردن این انتقال انجام خواهند داد و تنها بر سر نکات ریز قرارداد سیلوستره به مذاکره خواهند کرد.
بدین ترتیب زوج خط دفاعی اینتر برای فصل آینده آرژانتینی و سیلوستره و ساموئل مکمل یکدیگر خواهند بود.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:28 am

پائولینهو:به شایعات اهمیتی نمی دهم

جوزه پائولو بزرا جونیور ملقب به پائولینهو, ستاره ی 23ساله و برزیلی تیم کورینتیانس برزیل,تمامی شایعات در مورد پیوستن خود به یک تیم دیگر را رد کرد و گفت:"من نمیدانم این خبر ها از کجا می اید و پخش می شود.من تا کنون با هیچ تیمی بجز اینتر مذاکره ی جدی نداشتم و خبر پیوستن من به زسکا کذب مجض است.من به شایعات کاری ندارم."
گفته می شود مقصد احتمالی این بازیکن اهل امریکای جنوبی,ایتالیا خواهد بود.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:28 am

کوریره:میلان و یوونتوس پاتزینی را می خواهند
-بنابر گفته ی کوریره دلو اسپورت"سران میلان و یوونتوس برای به خدمت گرفتن ستاره ی 27ساله ی ایتالیایی نراتزوری دست بکار شده اند.انزلیچی ها می خواهند زوج مناسبی برای زلاتان داشته باشند و از اینرو ال پاتزو را می خواهند,ولی بیانکونری ها برای پر کردن خلا یک مهاجم گلزن در تیمشان به دنبال این بازیکن هستند.این در حالی است که خود پاتزینی تمایل دارد در اینتر بماند."

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:29 am

ناگاتومو:ال کاپیتانو استاد زندگی است

یوتو ناگاتومو،بازیکن ژاپنی که از تیم چزنا به اینتر آمده است، در صحبت هایی به ستایش از کاپیتان افسانه ای نراتزوری پرداخته است:
"او همیشه خنده بر لب دارد چه در داخل زمین و چه بیرون از آن.حتی او در هنگام شکست هم خنده بر لب دارد.او همیشه به من می گوید که با افکار منفی مبارزه کن و آن ها را از ذهنت خارج کن.من سعی می کنم اما این کار آسانی نیست."
او همچنین در مورد وزلی اسنایدر می گوید:
"اسنایدر؟او نابغه است.هیچ کس مانند او نیست و نمی توان از بازی او تقلید کرد.او در طراحی ضد حملات خیلی خوب است.رسیدن به سطح او بسیار دشوار است."

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:29 am

ایجنت سیلوستره با گالیانی شام خورد!
در حالی که گفته می شود انتقال متیاس سیلوستره ستاره ارژانتینی و 28ساله ی تیم پالرمو به اینتر قطعی شده,و خود زامپارینی هم این خبر را تایید کرده است.اما خبرهایی از میلان به گوش می رسد که کمی هواداران اینتر را نگران کرده است.ایجنت این بازیکن لحظاتی پیش سر میز شام با ادریانو گالیانی نایب رئیس میلان دیدار کرده و گفته می شود در مورد شرایط انتقال این سیلوستره به رختکن انزلیچی با هم صحبت کرده اند!اکنون باید دید که سرنوشت این بازیکن اهل امریکای حنوبی در کدامیک از باشگاهای میلانی رغم خواهد خورد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » پنج شنبه ژوئن 21, 2012 6:02 pm

11 ستاره برتر تاریخ یوونتوس در قالب یک تیم :

بوفون:P -زیدان-بونی پرتی :P ،شیره آ :P ،فرارا،ندود :P ،کنته،پلاتینی،کاپیتان دل پیرو:P:P:P،نمیشناسم !،عمر سیووری

خیلی کج سلیقه بود هر کی که این عکس رُ درست کرده !

کاریکاتور omar momani بعد چرت پرت گفتن پروفسور ونگر !

. عکسی از تیم قدیمی پریماورای یوونتوس ! پریماورا تیم امید یوونتوس به حساب میاد مثل لاماسیایِ بارسلونا !!

در این عکس سباستین جووینکو , پائولو دی چلیه و کلودیو مارکیزیو حضور دارند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه ژوئن 22, 2012 6:25 am

تو این هفته زدنک زمن در یه مصاحبه از مورینیو به عنوان یه "مربی متوسط" نام برده که تیم های تحت هدایتش فقط تو فکر متوقف کردن بازی حریف هستن.

مورینیو :

"من به عقیده ی همه از جمله زمن احترام می ذارم ، ولی کی هست؟؛ کجا بازی می کنه؟
من نمی دونستم مربی رم بوده و باید سعی کنم به چیزایی که برنده شده خودمو برسونم .
الان تو تعطیلاتم ، ولی یه مقدار اوقات فراغت دارم و می تونم با کمک گوگل یه مقدار دربارش اطلاعات کسب کنم."

البته درباره ی ایتالیای چزاره پراندلی یه مقدار با تعارف بیشتری حرف زده.

"اون تیمی ساخته که خیلی خوب فوتبال بازی می کنه ولی باید مطلع باشه که انگلیس خیلی بی سر و صدا اومد تو 8 تیم ، اونا خیلی عملگرا هستن."

بسی حال کردیم زمن قهوه ای کرد...
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژوئن 22, 2012 11:51 am

انتقال رسمی جووینکو به یوونتوس
این انتقال شب گذشته نهایی شد اما صبح امروز به طور رسمی اعلام شد.
باشگاه یوونتوس تایید کرد سباستین جووینکو، ستاره ملی پوش ایتالیایی را از باشگاه پارما به خدمت گرفت.

این انتقال شب گذشته نهایی شد اما صبح امروز به طور رسمی اعلام شد.

مالکیت جووینکو به طور مشترک در اختیار دو باشگاه پارما و یوونتوس بود اما باشگاه تورینی با پرداخت 11 میلیون یورو، 50 درصد سهام باشگاه پارما را خرید. جووینکو قراردادی 3 ساله با یوونتوس امضا کرد و به این ترتیب تا سال 2015 در تورین خواهد ماند.

یوونتوسی ها هفته گذشته قرارداد امانوئله جاچرینی را نیز با پرداخت 4.25 میلیون یورو دائمی کردند.

جووینکو که در رقابت های یورو 2012 دو بار به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت، در سال 2007 برای اولین بار در تیم اول یوونتوس بازی کرد اما خیلی زود به تیم امپولی قرض داده شد.

او در تابستان 2008 به یوونتوس برگشت اما باز هم نتوانست به ترکیب اصلی بیانکونری راه پیدا کند و در سال 2010 راهی پارما شد. این ملی پوش ایتالیایی در دو فصل حضور در انیو تاردینی، در 70 بازی، 23 گل به ثمر رساند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه ژوئن 23, 2012 5:46 pm

Happy Birthday, " The Prestigious Magician " ! Zidane turned 40

A gift from heaven

It's a magic when he plays

کامل ترین بازیکنی که دیدم...
====================

My team mate, opponent, but above all my friend: Zizou is turning 40 today, Happy Birthday!
What a day… Zinedine Zidane, apart from being a legend on the pitch, is also one of the best people I have ever met in the world of football. Thinking about him I remembered a piece written in the reserved part of this website some time ago. We'll offer you an excerpt once again. Best wishes Zizou!

Alessandro
اف بی

[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 9:48 am

[b:d98c9756d9]دو عکس زیبا از یک فروشگاه لوازم ورزشی در ایتالیا اواخر دهه 90[/b:d98c9756d9]

[img:d98c9756d9]http://www.up.98ia.com/images/vssvs9xg7tg1se37vb8o.jpg[/img:d98c9756d9]
[img:d98c9756d9]http://www.up.98ia.com/images/5hvc49bqcjmubykm2lfm.jpg[/img:d98c9756d9]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 25, 2012 4:36 pm

اینتر به دنبال سیسوخو
"بنابر گفته ی نشریات کشور فرانسه,سران نراتزوری که دیگر از خرید اکساندر کولارف نامید شده اند.اکنون به دنبال علی سیسوخو مدافع فرانسوی و 24ساله ی تیم لیون هستند.
این ستاره ی فرانسوی قیمتی در حدود 11میلیون یورو دارد و باشگاهای بزرگی از جمله چلسی و منچستر سیتی هم او را زیر نظر دارند."

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 25, 2012 4:37 pm

انتقال قرضی کاستایگنوس به لیورپول
لیورپول علاقه خود را برای انتقال قرضی لوک کاستایگنوس از اینتر ایتالیا را رسما اعلام کرد. قیمت انتقال این بازیکن 19 ساله هلندی که به خاطر نامش همیشه با اسامی بازیکنان یونانی اشتباه گرفته می شود از سوی باشگاه اینتر 4.5 میلیون یورو اعلام شده است. استعداد یاب های اینتر سال گذشته این بازیکن جوان را از باشگاه فاینورد هلند جذب کردند و سران این باشگاه بسیار امیدوار بودند تا بتوانند از این استعداد هلندی به بهترین شکل در ترکیب تیم استفاده کنند و شاهد درخشش این بازیکن باشند ولی باشگاه در فصل گذشته اصلا شرایط مساعدی نداشت و بازیکنان جوانی همچون کوتینیو و کاستایگنوس اصلا فرصت عرض اندام نداشتند. اینتر علاقمند است تا به طور قرضی این بازیکن را به باشگاه دیگری در سری آ منتقل کند تا این بازیکن در تیم دیگر تجربه ای کسب کند و هم دستمزد آن را به باشگاه مقصد محول نموده و بدین طریق صرفه جویی هم کرده باشد. اما این بازیکن اعلام کرده در ایتالیا تنها پیراهن اینتر را بر تن خواهد کرد و علاقه ای به بازی در تیم های کم نام و نشان تر ندارد. این بازیکن در این ارتباط به اسکای ایتالیا گفت : "اینتر قصد دارد تا مرا به باشگاه دیگیری از ایتالیا به طور قرضی منتقل نماید و من نیز به باشگاه گفتم : من در ایتالیا فقط برای اینتر بازی خواهم کرد و علاقه ای به حضور در باشگاه ایتالیایی دیگری ندارم. من به ایتالیا آمدم تا پیراهن اینتر را بر تن کنم. حال من چاره ای جز ترک اینتر ندارم و به حمایت باشگاه نیاز دارم. من نمی توانم نا امیدی خود را پنهان کنم. من در اینتر فرصت این را نداشتم تا توانایی های خود را نشان دهم و از این بایت ناراحتم ولی این بخشی از فوتبال است. من می خواهم در باشگاهی بزرگ بازی کنم و این به تصمیم باشگاه بستگی دارد."

کاستایگنوس 12 ماه قبل از باشگاه فاینورد در ازای 3 میلیون یورو به یاشگاه اینتر پیوست و تا ژوئن 2016 نیز با باشگاه قرارداد دارد. او در شش بازی برای اینتر به میدان رفت و یک گل سه امتیازی هم برای اینتر به ثمر رساند.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 25, 2012 4:38 pm

لوسیو برای امضای قرار داد به ترکیه می رود
لوسیو در آستانه ی ترک اینتر و پیوستن به فنرباغچه قرار دارد.
لوسیو در حال خداحافظی و ترک تیم اینتر است.این مدافع برزیلی قرار است تا با سفر به ترکیه با تیم فنربافچه ی این کشور قرار داد خود را ثبت کند.
مسئولان اینتر نیز سریعا در مقابل این خبر دست بکار شدند و برای این هفته جلسه ای با مسئولان پالرمو برای انتقال سیلوستره ترتیب دادند.
به نظر می رسد این جلسه،جلسه نهایی برای انتقال سیلوستره باشد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان