[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 8:14 pm

[quote:caaff65367="nima_beckham"][quote:caaff65367="majid13"]منم موافق ایجاد تاپیک با مضمون دوستیه رشت و انزلی هستم، اما ما امروز فقط جواب بازیه رفتو بهشون دادیم، من نمیگم که فحش ندادم ولی خدایش ما بچه های اچ کمترین فحاشی رو نسبت به جایگاهای دیگه داشتیم.[/quote:caaff65367]

من موافق نیستم :D[/quote:caaff65367]‎
من عاشق این صداقتتم :D
خب اون نظر شخصی من بود همه که مثل هم فکر نمیکنند، هرچند پویانم الان کفت که قبلا بارها از این جور تاپیکا زده شده که متاسفانه فایدهی نداشته اگه من این موضوع رو میدونستم دیگه همچین نظری نمیدادم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 8:15 pm

نمیدونم چرا چند هفته هست که بعضی ها به محمدغلامی گیر دادند.تا حلا نشده من حرفی رو بزنم که بدون اگاهی قبلی باشه و شناختی رو که از محمد دارم اینقدر حرفه ای هست که نخواد خودشو زیر سوال ببره و حتی خیلی ها وقتی بعد از بازی داماش و پرسپولیس غلامی رو دیدند بهش گفتند هرچی پول که گرفتی نوش جون خودت و خونوادت.
اصلا کاری به کار داماش ندارم یه مثال از سال قبل میزنم شمایی که میگی محمد کم کاری کرده و دوست نداشته گل بزنه چطور پارسال توی انزلی با پیراهن استیل به ملوان گل زد؟اگه قرار بود کم کاری کنه و پولی رو که از باشگاش میگیره حروم کنه باید اون موقع برای تیم تهرانی هم همین کار رو میکرد.
دوستان عزیز اگر ما هم مثل انزلیچیا فکر کنم چه فرقی با اونا میکنیم؟یکم با دید باز به موضع نگاه کنید و این عینک بدبینی به یکی از با غیرت ترین بازیکنان داماش رو از چشاتون بردارید.همانطور که افشین،مهدوی،نظیف کار و دیگر بازیکنان رشتی به این تیم تعصب دارند محمد غلامی هم همین تعصب رو دره و حتی اگه روزی خیانت هم از داماش بره هیچ وقت یادم نمیره چندین بار سرش رو جلوی پای حریف گذاشت تا برای تیممون پنالتی و ایستگاهی بگیرید.مگه همین شماها نبودید که در بازی با راه اهن بعد از گرفتن دو تا ایستگاهی که میلاد گلشون کرد یک صدا غلامی باغیرت تشویقش کردید؟مگه همین شماها نبودید که وقتی از فولاد پنالتی گرفت یک صدا تشویقش کردید؟
و از همه مهمتر وقتی مارسیو بازیکن نفت به سمت هواداران داماش اومد و باعث تحریک هواداران شد مگه همین محمد غلامی نبود به بهترین شکل ممکن جواب گستاخی اون بازیکن رو داد؟
مگه همین محمد غلامی نبود وقتی اولین گلش رو برای داماش زد آرم داماش رو بوسه زد؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه مارس 23, 2012 8:17 pm

دمتون گرم nima_beckham
دست مریزاد /7/ ای کاش منم تو استادیوم بودم از پشت گیرنده تی وی جوگیرشده بودم از اون همه سروصدا خدائیش تو بازی ملوانیها تاثیر گذاشته بود و فقط داشتند زیر توپ می زدند من اصلا صدای هیچ انزلی چی به گوشم نرسید :roll: دم همتون گرم این بازی مقایسه کنیم با بازی رفت تازه می فهمیم طرفدار و یار دوازدهم چه نعمتیه /12/
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 8:21 pm

[quote:ba983c3962="sajad1985"]دمتون گرم nima_beckham
دست مریزاد /7/ ای کاش منم تو استادیوم بودم از پشت گیرنده تی وی جوگیرشده بودم از اون همه سروصدا خدائیش تو بازی ملوانیها تاثیر گذاشته بود و فقط داشتند زیر توپ می زدند من اصلا صدای هیچ انزلی چی به گوشم نرسید :roll: دم همتون گرم این بازی مقایسه کنیم با بازی رفت تازه می فهمیم طرفدار و یار دوازدهم چه نعمتیه /12/[/quote:ba983c3962]

دم همه بچه ها گرم مخصوصا بچه های پشت دروازه که حاضر بودن چوب بخورن ولی سکوی خالی نمونه :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 8:30 pm

با گفته های مازیار موافقم، اگه بی انصاف نباشیم، خدایش یکی از بهترین بازیکنایه داماش بود تویه این فصل
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 8:31 pm

[quote:69d4fabe97="MAZIYAR"][quote:69d4fabe97="arvand"][quote:69d4fabe97="civilboy"][quote:69d4fabe97="arvand"]من راضی بودم واسه نیمکت ملوان گل میبرد ولی مثه ادم بازیشو میکرد تو زمین.یه صحنه حسین ابراهیمی سرش داد زد.اصلا تابلو بود بازی نمیکنه[/quote:69d4fabe97]
بابا اينقد دمدمي مزاج نباشين، اخه كجاش بد كار كرد، يه بار ميگين خوبه يه بار ميگين كم فروشي كرده
نزنين اين حرفارو[/quote:69d4fabe97]
"ویرایش شد"[/quote:69d4fabe97]

[color=red:69d4fabe97]اخطار به اروند و تمام کاربران:[/color:69d4fabe97]
[color=black:69d4fabe97]در صورت ادامه چنین جر و بحث هایی ناچار میشیم تایپیک رو قفل کنیم.اینجا کسی با کسی دعوا نداره و جنبه انتقاد و حرف مخالف رو داشته باشید![/color:69d4fabe97]

[color=darkblue:69d4fabe97]پ ن : آقای اروند خان وقتی نظرت پاک میشه یعنی بر خلاف قوانین سایت هست و این اجازه رو ندارید دوباره تکرار کنید![/color:69d4fabe97][/quote:69d4fabe97]
شما چون منو میشناسین میگیرین نظرمو پاک می کنین.من نظرم هیچ جنبه ی بدی نداشت که پاکش میکنی.حرف من که میگم اول منو بشناس بعد راجع به من قضاوت کن خلاف سایته ولی اون ادم به من میگه دم دمی مزاج خلاف سایت نیست؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 8:33 pm

اروند جان من خیلی بهت علاقه دارم و قبولت دارم و همیشه اشک شوقت توی ذهنم باقی مونده.ولی اون نظری که شما دادی باعث میشد تفرقه بیوفته.شما دوست داری؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 8:37 pm

[quote:d149ae408d="MAZIYAR"]نمیدونم چرا چند هفته هست که بعضی ها به محمدغلامی گیر دادند.تا حلا نشده من حرفی رو بزنم که بدون اگاهی قبلی باشه و شناختی رو که از محمد دارم اینقدر حرفه ای هست که نخواد خودشو زیر سوال ببره و حتی خیلی ها وقتی بعد از بازی داماش و پرسپولیس غلامی رو دیدند بهش گفتند هرچی پول که گرفتی نوش جون خودت و خونوادت.
اصلا کاری به کار داماش ندارم یه مثال از سال قبل میزنم شمایی که میگی محمد کم کاری کرده و دوست نداشته گل بزنه چطور پارسال توی انزلی با پیراهن استیل به ملوان گل زد؟اگه قرار بود کم کاری کنه و پولی رو که از باشگاش میگیره حروم کنه باید اون موقع برای تیم تهرانی هم همین کار رو میکرد.
دوستان عزیز اگر ما هم مثل انزلیچیا فکر کنم چه فرقی با اونا میکنیم؟یکم با دید باز به موضع نگاه کنید و این عینک بدبینی به یکی از با غیرت ترین بازیکنان داماش رو از چشاتون بردارید.همانطور که افشین،مهدوی،نظیف کار و دیگر بازیکنان رشتی به این تیم تعصب دارند محمد غلامی هم همین تعصب رو دره و حتی اگه روزی خیانت هم از داماش بره هیچ وقت یادم نمیره چندین بار سرش رو جلوی پای حریف گذاشت تا برای تیممون پنالتی و ایستگاهی بگیرید.مگه همین شماها نبودید که در بازی با راه اهن بعد از گرفتن دو تا ایستگاهی که میلاد گلشون کرد یک صدا غلامی باغیرت تشویقش کردید؟مگه همین شماها نبودید که وقتی از فولاد پنالتی گرفت یک صدا تشویقش کردید؟
و از همه مهمتر وقتی مارسیو بازیکن نفت به سمت هواداران داماش اومد و باعث تحریک هواداران شد مگه همین محمد غلامی نبود به بهترین شکل ممکن جواب گستاخی اون بازیکن رو داد؟
مگه همین محمد غلامی نبود وقتی اولین گلش رو برای داماش زد آرم داماش رو بوسه زد؟[/quote:d149ae408d]
منم هیچوقت حرفی رو بدون اگاهی نمیزنم.من امروز فقط بازیه غلامیو نگاه کردم.از اول تا اخر چسبیده بود به رمضانی تو بازی داشت باهاش حرف میزد وسط بازی.به نظر شما برای انزلیچیا کدوم سنگینتره؟اینکه غلامی با پیراهنه استیل بهشون گل بزنه یا داماش؟من منکر بازیهایه خوب غلامی امسال نمیشم ولی امروز کاری کرد که ذهنیتم نسبت بهش عوض شه
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط navidmadan » جمعه مارس 23, 2012 8:39 pm

این بازی فقط 1 نکته مثبت داشت اونم اینکه داماش نشون داد خیلی سرتر از ملوانه ,,,, حواشیه بازی تماما به نظرم منفی بود ,,,,,,,, این همه ماها توی این سایت اومدیم گفتیم آقا فحاشی نکنیمو این حرفا اونوقت از 3-4 ساعت قبل بازی فحاشیا شروع شده,,,,,, هیچ جایگاهی رو هم نمیشه استثنا کرد,,,, آخه دریغ از 1ذره حمایت از تیم.................
ادامه بحثم اصلا لزومی نداره چون با این جوی که امروز دیدم فقط یه معجزه میتونه یه روزی این فحاشیه این دو تا شهرو نسبت به هم کم کنه! ,,, متاسفانه سال به سالم داره اوضاع بدتر میشه
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 8:40 pm

[quote:b9970d2134="MAZIYAR"]اروند جان من خیلی بهت علاقه دارم و قبولت دارم و همیشه اشک شوقت توی ذهنم باقی مونده.ولی اون نظری که شما دادی باعث میشد تفرقه بیوفته.شما دوست داری؟[/quote:b9970d2134]باشه مازیار جان بحث تمام
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط navidmadan » جمعه مارس 23, 2012 8:49 pm

منم نظرم اینه که نباید زحمات غلامیو توی این فصل نادیده بگیریم ,,, خیلی از امتیازات این فصلو مدیونش هستیم مثالشم همین بازی قبل با فولاد که واسمون گل زد .... ولـــــــــــــــــــــــــــــــــی من حرفم اینه که این عزیز حالا به هر دلیلی اگه دلش نبود که توی این بازی با پیراهن یه تیم رشتی جلو ملوان بازی کنه باید به کادر فنی می گفت که نذارتش اصلا توو ترکیب ,,,, واقعا تابلو بود که فقط میخواد نشون بده که داره یه کاری میکنه ولی انصافا امروز هیچ کار مثبتی نکرد ............ بازیه غلامیو بذارین کنار بازیه حاجتی ,,, واقعا زمین تا آسمون با هم فرق داشتن ,,,, حاجتی از جون مایه گذاشت ,,, مختاری خیلی خوب بود ,,, مهدوی و ابراهیمی هم تا تونستن تلاششونو کردن ,,,,, ای کاش غلامیم یکم حرفه ای گری رو رعایت می کرد و امروزم مثل بقیه بازیا اون بازیه اصلیشو می کرد .................. بازم میگم که واقعا نباید از حق بگذریم که این فصل یکی از بهترینامون بوده
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مارس 23, 2012 8:57 pm

نمیشه گفت امروز در مجموع عالی بودیم ولی در مقابل بازی ملوان فوقلعاده عالی بودیم.واقعا ملوان هیچ حرفی برای گفتن نداشت و بهترین نتیجه ممکن واسشون تساوی بود.وقتی بازی تموم شد و اونطور حجوم اوردن به سمت دروازبانشون و سرتاپاشو بوس کردن یعنی با تمام وجود حس کردن که از ..... اوردن!!!مثل دربی های گذشته بازم بدشانس بودیم.در بدترین حالت ممکن باید با اختلاف یک گل میبردیم.نمی دونم این سریال بیارهای ملوان تا کی ادامه داره؟؟!!!حسین ابراهیمی که کل فصل واقعا ضعیف بود امروز فوقلعاده بود و با تمام وجود بازی میکرد.حاجتی هم با اینکه بازیش به چشم نمیاد ولی عالی و بدون نقص بازی کرد و این دوتا بهترین های ما بودن و بعد از اون هم مختاری و نظیف کار بدون اشتباه بودن و جزو خوبها.ولی افشین و غلامی اصلا در حد انتظار نبودن.در مورده افشین میشه گفت چون تو پست تخصصیش نبود ولی غلامی واقعا دوست دارم بگم که اماده نبود ولی هرچقدرم به خودم فشار میارم نمیتونم به خودم بقبولونم که واقعا اماده نبود و نه اینکه نمیخواست بازی نکنه.خلاصه این اولین فوتبالی نبود که دارم میبنم و از نحوه بازی یه بازیکن میشه خیلی چیزهارو فهمید.بازی رفت خودمون رو به زور راضی کردیم که نه از قصد اخطار نگرفت ولی این بازی..........امیدوارم اشتباه کنم و حداقل در ادامه فصل مثل امروز نا اماده نباشه!!!!حظور هوادارا که فوقلعاده بود و به انزلیچیا نشون داد حتی هواداراشون در حد مقایسه کردن با هوادارا ما نیستن ولی شعارهای حین بازی بنظرم یه مقدار زیادی دیگه روش کلید کردیم و هیچ تشویقی نکردیم مثل همه بازیهای مهم دیگمون که کلا از تشویق غافل میشیم که این نشون دهنده ضعف لیدر هاست.در مورده نیروی به اصطلاح نظامی هم باید فقط بگم متاسفم!!!خدایی جایه پاتوماشون کاملا رو پشتم مونده و وقتی تو اینه نگاه کردم خودم تعجب کردم که چقدر سیاه شده!!!!در کل نمیگم اگه خوش شانس بودیم بلکه اگه واقعا عدالت رعایت میشد با اختلاف دوتا باید میبردیم
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط arvand » جمعه مارس 23, 2012 9:03 pm

[quote:68a8fffbaa="only_abarar"]نمیشه گفت امروز در مجموع عالی بودیم ولی در مقابل بازی ملوان فوقلعاده عالی بودیم.واقعا ملوان هیچ حرفی برای گفتن نداشت و بهترین نتیجه ممکن واسشون تساوی بود.وقتی بازی تموم شد و اونطور حجوم اوردن به سمت دروازبانشون و سرتاپاشو بوس کردن یعنی با تمام وجود حس کردن که از ..... اوردن!!!مثل دربی های گذشته بازم بدشانس بودیم.در بدترین حالت ممکن باید با اختلاف یک گل میبردیم.نمی دونم این سریال بیارهای ملوان تا کی ادامه داره؟؟!!!حسین ابراهیمی که کل فصل واقعا ضعیف بود امروز فوقلعاده بود و با تمام وجود بازی میکرد.حاجتی هم با اینکه بازیش به چشم نمیاد ولی عالی و بدون نقص بازی کرد و این دوتا بهترین های ما بودن و بعد از اون هم مختاری و نظیف کار بدون اشتباه بودن و جزو خوبها.ولی افشین و غلامی اصلا در حد انتظار نبودن.در مورده افشین میشه گفت چون تو پست تخصصیش نبود ولی غلامی واقعا دوست دارم بگم که اماده نبود ولی هرچقدرم به خودم فشار میارم نمیتونم به خودم بقبولونم که واقعا اماده نبود و نه اینکه نمیخواست بازی نکنه.خلاصه این اولین فوتبالی نبود که دارم میبنم و از نحوه بازی یه بازیکن میشه خیلی چیزهارو فهمید.بازی رفت خودمون رو به زور راضی کردیم که نه از قصد اخطار نگرفت ولی این بازی..........امیدوارم اشتباه کنم و حداقل در ادامه فصل مثل امروز نا اماده نباشه!!!!حظور هوادارا که فوقلعاده بود و به انزلیچیا نشون داد حتی هواداراشون در حد مقایسه کردن با هوادارا ما نیستن ولی شعارهای حین بازی بنظرم یه مقدار زیادی دیگه روش کلید کردیم و هیچ تشویقی نکردیم مثل همه بازیهای مهم دیگمون که کلا از تشویق غافل میشیم که این نشون دهنده ضعف لیدر هاست.در مورده نیروی به اصطلاح نظامی هم باید فقط بگم متاسفم!!!خدایی جایه پاتوماشون کاملا رو پشتم مونده و وقتی تو اینه نگاه کردم خودم تعجب کردم که چقدر سیاه شده!!!!در کل نمیگم اگه خوش شانس بودیم بلکه اگه واقعا عدالت رعایت میشد با اختلاف دوتا باید میبردیم[/quote:68a8fffbaa]
سالار کل حرفاتو قبول دارم.یعنی از اول تا اخرشووووو.راستی ساق پای منم کبود شد ناجورررررررر.ولی از خجالت یه مینی بوس در اودم.دقیقا همون کاری که با مینی بوسمون تو بازی رفت کردنو انجام دادم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط zxzx » جمعه مارس 23, 2012 9:05 pm

از ورزشگاه زنگ زدم گفتم بازی رو ضبط کنند تا دوباره ببینم الان اومدم بازی رو ببینم گل داماش 100% درست بود یعنی واضح تر از این دیگه امکان نداشت شماره 4 ملوان از حسین ابراهیمی جلوتر بود دارم دیوانه میشم
[size=18:4fdb4df023]موقعیت گل ملوان در مجموع رفت و برگشت[/size:4fdb4df023] [size=24:4fdb4df023]1[/size:4fdb4df023] /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مارس 23, 2012 9:07 pm

[quote:678796f7c0="arvand"][quote:678796f7c0="only_abarar"]نمیشه گفت امروز در مجموع عالی بودیم ولی در مقابل بازی ملوان فوقلعاده عالی بودیم.واقعا ملوان هیچ حرفی برای گفتن نداشت و بهترین نتیجه ممکن واسشون تساوی بود.وقتی بازی تموم شد و اونطور حجوم اوردن به سمت دروازبانشون و سرتاپاشو بوس کردن یعنی با تمام وجود حس کردن که از ..... اوردن!!!مثل دربی های گذشته بازم بدشانس بودیم.در بدترین حالت ممکن باید با اختلاف یک گل میبردیم.نمی دونم این سریال بیارهای ملوان تا کی ادامه داره؟؟!!!حسین ابراهیمی که کل فصل واقعا ضعیف بود امروز فوقلعاده بود و با تمام وجود بازی میکرد.حاجتی هم با اینکه بازیش به چشم نمیاد ولی عالی و بدون نقص بازی کرد و این دوتا بهترین های ما بودن و بعد از اون هم مختاری و نظیف کار بدون اشتباه بودن و جزو خوبها.ولی افشین و غلامی اصلا در حد انتظار نبودن.در مورده افشین میشه گفت چون تو پست تخصصیش نبود ولی غلامی واقعا دوست دارم بگم که اماده نبود ولی هرچقدرم به خودم فشار میارم نمیتونم به خودم بقبولونم که واقعا اماده نبود و نه اینکه نمیخواست بازی نکنه.خلاصه این اولین فوتبالی نبود که دارم میبنم و از نحوه بازی یه بازیکن میشه خیلی چیزهارو فهمید.بازی رفت خودمون رو به زور راضی کردیم که نه از قصد اخطار نگرفت ولی این بازی..........امیدوارم اشتباه کنم و حداقل در ادامه فصل مثل امروز نا اماده نباشه!!!!حظور هوادارا که فوقلعاده بود و به انزلیچیا نشون داد حتی هواداراشون در حد مقایسه کردن با هوادارا ما نیستن ولی شعارهای حین بازی بنظرم یه مقدار زیادی دیگه روش کلید کردیم و هیچ تشویقی نکردیم مثل همه بازیهای مهم دیگمون که کلا از تشویق غافل میشیم که این نشون دهنده ضعف لیدر هاست.در مورده نیروی به اصطلاح نظامی هم باید فقط بگم متاسفم!!!خدایی جایه پاتوماشون کاملا رو پشتم مونده و وقتی تو اینه نگاه کردم خودم تعجب کردم که چقدر سیاه شده!!!!در کل نمیگم اگه خوش شانس بودیم بلکه اگه واقعا عدالت رعایت میشد با اختلاف دوتا باید میبردیم[/quote:678796f7c0]
سالار کل حرفاتو قبول دارم.یعنی از اول تا اخرشووووو.راستی ساق پای منم کبود شد ناجورررررررر.ولی از خجالت یه مینی بوس در اودم.دقیقا همون کاری که با مینی بوسمون تو بازی رفت کردنو انجام دادم[/quote:678796f7c0]
بره ولی بعد بازی بهم حال نداد.پشت منظریه چهارتا انزلیچی رو دنبال کردیم فرار کردن رفتن تو کوچه بنبست گیر کردن و همونجا یه نفر داشت ماشینو میبرد تو پارکینگ و اینا هم رفتن تو پارکینگ مرده و بهشون جا داد..............و یه اتفاقاتی افتاد که حالا بعدا دیدمت بهت میگم!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان