[quote:5aa4933a90="pedram_1367"][quote:5aa4933a90="Aberare_ba_tasob"]چند وقتی هست که توی سایت بحث تشویق کردن و یا نکردن بازیکنا پیش کشیده شده.
اول از همه از همه کاربران عزیز خواهش میکنم که اینقدر در تایپیک های مختلف در این مورد حرف نزنند که آخرش هم این میشه که هر تایپیکی رو باز میکنیم به همین مساله برخورد میکنیم.
من نه میتونم بگم زیاد تشویقش کنیم و نه میتونم بگم کم تشویقش کنیم ولی همیشه به این اعتقاد داشتم که بازیکنای بومیمون باید و باید در اولویت قرار داشته باشن.ولی این که میلاد زنیدپور از فاصله 40 متری گل میزنه اینجا احساس بر هوادار غلبه میکنه و ناخودآگاه تشویقش میکنه و ...
اما به نظر من بحث محمدغلامی از همه جدا هست.
یه ذره انصاف داشته باشید،واقعا محمد غلامی داره از جون برای تیم مایه میذاره.مگه یادتون رفته که همین محمدغلامی بود که برای اینکه یه خطا از حریف بگیره سرش رو جلوی پای حریف گذاشت؟مگه همین محمد غلامی نبود که بارها شاهدش بودیم که دقیقه نود استارت میزد؟مگه همین غلامی باغیرت نبود که در جواب مارسیو چه کاری کرد که باعث خنک شدن دل همه هواداران شد؟
بازیکنی که داره خوب بازی میکنه یه جایگاهی داره ولی بازیکنی که داره هم خوب بازی میکنه و هم داره از جون مایه میذاره جایگاهش باید خیلی بالاتر باشه.واقعا هرچه قدر پول گرفته نوش جون خودش و خونوادش باشه.
اما در مورد بازیکنای بومیمون،قبول دارم بعضی از دوستان در حق مهدی زیاده روی میکنند و من و بقیه دوستان تا جایی که سعی داشتیم شعار اسطوره آسیا رو حذف کردیم و شما بعد از بازی با لونگ تهران شاهد این شعار نبودید اما اینکه میگید مهدوی تشویق نمیشه اصلا قبول ندارم.مگه همین بازی های امسال نبود که شعار توتی شهرما کسه رو سر میدادیم؟مگه همین امسال در تمام بازی ها نبود که توتی شهرباران و ... رو سر دادیم.
خئدا وکیلی اینقدر بی انصاف نباشید.
به خدا من از همه شماها به بازیکنای بومیمون بیشتر علاقه دارم و اگه دست من بود 11 تا بازیکن رو بومی میذاشتم ولی باید شرایط رو درک کرد.این رو قبول دارم که در حق نظیف کار و به خصوص حاجتی داره ظلم میشه ولی این رو باید در نظر گرفت که همه جای دنیا بازیکنانی که در خط جلو بازی میکنند بیشتر تشویق میشن چون بازیشون به چشم میاد.علی هم همیشه از سوی بچه های پشت دروازه تشویق میشه و اصلا لقب نظیف کار لوسیو مختص پشت دروازه هست ولی حاجتی حق باشماست ولی دنبال دلیل باشید؟خودتون فکر میکنید چرا؟
ایا خود حاجتی باعثش نیست؟

[/quote:5aa4933a90]
موافقم به جز خط آخر !!!
حاجتی چجوری مقصره ؟؟ اون نمی تونه بگه منو تشویق کنین که ...!!! ما باید هواشو داشته باشیم ... من روی حرفام هستم و تاکید دارم باید بیشتر به کسایی که خودمون ساختیم بها بدیم ... خودمون ساختیم یعنی واسه همین تیم و شهرمونن ...
بحث بومی و غیر بومی نیست ... موضوع غلامی هم فرق میکنه ... هیچکس نمیتونه و نباید در مورد غیرت و تلاشی که میکنه شکی وارد کنه چون خدایی وارد نیست ولی من تاکیدم بیشتر بر این موضوع هست که باید طوری رفتار کنیم که یکم هوشمندتر عمل کنیم ... و من با تشویق غلامی بسیار موافقم ... ولی همونطور که گفتم در حق نظیفکار و مخصوصا حاجتی ظلم شده حداقل تا الان ... امیدوارم بیشتر ازش قدردانی کنیم ... یه نکته دیگه اگه ما 90 دقیقه هم مهدوی رو تشویق کنیم بسیار به جاست و حقشه ... حداقل مثل مهدوی کیا بی چشم و رو نیست
یه نکته دیگه که بهتره بگم یه پیشنهاد دارم میخواستم ببینم نظر دوستان چیه ؟!
ما همیشه اول بازی با این شعار که کاپیتان تیمت رو ور دار و بیا همه رو جمع میکنیم و به قولی شارژشون میکنیم ... بهتر نیست بعد بازی و با هر نتیجه ای هم این کار رو بکنیم ؟؟؟ من فکر میکنم خیلی خوب میشه ولی متاسفانه بعد باخت همه در حال فحش دادن و ترک ورزشگاه هستند

[/quote:5aa4933a90]
به نظر من خودش مقصره چون با سایتایه هواداری اصلا مصصاحبه نمیکنه بعدشم خیلی سر و ساکته بیشتر باید رضایت هوادارارو جلب کنه هر چند از لحاظ فنی تکه!!!