مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Fan » جمعه دسامبر 30, 2011 8:36 am
مديرعامل باشگاه داماش گيلان با تاکيد بر اينکه سرمربي آتي تيم فوتبال اين باشگاه قطعا ايراني خواهند بود، گفت: تا روز شنبه سرمربي جديد تيم داماش و جانشين ابراهيم قاسمپور مشخص و معرفي خواهد شد.
امیر عابدینی ضمن بیان این مطلب افزود: با کمک بچههای رشت یک کمیته فنی تشکیل دادهایم که این کمیته نظرات خود را در خصوص انتخاب سرمربی داماش به من میدهد و تا روز شنبه گزینه سرمربیگری تیم داماش را مشخص و معرفی خواهیم کرد.
وی با تاکید براینکه سرمربی آتی تیم فوتبال داماش گیلان قطعا ایرانی خواهد بود، افزود: احتمال بازگشت دوباره ابراهیم قاسمپور به تیم داماش بسیار اندک است و فردی دیگر هدایت تیم را برعهده خواهد گرفت.
مدیرعامل باشگاه داماش درخصوص وضعیت مهدی مهدوی کیا در این تیم گفت: در این خصوص بهتر است از خود آقا مهدی سئوال کنید، چرا که ما تصمیم گیری را به ایشان واگذار کردهایم.
عابدینی در پاسخ به این پرسش که "با توجه به شرایط موجود تیم داماش در نیم فصل دوم چه خواهد کرد؟"، اظهار داشت: همان کاری که نیم فصل اول انجام دادیم! در نیم فصل اول پول داشتیم، زمان داشتیم و... اما امروز نه پول داریم و نه چیز دیگر!
وی با اشاره به گفتگویی که با ابراهیم قاسمپور پیش از جداییاش از تیم داماش گیلان داشته است، گفت: به قاسمپور گفتم بمان تا یک ماه دیگر اگر وضعیت مالی باشگاه بهتر از امروز نشد، باهم میرویم اما ظاهرا تصمیم ایشان برای جدایی جدی بود.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در پاسخ به این پرسش که "یعنی اگر مشکلات تا یک ماه دیگر برطرف نشد، از داماش خواهید رفت؟"، گفت: نمیدانم اگر وضعیت درست نشد و نتوانستیم شرایط را از اینکه هست بهتر کنیم شاید من هم رفتم.
عابدینی افزود: باشگاه داماش یک تیم خصوصی است. الان تیمهای دولتی که از سوی دولت کمک میشوند مشکل دارند، ما که اصلا از هیچ کجا حمایت نمیشویم باید چه کنیم؟!
وی در خاتمه تصریح کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان به جای کمک به باشگاه داماش بدهی که به ما دارد را نمیدهد. ما بابت بازسازی ورزشگاه عضدی شهر رشت از این اداره کل طلبکار هستیم اما هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است!
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط rashti_sarvar » جمعه دسامبر 30, 2011 8:56 am
[quote:ffe89c4177="onelove"]عابدینی نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرو

[/quote:ffe89c4177] منم شنیدم عابدینی هم اگه به باشگاه کسی کمک نکنه میخاد بره. عابدینی نروووووو
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط ali126 » جمعه دسامبر 30, 2011 8:57 am
بچه اگه عابدینی بره کارمون تمومه

-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط rashti_sarvar » جمعه دسامبر 30, 2011 8:58 am
باید تو بازی بعد داماش عابدینی رو تشویق کنیم. ایران..اسیا..امیر عابدینی
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط ali126 » جمعه دسامبر 30, 2011 9:18 am
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط shayan63 » جمعه دسامبر 30, 2011 9:30 am
مسئولین استانی کمک پیشکششون بدهی که به داماش واسه تجهیز ورزشگاه عضدی دارن رو بدن ما اگه مسئول باغیرت داشتیم که وضعیتمون اینطوری نبود.
SHATEL
-

shayan63
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:00 am
توسط only_abarar » جمعه دسامبر 30, 2011 10:23 am
اولین بازیمون تو رشت با استقلال هست که معموال هوادارا اگه هوا خوب باشه خیلی زودتر از بازیهای دیگه میان استادیوم و فرصت زیادی برای شعار دادن داریم.باید هم از عابدینی حمایت کنیم و هم به مسوولین اعتراض کنیم.با توجه به اینکه خبرنگارهای زیادی میان و از شبکه سه هم پخش میشه مطمعن باشید بازتاب زیادی خواهد داشت و مسولین از ترس ابروشونم که شده شاید یکاری بکنن.باید بازی با استقلال هرچی داریم دیگه رو کنیم
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط 888 » جمعه دسامبر 30, 2011 10:24 am
با کمک بچههای رشت یک کمیته فنی تشکیل دادهایم که این کمیته نظرات خود را در خصوص انتخاب سرمربی داماش به من میدهد.
حالا این کمیته فنی کیا هستن؟
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط ashkan0131 » جمعه دسامبر 30, 2011 10:55 am
خوبه مرد روزهای سخت بود می خواد بره اگه مرد روزهای راحت بود چی میشد؟ من واقعا الان می ترسم تیمو به استان دیگه انتقال بدن یا امتیازشو با یه تیم لیگ یکی عوض کنن یا هر چی دیگه ؟ آخه یه مرد پیدا نمیشه یه آدم حسابی نیست یه مسئول درست حسابی نداریم این استاندار بدرد چی می خوره ؟فقط بلده حرف بزنه پس کو عمل؟
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » جمعه دسامبر 30, 2011 11:34 am
امیرعابدینی فقط حمایت هواداران رو مثل همیشه داشته باشه فکر نمی کنم از این تیم به این راحتی ها دست بکشه.. مطمئنم.
شاید این حرفا واسه این هست که مسئولان بیشتر به خودشون تکون بدن..
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط mehran2010 » جمعه دسامبر 30, 2011 11:38 am
ای خدا خودت ختم به خیر کن این ماجرا رو.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)