توسط 888 » سه شنبه نوامبر 22, 2011 9:49 am
محمدي: اختلافي با قاسمپور ندارم/ مشكلاتم را گفتم و حالا باشگاه در موردم تصميم ميگيرد
من يكسري مشكلات شخصي دارم كه آنها را به آقاي عابديني گفتم و قرار شد باشگاه در مورد من تصميم بگيرد. برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است، من با هيچ تيمي مذاكره نكردهام
سايت گل ـ محمد محمدي دروازهبان داماش گيلان قصد جدايي از اين تيم را دارد و شايد در نيم فصل ليگ برتر راهي تيم ديگري شود. محمدي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع كه چه زماني جدايياش قطعي خواهد شد ميگويد:« من فعلا صحبت خاصي ندارم و همه چيز در نيم فصل مشخص خواهد شد. در مورد من باشگاه تصميم ميگيرد و فعلا بايد منتظر بمانم.»
او ادامه ميدهد:« من يكسري مشكلات شخصي دارم كه آنها را به آقاي عابديني گفتم و قرار شد باشگاه در مورد من تصميم بگيرد. برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است، من با هيچ تيمي مذاكره نكردهام و همه چيز در اين مورد به باشگاه داماش مربوط ميشود.»
از محمدي ميپرسيم كه آيا اختلاف شما با ابراهيم قاسمپور صحت دارد كه او درجواب ميگويد:« نه تنها با قاسمپور بلكه با هيچ كس ديگري در داماش اختلاف ندارم و همانطور كه گفتم يكسري مشكلات وجود دارد كه آنها را به مديرعامل باشگاه انتقال دادم.»