European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:08 pm

نوریچ 1-2 آرسنال؛ این فن پرسی غیرقابل مهار!

در اولین دیدار از هفته دوازدهم رقابت های لیگ برتر انگلیس، دقایقی پیش آرسنال موفق شد با گلزنی رابین فن پرسی، 2-1 نوریچ را شکست دهد و موقتا به رتبه ششم جدول صعود کنند.

در این دیدار که در ورزشگاه کرو رود برگزار شد، ابتدا میزبان با گلزنی استیو موریسون در دقیقه 17 از آرسنال پیش افتاد اما این برتری تنها 10 دقیقه پابرجا بود.

فن پرسی که به خاطر استراحت در زمان برگزاری بازی های ملی، کاملا آماده بود، روی پاس عالی تئو والکات دروازه حریف را باز کرد و نتیجه را به تساوی کشید.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم این آرسنالی ها بودند که پیش افتادند. این بار الکس سونگ در نقش گلساز ظاهر شد و فن پرسی را در موقعیت گلزنی قرار داد تا ستاره هلندی با یک ضربه دقیق، سی امین گل سال 2011 .و سیزدهمین گل این فصلش را به ثمر برساند.

با این پیروزی آرسنال 22 امتیازی شد و هم امتیاز با چلسی و تاتنهام، در رده ششم قرار گرفت.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:09 pm

ماتری: رویای من حضور در لیگ قهرمانان است

الساندرو ماتری، مهاجم یوونتوس، اعلام کرد امیدوار است که بتوانند به روند خوب شان ادامه بدهند و به رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان برسند.این ملی ایتالیایی یکی از مهره های کلیدی کونته در رقابت های این فصل بوده و نقش زیادی در روند شکست ناپذیری یووه در این فصل داشته است.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" من دوست دارم در چمپیونزلیگ بازی کنم زیرا 27 ساله هستم و تا به حال در این رقابت ها حضور نداشتم.

امیدوارم یوونتوس در یکی از سه رتبه بالای جدول جای بگیرد و به ور مستقیم راهی این رقابت ها شود."

ماتری یکی از محصولات تیم جوانان میلان است اما در حال حاضر به بازگشت به انزلیچی فکر نمی کند.

" اگر پیشنهادی از میلان داشته باشم؟ من در تیمی بازی می کنم که به من اعتماد دارند و پول زیادی هم برای خرید من پرداخته اند به همین دلیل من از بودن در لیورپول خوشحالم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:10 pm

کونته: دیدار مقابل پالرمو مانند یک فینال است

آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، معتقد است دیدار امروز تیمش مقابل پالرمو مانند یک فینال است.

یووه رقابت های این فصل را بسیار خوب آغاز کرد و هنوز شکستی در کارنامه ندارد اما شب گذشته صدرجدول را از دست دادند.

علی رغم اینکه پالرمو نیز در شرایط خوبی به سر می برد، کونته تاکید کرد حتما باید به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کنند.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" دیدار مقابل پالرمو مانند یک فینال است. بعد از 22 روز، بار دیگر به رقابت ها برمی گردیم و طبیعی است که کمی نگران باشیم. ما باید به روندمان ادامه بدهیم و به سه امتیاز برسیم."

یوونتوس در حال حاضر 2 امتیاز از اودینزه صدرنشین فاصله دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:11 pm

پخش دیدار رم و یوونتوس به صورت سه بعدی !!

تا به اینجا تیم آ.اس رم تقریبا با همه بزرگان سری آ بازی کرده است.

میلان,اینتر,لازیو از جمله این بزرگان بوده اند.اما بازی با یوونتوس باقی مانده.

دیداری که به نظر می رسد برای عده ای که به تکنولوژی برتر دسترسی دارند,بسیار پرهیجان تر پیگیری خواهد شد!

این دیدار که در هفته پانزدهم برگزار خواهد شد,به صورت سه بعدی از سوی شبکه اسکای اسپرت ایتالیا روی ایر خواهد رفت!در ابتدا شایعاتی مبنی بر پخش سه بعدی این بازی شنیده می شد,اما امروز رسما اسکای این خبر را تایید کرد.

تا به حال هیچ مسابقه فوتبالی در تاریخ به صورت سه بعدی پخش نشد.

اسکای اسپرت که مطمئنا بزرگترین شبکه ورزشی جهان است,باز هم سنت شکنی کرده و دیدار رم و یوونتوس را به صورت زنده و به صورت سه بعدی پخش خواهد کرد.این دیدار 12 دسامبر در المپیکوی شهر ساعت 23:15 برگزار می شود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:11 pm

الگری: باید هرچه زودتر به صدر جدول سری آ برگردیم

ماسیمیلیانو الگری سرمربی میلان امیدوار است تیمش بار دیگر به صدر جدول رده بندی بازگردد. او همچنین اعلام کرد الکساندر پاتو در آستانه بازگشت به میادین است.

میلان بعد از یک شروع ضعیف در رقابتهای این فصل اکنون تنها یک امتیاز با لاتزیو و اودینزه صدر نشین فاصله دارد. آنها در این هفته ابتدا شنبه به مصاف فیورنتینا خواهند رفت و چهارشنبه در سن سیرو میزبان بارسلونا خواهند بود.

الگری در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل فیورنتینا گفت:" ما در نزدیکی صدر جدول هستیم. هدف ما تکرار قهرمانی در این فصل است. اکنون زمان فکر کردن به بازی مقابل بارسا نیست، باید تمام تمرکزمان را به دیدار مقابل فیورنتینا معطوف کنیم."

الگر همچنین در مورد آخرین وضعیا الکساندر پاتو مهاجم این تیم گفت:" پاتو به تمرینات بازگشته اما نباید فراموش کنیم که او دو ماه از میادین دور بوده است بنابراین از روی نیمکت بازی را آغاز خواهد کرد."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:12 pm

سوددهی بایرن مونیخ برای نوزدهمین سال پیاپی

کارل هوپفنر، مدیر مالی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که این تیم آلمانی در طول فصل 11-2010سود کرده است.

این بدان معناست که باشگاه باواریایی برای نوزدهمین سال پیاپی سودده بوده و جالب اینجاست که بایرن در طول فصل 1-2010 فصل ناامید کننده ای را پشت سرگذاشت

از اول جولای سال 2010 تا 30 ژوئن سال 2011، گردش معاملات این تیم مبلغ 328.5 میلیون یورو بوده و سود اجرایی 62.3 میلیون یورو و سود بعد از مالیات 1.3 میلیون یورو عاید آنها شده است

کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن دراین باره گفت:«باید بگویم که اوضاع مالی تیم ما مثال زدنی است. ما ساختار تجاری فوق العاده ای رو به آینده داریم.»

بایرن درحال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به تیم رده دوم جدول بوندس لیگا صدرنشین جدول است ودرگروه آ مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا هم در صدر جدول قرار دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:13 pm

غیبت کاکا و کوئنترائو در دیدار مقابل والنسیا

کاکا و فابیو کوئنترائو، دو بازیکن تاثیر گذار این فصل رئال مادرید، نمی توانند تیم شان را در دیدار امشب مقابل والنسیا همراهی کنند.

کاکا در دیدار ماه گذشته تیمش مقابل رئال سوسیه داد دچار مصدومیت شد و آیتور کارانکا، کمک مربی رئال، تایید کرد که او نمی تواند در دیدار امشب در مستایا حضور داشته باشد.

کارانکا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او کاملا بهبود پیدا نکرده و به همین دلیل همراه تیم نخواهد بود. به نظر می رسید وضعیت او خوب باشد اما او قادر به بازی کردن نبود. اگرچه هیچ برخورد یا مصدومیتی نداشت."

کارانکا همچنین اعلام کرد کوئنترائو در دیدار پرتغال- بوسنی در مقدماتی یورو 2012 حضور پیدا کرد، در دیدار امشببه میدان نخواهد رفت.

به این ترتیب، مارسلو که به تازگی دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته، این فرصت را خواهد داشت که در سمت چپ خط دفاعی رئال به میدان برود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:13 pm

غیبت ژولیو باپتیستا: یک ماه دیگر غایب است

باشگاه مالاگا اعلام کرد ژولیو باپتیستا، مهاجم برزیلی این باشگاه، به دلیل مصدومیت از ناحیه پای راست، برای یک ماه نمی تواند تیمش را همراهی کند.

این مهاجم 30 ساله که سابقه بازی در تیم های رئال مادرید و آرسنال را دارد، آخرین بار روز یک اکتبر (45 روز قبل) و در پیروزی 3-2 تیمش مقابل ختافه به میدان رفت.

باشگاه مالاگا احتمال انجام عمل جراحی روی پای باپتیستا را رد نکرد.

از زمان مصدومیت این مهاجم برزیلی، مالاگا در 5 دیداری که انجام داد، تنها یک پیروزی به دست آورد. آنها این هفته مقابل راسینگ سانتاندر قرار می گیرند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:14 pm

خبر خوب برای بارسا؛ پدرو آماده بازی است

باشگاه بارسا اعلام کرد پدرو رودریگس، مهاجم ملی پوش این باشگاه، بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت از ناحیه قوزک پا، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.

به این ترتیب او می تواند در دیدار امشب بارسا مقابل ساراگوسا به میدان برود.

این ستاره 24 ساله در رقابت های این فصل تنها 3 گل برای تیمش به ثمر رساند.

هنوز مشخص نیست پدرو در دیدار امشب به میدان خواهد رفت یا خیر اما خبر بازگشت او، در آستانه دیدار حساس مقابل میلان در رقابت های لیگ قهرمانان باعث خوشحالی گواردیولا شده است.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:14 pm

خاویر آگیره: می توانیم بارسا را شکست دهیم

خاویر آگیره، سرمربی ساراگوسا، اعلام کرد اطمینان کامل دارد که تیمش می تواند مقابل بارسا به نتیجه ای خوب دست پیدا کند.

ساراگوسا در حال حاضر در رده شانزدهم قرار دارد و امیدوارند که با کسب امتیاز در نوکمپ به شرایط شان سرو سامان بدهند.

آگیره معتقد است عملکرد بازیکنانش در تمرینات چند روزاخیر ثابت کرد که می توانند نمایش خوبی مقابل بارسا داشته باشند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من کاملا به تیمم اطمینان دارم، هرچند مقابل تیمی مانند بارسا قرار خواهیم گرفت.

من با سیستم سال گذشته مقابل بارسا یعنی با سه مدافع تیم را به میدان نمی فرستم زیرا بازیکنانم گفتند با این سیستم راحت نیستند. ما دلیلی برای تغییر شیوه بازی مان نداریم. من به تیمم کاملا اطمینان دارم.
موقعیت ما در جدول من را ناراحت می کند بنابراین باید تلاش بیشتری به خرج بدهیم و با بازی هایی بهتر خودمان را بالا بکشیم."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:15 pm

ونگر:درپايان فصل درمورد آينده ام تصميم ميگيرم

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، براي اولين بار به طور تلويحي اعلام کرد ممکن است در پايان اين فصل اين باشگاه را ترک کند.

این در حالی است که بعد از هفته های فاجعه بار ابتدایی این فصل، توپچی ها در چند هفته اخیر بسیار خوب نتیجه گرفته اند و پیروزی 5-3 مقابل چلسی، درخشان ترین نتیجه آنها در این هفته ها بوده است.

علی رغم دوران خوبی که ونگر در آرسنال داشته، انتقادات باعث شده تا او به جدایی از این باشگاه فکر کند.
او در گفتگو با نشربه اکیپ و در پاسخ به این سوال که ایا یک پروژه بلند مدت جدید را در آرسنال آغاز کرده، گفت:" نه؛ ما اکنون در مورد یک پروژه کوتاه مدت صحبت می کنیم. اما اینکه این پروژه را من ادامه می دهم یا مربی دیگری، خیلی فرق نمی کند. مربی بعدی برای موفقیت به یک ساختار مناسب نیاز دارد."
وقتی از او سوال شد که آیا قرار است 15 سال دیگر در آرسنال بماند، گفت:" ما در این مورد در پایان فصل صحبت می کنیم."

بزرگترین ناراحتی ونگر در این فصل از دست دادن چند ستاره اصلی اش است.
" برای اولین بار ما بازیکنانی را از دست دادیم که خودمان پرورش شان داده بودیم. من خیلی ناراحت شدم. از دست دادن بازیکنانی کلیدی که سرمایه گذاری زیادی روی آنها انجام دادیم، بسیار ناراحت کننده بود."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:15 pm

مانچيني:اميدوارم ده انزلیچی را به خدمت بگيريم

روبرتومانچيني، سرمربي باشگاه منچسترسيتي اعلام کرد علاقه زيادي به جذب دانيله ده انزلیچی مهاجم ملي پوش باشگاه رم دارد.

مانچینی در آستانه دیدار امروز تیمش مقابل نیوکاسل اعلام کرد علاقه زیادی به جذب "دانیله ده انزلیچی"، ستاره باشگاه رم دارد اما می ترسد او قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و در ایتالیا ماندگار شود.

مانچینی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: اگر جذب ده انزلیچی برای ما مقدور باشد بدون شک او را به خدمت خواهیم گرفت. او هافبک فوق العاده‌ای است و باشگاه‌های بزرگ فوتبال اروپا مثل رئال مادرید و چلسی خواهان جذب او هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: او یکی از معدود بازیکنانی است که از نظر من در تیم منتخب جهان جای می گیرد. او یک هافبک با کلاس و با تجربه است. اما نباید فراموش کنیم که جذب یک بازیکن از رم کار بسیار دشواری است. ده انزلیچی هم یک رمی است و تمام فوتبال خود را تا به حال در این تیم گذرانده است.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 19, 2011 4:16 pm

شايدرئيس فدراسيون اسپانياجانشين پلاتيني شود

ممکن است در آينده ويار، جانشين پلاتيني شود. چراکه يوفا در حال ترغيب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا براي جانشيني پلاتيني است.

مسئولان یوفا این روزها در حال ترغیب آنخل ماریا ویار هستند تا جانشین میشل پلاتینی شود. ویار که از سال 1992 عضو کمیته اجرایی یوفا است، به عنوان یکی از بهترین افرادی است که می تواند به جای پلاتینی، ریاست یوفا را به دست بگیرد

روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که برنامه ای که مسئولان یوفا در ذهن دارند، برنامه ای کوتاه مدت نیست. این درحالی است که آنخل ماریا ویار همیشه گفته که هرگز حرکتی تحریک آمیز برای اعمال تغییرات در قدرت را انجام می دهد. ویار دراین باره گفته:« من همیشه در کنار انزلیچی خواهم بود و از آنها حمایت می کنم، چه از رئیس یوفا و چه از رئیس فیفا.»

این روزها در یوفا صحبت از آن است که بعداز جام جهانی 2014 برزیل که از 12 ژوئن تا 13 جولای سال 2014 برگزار می شود، سپ بلاتر، رئیس فیفا از سمت خود کنار خواهد رفت و این اتفاق درحالی می افتد که دوران حکمرانی او در فیفا در سال 2015 به اتمام خواهد رسید.

بدین ترتیب میشل پلاتینی ، رئیس کنونی یوفا، ریاست فیفا را دردست خواهد گرفت و بدین ترتیب آنخل ویار، گزینه ایده الی برای در دست گرفتن هدایت یوفا خواهد بود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

هشدار مورينيو به شاگردانش

آقاي خاص به شاگردانش يادآوري کرده که فصل قبل هم شروع خيلي خوبي داشتند ولي نتوانستند قهرمان لاليگا و اروپا شوند.

خوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید ، نمی خواهد تا بازیکنانش دچار اعتماد به نفس زیاده از حدی شود و از همین رو،روز جمعه و قبل از مصاف شاگردانش با والنسیا با آنها به صحبت پرداخت و به آنها یادآوری کرد که نگران اعتماد به نفس و یا خوشبینی بیش از حد در میان شاگردانش است

روزنامه مارکا با بازتاب این خبر به این نکته اشاره کرد که جلسه تمرینی روز جمعه رئال که قراربود ساعت 16 آغاز شود ، تا ساعت 16.30 آغاز نشده بود؛ چرا که اقای خاص در حال صحبت کردن با شاگردانش بود.

مورینیو به شاگردانش گفت:« نباید بیش از حد به خودتان باور داشته باشید؛ ما هنوز هیچ جامی نبرده ایم. سال قبل هم شروع خیلی خوبی داشتیم ولی نمی توانیم خودمان را شاه دنیا بدانیم؛چون اگر این طور باشد،یعنی مرده ایم.»

مربی پرتغالی رئال از شاگردانش خواست تا تمرکزشان را برروی دیدار با والنسیا قرار دهند، چون بازی خیلی مهم و حساسی است و برگزاری این بازی بعد از وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، به تمرکز مضاعفی نیاز خواهد داشت.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

ترزگه خواهان فسخ قراردادش با بن ياس شد

سابق يوونتوس و تيم ملي فوتبال فرانسه از مسئولان باشگاه بن‌ياس خواست که قرارداد او را فسخ کند.

ديويد ترزگه مهاجم سابق تيم ملي فوتبال فرانسه در ساعت‌هاي آخر فصل نقل و انتقالات تابستاني با تيم بني ياس امارات قرارداد امضا کرد، اما با شروع فصل هرگز نتوانست در اين تيم انتظارات را برآورده کند و در حال حاضر تيمش در رده‌هاي آخر جدول رده‌بندي قرار دارد.

ترزگه 33 ساله که فصل گذشته در باشگاه هرکولس اسپانيا توپ مي‌زد، از مسئولان باشگاه بني ياس خواست که هرچه زودتر قرارداد او را فسخ کنند چرا که نمي‌تواند با فضاي فوتبال امارات خود را وفق دهد.

وي افزود: حاضرم که تمام هزينه‌هايي را که باشگاه براي جذب من صرف کرد پرداخت کنم. من نمي‌توانم خود را با فضايي که در فوتبال امارات حاکم است هماهنگ کنم. از باشگاه و تماشاگران تيم عذرخواهي مي‌کنم اما بايد به اين مسئله اعتراف کنم که ديگر نمي‌خواهم در امارات بمانم.

ترزگه که با رقم 1.7 ميليون يورو با اين تيم اماراتي قرارداد امضا کرد، پيش از اين اعلام کرد که اصلا از نمايش خود و امارات راضي نيست و انتظارات بيشتر از اين از خود داشته است.

مسئولان باشگاه بني ياس براي روشن شدن تکليف اين مهاجم فرانسوي منتظر آمدن مدير برنامه‌هاي او به دبي هستند و به احتمال زياد در ظرف چند روز آينده تکليف او مشخص خواهد شد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان