[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:35 pm

پرده برداری از لوگوی فینال 2012 لیگ قهرمانان اروپای مونیخ
یوفا لوگوی فینال آلیانس آرنا را ارائه کرده است

یوفا لوگوی فینال این دوره لیگ قهرمانان اروپا که در روز نوزدهم ماه می در آلیانس آرنای شهر مونیخ برگزار می شود را ارائه کرده است.

طراحی این لوگو برعهده شرکت انگلیسی« د ورکس» بود که این لوگو را با استفاده از طیف های مختلف رنگ آبی و اندکی از رنگهای زرد و سبر طراحی کرده است.

چند سالی است که یوفا تصمیم گرفته تا برای هر دوره از فینال ها لوگو و تصاویر خاصی را معرفی کند. بعد از فینال مونیخ، فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2013 مجددا در ومبلی برگزار خواهد شد که این به مناسبت بزرگداشت صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس اتحادیه فوتبال انگلیس است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:56 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:36 pm

پاسخ تند بوسینگوا به پائولو بنتو:او باید از من عذرخواهی کند

ژوزه بوسینگوا، مدافع چلسی، به صحبت های اخیر پائولو بنتو، سرمربی تیم ملی پرتغال، واکنش نشان داد و تاکید کرد که هیچگاه برای بازی نکردن در تیم ملی، وانمود به مصدومیت نکرده است.

بنتو روز گذشته اعلام کرد که بوسینگوا به دلیل اینکه برای حضور پیدا نکردن در دیدار دوستانه مقابل آرژانتین در فوریه گذشته، تمارض کرده، در برنامه های او برای رقابت های یورو 2012 جایی ندارد.

سرمربی پرتغال همچنین گفت که همه اعضای تیم دیدند که بوسینگوا چه کار کرد و تاکید کرد که این بازیکن 29 ساله باید مسئولیت اری که انجام داده را بپذیرد.

اما مدافع چلسی صحبت های بنتو را اشتباه توصیف کرد و اظهار امیدواری کرد که سرمربی تیم ملی کشورش از او عذرخواهی کند.

او در گفتگو با لوسا گفت:" روز 9 فوریه، فدراسیون فوتبال پرتغال با انتظار بیانیه ای در سایتش، تایید کرد که من شرایط بازی کردن را ندارم.

به همین دلیل، من در دیدار چلسی که روز 19 فوریه برگزار شد نیز حضور نداشتم و سه روز بعد به میادین برگشتم.

من هرگز خود را به مصدومیت نزدم زیرا من به عنوان یک بازیکن حرفه ای، هرگز چنین رفتاری را یاد نگرفتم و این با ارزش هایی که من به آن اعتقاد دارم، در تضاد است.

امیدوارم سرمربی به صحبت های من واکنش نشان دهد و احترام و حرفه ای گری خودش را به نمایش بگذارد."

بنتو مدتی پیش نیز رفتار و قدرت ذهنی بوسینگوا را زیر سوال برده بود و به همین دلیل بوسینگوا اعلام کرده بود تا زمانی که بنتو سرمربی پرتغال است، برای این تیم بازی نمی کند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:37 pm

[quote:86f3c23547="abara1989"]یواخیم لوو: خیلی به اسپانیا نزدیک شده ایم
آلمانی ها در یورو 2008، در فینال مغلوب ماتادورها شدند و در جام جهانی نیز در مرحله نیمه نهایی مقابل این تیم شکست خوردند و بار دیگر از رسیدن به جام بازماندند.

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان معتقد است تیمش در یک سال اخیر پیشرفت زیادی داشته و نسبت به جام جهانی 2010 و یورو 2008، به اسپانیا نزدیک تر شده است.

آلمانی ها در یورو 2008، در فینال مغلوب ماتادورها شدند و در جام جهانی نیز در مرحله نیمه نهایی مقابل این تیم شکست خوردند و بار دیگر از رسیدن به جام بازماندند.

او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" ما اشکارا پیشرفت کردیم. این پیشرفت در بازی ما کاملا مشخص است و این مسئله وقت مقابل آلمان بازی کنیم، به وضوح به چشم خواهد آمد.

بسیاری از تیم ها به اشتباه فکر می کنند می توانند از حملات بی امان اسپانیا جان سالم به در ببرند و می خواهند هر طور شده توپ را از آنها بگیرند. این روش کاملا اشتباه است. آنها تنها در صورتی به پیروزی خواهند رسید که بتوانند بازی خودشان را به نمایش بگذارند.

ما در یک سال اخیر از تداوم بالایی برخوردار بودیم و توانستیم در سطح بالایی بازی کنیم و این روحیه ما را بسیار افزایش داد."

او همچنین در مورد افزایش انتظارات از تیمش گفت:" فکر می کنم تیم می تواند با این انتظارات کنار بیاید."[/quote:86f3c23547]
فقط آلمان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط aryanrecord در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:01 pm .
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:37 pm

[quote:dc284c28b4="aryanrecord"][quote:dc284c28b4="abara1989"]یواخیم لوو: خیلی به اسپانیا نزدیک شده ایم

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان معتقد است تیمش در یک سال اخیر پیشرفت زیادی داشته و نسبت به جام جهانی 2010 و یورو 2008، به اسپانیا نزدیک تر شده است.

او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" ما اشکارا پیشرفت کردیم. این پیشرفت در بازی ما کاملا مشخص است و این مسئله وقت مقابل آلمان بازی کنیم، به وضوح به چشم خواهد آمد.

بسیاری از تیم ها به اشتباه فکر می کنند می توانند از حملات بی امان اسپانیا جان سالم به در ببرند و می خواهند هر طور شده توپ را از آنها بگیرند. این روش کاملا اشتباه است. آنها تنها در صورتی به پیروزی خواهند رسید که بتوانند بازی خودشان را به نمایش بگذارند.

ما در یک سال اخیر از تداوم بالایی برخوردار بودیم و توانستیم در سطح بالایی بازی کنیم و این روحیه ما را بسیار افزایش داد."

او همچنین در مورد افزایش انتظارات از تیمش گفت:" فکر می کنم تیم می تواند با این انتظارات کنار بیاید."[/quote:dc284c28b4]
فقط آلمان[/quote:dc284c28b4]

تو تیم های ملی اروپایی فقط آلمانو عشقه
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:41 pm

اول ایتالیا بعد اسپانیا بعد آلمان /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:25 am

[color=cyan:e7f10912d5]والتر ساموئل:نبايد تسليم بشويم[/color:e7f10912d5]

[color=darkblue:e7f10912d5]اين مدافع 33 ساله آرژانتيني اعتقاد دارد علي رغم شروع ضعيف نرآتزوري در رقابت هاي اين فصل نبايد تسليم شوند.

والتر ساموئل، مدافع اینتر، معتقد است تیمش همچنان می تواند یکی از مدعیان قهرمانی این فصل سری آ باشد.

این مدافع 33 ساله آرژانتینی اعتقاد دارد علی رغم شروع ضعیف نرآتزوری در رقابت های این فصل نباید تسلیم شوند.

او در گفتگو با اینتر چنل گفت:" ما باید روی هر بازی تمرکز کنیم زیرا می دانیم اگر خوب بازی کنیم، می توانیم هر تیمی را شکست دهیم.ما روز شنبه با کالیاری بازی خواهیم کرد و تمام تلاش مان را برای پیروزی انجام می دهیم.
نباید فراموش کنیم که با 3-2 پیروزی پیاپی می توانیم به مسیر اصلی برگردیم. هر اتفاقی رخ دهد، ما نباید تسلیم بشویم."[/color:e7f10912d5]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:30 am

[color=red:620a2e7aa0] برتري نسبت به بارسا، انگيزه مضاعف ماست

رونالدو:ما فقط بر روي بارسا تمرکز نمي کنيم ، چون فلسفه رئال طوري است که به انتقام فکر نمي کند .
[/color:620a2e7aa0]
[color=darkblue:620a2e7aa0]
کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید ، بعد از درخشش در تیم ملی پرتغال با روحیه مضاعف به مصاحبه در مورد تیم ملی پرتغال پرداخت . این درحالی است که تیم ملی پرتغال می بایست از تاریخ 2 دسامبر سال 2012 ، رقابت های خود را در لهستان و اوکراین با دیگر تیم های اروپایی آغاز خواهد کرد . در این مصاحبه رونالدو با صراحت بیان کرد که علاقه بسیاری برای رویارویی با تیم ملی اسپانیا دارد ، اما مهم پیروزی پرتغال است و این امر بر تمامی موارد ارجح است .

آقای گل فصل قبل لالیگا ، در جشنی که شرکت نایک برای ارائه لباس جدید تیم ملی پرتغال برگزار کرده بود ، شرکت کرد و در مصاحبه ای در مورد رقابت تیم رئال مادرید و بارسلونا این چنین گفت :« اگر پیروز می شویم به دلیل شایستگی ها و توانایی هایی است که داریم . تیم رئال آنقدر قوی است که در این فصل در سه جبهه با قدرت می جنگد و تا به حال در هرسه موفق و قدرتمند ظاهر شده است . تیم ما در لالیگا سه امتیاز از بارسلونا پیش است و در صدر قرار دارد و این امر برای ما یک انگیزه مضاعف ایجاد می کند .»
زمانیکه از رونالدو در باری رویارویی مجدد رئال و بارسا پرسیده شد او این چنین پاسخ داد :« ما فقط بر روی بارسا تمرکز نمی کنیم ، چون فلسفه رئال طوری است که به انتقام فکر نمی کند . ما باید در تمامی بازی ها به فکر پیروزی باشیم ، تا در نهایت قهرمانی را از آن خود کنیم .»

رونالدو در مورد پیروزی برابر بوسنی گفت : « بوسنی تیم خوب و بزرگی بود ، اما ما در بازی برگشت چیزی برای از دست دادن نداشتیم برای همین تمام توانایی های خود را به نمایش گذاشتیم و تیم بوسنی نیز در نهایت در برابر این همه فشار تسلیم شد و بازی را واگذار کرد . به هر حال از اینکه در رقابت های یورو 2012 حضور داریم ، بسیار خوشحال و شگفت زده هستم .»

در این فصل کریستیانو به شدت آماده و شاداب است و شروع خوبی را نیز با تیم رئال مادرید در لالیگا داشته است . بر همین اساس زمانیکه از او در این باره پرسیده شد او با تایید این مطلب گفت : «بی شک من یکی از بهترین فصل های خود را سپری می کنم و به شدت در اوج آمادگی قرار دارم و قصد دارم پیروزی های فصل قبل خود در رئال مادرید را بار دیگر تکرار کنم . اما در نهایت مهم تیم و پیروزی تیم است . رئال این فصل مدعی سه عنوان قهرمانی است و من تمام تلاشم را می کنم تا با درخشش های خود تیم را در آستانه پیروزی قرار دهم . »

ستاره پرتغالی رئال درمورد مصاف این هفته تیمش درمستایا هم گفت:«ما بازی سختی را در مستایا مقابل والنسیا پیش روی خواهیم داشت . با وجود آنکه ما در فصل قبل شش گل را به این تیم زدیم ، اما والنسیا این فصل به شدت قوی شده است و شمار امتیازهای آن ها نیز گواهی بر این مدعاست . بی شک والنسیا از رئال برای کسب این سه امتیاز با انگیزه تر ظاهر خواهد شد .»

این مهاجم 26 ساله که نامزد توپ طلای فیفا در سال 2011 نیز می باشد و رقابت سختی با مسی برای کسب این عنوان دارد ، از نگرانی خود در این مورد گفت و با قاطعیت اعلام کرد که شایستگی کسب این عنوان را دارد .

رونالدو در پایان در مورد بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال گفت : «برای شاهین آرزوی موفقیت دارم ، او بازیکن توانمند و بزرگی است که امیدوارم بتواند در موفقیت های رئال سهیم باشد .[/color:620a2e7aa0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:31 am

[color=red:3282dc8799] برتري نسبت به بارسا، انگيزه مضاعف ماست

رونالدو:ما فقط بر روي بارسا تمرکز نمي کنيم ، چون فلسفه رئال طوري است که به انتقام فکر نمي کند .
[/color:3282dc8799]
[color=darkblue:3282dc8799]
کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی تیم رئال مادرید ، بعد از درخشش در تیم ملی پرتغال با روحیه مضاعف به مصاحبه در مورد تیم ملی پرتغال پرداخت . این درحالی است که تیم ملی پرتغال می بایست از تاریخ 2 دسامبر سال 2012 ، رقابت های خود را در لهستان و اوکراین با دیگر تیم های اروپایی آغاز خواهد کرد . در این مصاحبه رونالدو با صراحت بیان کرد که علاقه بسیاری برای رویارویی با تیم ملی اسپانیا دارد ، اما مهم پیروزی پرتغال است و این امر بر تمامی موارد ارجح است .

آقای گل فصل قبل لالیگا ، در جشنی که شرکت نایک برای ارائه لباس جدید تیم ملی پرتغال برگزار کرده بود ، شرکت کرد و در مصاحبه ای در مورد رقابت تیم رئال مادرید و بارسلونا این چنین گفت :« اگر پیروز می شویم به دلیل شایستگی ها و توانایی هایی است که داریم . تیم رئال آنقدر قوی است که در این فصل در سه جبهه با قدرت می جنگد و تا به حال در هرسه موفق و قدرتمند ظاهر شده است . تیم ما در لالیگا سه امتیاز از بارسلونا پیش است و در صدر قرار دارد و این امر برای ما یک انگیزه مضاعف ایجاد می کند .»
زمانیکه از رونالدو در باری رویارویی مجدد رئال و بارسا پرسیده شد او این چنین پاسخ داد :« ما فقط بر روی بارسا تمرکز نمی کنیم ، چون فلسفه رئال طوری است که به انتقام فکر نمی کند . ما باید در تمامی بازی ها به فکر پیروزی باشیم ، تا در نهایت قهرمانی را از آن خود کنیم .»

رونالدو در مورد پیروزی برابر بوسنی گفت : « بوسنی تیم خوب و بزرگی بود ، اما ما در بازی برگشت چیزی برای از دست دادن نداشتیم برای همین تمام توانایی های خود را به نمایش گذاشتیم و تیم بوسنی نیز در نهایت در برابر این همه فشار تسلیم شد و بازی را واگذار کرد . به هر حال از اینکه در رقابت های یورو 2012 حضور داریم ، بسیار خوشحال و شگفت زده هستم .»

در این فصل کریستیانو به شدت آماده و شاداب است و شروع خوبی را نیز با تیم رئال مادرید در لالیگا داشته است . بر همین اساس زمانیکه از او در این باره پرسیده شد او با تایید این مطلب گفت : «بی شک من یکی از بهترین فصل های خود را سپری می کنم و به شدت در اوج آمادگی قرار دارم و قصد دارم پیروزی های فصل قبل خود در رئال مادرید را بار دیگر تکرار کنم . اما در نهایت مهم تیم و پیروزی تیم است . رئال این فصل مدعی سه عنوان قهرمانی است و من تمام تلاشم را می کنم تا با درخشش های خود تیم را در آستانه پیروزی قرار دهم . »

ستاره پرتغالی رئال درمورد مصاف این هفته تیمش درمستایا هم گفت:«ما بازی سختی را در مستایا مقابل والنسیا پیش روی خواهیم داشت . با وجود آنکه ما در فصل قبل شش گل را به این تیم زدیم ، اما والنسیا این فصل به شدت قوی شده است و شمار امتیازهای آن ها نیز گواهی بر این مدعاست . بی شک والنسیا از رئال برای کسب این سه امتیاز با انگیزه تر ظاهر خواهد شد .»

این مهاجم 26 ساله که نامزد توپ طلای فیفا در سال 2011 نیز می باشد و رقابت سختی با مسی برای کسب این عنوان دارد ، از نگرانی خود در این مورد گفت و با قاطعیت اعلام کرد که شایستگی کسب این عنوان را دارد .

رونالدو در پایان در مورد بازگشت نوری شاهین به تمرینات رئال گفت : «برای شاهین آرزوی موفقیت دارم ، او بازیکن توانمند و بزرگی است که امیدوارم بتواند در موفقیت های رئال سهیم باشد .[/color:3282dc8799]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:36 am

[color=orange:1b2941c976] اشتايگر:اين بار ميتوانيم دورتموندرا شکست بدهيم[/color:1b2941c976]

[color=darkblue:1b2941c976]اين ستاره ملي پوش آلماني در ديدار مقابل ناپولي در ليگ قهرمانان از ناحيه استخوان ترقوه دچار آسيب ديدگي شد و تا آغاز سال جديد ميلادي نمي تواند تيمش را همراهي کند.

استین شواین اشتایگر، هافبک مصدوم بایرن مونیخ، معتقد است تیمش می تواند در دیدار روز شنبه، انتقام شکست 3-1 فصل گذشته را از دورتموند بگیرد.
این ستاره ملی پوش آلمانی در دیدار مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان از ناحیه استخوان ترقوه دچار آسیب دیدگی شد و تا آغاز سال جدید میلادی نمی تواند تیمش را همراهی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در آن دیدار در بهترین بازی مان را ارائه ندادیم و زمان زیادی هم برای آماده سازی نداشتیم زیرا چند روز قبل از آن در لیگ قهرمانان مقابل اینتر قرار گرفته بودیم.
اما از آن زمان اوضاع خیلی تغییر کرده است. ما بسیار بهتر شده ایم، بسیار منسجم تر هستیم و مهاجمان ما بسیار بیشتر در کارهای دفاعی کمک می کنند."
او همچنین در مورد قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا گفت:" آنها تیمی پرانرژی دارند که از مهاجمان با استعدادی برخوردار است اما در حال حاضر در جدول پشت سر ما قرار دارند. آنها برای شکست دادن ما به میدان می آیند."

شواین برای بازگشت به میادین باید زمان زیادی صبر کند اما او از روند بهبودی اش راضی است.

" پیشرفت من خوب است. دردی ندارم و بخیه ها را هم کشیده ام."[/color:1b2941c976]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:41 am

[color=brown:301671783d]دشام:مارسي به دنبال ديگو ميليتو نيست
[/color:301671783d]

[color=darkblue:301671783d]ديديه دشام، سرمربي فرانسوي المپيک مارسي در صحبتهايي به شايعاتي درمورد تمايل تيمش به ديگو ميليو اظهارنظر کرده است.

روز چهارشنبه رسانه های فرانسوی در گزارشی اعلام کردند که سران باشگاه مارسی نام این مهاجم آرژانتینی را در صدر لیست خرید زمستانی شان قرار داده اند

این درحالی است که میلیتو اوضاع مطلوبی در اینتر ندارد و درسومین فصل حضورش در این تیم، ناامید کننده ظاهر شده و در صحبتهایی اعلام کرده که در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال جدایی ازنرآتزور خواهد بود

دشام درواکنش به تمایل مارسی برای جذب میلیتو به خبرنگاران گفت:« من روزنامه ها را نمی خوانم..اینجوری بهتر است.»

مارسی تیم هشتم لیگ یک است و دوازده امتیاز با پاری سن ژرمن صدرنشین فاصله دارد.[/color:301671783d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:43 am

[color=green:fa8570abfa] حرف‌هاي رئيس فيفا جنجال‌ساز شد[/color:fa8570abfa]

[color=darkblue:fa8570abfa]مقامات انگليس خواهان کناره‌گيري سريع رئيس فدراسيون جهاني فوتبال(فيفا) شدند.

به نقل از برلینرکوریر، سیاستمداران و مقامات ورزشی این کشور پس از انتشار حرف‌های اخیر سپ بلاتر که لحن نژاد‌پرستانه داشته است، این سخنان مدیر سوئیسی عالی‌ترین سازمان مرجع فوتبال دنیا را مورد نکوهش قراردادند.

در این حال گوردون تایلور، رئیس اتحادیه بازیکنان حرفه‌ای با صدور اعلامیه درخواست کردند بلاتر از مقامش کناره بگیرد.
وی حتی عنوان کرد به جای بلاتر بهتر است میشل پلاتینی رئیس یوفا زمام امور فیفا را برعهده گیرد.

این جنجال در پی مصاحبه اخیر شبکه تلویزیونی الجزیره با نفر اول فیفا بوجود آمد. گفت‌وگویی که در آن بلاتر در حول و حوش تبعیض نژادی حرف‌های زد که تعابیری یافت. به عنوان نمونه او گفت حتی اگر حرف‌های نژاد‌پرستانه در حین بازی زده شود، پس از خاتمه بازی همه باید آن را فراموش کنند.

البته پس از برافروختگی مدیران انگلیسی، رئیس فیفا در اینترنت توضیح داد که هیچوقت به تبعیض نژادی اعتقادی نداشته و این مسائل در این رشته ورزشی جایگاهی ندارند.

او عنوان کرد: من همیشه روی این مسائل تاکید داشته‌ام. مردم جهان هم ایده و باورهای مرا دراین باره می‌شناسند. تا مادامی که زنده باشم، همان حرف‌ها را تکرار خواهم کرد.

با این حال مقامات انگلیسی همچنان بر این عقیده هستند که بلاتر خود باعث به وجود ‌آمدن مشکلاتی در این زمینه می شود. دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور نسبت به حرف‌های رئیس سوئیسی واکنش نشان داده و ضمن انتقاد گفته است که منظور بلاتر از این رفتار متوجه نمی شود.[/color:fa8570abfa]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:45 am

[color=blue:dbcb269c5f] اينتر 45 روز نبرده است[/color:dbcb269c5f]

[color=black:dbcb269c5f]مدافع آرژانتيني اينتر با وجود وضعيت وخيم آبي و مشکي پوشان همچنان به قهرماني اين تيم اميدوار است.

کسب هشت امتياز از 9 بازي، نايب قهرمان فصل گذشته‌ي رقابت‌هاي سري A را در رده‌ي هفدهم جدول قرار داده است، وضعيتي که والتر ساموئل آرژانتيني همچنان به بهبود آن در هفته‌هاي باقي‌مانده اميدوار است.

مدافع اينتر درباره‌ي ديدار هفته‌ي آينده اينتر مقابل کالياري در رقابت‌هاي سري A گفت:‌ بايد هر هفته فقط بر روي بازي که پيش رو داريم تمرکز کنيم چرا که به خوبي مي دانيم که اگر خوب بازي کنيم، مي‌توانيم هر تيمي را شکست دهيم. شنبه بايد با کالياري بازي کنيم و تمام تلاشمان را خواهيم کرد تا اين تيم را شکست دهيم.

ساموئل در حالي از پيروزي مقابل کالياري صحبت مي کند، که آبي و مشکي پوشان نزديک به 45 روز است که طعم پيروزي را در سري A نچشيده‌اند.

وي ادامه داد: نبايد فراموش کنيم که با دو يا سه پيروزي پياپي مي‌توانيم به مسير قهرماني بازگرديم. به هيچ وجه دست از تلاش نمي کشيم و نااميد نمي‌شويم چرا که هر اتفاقي مي تواند رخ دهد و هنوز مي توانيم قهرمان شويم.[/color:dbcb269c5f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:46 am

[color=olive:2d3d49c739] لحظه شماري آمائوري براي ترك يوونتوس[/color:2d3d49c739]
[color=darkblue:2d3d49c739]
مهاجم برزيلي الاصل يوونتوس براي فرا رسيدن نيم فصل و جدايي از جمع سفيد و مشکي پوشان لحظه شماري‌ مي‌کند.

آمائوري که در حال حاضر جايي در ترکيب ثابت يوونتوس ندارد، درباره‌ي وضعيتش در باشگاه به اسکاي اسپورت گفت: اميدوارم کارم با يوونتوس هر چه زودتر به پايان برسد. روزشماري و لحظه‌شماري مي کنم تا فصل نقل و انتقالات فرا برسد. چند روز ديگر تا تعطيلات نيم فصل باقي مانده است؟ فکر کنم 40 روز ديگر فرا برسد.

وي در پاسخ به اين سوال که تصميمش براي جدايي از يوونتوس قطعي است، يا خير، گفت: قطعا همين‌طور است. کساني هستند که براي من کار مي کنند و مسلما باشگاه جديدي پيدا خواهم کرد.

آمائوري تابستان 2008 با قراردادي به ارزش 22.8 ميليون يورو از پالرمو راهي يوونتوس شد.[/color:2d3d49c739]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:50 am

[color=red:e859a68dba] برنامه بازيهاي هفته يازدهم سري آ

هفته يازدهم سري آ روز شنبه با برگزاري سه ديدار آغاز مي شود.
[/color:e859a68dba]

[color=black:e859a68dba] بعد از وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده بود، از روز شنبه رقابتهای سری آ از سر گرفته می شود و در این روز سه دیدار حساس برگزار خواهد شد.

روز یکشنبه 7 دیدار باقی مانده برگزار می شود تا رقابتهای این هفته سری آ به پایان برسد.

درپایان هفته دهم این رقابتها، اودینزه و لاتزیو هر دو21 امتیازی هستند و در رده های اول و دوم قرار گرفته اند.میلان با20 امتیاز سوم است و یووه 19 امتیازی رده چهارم جدول را مال خودکرده.تیمهای پالرمو، ناپولی،رم، کاتانیا، سیه نا و کالیاری هم رده های پنجم تا دهم را در اختیار دارند.البته درنظر داشته باشید که یوونتوس ،ناپولی،جنوا و اینتر یک بازی کمتر نسبت به سایر تیمها برگزار کرده اند.

برنامه دیدارهای هفته یازدهم سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 28 آبان (19 نوامبر)

اینتر- کالیاری

ناپولی – لاتزیو

فیورنتینا- میلان

یکشنبه 29 آبان (20 نوامبر)

بولونیا- چزنا

یوونتوس- پالرمو

پارما- اودینزه

سیه نا- آتلانتا

جنوا- نووارا

کاتانیا- کیه وو

رم- لچه[/color:e859a68dba]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه نوامبر 18, 2011 10:04 am

[color=brown:f32aa16c5a] برنامه بازيهاي هفته سيزدهم بوندس ليگا

هفته سيزدهم بوندس ليگا امشب با برگزاري يک ديدار آغاز مي شود[/color:f32aa16c5a]

[color=darkblue:f32aa16c5a]بعد از وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده بود، از امشب رقابتهای بوندس لیگا از سر گرفته می شود و دو تیم کایزرسلاترن و بایرلورکوزن به مصاف هم خواهند رفت.سایر بازیهای این هفته هم در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار می شود.

درپایان هفته دوازدهم این رقابتها ، بایرن مونیخ با 28 امتیاز صدرنشین بلامنازع این رقابتهاست.انزلیچی دورتموند، وردربرمن و مونشن گلادباخ همگی با 23 امتیاز در رده های دوم تا چهارم هستند و شالکه، هانوفر، اشتوتگارت، لورکوزن، هوفنهایم و هرتابرلین در رده های پنجم تا دهم قرار گرفته اند

برنامه دیدارهای هفته سیزدهم بوندس لیگا بدین ترتیب است

جمعه 27 آبان (18 نوامبر)

کایزرسلاترن- بایرلورکوزن

شنبه 28 آبان (19 نوامبر)

مونشن گلادباخ- وردربرمن

شالکه- نورنبرگ

وولفسبورگ- هانوفر

فرایبورگ- هرتابرلین

کلن- ماینتس

بایرن مونیخ – انزلیچی دورتموند

یکشنبه 29 آبان (20 نوامبر)

اشتوتگارت- آگزبورگ