[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:57 pm

[color=brown:a44bcf1121]اینیستا: با به دنيا آمدن دخترم زندگي خيلي بهتر شد
[/color:a44bcf1121]
[color=black:a44bcf1121]آندریس اینیستا اکنون بهانه ی خوبی دارد تا هر روز را با شادی و نشاط آغاز کند. دیدن وایلرا، دختر 7 ماهه آندریس، بهترین اتفاقی است که هر روز برای این بازیکن اسپانیا رخ مي‌دهد. او چه در زمین فوتبال و چه در خارج از زمین فوتبال احساس خوشبختی مي‌کند.اینیستا بهترن اتفاق زندگی‌اش در عرصه ی ورزش را جام‌های کسب شده توسط بارسا و در عرصه غرورزش را تولد وایلرا، دخترش مي‌داند. به دنیا آمدن والرا، با گلزنی‌های پی در‌پی پدرش همراه بود،اینیستا فصل گذشته 9 گل برای بارسا به ثمر رسانده بود و الان تعداد گل‌هایش را به 3 رسانده است:«دوست دارم تا گل‌های بشتری بزنم و همه ی گل‌هام را به دخترم وایلرا تقدم کنم. قبل از آنکه او به دنیا بیاید، هر یک از گل‌هام را با ژست «شکم بزرگ» به نشانه بارداری همسرم جشن مي‌گرفتم. حالا که وایلرا کوچک است، با مکدن انگشتم به نشانه پستانک وایلرا شادی مي‌کنم و برای ادآور او در زمان گلزن‌ام در آنده هم نشانه‌های جدیدی خواهم افت. وایلرا زندگی من را خلی بهتر کرده است. تولد یک فرزند، بُعد جدیدی را در زندگی مي‌گشاید.من سعی مي‌کنم از تماشا رشد وایلرا که خلی به سرعت هم پیش مي‌رود بیشترن لذت را ببرم. او الان هفت وینم ماهه است. او رشد مي‌کند و امیدوارم که همیشه سالم بماند. خوشبختانه در زندگی شخص‌ام هم به اندازه فوتبال تلاش مي‌کنم. مي‌خواهم همییشه رشد کنم و از هر نظر بهتر و بهتر شوم. همشه گفته‌ام که آنچه در خارج از زمین فوتبال رخ مي‌دهد در درون زمین هم تاثر مي‌گذارد».[/color:a44bcf1121]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:27 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:58 pm

[color=red:13778a92ec]كارلتـو به ميلانـي‌ها: آنلكا و دروگبا را جذب كنيد [/color:13778a92ec]

[color=darkblue:13778a92ec]اين روزها گمانه‌زني‌هاي زيادي درباره خريدهاي جديد آث ميلان به گوش مي‌رسد. آنها كه فصل را خوب شروع نكرده بودند حالا توانسته‌اند توان فصل گذشته خود را بازيابند و تا رده سوم جدول سري A بالا بيايند، اما بيماري‌هاي عجيبي كه گريبانگير بازيكنان اين تيم شده مسوولان انزلیچی‌ را وادار كرده به دنبال جذب چند بازيكن در ماه ژانويه باشند. نام‌هاي زيادي در اين ميان مطرح است كه شاخص‌ترين آنها كارلوس ته‌وس است، اما كارلو آنچلوتي سرمربي پيشين ميلاني‌ها بر اين باور است كه دو تن از شاگردان قبلي او در چلسي مي‌توانند به انزلیچی‌ها در اين فصل كمك كنند. كارلتو در گفت‌وگو با كوريره دلاسرا مي‌گويد:«ديديه دروگبا و نيكولاس آنلكا براي حضور در ميلان بسيار مناسب هستند. آنها بازيكناني هستند كه ذاتا براي بردن به دنيا آمده‌اند. من با كمك اين دو، قهرمان سال 2010 ليگ‌برتر شدم. آنها از نظر روحي و فيزيكي آمادگي بسيار خوبي دارند و فكر مي‌كنم همراه با ميلان هم عالي خواهند بود. البته حرف من به اين معني نيست كه آنها به زودي با پيراهن ميلان توپ خواهند زد، اما باوجود همه اين گمانه‌زني‌ها و شايعات آدريانو گالياني، نايب رييس باشگاه ميلان مي‌گويد هنوز اميدوار به بازگشت كاسانو هستند و هيچ تصميم عجولانه‌اي در ژانويه نخواهند گرفت.»
البته اين حرف‌هاي او بيشتر به يك تعارف شبيه است چرا كه كاسانو به تازگي عمل سنگيني را پشت سر گذاشته است به اين زودي‌ها توانايي همراهي انزلیچی‌ها را نخواهد داشت. گفته مي‌شود او تا شش ماه ديگر قادر نيست پا به توپ شود. اين موضوع ميلاني‌ها را وادار به خريد يك مهاجم در ژانويه خواهد كرد. البته احتمال بهبودي زودتر از موعد كاسانو هم وجود دارد و گالياني منتظر همين موضوع است:«ما بايد تا زمان بهبود كاسانو منتظر بمانيم. اگر اين مشكل براي آنتونيو پيش نيامده بود اصلا حرفي از خريد بازيكن در ژانويه پيش او نمي‌زديم. حال هم بايد ببينيم چه پيش خواهد آمد. اگر زودتر از موعد مقرر بهبود يابد فوروارد جديدي جذب نخواهيم كرد چرا كه به آنتونيو ايمان داريم. البته موضوع ديگري هم وجود دارد با توجه به شرايط باشگاه قطعا هر بازيكني در ژانويه به ما بپيوندد به صورت قرضي جذب خواهد شد.»
از گالياني درباره صحبت‌هاي كارلتو سوال مي‌شود كه البته او سياستمدارانه پاسخ مي‌دهد:«اگر آنلكا بتواند همين فرم را حفظ كند، عالي خواهد بود و احتمال حضور او در كنار ما زياد خواهد بود. او بازيكن بزرگي است اما من عاشق دروگبايي بودم كه در المپيك مارسي بازي مي‌كرد. دروگبا گزينه بسيار مناسبي براي ماست اما بايد منتظر ماند و ديد. جنارو گتوزو كه به طور موقت از ناحيه يك چشم دچار نابينايي شده است روز سه‌شنبه با ميلاني‌ها تمرين كرد تا حسابي به هم تيمي‌هايش روحيه دهد. گالياني اميدوار است هر چه زودتر گتوزو را در تركيب ببيند:«او به صورت مداوم عينك‌هاي خودش را عوض مي‌كند همين موضوع نشان مي‌دهد در حال بهبودي است. در گفت‌وگويي كه با پزشكان داشته‌ام به من گفتند ممكن است خيلي زودتر از موعد جنارو را در كنار خود ببينيم. اما همه چيز بايد با احتياط پيش رود.»[/color:13778a92ec]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:29 pm

[color=orange:35527fc8ca] گوردون تيلور: پلاتيني بايد جايگزين بلاتر شود
[/color:35527fc8ca]
[color=darkblue:35527fc8ca]رئيس اتحاديه فوتباليست هاي حرفه اي جهان معتقد است رئيس اتحاديه فوتبال اروپا بايد جانشين سپ بلاتر رئيس فعلي فيفا شود.

گوردون تیلور رئیس اتحادیه فوتبالیست های حرفه ای جهان بعد از افزایش توهین های نژاد پرستانه در فوتبال از سپ بلاتر رئیس فیفا خواست تا از سمت خود استعفا دهد.

پلاتینی اصلی ترین گزینه برای جانشینی بلاتر محسوب می شود و بسیاری از بزرگان فوتبال نیز معتقدند بلاتر باید از سمت خود کناره گیری کند.

گوردون گفت:" به نظر من وقت آن رسیده که پلاتینی جایگزین بلاتر شود. به اتفاقات اخیری که در فیفا رخ داده و تصمیماتی که گرفته شده دقت کنید. تصمیماتی که در مورد فوتبال زنان گرفته شده، نحوه آماده سازی برای رقابتهای جام جهانی، عدم استفاده از تکنولوژی های روز در فوتبال، افزایش نژاد پرستی در فوتبال و رسوایی پول شویی در فیفا همه و همه باعث می شود به فکر تعویض رئیس فدراسیون فوتبال باشیم."[/color:35527fc8ca]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:30 pm

[color=orange:75f0d78cf0] فرناندو تورس: به هواداران چلسي مديونم[/color:75f0d78cf0]

[color=darkblue:75f0d78cf0]مهاجم اسپانيايي چلسي مي خواهد ناکامي هاي ماه هاي آغازين حضورش در اين تيم انگليسي را با درخشش در اين فصل پشت سربگذارد.

فرناندو تورس مهاجم باشگاه چلسی اعلام کرد می خواهد حمایت هوداران این تیم را در روزهای آغازین حضورش در استمفورد بریج با درخشش در این فصل جبران کند.

تورس از زمان انتقال 50 میلیون پوندی اش از لیورپول به چلسی در ژانویه گذشته تنها سه گل در رقابتهای لیگ برتر برای این تیم به ثمر رسانده است.

او در گفتگو با روزنامه دیلی میل می گوید:" من به همه هواداران چلسی بدهکار هستم. آنها در روزهای سخت من را حمایت کردند و تمام تلاشم را خواهم کرد این محبت آنها را جبران کنم."

"اگر با تمام توان بازی کنم و هر چه دارم برای چلسی بگذارم مطمئنا هواداران هم از من راضی خواهند بود. امیدوارم بتوانم انتظارات آنها را برآورده کنم."

تورس 903 دقیقه به زمان نیاز داشت تا پس از پیوستن به چلسی اولین گلش را با پیراهن این تیم به ثمر برساند. او در 8 بازی که در این فصل در لیگ برتر برای آبی های لندنی انجام داده تنها دو بار موفق به گلزنی شده است.[/color:75f0d78cf0]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:31 pm

[color=blue:1c9b0bbfaa] مونتوليوو: تنها به شکست ميلان فکر مي کنم
[/color:1c9b0bbfaa]
[color=green:1c9b0bbfaa]مونتوليوو ممکن است در ژانويه فيورنتينا را به مقصد ميلان ترک کند اما در حال حاضر به فکر شکست دادن اين تيم در بازي اين هفته است.

ریکاردو مونتولیوو هافبک ملی پوش فیورنتینا اعلام کرد در حال حاضر تنها به شکست دادن میلان در بازی شنبه شب فکر می کند نه پیوستن به این تیم.

هافبک ویولا که گفته می شود در مهلت نقل و انتقالات زمستانی این تیم را به مقصد سن سیرو ترک خواهد کرد امیدوار است در اولین بازی رسمی دلیو انزلیچی سرمربی جدید این تیم میلان را شکست دهند.

انزلیچی 51 ساله بعد از برکناری سینیشا میهایلوویچ به دلیل کسب نتایج ضعیف هدایت فیورنتینا را بر عهده گرفت و مقابل میلان اولین بازی اش را با تیم جدیدش تجربه خواهد کرد.

مونتولیوو در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" این بازی برایم من حساسیت فوق العاده ای دارد. این اولین بازی فیورنتینا با هدایت دلیو انزلیچی است و امیدوارم هواداران ما را در این بازی حمایت کنند."

" مردم می گویند من به زودی به میلان خواهم رفت و این بازی برایم از این جهت اهمیت دارد اما باید بگویم که در حال حاضر به هیچ عنوان به پیوستن به این تیم فکر نمی کنم و تمام تمرکزم را به پیروزی در این بازی معطوف کرده ام."

فیورنتینا که در 7 بازی اخیر خود تنها یک پیروزی کسب کرده در جایگاه سیزدهم جدول رده بندی قرار دارد و این در حالی است که میلان در 5 بازی گذشته خود در سری آ شکست نخورده است.[/color:1c9b0bbfaa]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:33 pm

[color=blue:a8f4821e23] گاس بزرگ بار ديگر به چلسي باز مي‌گردد[/color:a8f4821e23]
[color=brown:a8f4821e23]
سرمربي هلندي پس از فسخ قراردادش با تيم ملي ترکيه اين احتمال را به وجود آورد که بار ديگر به چلسي انگليس باز ‌گردد.

گاس هیدینک سرمربی هلندی تیم ملی فوتبال ترکیه نتوانست این تیم را روانه یورو 2012 کند و روز گذشته قراردادش را با فدراسیون فوتبال ترکیه فسخ کرد.
جدایی این مربی هلندی زمزمه‌هایی را برای حضور وی در تیم چلسی به همراه داشته است. هیدینک از گذشته با رومن آبراموویچ مالک انزلیچی و متمول باشگاه چلسی لندن دوستی نزدیکی دارد و در خبری که دیلی تلگراف منتشر کرده، گاس بزرگ بار دیگر به همکاری با مالک چلسی خواهد پرداخت.

هیدینک در گذشته هدایت آبی‌های لندن را برعهده داشت و پس از آن به عنوان مشاور مالک چلسی در کنار این تیم حضور داشته است. هدایت تیم ملی ترکیه باعث شد تا نقش مشاوره این مربی هلندی در این تیم باشگاهی انگلیس رفته رفته کمرنگ شود.

کناره‌گیری هیدینک از کادرفنی ترکیه بار دیگر این مربی کارکشته هلندی را به عنوان نزدیک‌ترین فرد به آبراموویچ معرفی خواهد کرد و به نظر می‌رسد این مربی بار دیگر به عنوان مشاور البته به‌صورت غیر رسمی نظاره‌گر نتایج شاگردان ویاس‌بوآس باشد.[/color:a8f4821e23]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 1:53 pm

تمجيد مطبوعات پرتغال از کريس رونالدو

مهاجم رئال مادريد در دقيقه هفت بازي با يک ضربه کاشته عالي، گل اول را به ثمر رساند و در نيمه دوم هم گل فوق العاده اي زد و در حرکات خطرناک بازي هم نقش داشت.

مطبوعات پرتغال ، به تمجید از کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید پرداختند که دو گل از شش گل تیمش برابر بوسنی را به ثمر رساند و با شمار گلهای لوئیز فیگو در تیم ملی پرتغال برابری کرد .

به نقل از مرجع خبری رئال مادرید، تیم ملی پرتغال با برد برابر بوسنی توانست که راهی یورو 2010 شود . ابولا تیتر زده است :" قهرمانان روشنایی " و در صفحه اول خود عکسی از رونالدو را به عنوان ستاره بازی منتشر کرده است .
مهاجم رئال مادرید در دقیقه هفت بازی با یک ضربه کاشته عالی ، گل اول را به ثمر رساند و در نیمه دوم هم گل فوق العاده ای زد و در حرکات خطرناک بازی هم نقش داشت .
رکورد نوشته است: " رونالدو، نماد تیم ملی پرتغال بود. " و ادامه داد که رونالدو، "بهترین بازیکن تاریخ پرتغال " خواهد بود .
کاپیتان تیم ملی پرتغال ششمین دبل خود برابر این تیم پس از بازی با انزلیچی ، عربستان ، آذربایجان ، بلژیک و قبرس را انجام داد . امسال هفت گل ملی زده که روند خوبی به نظر می رسد .
ابولا در ادامه نوشته است :" این تئوری که رونالدو در تیم های باشگاهی خود فقط گل می زند و خوب بازی می کند فقط مربوط به دوران منچستر یونایتد بود و در رئال مادرید این گونه نیست."
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:06 pm

سيدبندي رقابت‌هاي يورو 2012 مشخص شد

اتحاديه فوتبال اروپا يوفا روز گذشته سيدبندي تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي يورو 2012 را براي قرعه کشي روز 2 دسامبر 2011 اعلام کرد که طي آن انگليس در سيد 2 در کنار تيم‌هاي آلمان، ايتاليا و انزلیچی قرار گرفت.

اسپانیا قهرمان جهان و اروپا به همراه هلند، نایب قهرمان جام جهانی، اوکراین و لهستان میزبانان مشترک یورو 2012 در سید یک قرار گرفته‌اند.

با توجه به این سیدبندی شاگردان "فابیو کاپلو" تا مرحله حذفی رقابت‌ها با ایتالیا، آلمان و انزلیچی روبه‌رو نخواهند شد اما ممکن است در بدترین قرعه با تیم‌های فرانسه، اسپانیا و پرتغال همگروه شوند.

از طرف دیگر ایرلند که با پیروزی در مرحله پلی‌آف مقابل استونی خود را به جمع 16 تیم نهایی رساند در سید چهارم در کنار دانمارک، فرانسه و جمهوری چک قرار گرفته است. به این ترتیب شاگردان "جووانی تراپاتونی" تا مرحله حذفی رقابت‌ها با فرانسه که دو سال پیش در دیدار جنجالی و با گل هند "تیری آنری" آنها را در پلی‌آف جام جهانی شکست داد روبه‌رو نخواهند شد.

سید بندی کامل رقابت‌های یورو 2012 به شرح زیر است:
سید یک: اسپانیا، هلند، لهستان و اوکراین
سید 2: آلمان، ایتالیا، انگلیس و انزلیچی
سید 3: کرواسی، یونان، پرتغال و سوئد
سید 4: دانمارک، فرانسه، جمهوری چک و ایرلند
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:51 pm

هاملز: توان شکست دادن بايرن را داريم

مدافع ملي پوش دورتموند خود را براي ديدار حساس اين هفته مقابل بايرن آماده مي کند و معتقد است قهرمان فصل گذشته بوندسليگا مي تواند باواريايي ها را شکست دهد

مت هاملز مدافع ملی پوش دورتموند در آستاده دیدار حساس شنبه مقابل بایرن مونیخ اعلام کرد باواریایی ها شکست ناپذیر نیستند.

چندی پیش هانس یواخیم واتسکه عضو هیئت مدیره باشگاه دورتموند اعلام کرد بایرن مونیخ مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی این فصل بوندسلیگاست اما هاملز نظری غیر از این دارد.

هاملز در گفتگویی با روزنامه بیلد گفت:" چرا نتوانیم بایرن را شکست دهیم؟ ما تنها باید بازی خودمان را انجام دهیم و ترسی از آنها نداشته باشیم. این تیم بایرن شکست ناپذیر نیست."

" دیدار شنبه بین تیم صدر جدول و تیم دوم است. ما باید تمرکز خوبی در خط دفاعی داشته باشیم. باید از فرصت هایی هم که در خط حمله به دست می آوریم نهایت استفاده را ببریم."

بایرن در حالی شنبه در آلیانس آره نا به مصاف دورتموند می رود که امیدوار است شکست سه بر یک فصل گذشته را مقابل این تیم تلافی کند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:52 pm

بازگشت يانگ و کلورلي به ترکيب منچستر

دو هافبک مصدوم منچستريونايتد که ديدارهاي دوستانه تيم ملي انگليس مقابل اسپانيا و سوئد را از دست داده بودند اکنون به تمرينات شياطين سرخ بازگشته اند.

تام کلورلی و اشلی یانگ دو بازیکن مصدوم یونایتد اکنون آمادگی کامل خود را به دست آورده اند و می توانند در دیدار شنبه تیمشان مقابل سوانسی به میدان بروند.

به نوشته روزنامه تایمز این دو برای بازی مقابل سوانسی آماده هستند اما حضور دنی ولبک که در پیروزی یک بر صفر انگلیس مقابل اسپانیا مصدوم شد در ابهام قرار دارد.

کلورلی و یانگ هر دو در صورتی که مصدوم نبودند می توانستند برای سه شیرها در دو دیدار دوستانه مقابل اسپانیا و سوئد به میدان بروند. کلورلی در دیدار یونایتد مقابل بولتون در اوایل ماه سپتامبر دچار مصدومیت شد.

یانگ هم در جریان تمرینات این تیم قبل از دیدار مقابل اورتون در اواخر ماه اکتبر دچار این مصدومیت شد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:53 pm

تياگو: فکر نمي کردم فرصت بازي پيدا کنم

هافبک جوان بارسا مي گويد به هيچ عنوان فکر نمي کرد اين فصل تا اين حد فرصت بازي پيدا کند.

تیاگو آلکانتارا از اینکه در این فصل با حضور بازیکنان بزرگی نظیر سسک فابرگاس، چابی و اینیستا تا این حد فرصت حضور در ترکیب اصلی بارسا را پیدا کرده بسیار متعجب است.

تیاگو 20 ساله در بیشتر بازی های این فصل برای بارسا در ترکیب اصلی به میدان رفته است و با وجود اینکه در پست مورد علاقه اش بازی نمی کند اما بسیار خوشحال است.

او در یک کنفرانس خبری گفت:" بفکر نمی کردم در این فصل تا این حد فرصت بازی پیدا کنم. کاملا غافلگیر و متعجب شده ام. با حضور بازیکنان بزرگی مثل سسک ، چابی، اینیستا من در ترکیب اصلی تیم قرار میگیرم."

او همچنین از لیو مسی و سسک فابرگاس دو هم تیمی اش نیز تمجید کرد و گفت:" سسک بازیکن بزرگی است که با من و بقیه بازیکنان هماهنگی بسیار خوبی دارد. بازی در کنار لیو مسی که شخصیت بسیار مهربانی هم دارد برایم لذتبخش و هیجان انگیز است."

تیاگو که محصول آکادمی فوتبال بارسلوناست در ماه می 2009 اولین بازی اش را برای تیم اصلی بارسا انجام داد و آگوست امسال نیز اولین بازی ملی اش را برای تیم ملی اسپانیا انجام داد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:53 pm

جرارد: قهرمان نشدنم با ليورپول آزارم ميدهد

کاپيتان ليورپول نقش مثري در کسب موفقيت هاي ليورپول در چند سال اخير داشته اما هرگز قهرماني در ليگ برتر را با اين تيم تجربه نکرده است.

استیون جرارد کاپیتان لیورپول نگران این است که هرگز نتواند با با این تیم به عنوان قهرمانی لیگ برتر برسد.

این ملی پوش 31 ساله با لیورپول تا به حال عناوین مختلفی از جمله لیگ قهرمانان اروپا، جام یوفا، جام جذفی و جام اتحادیه را تصاحب کرده اما هرگز عنوان قهرمانی لیگ برتر را تجربه نکرده است.

جرارد در گفتگو با روزنامه میرر می گوید:" قهرمانی در لیگ برتر با لیورپول! این موضوعی است که تقریبا هر روز به آن فکر می کنم. برایم افتخار بزرگی است اگر این عنوان را کسب کنم اما اگر قبل از خداحافظی ام از فوتبال به ان نرسیم بسیار ناامید کننده خواهد بود."

"14 یا 15 سال در تیمی بازی کرده باشی و عنوان قهرمانی لیگ برتر را نچشیده باشی، بسیار دردناک است. با این حال نباید از تلاش دست بکشیم. ما تیم بسیار خوبی در اختیار داریم که پیشرفت بسیار خوبی داشته. به نظرم می توانیم در چند فصل آینده قهرمانی لیگ برتر را هم کسب کنیم."

"در دوران حضورم در لیورپول تیم های مختلفی مدعی بودند. ما زمانی با چلسی، آرسنال و منچستریونایتد رقابته اصلی را داشتیم اما در چند سال اخیر منچسترسیتی و تاتنهام هم به این تیمها اضافه شده اند و کار بسیار سخت تر شده است."

لیورپول هم اکنون در رده ششم جدول لیگ برتر قرار دارد و 12 امتیاز با صدر جدول فاصله دارد.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 3:54 pm

رئوس: علاقه بايرن برايم جالب است

ستاره باشگاه مونشن گلادباخ از علاقه مسئولان بايرن بسيار خوشحال است.

مارکو رئوس مهاجم باشگاه مونشن گلادباخ از علاقه مسئولان بایرن مونیخ به جذب او بسیار خوشحال است.

بایرن مونیخ قصد دارد رئوس 22 ساله را به خدمت بگیرد و این بازیکن هم امیدوار است هر چه زودتر به آلیانس آره نا بپیوندد.

رئوس در گفتگو با روزنامه بیلد می گوید:" از علاقه باشگاه بایرن مونیخ بسیار خوشحالم. بایرن بزرگترین باشگاه بوندسلیگاست و در چند سال اخیر در لیگ قهرمانان نتایج بسیار خوبی کسب کرده است."

بسیاری از کارشناسان معتقدند رئوس هنوز برای پیوستن به بایرن بسیار جوان است اما خود این بازیکن معتقد است به اندازه کافی تجربه کسب کرده و می تواند به ستاره باواریایی ها تبدیل شود.

او می گوید:" من به عنوان یک فوتبالیست به هیچ عنوان جوان نیستم. تابستان آینده 23 ساله می شوم و اکنون 3 سال است در بوندسلیگا بازی می کنم. به نظرم اکنون دیگر یک پدیده جوان نیستم و یک بازیکن با تجربه محسوب می شوم."

رئوس تا تابستان 2015 با مونشن گلادباخ قرارداد دارد اما می تواند تابستان آینده با رقم 17.5 میلیون یورو این تیم را ترک کند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 4:39 pm

پنجاه سال افسونگری / ۱۴ نوامبر سالروز در گذشت ارنست هاپل
روی قبرش نوشته: فرزند کارل و آنا از خاندان کوگلر هاپل تولد ۲۹ نوامبر ۱۹۲۵ ، وفات ۱۴ نوامبر ۱۹۹۲ ، ارنست فرانس هرمان هاپل

آرژانتین ۷۸ ، بازی ایران - هلند. روی نیمکت ایران ، مردی با موهای ریخته و سیگاری در دست .، بی آرام و قرار. درامتداد همان خط ، آنطرف تر ، حریف روبه رو ، روی نیمکت، مردی با موهای صاف و شانه کرده و سیگاری در دست. آرام آرام .آرامشی حسرت برانگیز. کم حرف .چه روی نیمکت ، چه در رختکن و چه در تمرین بدون ترس و دلهره .گفته بود ترس در فرهنگ لغت من وجود ندارد هلند ۷۸ را از رقیب همیشه گی اش ، میشل و هلند ۷۴، به یادگار گرفته بود بدون ستاره آن، یوهان کرویف.
هلند طلایی دهه هفتاد شایسته قهرمانی درهردوجام. اما اینبار ، تیر دروازه .، دروازه خالی دقیقه ۹۱ پیش پای رنسن برینگ ، آن ماریو کمپس لعنتی...... و ژنرال های بی نام و نشان آرژانتینی که فوتبال را سیاسی و همه چیز را با پول عوض کردند. خیلی ها گفتند شانس یاری نکرد .اما خودش به شانس اعتقاد نداشت .میگفت بد شانسی در زمین مسابقه وجود ندارد بدشانسی موقعی است که پای بازیکنت بشکند.بعد از پایان فینال فقط یک جمله خیلی کوتاه گفت، آقایان: باختیم دیگر!. همگام با رینوس میشل در دهه هفتاد تاریخ فوتبال را ورق زد و موج نویی را بدنبال خود کشاند.در سه دهه اخیر اکثر مربیان مشهور فوتبال مدرن - بخصوص هلندی و آلمانی - تحت تاثیر این دو مربی قرار داشته اند. در حالیکه در اوج توانایی بود اما ......آن سیگار کار خودش را کرد .سرطان ریه از پایش درآورد .یک شهروند وین گفته بود بعد از او دیگر فوتبال تماشا نمیکنم .بدون او فوتبال دیگر صفایی ندارد.
گرانتلر، جدی ، بدخلق ، عبوس و اخمو
راز آن چشمان در چه بود ؟ که نیم قرن فوتبال جهان را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار داد .کلماتش حرف نمیزدند .چشمانی بود که با آنها حرف میزد و احساسش را بیان می کرد. بزرگترین سلاحش بود .شاگردانش از ورای آن نگاهها میفهمیدند که منظورش چیست و در میدان چه میخواهد .فاصله اش را با بازیکن حفظ میکرد. با مطبوعات هم همینطور.اهل شو آف و جینگولک بازیهای رسانه ایی نبود .به خودش و کارش ایمان داشت و نیازی به بهره گیری از حاشیه نداشت گرچه ضرب المثل های خود ساخته و مطایبه انگیز سبب جذابیتش برای رسانه ها میشد مانند " پوست در زمستان زندانی میشود ".
به بازیکنها میگفت من دوست نزدیک شما نیستم .
وقتی هانسی مولر ستاره آن سالهای فوتبال آلمان میخواست نزدش بیادید ، صحبت و دردل بکند ، به مولر گفت اگر میخواهی وراجی کنی بهتر است بروی فروشنده جارو برقی شوی .من فقط فوتبالیست میخواهم .به بازیکن رو نمیداد تصویری از قدرت و احترام نزد بازیکنان داشت.به او لقب گرانتلر داده بودند بود اصطلاحی در نزد ژرمنها به معنای آخر بد خلقی. گفته بود برای کنترل بازیکنان در هتل نباید دور هتل دیوار کشید اما همیشه چند تا آجر باید بهمراه داشت! مثل رهبر ارکستر سمفونیک وین کسی که خارج از ریتم گروه ساز میزد ، بر نمیتافتش .
یک رهبر واقعی که با هر اشاره اش در آسمان ، سازها بود که به هوا میرفت..به دیسیپلین و انضباط تیمی بغایت اهمیت میداد. هیبتی داشت.که وادار به ترس آمیخته با احترامت میکرد. سخت جوش و بی احساس. کمتر لبخند بر لبانش نقش میبست .معروف به تمرینات سخت و طاقت فرسا .فلیکس ماگات شاگرد خلفش در هامبورگ تمرینات کشنده و نحوه کوچینگش را از او بهره برده. همان قدر که در کارش جدی و اخمو بود اما بیرون از زمین تفاوت داشت. به نوه هایش عشق می ورزید. از وقتی همسرش ترکش کرد زندگی خارج از فوتبالش خلاصه شده بود در الکل ، زن و کازینو و نگو کازینو که دیوانه اش بود.وقتی بعد از جام جهانی ، تیم هلند، به دیدار ملکه جولیانا رفته بود ،ملکه کمی تاخیر داشت.کم طاقت شد.رو کرد طرف پرنس کوچک ویلیام و گفت:" این مادر بزرگت کی میاد؟ دیرم شده باید برم کازینو! ". آنجا بود که فشارهای مربیگری را خالی میکرد.
در میدان فوتبال هم قمار باز بزرگی بود ریسک های پر خطری میکرد که هر مربی جرات آنرا نداشت. میگفت در فوتبال تا ریسک نکنی موفقیت حاصل نمیشود.جز اولین گروه از مربیانی بود که وقتی به در بسته میخورد ، سریع جریان بازی را میفهمید وبسرعت تغییر تاکتیک میداد.همه زندگی اش در فوتبال گذشت .یک روز بدون فوتبال را روزی از دست رفته و بیهوده میدانست .
بین دو قهرمانی اش تقریبا نیم قرن فاصله بود قهرمانی با راپید وین بعنوان مدافع در هفده سالگی و قهرمانی با اف ث تیرول در ۶۶ سالگی ومابین این دو دهها افتخار و جام دیگر.دومین بازیکن قرن اتریش بعد از هانس کرانکل .با اعلام فدراسیون بین المللی آمار و ارقام در سال ۵۳ جز یکصد بازیکن برتر قرن. هشت مقام قهرمانی درمقام بازیکن با راپید وین و کسب مقام سوم جهان با اتریش در سال ۱۹۵۴ و افتخارات بیشمار دوران مربیگری ......اما جالب که هرگز سرمربی راپید وین نشد. فقط در چند ماه آخر عمر هدایت تیم کشورش را پس از سالها انتظار قبول کرد .
میگویند ماهیها بعد از تولد در نقطه ایی از دریا ، درهمه جای دریا پخش وپراکنده میشوند اما هنگام مرگ دوباره به همان مکان تولد شده باز می گردند.در حالیکه بیشتر سالیان عمرش را خارج از اتریش و در اروپا گذراند، احساس مرگ او را دوباره به سرزمین مادری باز گرداند. در حالیکه در تدارک آماده سازی تیم اتریش برای جام جهانی ۹۴ بود ، اجل امانش نداد.
وود ماستای آلپ و آلپاین

اما نتایج دوران بازیگری در برابر افتخارات مربیگریش حاصل کوچکی بود. به گواه بسیاری از کارشناسان بزرگ فوتبال یکی از پنج مربی برتر تاریخ فوتبال. با چهار باشگاه در چهار کشور متفاوت قهرمان لیگ و جام حذفی شد ، فاینورد ، هامبورگ ، اف ث بروژ و اف ث تیرول. آنهم باشگاههایی که هیچگاه بعنوان باشگاه اول کشور خود مطرح نبودند .
در اوج دوران طلایی آژاکس در هلند و اروپا ، سال هفتاد فاینورد را قهرمان اروپا و سال بعدش قهرمان هلند کرد.فقط او بود که بین چهار قهرمانی متوالی آژاکس در اروپا و هلند از سال ۶۹ تا ۷۳ یکسال وقفه انداخت ! آنهم در حالیکه بغیر از یکی دو بازیکن ، همه نسل طلایی، ستارگان وملی پوشان هلند در اختیار آژاکس بود. بروژ را که تیم گمنامی در اروپا بود در سال ۷۸ به فینال جام باشگاههای اروپا رساند. و در آنجا مغلوب لیورپولی شد که بهترین تیم تاریخ خود را بهمراه داشت آنهم به سختی و با تک گل دالگلیش.اما پنج سال بعد با هامبورگی که بازیکنان چندان مطرحی نداشت دوباره قهرمان اروپا شد در این فاصله هم هلند را به نایب قهرمانی جهان رساند.
اولین مربی تاریخ شد که با دو تیم مختلف قهرمان اروپا شد .بعدها هیتسفلد و مورینیو به جمع او اضافه شدند ولی هنوز هم از سایرین جلوتر است .با سه تیم مختلف به فینال راه پیدا کرده ، دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی در کارنامه دارد. مجموعا هیجده قهرمانی با شش تیم. بدست آورده. به او لقب وود ماستا هم داده اند بمعنای تحت لفظی خدای قهرمانی. او سمبل مربیانی شد که در طول حرفه کاری اش با بازیکنان و تیمی متوسط توانست قهرمانی و افتخارات بسیاری بیافریند .قهرمانی او با فاینورد و هامبورگ در اروپا تنها قهرمانی این دو باشگاه در تاریخ اروپایی شان است و شاید تا سالیان سال هم نتوانند آنرا تکرار کنند .
هنرش به شوق آوردن مردمان شهرهای کوچک اروپایی بود که هیچگاه بیش از آن غرور و افتخار را تجربه نکرده بودند از بروژ گرفته تا روتردام . در سال ۹۷ به پاس خدماتش به فاینورد ، خیابانی در روتردام بنامش شد...... اما اینها همه به یکطرف، فلسفه نوین و دستاوردهای جدیدی را هم به فوتبال جهان اضافه کرد
.
زندگی با طعم فوتبال یا فوتبال با طعم زندگی
.ابداع کننده روشهای نوین پرسینگ و آفساید گیری مدرن. رمز موفقیت را در پرسینگ و حمله همه جانبه میدانست .ایجاد تله های افسایدی و پوشش حفره های دفاعی در تیم خود و فرار از آفساید و استفاده از حفره ها ی دفاع حریف از کار های نو و جدیدی بود که در فوتبال دنیا پیاده کرد .نظریه توتال فوتبال(حمله همه جانبه ، دفاع همه جانبه ) رینوس میشل را غنا بخشید و آنرا بطورعملی در زمین پیاده میکرد.در یک نقطه هم با رقیبش تفاوت داشت. بوضوح از همتای هلندی اش پراگماتیک تر بود. آشکارا میتوان تاثیرات این دو مربی و مکتب هلند دهه هفتاد را در بارسای این سالها دید: اجرای توتال فوتبال بشکل مدرن آن. دفاع خطی بدون عمق و نزدیک به میانه میدان با حربه آفساید گیری و همچنین پرسینگ شدید در زمان از دست دادن توپ بروی بازیکن حریف. گونتر نتزر ستاره مشهور مونشن گلادباخ و آلمان غربی آن روزها بعد از بازی مقابل فاینورد و درحالی که تیمش بارها در تله آفساید افتاده بود، گفت: چه روباهی بود این مربی ! .
مانفرد کالتز دفاع ملی پوش سابق هامبورگ میگوید روزهای قبل از فینال در یاد ماندنی جام باشگاههای اروپا مقابل یوونتوس همه ما در فکر این بودیم که با میشل پلاتینی ستاره آن وقت فوتبال جهان چه باید کرد وقتی مربی از این مساله حرفی نمیزد ، فکر میکردیم هنوز تصمیمی برای اینکار نگرفته. روز قبل از بازی که شد، افکار و ایده های تاکتیکی اش را برای ما تشریح کرد. پلاتینی در آن بازی محو شد و ما با تک گل ماگات بازی را بردیم. بعد ازچندی فهمیدیم که او مدتها قبل از بازی برای از کار انداختن پلاتینی طرح و برنامه داشته ولی چیزی به ما نمیگفت. او میخواسته ما را در این احساس (کنترل پلاتینی ) شریک کند.و فکرمان را بکار اندازد.
از نظر هاپل بهترین هافبک ، هافبکی است که دو چشم در پشت سرش داشته باشد .شاید با الهام از این ایده و تفکرش بود که سالها بعد ژاوی در بارسا متولد شد: هافبکی با دو چشم در پشت سر!. طرفدار فوتبالی تهاجمی بود و یک نتیجه ۵-۴ را به برد ۱-۰ ترجیح میداد. در حین بازی تصمیمات سریع و موثر میگرفت .میگفت اگر برای هر یار حریف بازیکنی قرار دهید ، مانند این است که شما یازده الاغ را به میدان فرستاده اید .اما در نهایت اعتقاد داشت تماشاگران در آخر به فوتبال بعنوان یک لذت و سرگرمی نگاه میکنند به این خاطر بازیکنان فانتزی را بیشتر دوست دارند.

ماترک ، دره من چه سبز بود
در مقام بازیکن هشت قهرمانی با راپید وین. در مقام مربی چهار قهرمانی و دو نایب قهرمانی با بروژ ، سه قهرمانی با فاینورد ،چهار قهرمانی و سه نایب قهرمانی با هامبورگ ،دو قهرمانی و یک نایب قهرمانی با استاندارد لیژ، سه قهرمانی با تیرول، یک قهرمانی با اد دن هاگ و نایب قهرمانی با هلند در جام جهانی. یک قدم مانده تا بهشت. بلافاصه پس از مرگش ، فرانتس بکن بائر چهره افسانه ایی فوتبال آلمان گفت فوتبال جهان یکی از برترین چهره های قرنش را از دست داد.در زمان قهرمانی آلمان در جام جهانی ۹۰ مشاور فنی ارشد بکن بائر بود .........

حالا امسال ۱۴ فوریه ، فلیپ و کریستینا - نوه هایش - مثل هر سال با دسته گلی به گورستان هرنالسر درغرب وین خواهند رفت .به مزارش زیر همان درخت تنومند و سر سبز گرچه حالا در نوامبر های پرسوز وین دیگر سبز نیست درختی که در این بیست سال مونس تنهایی های استاد بوده و خواهد بود .تا ازل .تا ابد .درختی که هق هقه های نوامبر ۹۲ فیلیپ را روی خودش بیادگار گذاشته .
چهار روز پس از مرگش در دیدار اتریش -آلمان ، کلاهش بشکل سمبلیک ۹۰ دقیقه در جای ثابتش روی نیمکت قرار داشت ..کلاهی که معنای بزرگی در یک حرفه را تعریف دوباره کرد .کلاهی که دست آخر جای درستی از سرش افتاد ، آبروی از دست رفته آن صندلی را دوباره خرید و به آن ارزش و اعتباری افزون بخشید، در بزرگترین ورزشگاه اتریش که حالا به نامش نامگذاری شده.
او حالا همه را در آفساید زندگی انداخته و از آن بالا با همان نگاه تیزبین تماشا دارد همه چیز را ، همه کس را. روی قبرش نوشته: فرزند کارل و آنا از خاندان کوگلر هاپل تولد ۲۹ نوامبر ۱۹۲۵ ، وفات ۱۴ نوامبر ۱۹۹۲ ، ارنست فرانس هرمان هاپل
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 4:49 pm

خدا بیامرزدش
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:59 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان