[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:42 am

تلاش براي يافتن جانشين هيدينگ

مسئولان فدراسيون فوتبال ترکيه اعلام کردند که بعد از برکناري هيدينک به دنبال مربي جديدي هستند

کنیت تانمن، رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه در صحبتهایی اعلام کرده که جانشین گاس هیدینک، مربی سابق تیم ملی این کشور به زودی انتخاب خواهد شد.

هیدینک 65 ساله بعد از آنکه در رساندن تیم ملی ترکیه به رقابتهای یورو2012 ناکام ماند، از سمت خود برکنار شد. ترکیه نتوانست به صورت مستقیم به این رقابتها راه یابد وبه مرحله پلی آف راه یافت. این تیم در دیدار رفت پلی آف در دیداری خانگی بانتیجه 0-3 مغلوب کرواسی شد و با تساوی بدون گل در دیدار برگشت، از رسیدن به یورو2012 ناکام ماند تا گاس هیدینک از سمت مربیگری این تیم برکنار شود.
اکنون تنمن در صحبتهایی اعلام کرده که انتخاب مربی کار آسانی نیست ولی به زودی این کار را انجام خواهد داد.

تنمن به ان.تی.وی اسپور گفت:« هر یک از مسئولان فدراسیون نام گزینه مدنظرشان را مطرح کرده اند ولی الان درست نیست که نام این گزینه ها را به زبان بیاوریم. ما در حال برنامه ریزی هستیم تا کار خوبی برای فوتبال ترکیه انجام دهیم و به دنبال یک گزینه خوب هستیم.»

رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه ادامه داد:« زمان زیادی برای انتخاب مربی جدید نمی خواهیم. روز پنجشنبه و بعد از برگزاری جلسه، همه چیز شفاف خواهد شد.»

ترکیه در رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 با تیم های هلند، مجارستان، رومانی، استونی و آندورا هم گروه است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:44 am

دل بوسکه: کاستاريکا بهتر از ما بود

سرمربي تيم ملي اسپانيا پس از تساوي دو بر دو تيمش مقابل کاستاريکا اعتراف کرد که کاستاريکا در اين ديدار بهتر از اسپانيا ظاهر شده است.

دو تيم اسپانيا و کاستاريکا در يک ديدار دوستانه به مصاف يکديگر رفتند که اين ديدار با نتيجه‌ مساوي دو بر دو به پايان رسيد.

شاگردان دل بوسکه که در نيمه نخست دو بار دروازه‌ خود را باز شده ديده بودند، در اواخر نيمه دوم موفق شدند با گل‌هاي داويد سيلوا و داويد ويا بازي را به تساوي بکشانند.

سرمربي اسپانيا پس از اين ديدار گفت: کاستاريکا بهتر از ما بازي کرد. در کارهاي دفاعي موفق بودند و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند. امروزه ديگر نمي‌توانيد هيچ حريفي را دست کم بگيريد و نبايد انتظار داشته باشيد که بتوانيد هيچ تيمي را به راحتي شکست دهيد.

تيم قهرمانان جام جهاني 2010 پيش از اين در يک ديدار دوستانه از تيم ملي انگليس شکست خورده بود و توقف اسپانيا مقابل کاستاريکا باعث شد روند ناکامي‌هاي اين تيم ادامه داشته باشد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:45 am

بورديسو 6ماه خانه نشين شد

نيکلاس بورديسو، بعد از پارگي ليگامنتهاي زانويش در ديدار تيم ملي آرژانتين مقابل کلمبيا دست کم 6ماه از ميادين ورزشي به دور خواهد بود

در جریان دیدار دو تیم آرژانتین و کلمبیا از سری دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در منطقه آمریکای جنوبی بود که نیکلاس بوردیسو بامصدومیتی شدید مواجه شد

در این دیدار، آرژانتین با نتیجه 1-2 به پیروزی رسید ولی مصدومیت بوردیسو در نیمه اول بازی خبر بدی برای آلبی سلسته و تیم باشگاهی اش بود. ستاره باشگاه رم با قدرت برای دراختیار گرفتن توپی که میان او و جیمز رودریگس بود حرکت کرد و در برخوردی که با این بازیکن کلمبیایی داشت، دچار پارگی دو تا از لیگامنت های زانوی چپ شد.

بدین ترتیب بوردیسو بین شش تا هشت ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mo30 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:56 am

آرسنال به دنبال شیر شاه

آرسنال در حال آماده سازی پیشنهادی برای تقویت و تجهیز خود به ستاره 26 ساله اتلتیکو بیلبائو فرناندو لورنته می باشد.

مطبوعات اسپانیایی از علاقه آرسنال به فرناندو لورنته و ، جذب این مهاجم اسپانیایی در ژانویه برای تقویت خطه حمله خود خبر دادند ، آرسنال در حال حاضر در خطه حمله خود فاقد مهاجم تهدید آمیزی جز رابین ون پرسی می باشد.

علاوه بر آرسنال ، لیورپول و تاتنهام نیز برای جذب این بازیکن علاقه نشان داده اند.

فرناندولورنته که بین هواداران به شیرشاه معروف هست تا به اینجا توانسته در 11 بازی که ، برای تیمش در لالیگا به میدان رفته 6 گل به ثمر برساند، وی تا سال 2013 با اتلتیکو بیلبائو قرارداد دارد.
نماد کاربر
mo30
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 11:49 am

اسنايدر: اينتر بايد بالوتلي را فراموش کند

هافبک هلندي تيم فوتبال اينترميلان گفت: نراتزوري بايد فکر بازگشت بالوتلي را از سر بيرون کند.

وسلی اسنایدر هافبک طراح تیم‌فوتبال اینترمیلان ایتالیا اعتقاد دارد که سران این تیم باید فکر بازگشت ماریو بالوتلی مهاجم سابق نراتزوری را به جوزپه مه‌آتزا از سر بیرون کنند.

بالوتلی مهاجم غنایی‌الاصل تیم ملی ایتالیا تا سال 2010 در اینتر حضور داشت اما پس از آن با قراردادی 24 میلیون پوندی به منچسترسیتی انگلیس پیوست.

درخشش این بازیکن 21 ساله در ترکیب آبی و آسمانی‌های من‌سیتی و تیم ملی ایتالیا باعث شده تا زمزمه‌هایی درباره علاقه‌مندی سران اینتر برای بازگشت این بازیکن به جوزپه مه‌آتزا شنیده شود.

در این رابطه اسنایدر گفت: ماریو در من‌سیتی شرایط بسیار خوبی دارد و توانسته است به خوبی احساساتش را در این تیم کنترل کند.
وی افزود: من در گذشته در کنار او بازی کرده‌ام و می‌دانم تا چه اندازه بازیکنی باکیفیت بالایی است.
هافبک سابق رئال خاطرنشان کرد: بالوتلی در شرایط فعلی در ترکیب سیتی جا افتاده است و نمی‌دانم که او می‌خواهد به اینتر باز گردد یا که خیر. اما به نظرم اینتر باید فکر بازگشت این مهاجم را از سرش بیرون کند و او را فراموش کند.

شایعات بازگشت بالوتلی در شرایطی است که خاویر زانتی کاپیتان کهنه‌کار نراتزوری از علاقه خود برای بازگشت این مهاجم به جمع نراتزوری خبر داده بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 11:51 am

آبيدال: ويژگي هاي يک کاپيتان را ندارم

اريک آبيدال ستاره فرانسوي باشگاه بارسلونا ، به لوران بلان، سرمربي تيم ملي کشورش توضيح داده که تمايلي براي بربازوبستن بازوبند کاپيتاني تيم ملي فرانسه ندارد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اکیپ، از نظر آبیدال: «کاپیتانی تیم، مسئولیتی است که به ویژگی های شخصیتی من نمی آید.»

بلان هم در صحبتهایی به رسانه های فرانسوی گفته: «آبیدال دوست ندارد تا این نقش را برعهده بگیرد.»

بدین ترتیب ممکن است بلان بازوبند کاپیتانی تیمش را در اختیار اوگو لوریس، دروازه بان انزلیچی و یا فیلیپه مکسس، مدافع تیمش قرار دهد.

طبق گزارش منتشره در اکیپ، آبیدال 32 ساله دوست ندارد مبدل به فردی شود که بعد از هر اتفاقی، مسئول پاسخگویی به خبرنگاران است

در دوران مربیگری ریموند دومنک،و در جریان دیدار فرانسه مقابل ترکیه در سال 2009 بود که آبیدال با بازوبند کاپیتانی گام به میدان گذاشت ولی گویا دیگر دوست ندارد تا این تجربه را تکرار کند:« حساب کردن روی من، برای رویارویی با داوران، و برای قرار گرفتن مقابل مربی برای تغییر سیستم و تاکتیک بازی، کار من نیست.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 11:52 am

توتي: مصدوميت بورديسو بدترين اتفاق بود

کاپيتان انزلیچی از مصدوميت مدافع اين تيم ابراز ناراحتي کرد و اميدوار او هر چه سريعتر به ميادين بازگردد

فرانچسکو توتی کایپتان انزلیچی مصدومیت نیکلاس بوردیسو در این مقطع از فصل را بدترین اتفاق ممکن دانست.

بوردیسو در پیروزی دو بر یک تیم ملی آرژانتین مقابل کلمبیا در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی از نایحه لیگامنت زانو دچار مصدومیت شد.

گفته می شود بودریسو قبل از بازگشت به ایتالیا مورد معایناتی قرار می گیرد تا مشخص شود میزبان شدت مصدومیتش چه مقدار خواهد بود.

توتی که از مصدومیت هم تیمی اش بسیار ناراحت است در گفتگو با وب سایت شخصی اش گفت:" مصدومیت بوردیسو بدترین اتفاق ممکن بود. او یکی از بهترین های رم است و مهره کلیدی ما در خط دفاعی محسوب می شود. غیبت او مطمئنا تاثیر منفی روی نتایج تیم ما خواهد گذاشت. امیدوارم هر چه زودتر به میادین بازگردد."

شاگردان لوئیس انریکه هم اکنون با 14 امتیاز از 10 بازی در رده هفتم جدول رده بندی سری آ قرار دارند و یکشنبه در ورزشگاه المپیکو میزبان لچه خواهند بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:14 pm

رونالدينيو به اروپا برنمي گردد

ستاره اسبق تيم هاي ميلان و بارسلونا که مورد توجه مسئولان پاناتينايکوس قرار گرفته، اما برنامه اي براي بازگشت به اروپا ندارد

برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو ستاره باشگاه فلامینگو برزیل اعلام کرد این بازیکن در ژانویه به پاناتینایکوس نخواهد پیوست.

روبرتو دی آسیس برادر رونالدینیو تنها چند ساعت پس از اینکه سلطان بن عبدالعزیز آل سعود نامزد مالکیت باشگاه پاناتینایکوس اعلام کرد رونالدینیو را تا پایان سال جاری به این تیم می آورد این اظهارات را اعلام کرد.

دی آسیس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما دوستان زیادی در یونان داریم و تنها چیزی که در این مورد می توانم بگویم این است که این اخبار تنها شایعات بی پایه و اساس رسانه هاست. رونالدینیو در فلامینگو کاملا خوشحال است و نمی خواهد این تیم را ترک کند."

رونالدینیو ژانویه 2011 میلان را به مقصد فلامینگو ترک کرد و اکنون تا سال 2014 با این تیم قرارداد دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:15 pm

نوجوان 16 ساله مورد توجه شياطين سرخ

نوجوان 16 ساله فرانسوي مورد توجه تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس قرار گرفته است.

دولان باهامبولا نوجوان 16 ساله فرانسوی تیم فوتبال نانسی مورد توجه سران منچستریونایتد انگلیس قرار گرفته است.
بر اساس گزارشی که در دیلی میل منتشر شده، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر انگلیس این بازیکن را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای حضور این بازیکن در اولدترافورد و مذاکره با مسئولان نانسی فرانسه دارد.

دولان باهامبولا 2 بار در ترکیب تیم‌ فوتبال زیر 17 ساله‌های فرانسه به میدان رفته است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:17 pm

راموس:مقايسه با بکن باوئر افتخار بزرگي است

مي خواهم تمام جامها را کسب کنيم ولي اولويت اول براي من قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست.

سرخیو راموس در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه مارکا به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخته است.

روزنامه مارکا گزیده ای از صحبتهای راموس را روی وب سایت این روزنامه قرار داده. راموس درمورد بارسلونا گفته:« قرار نیست در طول تمام فصل همیشه مقابل بارسلونا بازی کنیم و نباید دائما به مقایسه دو تیم پرداخت؛ هر یک از دو تیم رئال و بارسا نهایت تلاششان را به کار می گیرند تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذارند و در پایان فصل باید ببینیم که چه خواهد شد.»
مدافع جوان رئال در ادامه صحبتهایش گفت:« می خواهم که هم درلالیگا و هم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسیم ولی اگر قرار باشد تا یکی از این دو جام را انتخاب کنم، انتخاب من قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.»

این روزها در اسپانیا، راموس را با بکن باوئر مقایسه کرده و او را قیصر فوتبال اسپانیا می نامند. راموس در این باره گفته:« برای من افتخار بزرگی است که نام من را در کنار نام بکن باوئر می آورند. از نظر من بکن باوئر یکی از بهترین بازیکنان تاریخ دنیای فوتبال است. به عنوان یک مدافع میانی او نام خود را در تاریخ ثبت کرده و یکی از الگوهای فوتبالی من است.»

راموس ادامه داد:« این روزها درپست دفاع میانی واقعا احساس راحتی می کنم. از نظر شرایط فیزیکی هم اوضاع خیلی خوبی دارم. یعنی از نظر شرایط فیزیکی و روحی در روزهای خوبی هستم. در داخل و خارج از زمین چمن به بلوغ زیادی دست یافته ام.»

او درمورد نتایج اخیر تیم ملی اسپانیا گفت:« این تیم اگر به اینجا رسیده به خاطر فروتنی اش است. بازیکنان تیم ملی اسپانیا می دانند که باید به تمام حریفان احترام گذاشت و می دانیم که در شرایطی تاریخی هستیم تا به موفقیتی دست بیایم که هیچ تیمی تاکنون به آن دست نیافته: قهرمانی در یورو، جام جهانی و مجددا قهرمانی دیگری در یورو. اگر اسپانیا مغلوب تیمی شود، به این دلیل است که تیم حریف تیم بهتری بوده.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:32 pm

كاپيتان، ناراضي از نيمكت‌نشيني
جان تري: اتهامات نژادپرستي مسخــره است

«جان تري» كاپيتان تيم ملي انگلستان در يك ماه اخير شرايط خوبي را سپري نكرده است. او كه پس از داستان رسوايي‌هاي اخلاقي‌اش بازوبند كاپيتاني تيم ملي انگلستان را از دست داده بود توانست با نظر فابيو كاپلو دوباره رهبر تيم ملي كشورش در زمين شود اما موضوع اتهام «آنتون فرديناند» درباره توهين نژادي «جان تري» دوباره آرامش كاپيتان را به هم زد. مدافع قدرتمند چلسي در ديدار تيم ملي انگليس برابر اسپانيا هم از روي نيمكت بازي هم تيمي‌هايش را تماشا كرد تا پس از آن نارضايتي خود را از نيمكت‌نشيني ابراز كند. فيل جاگيلكا و لسكات توانستند در قلب خط دفاع سه‌شيرها روز بسيار خوبي را پشت سر بگذارند تا جان‌تري نگران از دست دادن جايگاه خود در تيم ملي شود.«تري» نارضايتي خود را به صورتي آشكار در رسانه‌ها اعلام كرد، چيزي كه در بين بازيكنان حرفه‌اي آن هم در تيم ملي زياد معمول نيست. كاپيتان سه‌شيرها به نظر از نمايش خوب جوانان هم‌وطنش خوشحال نيست:«بازي با اسپانيا را از روي نيمكت دنبال كردم. چيزي كه زياد دوست ندارم. اين بازي مثال خوبي بود از اينكه چرا بازيكني مثل من از حضور روي نيمكت ناراضي است. زيرا هميشه جواناني هستند كه بتوانند با نمايش خوب جاي شما را بگيرند. خيلي سريع اتفاق مي‌افتد و شما به سادگي از تركيب اصلي دور مي‌شويد. دو جوان ملي‌پوش ما در خط دفاع عالي كار كردند اما به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي و پرسابقه هرگز دوست ندارم نيمكت‌نشين شوم. براي من مهم نيست كه در كارلينگ كاپ بازي مي‌كنم يا در جام‌جهاني. هميشه مي‌خواهم در زمين باشم.»
اعتراضات تري در حالي است كه فابيو كاپلو سرمربي انگليسي‌ها از قبل هم اعلام كرده بود كه در ديدار برابر اسپانيا از جوانانش استفاده خواهد كرد. تري نگراني ديگري هم دارد. ريو فرديناند كه مدتي است به دليل مصدوميت‌هاي پي‌درپي از تركيب منچستر و تيم ملي دور مانده در حال بازيابي آمادگي‌اش است، اما شايد بزرگترين دل‌مشغولي تري در كوتاه‌مدت اتهام توهين نژادپرستي است كه آنتون فرديناند به او وارد كرده است. اتهامي كه او با قاطعيت رد كرده و آن را مسخره و بي‌اساس خوانده است. تري مي‌گويد او حمايت عامه مردم و هم‌چنين هم‌تيمي‌هايش چه در تيم ملي و چه در چلسي را پشت سر خود مي‌بيند. فابيو كاپلو سرمربي سه‌شيرها هم اظهار داشته تا زماني كه اتهامات كاملا ثابت شود تري بي‌گناه است و كاپيتان تيم ملي باقي خواهد ماند. اتحاديه فوتبال انگلستان به طرفين اين دعوا هشدار داده تا قبل از اعلام راي هيچ‌گونه اظهارنظري درباره اين موضوع نداشته باشند، اما تري اين دستور را رعايت نكرده و در جديدترين گفت‌وگوي خود اظهار مي‌كند:«من بدون توجه به اين موضوعات تمرين مي‌كنم و با قدرت هم‌ بازي مي‌كنم. شرايط روحي من عالي است و از اينكه دوباره بازوبند را مي‌بندم خيلي خوشحالم. برخورد هم تيمي‌هاي من هيچ‌گونه تغييري نكرده است. كاملا از من حمايت شده و اين موضوع را در گفت‌وگو با رسانه‌ها هم اعلام كرده‌اند. هواداران هم عكس‌العمل خوبي نشان دادند. ديديد كه چه شرايطي بر بازي و اتمسفر ورزشگاه حاكم بود. در دوران ورزشي‌ام از اين بالا و پايين‌ها زياد ديده‌ام و هميشه از پس آنها برآمده‌ام. من عاشق فوتبال هستم. بازي و شرايط حاكم بر آن خيلي تغيير كرده است. اما من هنوز همان لذتي را از فوتبال مي‌برم كه در دوران جواني هنگام بازي كردن در پارك با دوستانم مي‌بردم.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:32 pm

عشق است آرسنال و بارسلون را. /23/ /23/ /23/

فابرگاس ممد آبشک
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:38 pm

زیدان:اگر رئال بهتر ازبارسا نشده باشد،لااقل هم ‌سطح‌اند

زین‌الدن زیدان اسطوره سال‌های نه چندان دور باشگاه رئال مادرید و تیم ملی فرانسه معتقد است که رئال مادرید مي‌تواند در رقابت‌ها این فصل لالیگا به سلطه بارسلونا پایان دهد؛ چون از نظر او شاگردان مورینیو الان بهتر از تیم کاتالان هستند.این درحالی است که در فصل گذشته کاتالونا‌ها توانستند با پشت سرگذاشتن رئال ، قهرمانی در لالگیا و لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کنند ورئال تنها در جام‌حذفی اسپانیا به قهرمانی رسید:«فکر مي‌کنم اگر رئال بهتر از بارسا نباشد، اقلا این دو تیم در یک سطح هستند. مورینیو بهترین مربی دنیاست و من از او درس‌های زیادی گرفته‌ام. زمان که یک بازکن هستی، به اهمیت و ارزش مربی پی نمي‌بری ولی من الان این نکته را درک مي‌کنم.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:39 pm

آپاچي فراري برنمي‌گردد
كارلوس ته‌وس مهاجم جنجالي منچسترسيتي باز هم خبرساز شده است. پرونده او دچار پيچيدگي جديدي شده تا باز هم نگاه‌ها متوجه ايستلند شود. گفته مي‌شود شرايط روحي آپاچي اصلا خوب نيست و او آمادگي بازگشت به انگليس را ندارد. ته‌وس كه روز سه‌شنبه هفته پيش بدون كسب اجازه از مسوولان سيتي راهي كشورش شد تا به گفته خودش استراحت كوتاهي داشته باشد به نظر قصد ندارد به اين استراحت كوتاه پايان دهد. يكي از نزديكترين دوستان آپاچي در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي اظهار كرده كارلوس يك گواهي مورد تاييد پزشك براي مسوولان سيتي فرستاده مبني بر اينكه شرايط روحي خوبي ندارد و نمي‌تواند آرژانتين را ترك كند. مسوولان سيتي هم نه اين موضوع را تكذيب و نه آن را تاييد كرده‌اند. اما يكي از مسوولان سيتي مي‌گويد: «كارلوس در آرژانتين خواهد ماند. فعلا فقط در همين حد مي‌توانيم اظهارنظر كنيم. در روزهاي گذشته رسانه‌هاي آرژانتيني و انگلستان گزارش دادند ممكن است آپاچي شورشي ديگر به انگلستان بازنگردد. چيزي حدود دو ماه پيش بود كه ته‌وس مدعي شد دچار افسردگي شده و حتي نمي‌تواند غذا بخورد و به همين دليل حتي به پزشك هم مراجعه كرده است. به نظر مي‌رسد عدم انتقال او به كورينتيانس در تابستان و پس از آن هم از دست دادن يك پنالتي كه منجر به حذف آلبي‌سلسته از كوپا آمه‌ريكا شد حسابي بر ته‌وس تاثير منفي داشته و پس از اين داستان‌ها او چندين كيلو اضافه وزن پيدا كرده است، درگيري آپاچي با سيتي و سرمربي تيم بر سر عدم پذيرش دستور او براي حضور در زمين‌ و ماجراهاي پس از آن هم به نظر صبر و تحمل اين آرژانتيني را كاملا تمام كرده است تا او اول بدون اجازه راهي كشورش شود و پس از آن هم به سيتي بازنگردد. اما همه اين موضوعات درباره افسردگي ته‌وس خيلي زود زير سوال رفت چرا كه رسانه‌هاي آرژانتيني عكسي از او هنگام بازي گلف منتشر كردند. قطعا رفتن بي‌اجازه و حالا برنگشتن به موقع آپاچي باز هم براي او تنبيهاتي در پي خواهد داشت، محروميت سه تا شش هفته‌اي در انتظار ته‌وس است. مانچيني سرمربي من‌سيتي هم با مالكان اين تيم به مذاكره نشسته تا تكليف او را مشخص كند. گفته مي‌شود آنها به دنبال راهي هستند تا به صورت قانوني قرارداد ته‌وس را لغو كنند و هم‌چنين به دليل سرپيچي‌هاي متعدد او از دستورات سرمربي و باشگاه پرونده او را به فيفا بكشانند. اما جديدترين خبر درباره اين پرونده ديروز در رسانه‌هاي انگليس منتشر شد. گفته مي‌شود كيا جورابچيان مدير برنامه‌هاي ايراني كارلوس ته‌وس روز دوشنبه و سه‌شنبه در نشست‌هايي پرونده جنجالي او را مورد بررسي قرار داده است. مسوولان سيتي در اين ديدارها با قاطعيت از نماينده ته‌وس خواسته‌اند او را به انگلستان برگرداند اما جورابچيان از وضعيت بد روحي موكلش گفته و اينكه او آمادگي روحي و جسمي براي حضور در تمرينات را ندارد: «در اين يكي دو روز ديدارهايي با مسوولان منچسترسيتي داشتم. كارلوس هنوز در آرژانتين است و از نظر روحي نمي‌تواند آنجا را ترك كند طرفين در اين جلسات اعلام كردند دوست دارند هر چه سريع‌تر به راه‌حلي كلي و اصولي براي مشكل ته‌وس برسند. فكر مي‌كنم چندين نشست ديگر هم در راه خواهد بود.»
ته‌وس كه با جنجال‌هاي خود مشتري‌هاي تابستاني را فراري داده است حالا اينتر و آث‌‌ميلان را خواهان خود مي‌بيند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در پنج شنبه نوامبر 17, 2011 5:13 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 12:46 pm

توره: همسرم خواست بارسا را ترک کنم

یحیی توره، هافبک منچسترسیتی، داوید سیوا، هم تیمي‌اسپانیا‌ایش را مورد ستایش قرار داد اما تاکید کرد این بازکن را نمی‌توان با مسی مقاسه کرد.توره،مسی را بهترین بازکن دنیا و داوید سیلوا را بهترن بازکن لیگ برتر توصیف کرد:«مقایسه سیلوا و مسی؟ بیبنید، تنها یک مسی وجود دارد. مسی، مسی است. بهترن بازیکن دینا. او آدم فوق‌العاده‌ای است.سیلوا نیز بازیکنی در سطح بالاست. به نظر من، او نه تنها بهترین بازکن سیتی بلکه بهترن بازکن لیگ برتر است. او از کیفت لازم برای بازی در بارسا برخوردار است. من بارسا را ترک کردم زیرا مي‌خواستم در ترکب اصلی باشم. همسرم به من گفت تو 27 ساله هستی نمي‌توانی در هر بازی رو نیمکت بنشنی. باید از بارسا به تیم دیگری بروی.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان