مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:53 am
گوتي در آستانه پيوستن به ختافه
به گزارش بخش اسپانيايي سايت گل، گوتي، ستاره سابق رئال مادريد، در حال مذاکره با باشگاه ختافه است و ممکن است به زودي به لاليگا برگردد.
این هافبک 35 ساله روز گذشته قراردادش را باشگاه بشیکتاش فسخ کرد. گوتی از اینکه چندان از سوی کارلوس کاروالیو در این فصل مورد استفاده قرار نگرفت، ناراحت بود.
گوتی روز گذشته در گفتگو با کادنا سر اعلام کرد قصد دارد به اسپانیا برگردد و از هم اکنون مذاکراتش را با چند باشگاه آغاز کرده است.
گفته می شود گوتی از چند باشگاه اسپانیایی از جمله مالاگا پیشنهاد دارد اما او ترجیح می دهد به تیم ختافه برود تا به خانواده اش نزدیک تر باشد.
ختافه در حال حاضر با 10 امتیاز از 11 بازی در رتبه چهاردهم لالیگا قرار دارد و شنبه شب مقابل خیخون قرار خواهد گرفت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:54 am
نيمار: برتري بارسا در دنيا انکارناپذير است
ستاره 19 ساله سانتوس معتقد است بارسا بهترين تيم دنياست و تيم ملي اسپانيا نيز همچنان بهترين تيم ملي جهان است.
مهاجم تیم سانتوس، که در این روزها خبرهای متفاوتی مبنی بر پیوستن او به تبم های بزرگ اسپانیایی از جمله رئال و بارسا به گوش می رسید، بعد از تمدید قرارداد خود با سانتوس برزیل اعلام کرد که بارسا برترین تیم جهان است. در بارسلونا ستارگانی حضور دارند که هر یک توان تغییر سرنوشت بازی را دارند و در راس آن ها لیونل مسی، ستاره آرژانتینی، این تیم قرار دارد که بی شک اصلی ترین گزینه برای دریافت توپ طلا فیفا در سال 2011 اس . اگر واقع بینانه نگاه کنیم مسی همچنان قهرمان است و در دنیا بی رقیب است.
او در ادامه در مورد تاثیر بازیکنان بارسا بر تیم ملی اسپانیا گفت: این طبیعی است وقتی شالوده یک تیم ملی را برترین تیم جهان تشکیل دهد، آن تیم نیز برترین تیم ملی جهان خواهد بود.
نیما در مصاحبه با یک مجله فرانسوی در مورد ماندنش در سانتوس فقط گفت: این بسیار واضح است که ترجیح دادم، فعلا در برزیل بمانم.
بسیاری بر این باوردند نیمار به دلیل اینکه جام جهانی 2014 در برزیل در راه است و او نیز سعی در قرار گرفتن در ترکیب اصلی برزیل و درخشیدن در قالب این تیم دارد، ترجیح داده است در تیمی بازی کند که دارای جایگاه ثابت شده و تضمین شده ای است.
ستاره جوان و پدیده برزیلی، در مورد جام جهانی 2014 گفت: رویایی ترین فینال در جام جهانی 2014، رقابت برزیل و اسپانیا است. بازی مقابل ستارگان بارسا و رئال باعث افتخار و غرور است حتی برای ستارگان برزیلی.
نیمار و مسی در حال حاضر دو گزینه برای دریافت توپ طلای فیفا در سال 2011 می باشند ولی این طبیعی است که حضور مسی در بارسا و درخشش های او در کنار ستاره های این تیم، نقش بسزایی در افزایش شانس او برای رقابت با سایرین از جمله نیمار دارد.
مهاجم سانتوس در آخر در مورد رقابت با مسی و رونالدو برای دریافت توپ طلا فیفا این چنین گفت: خوب وقتی مسی در این جمع دیده می شود، دیگر هیچ بازیکنی در دنیا شانس کسب این عنوان را نخواهد داشت، همچنین حضور کریس رونالدو نیز باعث شده است که دیگر کسی امید به قرارگیری در رتبه دوم نداشته باشد. نیمار در ادامه با شک و دودلی بسیار، تمایل داشت خود را بعد از مسی و رونالدو فرد سوم بخواند اما در نهایت منصرف شد و از اینکه در جمع 23 نفر برتر جهان قرار گرفته است ابراز خوشحالی و غرور کرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:55 am
احتمال بازگشت هيدينک به چلسي
گاس هيدينک بعد از توافق با مسئولان فوتبال ترکيه و فسخ قراردادش با تيم ملي اين کشور احتمال بازگشت خود به ليگ برتر انگليس و تيم چلسي را رد نکرد.
هیدینک بین فوریه و تا می سال 2009 هدایت چلسی را برعهده داشت و این تیم را به عنوان قهرمانی جام حذفی انگلیس رساند. او رابطه بسیار خوبی با "رومن آبراموویچ"، مالک *# باشگاه چلسی دارد و از زمان حضورش در "استمفوردبریج" به خوبی یاد می کند.
هیدینک در گفتگو با روزنامه "دیلی تلگراف" گفت: می خواهم مدتی را استراحت کنم و بعد از آن باید ببینیم چه می شود اما من دوران بسیار خوبی در انگلیس داشتم.
وی در خاتمه تصریح کرد: حضور در چلسی خاطره فوق العادهای برایم بود اما این بدین معنی نیست که از فردا حاضرم کار را با آبی پوشان لندنی شروع کنم. برای استراحت کمی به زمان نیاز دارم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:56 am
کاسياس:فکر نمي کردم به رکورد بزرگان برسم
دروازه بان اسپانيايي رئال مادريد از اينکه با پيشي گفتن از سوبي سارتا عنوان پرحضوترين بازيکن تيم ملي اسپانيا را مال خود کرده خوشحال است.
ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا از اینکه بعد از حضور در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل کاستاریکا، به عنوان بازیکنی که بیشترین بازی ملی را برای تیم ملی اسپانیا انجام داده،دست یافته بسیار خوشحال است.
این دیدار دوستانه با تساوی 2-2 به پایان رسید و کاسیاس در آن بازی صد و بیست و هفتمین بازی ملی اش را برای ماتادورها برگزار کرد تا بدین ترتیب از رکورد 126 بازی ملی آندونی سوبی سارتا که در طول سالهای 1985 تا 1998 رقم خورده بود عبور کند.
اولین بازی ملی کاسیاس در ژوئن سال 2000 و در بازی با سوئد که با تساوی 1-1دو تیم به پایان رسید رقم خورد. او درسال 2008 با تیم ملی اسپانیا به قهرمانی یورو2008 رسید و درسال 2010 هم قهرمان جام جهانی شد.
کاسیاس در صحبتهایی به یوفادات کام گفت:« زمانی که به عنوان یک بچه،فوتبالم را شروع کردم، فکرش را هم نمی کردم که بتوانم رکورد افراد بزرگی را جابجا کنم ولی قطعا الان خیلی خوشحالم.»
دروازه بان ماتادورها ادامه داد:« هرزمانی که به اردوی تیم ملی اسپانیا می آیم، احساس می کنم که انگار آخرین بازی ملی من است.تنها چیزی که برای من خیلی روشن و شفاف است ، این است که این افتخار خیلی بزرگی است که در طول این یازده سال برای تیم ملی اسپانیا بازی کرده ام.»
او در حال حاضر در بیش از 580 بازی رسمی در تمامی تورنمنتها برای رئال به میدان رفته و درحال حاضر ششمین بازیکن تاریخ این باشگاه است که بیشترین بازی را باپیراهن رئال برگزار کرده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:57 am
لئوناردو: سن بکام براي ما مهم نيست
لئوناردو، مدير فني برزيلي باشگاه پاري سن ژرمن اعلام کرد ديويد بکهام براي بازي در ليگ فرانسه چندان پير نيست.
لئوناردو و بکهام سال گذشه وقتی این ملی پوش اسبق منچستریونایتد برای دومین سال به صورت قرضی به میلان پیوست با یکدیگر کار کردند. لئوناردو قصد دارد با توجه به پشتیبانی مالی مالکان قطری پاریسن ژرمن بکهام را به این تیم بیاورد.
قرارداد بکهام 36 ساله این ماه با لس آنجلس گالاکسی به پایان می رسد و لئوناردو می گوید مذاکراتی را با این بازیکن انجام داده است.
لئوناردو در گفتگو با روزنامه فرانسوی اکیپ گفت: ما خواهان جذب بکهام هستیم و به نظر من سن او برای بازی در لیگ فرانسه چندان بالا نیست.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:59 am
رونالدو و آربلوآ، غايبان تمرين رئال
به نظر مي رسد که اين دو ستاره در اردوي تيمهاي ملي شان مصدوم شده اند.
کریستیانو رونالدو و آلوارو آربلوآ در جلسه تمرینی روز چهارشنبه رئال مادرید غایب بودند. این طور به نظر می رسد که این دو بازیکن دراردوی تیمهای ملی کشورهایشان دچار مصدومیت شده اند.
سران باشگاه رئال با انتشار بیانیه ای برروی وب سایت رسمی این باشگاه ااعلام نکردند که آیا این دو بازیکن به مصاف شنبه شب مستایا خواهند رسید یا نه.
در بیانیه منتشره می خوانیم: «کریستیانو رونالدو به خاطر گرفتگی عضله ساق پای چپش نتوانست با تیم تمرین کند و آربلوآ هم از ناحیه همسترینگ چپ احساس ناراحتی می کند.»
رونالدو سه شنبه شب در دیدار برگشت پلی آف یورو2012 برای تیم ملی پرتغال به میدان رفت و با درخشش در بازی با بوسنی شاهد برد 2-6 تیمش و راهیابی پرتغال به یورو2012 بود.
این ستاره 26 ساله در بازی رفت دو تیم که جمعه گذشته با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود حضور داشت.
آربلوآ هم در دیدارهای دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل انگلیس و کاستاریکا در ترکیب ماتادورها به میدان رفته بود.
رئال مادرید در حال حاضر با کسب 28 امتیاز از 11 بازی در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد و سه امتیاز با بارسای رده دومی فاصله دارد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:00 am
اتوئو: مي خواهيم مثل بارسا باشيم
ستاره کامروني باشگاه آنژي در صحبتهايي از اهداف سران اين تيم انزلیچی اي سخن گفته است.
ساموئل اتوئو با قرارداد هنگفتی از اینتر به آنژی مخاچ قلعه پیوسته و در صحبتهایی از اهداف سران این باشگاه سخن گفته است و به این نکته اشاره کرده که سران آنژی می خواهند که تیمشان مثل بارسلونا باشد و نه منچسترسیتی.
اولین خرید جنجالی آنژی، روبرتو کارلوس بود که اکنون مربی موقت تیم نیز هست؛ بعد از کارلوس بازیکنانی مثل ژیرکوف و اتوئو نیز به رختکن این تیم منتقل شدند و در طول این مدت سران آنژی برای جذب بزرگترین ستاره های دنیای فوتبال،حتی لیونل مسی ابراز تمایل کرده اند.
دراین میان ساموئل اتوئو در صحبتهایی به بررسی اوضاع در آنژی پرداخته:« ما می خواهیم مثل بارسلونا شویم؛ بارسلونا برای ما الهام بخش است. بارسلونا در فوتبال امروز، برای همه الگو است و نه منچسترسیتی. این درحالی است که برخی ها آنژی را با سیتی مقایسه می کنند ولی پول دلیل خوبی برای مقایسه کردن دو تیم با هم نیست.»
ستاره کامرونی آنژی ادامه داد:« هدف آنژی دست یافتن به موفقیت در منطقه است. البته ما می خواهیم با یک فلسفه فوتبالی زیبا به هدفمان برسیم تا به جایگاه بهتری در فوتبال دنیا دست یابیم.»
اتوئو ادامه داد:« واقعا خوشحالم که هنوز درمورد من و دلایلی که آنژی را برگزیده ام صحبت می شود.آنژی فقط یک باشگاه فوتبال نیست، بلکه نماینده تمام این منطقه و امیدو آرزوهای همگان است.باید بگویم که من یک فرد سیاسی نیستم و اصلا از سیاست سر در نمی آورم.من یک فوتبالیست هستم و فوتبال بازی کردن را بلدم و می دانم که چطور باید پروژه ها را در زمین فوتبال پیاده سازی کرد. می خواهم در همین زمینه هم متمرکز باشم.»
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:01 am
بلان: فرانسه در يورو قهرمان نخواهد شد
مربي سابق بوردو در صحبتهايي اعلام کرده که تيمش نمي توانددر سال آينده،عنوان قهرماني اروپا را مال خود کند.
لوران بلان سرمربی فرانسوی انزلیچی معتقد است که تیمش نمی تواند در رقابتهای یورو2012 که به صورت مشترک در اوکراین و لهستان برگزار می شود به قهرمانی برسد.
این درحالی است که فرانسه روز دوم دسامبر ، با هم گروهی هایش در رقابتهای یورو2012 آشنا می شود و ممکن است با تیمهایی مثل اسپانیا، هلند یا آلمان،در یک گروه قرار بگیرد.
بلان در صحبتهایی با بدبینی تمام درمورد شانس قهرمانی تیمش در این تورنمنت صحبت کرد و دراین باره گفت:« درپاسخ به این سوال که آیا فرانسه می تواند قهرمان یورو2012 شود، باید بگویم که نه . البته در هر یک بازی هایمان ممکن است به پیروزی برسیم ولی قهرمانی در تورنمنت، نه!»
سرمربی تیم ملی فرانسه گفت:« می دانیم که اگر از سید یک، تیمی مثل اوکراین یا لهستان در گروه ما قرار بگیرد، کارمان آسان تر است و شانس صعود از گروهمان را داریم.»
مراسم قرعه کشی رقابتهای یورو2012 روز دوم دسامبر در کیف اوکراین برگزار می شود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:18 am
حضور فان خال در کادر مديران آژاکس
مربي 60 ساله سال آينده به آمستردام آرنا بازمي گردد.
لوئیس فان خال مربی سابق بایرن مونیخ در تاریخ اول جولای سال 2012 به آژاکس بازمی گردد و پستی مدیریتی را در این تیم برعهده خواهد گرفت.
این خبری است که وب سایت رسمی باشگاه آژاکس آن را بازتاب داده است. این درحالی است که این مربی 60 ساله سال گذشته از نیمکت مربیگری بایرن مونیخ برکنار شد ولی قرارداد او با بایرن هنوز اعتبار دارد.
زمانی که مهلت قرارداد فان خال با بایرن به پایان برسد، او به آژاکس منتقل خواهد شد و در کادر مدیریتی این تیم به فعالیت خواهد پرداخت.
دانی بلایند و مارتین استورکنبوم، بازیکنان سابق دنیای فوتبال هم دیگر افرادی هستند که کادر مدیران فنی و مالی باشگاه را تکمیل می کنند و البته این خبر هنوز از سوی سران آژاکس تائید نشده است.
فان خال درحالی به آژاکس بازمی گردد که سابقه حضور در آمستردام آرنا را در کارنامه اش می بیند.
او مربی گری را در سال 1991 در آمستردام آغاز کرد و در سال 1992 با این تیم به قهرمانی یوفاکاپ رسید و سه سال بعد آژاکس را قهرمان لیگ قهرمانان اروپا نمود.
فان خال در سال 1997 مربیگری آژاکس را ترک کرد و در سال 2003 به عنوان مدیر فنی به این تیم بازگشت و درسال 2004 مجددا از آژاکس جدا شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:19 am
زانتي: از بازگشت بالوتلي استقبال مي کنيم
ستاره آرژانتيني اينتر در صحبتهايي اعلام کرده که هم تيمي هايش هميشه آماده استقبال از سوپرماريو هستند.
خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که بالوتلی هرزمانی که بخواهد می تواند به تیم سابقش، اینتر، باز گردد.
چندی پیش بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرده بود که ممکن است در آینده به سری آ بازگردد.
این درحالی است که تیمهای میلان و ناپولی به دنبال جذب این ستاره 21 ساله هستند و دراین میان ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر هم تمایلش را برای بازگرداندن سوپرماریو ابراز کرده بود.
اکنون کاپیتان زانتی در صحبتهایی مشابه با رئیس باشگاه نرآتزوری اعلام کرد که درصورت بازگشت بالوتلی به اینتر هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
زانتی به آنسا گفت:« بالوتلی زمانی که اینجا و در میان ما بود، هیچ وقت هیچ گونه مشکلی وجود نداشت. همه در مورد او صحبت می کنند، چرا که بالوتلی در حال به نمایش گذاشتن مهارتهایش است، مهارتهایی که کسی در آن شکی نداشت.»
زانتی ادامه داد:« اگر او در آینده به اینتر بازگردد، شکی ندارم که همه از او استقبال می کنند؛ دقیقا مثل هر بازیکن دیگری که به رختکن تیم ما بیاید.»
منچسترسیتی روز شنبه در رقابتهای لیگ برتر مقابل نیوکاسل قرار می گیرد و اینتر مقابل کالیاری به میدان خواهد رفت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:45 am
نيکي بات آماده حضور در دنياي مربيگري
بات 36 ساله درحال حاضر مشغول پشت سرگذاشتن دوره هاي مربيگري است و در هفته هاي اخير دائما به کمپ کارينگتون يونايتد مي آيد.
نیکی بات، ستاره سالهای نه چندان دور منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایلش برای حضور در دنیای مربیگری سخن گفته است.
ستاره سابق نیوکاسل که حدود یک دهه از عمر فوتبالی اش را در اولدترافورد سپری کرد، پس از آن به سنت جیمز پارک رفت و قبل از خداحافظی با دنیای فوتبال مدتی هم در لیگ چین توپ زد.
بات درحال حاضر مشغول پشت سرگذاشتن دوره های مربی گری است و از جلسات تمرینی شیاطین سرخ در کمپ کرینگتون دیدن می کند. او در صحبتهایی اعلام کرده که برای او خیلی زود است که وارد عرصه مربیگری شود.
این درحالی است که صحبتهایی درمورد قرارگرفتن او روی نیمکت مربیگری اولدهام اتلتیک به گوش می رسد.
بات در صحبتهایی که در وب سایت رسمی منچستریونایتد بازتاب یافت گفت:« من دوره های مربیگری را شروع کرده ام و تا پنج یا شش ماه آینده در این دوره ها شرکت خواهم کرد. من خیلی به کمپ کارینگتون می روم و تمرینات تیم را تماشا می کنم ولی در هیچ یک از جلسات تمرینی شرکت نمی کنم.»
بات ادامه داد:« من هنوز با مربیگری فاصله زیادی دارم. اینکه در این عرصه موفق شوم یا خیر بحث دیگری است و باید ببینیم که چه طور خواهد شد.صحبتهایی درمورد حضور من روی نیمکت مربیگری اولدهام شنیده می شود و بعضی ها از من می پرسند که آیا دوست دارم هدایت این تیم را در دست بگیرم یا نه. ولی این کار برای من خیلی زود است.»
بات درادامه صحبتهایش گفت:« می خواستم تا یک سال از فوتبال دور باشم و زمانم را در اختیار خانواده ام قرار دهم ودر زمان تعطیلات مدارس با فرزندانم به گردش بروم. دوران خیلی خوبی هم بود ولی الان آماده ام تا کار در دنیای فوتبال را شروع کنم. کارهای زیادی است که می توانم انجام دهم ولی هدف نهایی من این است که مربی شوم. این کاری است که دوست دارم به آن بپردازم. هر اتفاقی هم که بیفتد این کار را خواهم کرد. ولی دوست ندارم یک دفعه وارد این کار شوم و از پس آن بر نیایم.می خواهم گام به گام وارد این عرصه شوم و آمادگی های لازم را کسب کنم.»
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:04 am
صحبت هاي جنجالي کلمنته در مورد فوتبال اسپانيا
مربي سابق تيم ملي اسپانيا در صحبتهايي جنجالي تيم کنوني اسپانيا را زير سوال برده است.
خاویر کلمنته سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا و باشگاه رئال مادرید باردیگر صحبتهایی جنجالی را به زبان آورده است.
کلمنته در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« تیم ملی اسپانیایی که من در سال 1994 هدایت آن را برعهده داشتم می تواند بر تیم ملی کنونی اسپانیا غلبه کرده و این تیم را شکست دهد.»
مربی سابق ماتادورها که درحال حاضر هدایت تیم ملی کامرون را برعهده دارد در گفت و گو با برنامه «اسپاسیو رسروادو» این صحبتها را مطرح کرده است.
چند روز پیش کلمنته درگفت و گو با رادیو مارکا در صحبتهایی اعلام کرده بود که اتلتیک بیلبائویی که او در اوایل دهه 1980 میلادی هدایتش را برعهده داشت، به مراتب برتر از بیلبائوی کنونی که مارسلو بیه لسا را روی نیمکت مربیگری اش می بیند، بوده است.
کلمنته در بخش دیگری از صحبتهایش درمورد رئال و بارسا هم صحبت کرده و گفت:« من بیشتر طرفدار مورینیوهستم تا گواردیولا،فوتبال بارسلونا مرا خسته می کند.»
او در بخش پایانی صحبتهایش درمورد زندگی در آفریقا گفت:« دوران حضور برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کامرون سخت ترین تجربه دوران مربی گری من است.»
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 9:04 am
بکام چيزي به پاري سن ژرمن اضافه نمي کند
مدافع 31 ساله فرانسوي استقبال سردي از ديويد بکام کرده است؛چرا که از نظر او بکام چيزي به توانايي هاي تيمش نمي افزايد.
سیلوین آرماند، مدافع پاری سن ژرمن آخرین نفری است که مخالفتش را با انتقال احتمالی دیوید بکام از لس آنجلس گلکسی به این تیم فرانسوی ابراز کرده است.
این درحالی است که لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه، زین الدین زیدان، هم تیمی سابق بکام در رئال مادرید و میشل پلاتینی، رئیس یوفا ، همگی انتقال بکام به پاری سن ژرمن را زیر سوال برده اند.
آرماند در صحبتهایی به سی فوت گفت:« واقعا دوست ندارم که بکام به اینجا بیاید. او برای بهبود وجهه و چهره تیم ما به اینجا می آید و این خیلی خوب است که در کنار یک ستاره بین المللی بازی کنی ولی بعد در زمین مسابقه...»
بکام آخرین هفته های قراردادش با لس آنجلس گلکسی را سپری می کند و اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز درمورد آینده اش تصمیم گیری نکرده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 9:43 am
آنژي به دنبال جذب برباتف
تيم فوتبال آنژي ماخاچ کالا انزلیچی به دنبال جذب مهاجم منچستر يونايتد انگليس است.
دیمیتار برباتف مهاجم بلغارستانی شیاطین سرخ مدتی است بر روی نیمکت این تیم قرار دارد و در اکثر دیدارها بهعنوان مهاجم ثابت در ترکیب شاگردان آلکس فرگوسن قرار نمیگیرد.
این مهاجم بلغاری 30 ساله از چند تیم اروپایی پیشنهاد دارد که گزینههای بشیکتاش ترکیه و آنژی ماخاچ کالا انزلیچی در صدر این فهرست قرار دارند.
بر این اساس مدیر برنامههای برباتف در گفتوگو با دیلی میل از علاقه فراوان تیم انزلیچیای آنژی برای جذب این مهاجم بلغارستانی در ماه ژانویه و در پنجره نقل و انتقالات زمستانی خبر داد.
مدیر برنامه برباتف گفت: پیش از این بشیکتاش ترکیه نیز برای جذب دیمیتار علاقه نشان داده اما پیشنهاد آنژی انزلیچی برای ما اهمیت بیشتری دارد.
وی افزود: ما باید بهخوبی در اینباره فکر کنیم، من نمیدانم برباتف اگر در منچستریونایتد خوشحال است پس چرا بر روی نیمکت منچستر نشسته است و در ترکیب اصلی قرار نمیگیرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 9:48 am
ساها رفتن به پاري سن ژرمن را تکذيب کرد
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال اورتون شايعه حضورش در تيم پاريسن ژرمن را تکذيب کرد.
این آخرین سال قرارداد ساها با اورتون است و گفته می شود مسئولان باشگاه فرانسوی پاریسن ژرمن قصد دارند این مهاجم اسبق منچستریونایتد را به خدمت بگیرند.
با توجه به اینکه اورتون دچار مشکلات مالی است امکان دارد با فروش "لوئیز ساها" موافقت کند. بعد از اینکه رسانهها از علاقه پاریسن ژرمن به ساها سخن گفتند روزنامه انگلیسی سان از زبان این بازیکن نوشت: پاریسن ژرمن تیم بسیار خوبی است که پروژه بزرگی را آغاز کرده، امیدوارم بتوانم جزئی از این برنامه باشم و در کنار بازیکنان این تیم بازی کنم.
این در حالی است که شب گذشته ساها در صفحه اختصاصی توئیترش تمام این اظهارات را تکذیب کرد و نوشت: اینها همه شایعات بی پایه و اساس است. بعضی خبرنگاران خیلی تنبل هستند که این شایعات را از هیچ می سازند تا به پول بیشتری برسند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان