[color=black:0905ae77f8]لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس، معتقد است دل پیرو حتما در همین فصل این باشگاه را ترک می کند.
اسطوره باشگاه تورینی اعلام کرد این فصل، آخرین فصل حضورش در این باشگاه خواهد بود و مدیران یووه نیز تاکنون تمایلی برای تمدید قرارداد او نشان نداده اند.
با این وجود، آندره آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، دو روز قبل اعلام کرد درهای باشگاه همیشه به روی کاپیتان باز خواهد بود. صحبت های او تنها چد ساعت بعد از این انجام شد که دل پیرو اعلام کرد قصد دارد تا 40 سالگی بازی کند.
با این وجود، موجی معتقد است علی رغم این پیشنهاد آنیلی، دل پیرو یوونتوس را ترک خواهد کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم در حال حاضر شانسی برای دل پیرو برای تمدید قراردادش وجود داشته باشد. من همچنین معتقدم که باشگاه در مورد او اشتباه کرده است.
دل پیروز همیشه بازیکن مهمی برای یوونتوس بوده و هست. نمی توان کلاس بالای او را زیر سوال برد. نمی دانم دلیل اینکه یوونتوسی ها از او استفاده نمی کنند را درک کنم.
با توجه به صحبت های اخیر دل پیرو، فکر می کنم او یوونتوس را ترک خواهد کرد."[/color:0905ae77f8]
آندره آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، دو روز قبل اعلام کرد درهای باشگاه همیشه به روی کاپیتان باز خواهد بود. صحبت های او تنها چد ساعت بعد از این انجام شد که دل پیرو اعلام کرد قصد دارد تا 40 سالگی بازی کند.
دلپیرو امرا خیلی حال کونم امی افشین مانسنه ... حیف ایتا تیم دیگه دورون خداحافظی بوکونه ...