مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:47 am
اينيستا: بازي ما تا حدودي نگران کننده بود.
بازيساز تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: برابر کاستاريکا در نيمه اول هيچ کاري نکرديم.
به نقل از مارکا اسپانیا، آندرس اینیستا تساوی مقابل کاستاریکا را نگران کننده توصیف کرد و گفت: در نیمه اول هیچ کاری نکردیم، من قصد متهم کردن بازیکنان را ندارم و اگر قرار باشد از کسی نام ببرم اول به خودم اشاره میکنم، مقابل کاستاریکا خوب نبودیم اما نکتهای که مرا امیدوار کرد واکنش تیم بود و دو گلی که به ثمر رساندیم نشان از قدرت پنهان شده اسپانیا داشت.
وی افزود: کاستاریکا در نیمه اول از ما بهتر بودند و به نتیجه مطلوب رسیدند اما اسپانیا واقعی در نیمه دوم نمود پیدا کرد و تساوی به دست آمده را میشود مثبت دید اما در هر حال و با آیندهنگری از مقامات فوتبالمان سراغ دارم باید پذیرفت که بازی ما تا حدودی نگران کننده بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:47 am
کاواني: بازي بالوتلي شبيه من است
مهاجم اروگوئهاي تيم فوتبال ناپولي بازي بالوتلي در من سيتي را شبيه به بازي خودش عنوان کرد.
شب گذشته اروگوئه موفق شد با نتیجه یک بر صفر در ورزشگاه المپیک رم این تیم را مغلوب کند تا به پیروزی شیرین خارج از خانه دست یابد.
ادسون کاوانی پس از این دیدار به تمجدید از بالوتلی مهاجم جوان منسیتی و ستاره تیم ملی ایتالیا و مقایسه با خودش پرداخت و این بازیکن را یکی از مهاجمان بزرگ نامید.
وی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: بازی بالوتلی شبیه من است و ما مهاجمان مدرنی در تیمهایمان هستیم.
کاوانی افزود: مانچینی سرمربی منسیتی همان وظایفی را از ماریو بالوتلی میخواهد که من در ناپولی ایفا میکنم. البته من فکر میکنم که فوتبال در ایتالیا شبیه فوتبال در انگلیس نیز است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:48 am
کاپلو پس از پيروزي در ويمبلي مقابل سوئد
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس بر اين عقيده است که درخشش بازيکنان جوانش در جدال با سوئد از برد اين تيم مهمتر است.
به نقل از سان، فابیو کاپلو که شب گذشته تیمش در جدال دوستانه با سوئد در ورزشگاه ویمبلی لندن به برتری یک بر صفر رسید، موفق شد در سال ۲۰۱۱ رکورد شکستناپذیری را حفظ کند.
این مربی ایتالیایی که از سه سال قبل زمام امور سه شیر (انگلیس) را در اختیار دارد، اظهار داشت: کسب نتایج خوب همیشه حائزاهمیت است و علاقه وافری به عملکرد تیمم در دو بازی اخیر یعنی مقابل اسپانیا و سوئد دارم. زیرا در دو مصاف دشوار به پیروزی رسیدیم.
وی که تیمش روز شنبه یک بر صفر ماتادورهای اسپانیا را یک بر صفر شکست داد، افزود: خیلی مهم بود که بتوانیم پس از ۴۳ سال سوئد را شکست دهیم. اما برای من این نکته که درخشش فیل جونز، کیل والکر و جک رودول را مقابل تیمی با سازماندهی بالا و دشوار دیدم، خیلی مهم بود.
مربی ۶۴ ساله ایتالیایی افزود: این سه بازیکن واقعا بسیار خوب بازی کردند. من سیستم بازی را عوض کردم و با این سه هافبک و سه مهاجم عالی کار شد. لازم بود ببینم جونز در پستی که اسکات پارکر معمولا حضور داشته چگونه بازی می کند.
او ادامه داد: فکر میکنم رقابتها در یورو ۲۰۱۲ واقعا سخت است.
مربی سرد و گرم چشیده اسبق رئال مادرید و آ.ث .میلان همچنین بیان کرد: تنها از یک چیز خوشم نیامد و آن پاسکاری زیاد با دروازهبانمان بود که مجبور میشد توپها را بلند به جلو بفرستد. امیدوارم در بازیهای بعدی شاهد پیشرفت تیم در حرکت به جلو همچنین در بازی بدون توپ باشم.
در مصاف شب گذشته در ویمبلی تیم تحت رهبری وی با تک گل دقیقه ۲۲ گرت بری به پیروزی مقابل سوئد رسید.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:48 am
دلبوسکه: هيچ نيازي به دادن هشدار نيست
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا با آرامش پس از تساوي خود و ذکر اين نکته که هيچ نيازي به دادن هشدار نيست، خشم يک خبرنگار متعصب مادريدي را برانگيخت.
به نقل از آس اسپانیا، ویسنته دلبوسکه پس از تساوی 2 بر 2 تیمش مقابل کاستاریکا با آرامش خاصی وارد کنفرانس خبری شد و خبرنگاری که به صورت میهمان از اسپانیا به همراه تیم به کاستاریکا سفر کرده بود با عصبانیت علت این تساوی نگران کننده را پرسید.
دلبوسکه در پاسخ به این سوال با خونسردی گفت: هیچ نیازی به دادن هشدار نیست و تیم در بهترین شرایط قرار دارد؛ اما خبرنگار خشمگین مادریدی از شکست یک بر صفر مقابل انگلیس سخن گفت و تساوی که با دو گل دیرهنگام به دست آمد و سالن را به نشانه اعتراض ترک کرد.
دل بوسکه سپس اینگونه ادامه داد: بازیکنانم خوب بودند، به خصوص در نیمه دوم، باید بدانیم که همه حریفان جدی هستند و در فوتبال حرفهای امروز دیگر هیچ تیم ضعیف نیست. هیچ نگرانی وجود ندارد و اسپانیا برای دفاع از قهرمانیهایش کاملا مصمم است.
سرمربی اسپانیا که در کشورش او را با نام "عمو دل" صدا میزنند، درمورد این خبرنگار گفت: او به سالن مخصوص کنفرانس خبری و اهالی حاضر در آن توهین کرده اما من از دستش دلخور نیستم، چون او را میشناسم و تعصب او برایم ارزشمند است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:49 am
بلان: مصاف فرانسه و بلژيک ملال آور بود
سرمربي تيم ملي فوتبال فرانسه گفت: مصاف ما و بلژيک به خاطر بازي فيزيکي و درگيرانه ملالآور بود.
لوران بلان در گفتوگو با شبکه کانال پلاس اظهار داشت: باید اعتراف کرد مقابل حریف بازی با کیفیتی ارائه نکردیم. هرچند موظف بودیم بازی خوبی را به معرض نمایش بگذاریم. با تمام احترام برای تیم بلژیک باید اظهار کنم، آنها نیز برای ارائه یک بازی خوب تلاش نکردند و مبنا را بر بازی فیزیکی و درگیرانه گذاشتند. مدل بازیشان هم خیلی ساده بود.
وی ادامه داد: با این حال میدانستیم بلژیکیها میتوانند خطرناک بازی کنند. در جریان بازی اجازه ندادند ما موقعیت خلق کنیم. در مقابل ما نیز رفتاری مشابه داشتیم. نتیجه این شد که هواداران بازی تا حدودی خسته کنندهای را شاهد بودند.
این مربی که تیمش شب گذشته در بازی دوستانه مقابل بلژیک به تساوی بدون گل رسید، جمعه گذشته با یک گل بر آمریکا در پاریس غلبه کرده بود.
وی پس از دیدار پرانتقاد شب گذشته تیمش به نکات دیگری از بازی "انزلیچیهای آبی "پرداخت:
*آقای بلان، تساوی بدون گل با بلژیک را چگونه تحلیل میکنید؟
باید اعتراف کرد مقابل حریف بازی با کیفیتی ارائه نکردیم. هرچند موظف بودیم بازی خوبی را به معرض نمایش بگذاریم. با تمام احترام برای تیم بلژیک باید اظهار کنم، آنها نیز در ارائه بازی خوب تلاش نکردند. مبنا را بر بازی فیزیکی و درگیرانه گذاشتند. مدل بازیشان هم خیلی ساده بود، با این حال میدانستیم بلژیکیها میتوانند خطرناک بازی کنند. در جریان این دیدار اجازه ندادند ما موقعیت خلق کنیم. در مقابل ما نیز رفتاری مشابه داشتیم. نتیجه این شد که هواداران دیدار تا حدودی خسته کنندهای را شاهد بودند.
*فکر میکنید دلیل عمده عدم درخشش بازیکنان فرانسه چه بود؟
درگیری زیاد در رده باشگاهی. فکر میکنم در شرایط کنونی ذهن بازیکنانمان مشغول امور فعالیتهای باشگاهی است. از نظر من چنین دورهای دشوار است. چون سخت میتوان بهترین گزینشها را کرد و تازه به فوتبالی خوب نیز رسید.
*باور دارید قدرت تیم ملی فرانسه مقابل بلژیک پنهان ماند؟
به طور قطع این طور است. تساوی بدون گل مقابل حریف بیانگر پتانسیل واقعی تیم نیست. البته اشکالاتی هم وجود داشت همانگونه که گفتم اجازه نداد به برتری برسیم.
* به نظر شما جنبه مثبت بازی با بلژیک چه بود؟
خط دفاع عملکرد خوبی داشت که هوگو لوریس توپی از خط دروازهاش عبور نکرد. این نکته که ما در این بازی و جدال روز جمعه با آمریکا گلی نخوردیم، بسیار قابل تامل است. اما من از بابت امور تهاجمی در بازی با بلژیک ناراحتم.
*... چون فاقد کارایی لازم بود؟
اجازه دهید اینگونه عنوان کنم که خط حمله ما در دیدار با بلژیک در رویارویی با خط دفاع حریف بسیار مهربان بود و از زهر لازم دور بود.
*این نقص با توجه به فرصت ۷ ماهه تا شروع مرحله نهایی یورو ۲۰۱۲ نگران کننده نیست؟
تصور نمیکنم، نگران نیستیم. در این بازی درست است که مهاجمینمان آرام بودند. اما در شرایط عادی اینگونه نخواهند بود. در صورتی که بتوانیم بازیکنان مصدوم و اصلی خود را مجددا در اختیار بگیریم، آنقدر قابلیت خواهند داشت که دروازه حریفان را باز کنند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:50 am
با مجوز کادر پزشکي
شاهين مقابل والنسيا به ميدان ميآيد
بازيکن هميشه مصدوم رئال مادريد در بازي مقابل والنسيا براي دقايقي به ميدان خواهد آمد.
به نقل از آس اسپانیا، نوری کاظم شاهین بازیکن ترکتبار رئال مادرید با مجوز کادر پزشکی این باشگاه برای بازی در هفته آینده لالیگا مقابل والنسیا آماده است اما مورینیو با توجه به اهمیت بالای این بازی برای استفاده کامل از این بازیکن دچار تردید شده است.
از طرفی کادر پزشکی بر کم بودن فشار روی پای بازیکن تاکید دارند و بازی برای چند دقیقه پایانی را تجویز میکنند.
مسلما نتیجه بازی در تصمیم مورینیو تاثیر خواهد داشت و شاید نتواند تا پایان کار به راحتی روی درخشش این بازیکن مصدوم حساب کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:51 am
آدريانو مقابل ساراگوسا و ميلان غايب است
مدافع آخر تيم فوتبال بارسلونا به خاطر آسيب ديدگي در ناحيه همسترينگ مقابل ساراگوسا و ميلان غايب است.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، آدریانو کوریرا کلارو بازیکن 27 ساله تیم فوتبال باشگاه بارسلونا اسپانیا در جریان تمرینات تیم ملی فوتبال برزیل قبل از بازی با مصر دچار مصدومیت شد و نتوانست مقابل مصر و گابن تیم ملی کشورش را همراهی کند.
وی در بازگشت به کاتالونیا مورد معاینه پزشکان اسپانیایی قرار گرفته و مصدومیت وی از ناحیه همسترینگ تایید شده است.
طبق گزارش روابط عمومی باشگاه بارسلونا وی برای 10 روز استراحت مطلق خواهد داشت و برابر رئال ساراگوسا در لالیگا و میلان در لیگ قهرمانان اروپا بازی نخواهد کرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:51 am
اوزيل: سال آينده براي قهرماني قاره ميجنگيم
ستاره تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ميخواستيم در هر شرايطي برنده بازي با هلند شويم.
به نقل از کیکر، مسعود اوزیل که شب گذشته در پیروزی ۳ بر صفر مقابل هلند سهیم شد، اظهار داشت: مصمم بودیم و میخواستیم در هر شرایطی برنده بازی با هلند بشویم که خوشبختانه به هدف مورد نظر رسیدیم. تازه به این هدف در بهترین شرایط نیز رسیدیم. زیرا این برد با درخشش کامل تیم حاصل شد.
ستاره تکنیکی کهکشانیهای مادریدی افزود: در کنار بازی رو به جلو در عقب زمین نیز مستحکم بودیم و مقابل دروازه هلند از فرصتها خوب استفاده کردیم.
اوزیل که خود در دقیقه ۶۶ گل سوم سفیدپوشان را زد، ادامه داد: دراین بازی از قدرت بسیار زیادی برخوردار بودیم. هدف ما این است که سال آینده در یورو ۲۰۱۲ بر سر مقام قهرمانی بجنگیم.
پیش از او توماس مولر و انزلیچی کلوزه در دقایق ۱۵ و ۲۶ گلزنی کردند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:52 am
پس از غلبه بر هلند
انزلیچی: کارنامه آلمان کامل شد
هافبک جوان تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: با اين برد کارنامه آلمان کامل شد.
به نقل از کیکر، تونی انزلیچی که شب گذشته در جدال منجر به برتری ۳ بر صفر مقابل هلند در ورزشگاه هامبورگ یکی از مردان اصلی یواخیم لو در تیم آلمان بود، اظهار داشت: ما انتظار بازی فشردهای را داشتیم. هرچند که در ظاهر این بازی شکلی تدارکاتی و دوستانه داشت. فکر میکنم با این نتیجه عملکرد یک سال اخیر خود را کامل کردیم.
وی که روی گل اول ژرمنها در این بازی نقش بسزایی در خلق موقعیت داشت، افزود: با این نتیجه عملکرد بهتری یافتیم. اما باید بدانیم که هنوز بازیهای مهمتری هم هستند که باید برنده شویم.
در بازی شب گذشته توماس مولر، انزلیچی کلوزه و مسعود اوزیل در دقایق ۱۵، ۲۶ و ۶۶گلزنی کردند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:53 am
هيدينک: آينده متعلق به جوانان ترکيه است
سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال ترکيه از عدم راهيابي به مرحله نهايي جام ملتهاي اروپا اظهار تاسف کرد اما آينده را متعلق به جوانان ترکيه دانست.
به نقل از داگبلات چاپ آمستردام، گاس هیدینک که شب گذشته تیمش در بازی برگشت پلیآف مقابل کرواسی به تساوی بدون گل رسید و به خاطر باخت ۳ بر صفر در جدال رفت از راهیابی به مسابقاتی که تابستان آینده در اوکراین و لهستان انجام می شود بازماند، اظهار داشت: متاسفانه نکته آشکار کنونی این است که به هدفی که داشتیم، نرسیدیم. در گروهی که در مرحله مقدماتی قرار داشتیم، به خاطر حضور آلمانها امکان راهیابی نیافتیم تا مجبور شدیم به بازی پلیآف برسیم.
هیدینک که چندی قبل ۶۵ سالگی خود را جشن گرفت، ادامه داد: با وجود این تجربه تلخ به شاگردانم در تیم ترکیه افتخار میکنم. بهخصوص به ۴، ۵ بازیکن این تیم که تنها ۲۰ سال سن دارند و قطعاً آینده متعلق به آنها خواهد بود. آنها تیم جدید ترکیه را به موفقیتهای بزرگ خواهند رساند.
وی در مورد آیندهاش نیز عنوان کرد: اکنون فقط همین را میتوانم بگویم که در پروژهای که برای تیم ترکیه داشتم، شکست خوردم.
مربی پرآوازه سرزمین لالههای نارنجی، تابستان سال قبل زمام امور تیم شرق اروپا را دراختیار گرفت تا آن را به یورو ۲۰۱۲ برساند. اما در این ماموریت موفق نشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:54 am
فان در ويل: بازي خود را در هلند جا گذاشتيم
بازيکن تيم ملي فوتبال هلند گفت: بازيکنان ما مقابل آلمان بازي عادي خود را فراموش کرده بودند.
به نقل از دتلگراف، گریگوری فان در ویل شب گذشته به همراه تیمش در دیدار دوستانه مقابل آلمان در ورزشگاه هامبورگ باخت ۳ بر صفر را تجربه کرد، وی دراینباره اظهار داشت: واقعا مایه شرمساری است. ما به هامبورگ آمدیم که بازی عادی خود را انجام دهیم، اما گویی بازیمان را در هلند جا گذاشتیم تا آلمانها جان بگیرند و بر ما بتازند.
وی افزود: فکر میکنم در این بازی در وهله نخست به خود باختیم. اولین موقعیت بازی از آن ما شد، اما بعد دو موقعیت را به آنها هدیه کردیم.
او ادامه داد: این گونه تجربیات تلخ اما در عین حال آموزنده است. خوشبختانه چند ماه قبل از حضور در یورو ۲۰۱۲ این تجربه سودمند را کسب کردیم تا هنگام جام مرتکب چنین اشتباهاتی نشویم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:55 am
فان بومل: هواداران نگران هلند نباشند!
کاپيتان تيم ملي فوتبال هلند گفت: با وجود شکست از آلمان دليلي بر نگراني وجود ندارد.
به نقل از داگبلات، مارک فان بومل اظهار داشت: متاسفانه مقابل آلمانها باخت بدی را کسب کردیم. اما من به عنوان کاپیتان تیم ملی اطمینان میدهم هیچ دلیلی برای نگرانی در قبال وضعیت تیم در آینده وجود ندارد.
وی که شب گذشته تیمش در جدال دوستانه مقابل آلمان ۳ بر صفر در ورزشگاه هامبورگ بازنده شد، افزود: فکر میکنم برای این رویارویی تا حدودی با روزهای آرمانی فاصله داشتیم که همین نکته شکستمان را رقم زد. ضمن آنکه در دو لحظه مرتکب اشتباهات فردی شدیم و آرامش خود را از دست دادیم.
او ادامه داد: هرچند نتایج چند بازی اخیرمان ایدهال نبود، اما جای نگرانی نیست، با کمی بازیابی قوا همان تیم قدرتمند همیشگی خواهیم شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:56 am
تا سالها همه اروپا از ما حرف ميزنند
به اعتقاد رئيس فدراسيون فوتبال پرتغال، پيروزي پرگل تيم کشورش مقابل بوسنيهرزگوين آنقدر درخشان است که باعث حيرت هواداران در قاره اروپا شود.
به نقل از آبولا، گیلبرتو مادیال اظهار داشت: با کسب پیروزی ۶ بر ۲ تیم بوسنیهرزگوین را درهم شکستیم و کاری کردیم که تا سالها اروپاییان در مورد بازی ما حرف بزنند.
این مقام این اظهارات را پس از برد ۶ بر ۲ مقابل تیم اروپای شرقی در بازی برگشت انتخابی جام ملتها بیان کرد. دیداری که به واسطه تساوی بدون گل در بازی رفت، ستارگان تیم پرتغال مجوز حضور در پیکارهای تابستان آینده را دریافت کردند.
این مقام افزود: پیش از بازی فکر میکردم برنده جدال با بوسنیاییها شویم. اما هرگز به زدن ۶ گل فکر نمیکردم. من از تمام بازیکنان تیم ملی تشکر میکنم که در این موفقیت تلاش کردند و برای عظمت پرتغال جنگیدند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:56 am
نگراني به خاطرتشکيل گروه مرگ در يورو 2012
ستاره تيم ملي فوتبال پرتغال آرزو ميکند در گروهبندي رقابتهاي يورو 2012 کشورش با تيمهاي اسپانيا، آلمان و فرانسه همگروه نشود.
با انجام مسابقات پلیآف یورو ۲۰۱۲ و روشن شدن تکلیف تمام تیمهای حاضر در مرحله نهایی این پیکارها، گمانهزنی رسانهای در مورد گروه بندی این پیکارها آغاز شده است. براین اساس با توجه به این نکته که یوفا متولی برگزاری مسابقات جام ملتها اقدام به قراردادن اوکراین و لهستان دو میزبان مشترک این مسابقات در سید اول در کنار اسپانیا و هلند کرده است، اکنون یک احتمال قوت گرفته است. با توجه به این که قدرتهایی همچون آلمان، پرتغال و فرانسه در سیدهای مختلفی جای گرفتهاند، این احتمال مربوط به شکلگیری گروهی در جام ملتها با حضور قدرتهای برتر است.
این موضوع سبب شده تا ستارگان اروپایی نسبت به آن واکنش نشان دهند. به عنوان نمونه کریستیانو رونالدو، ستاره رئال مادرید و تیم پرتغال در مصاحبهای که امروز با خبرگزاری کشورش داشت، عنوان کرد: کارشناسان میگویند این احتمال وجود دارد که اسپانیا، آلمان، فرانسه و پرتغال در یک گروه قرار بگیریم. اگر این اتفاق روی دهد، آنوقت باید گفت گروه مرگ جام ملتها شکل گرفته است، چیزی که اصلا از وقوع ان استقبال نمیکنم.
همچنین لوران بلان، سرمربی تیم فرانسه نیز در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی کشورش بیان کرد: به عنوان یک عضو خانواده فوتبال جهان، آرزو میکنم چنین گروه مرگی تشکیل نشود.
وی سپس با لحن طعنهآمیزی بیان کرد: البته در آنصورت اسپانیا، آلمان و پرتغال باید از همگروهی با ما بترسند.
سیدبندی یورو ۲۰۱۲ به این شرح است:
*سید ۱:
اوکراین
لهستان
اسپانیا
هلند
*سید ۲:
آلمان
ایتالیا
انگلیس
انزلیچی
*سید ۳:
کرواسی
یونان
سوئد
پرتغال
*سید ۴ :
دانمارک
فرانسه
چک
ایرلند
اضافه می شود مراسم قرعه کشی مرحله نهایی این پیکارها در تاریخ ۲ دسامبر در شهر کیف، مرکز اوکراین انجام میشود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 16, 2011 11:57 am
پايان کار هيدينک در ترکيه
هيدينک بعد از بازي مقابل کرواسي استعفاي خود را اعلام کرد.
فدراسیون فوتبال ترکیه موافقت خود را با کناره گیری ''گاس هیدینگ '' اعلام کرده و بدنبال سرمربی جدیدی برای تیم ملی فوتبال ترکیه است.
برپایه این گزارش، فدراسیون فوتبال ترکیه دو گزینه به نام های ''عبدالله آوجی'' سرمربی تیم شهرداری استانبول و ''ارطغرل ساغلام'' سرمربی تیم بورسا اسپور را برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال این کشور در نظر گرفته و با آنان در این مورد وارد مذاکره شده است.
تیم ملی فوتبال ترکیه شب گذشته با قبول شکست در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در مقابل کرواسی از راهیابی به مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا در سال 2012 بازماند.
ملی پوشان فوتبال ترکیه در دیدار برگشت از مرحله حذفی مسابقات فوتبال جام ملتهای اروپا سه شنبه شب در ورزشگاه شهر زاگرب مقابل تیم کرواسی به تساوی بدون گل رسیدند، اما این تیم به دلیل شکست سه بر صفر در دیدار رفت و در مجموع دو دیدار شکست را پذیرا شد و نتوانست به مرحله نهایی پیکارهای فوق راه یابد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 6 مهمان