مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:10 pm
رانوکيا:بازي ايتاليا - اروگوئه،سخت و جذاب است
آندره آ رانوکيا، مدافع ايتاليايي آتزوري در صحبتهايي اعلام کرد که ديداردوستانه تيم ملي کشورش مقابل اروگوئه که روز سه شنبه برگزار خواهدشد، بازي سختي خواهد بود. البته رانوکيا به موفقيت تيمش دراين بازي دوستانه ايمان دارد.
شاگردان چزاره پراندلی روز جمعه در دیدار دوستانه مقابل تیم ملی لهستان موفق شدند تا با نتیجه 0-2 به پیروزی برسند و سه شنبه شب در استادیوالیمپیکوی رم میزبان قهرمان کوپا آمه ریکای 2011 خواهند بود.
رانوکیا که در بازی روز جمعه آتزوری درترکیب ثابت تیمش قرار داشت، در بازی سه شنبه شب هم جزو 11 بازیکن اصلی ایتالیا خواهد بود. او بی صبرانه منتظر مصاف با لوئیس سوارس است که در آخرین دیدار اروگوئه در روز جمعه مقابل شیلی، هر 4 گل تیمش را به ثمر رساند.
رانوکیای 23 ساله در صحبتهایی که در وب سایت رسمی اینتر بازتاب یافت گفت:« بازی سخت و هیجان انگیزی مقابل اروگوئه خواهیم داشت. ولی ما با همان روحیه ای که در بازیهای اخیرمان به نمایش گذاشتیم به مصاف اروگوئه خواهیم رفت و کار را برای آنها سخت می کنیم.»
بازی دوستانه مقابل لهستان،اولین باری بود که رانوکیا بعد از 20 سپتامبر درترکیب ثابت قرار می گرفت. او در تاریخ 20 سپتامبر در بازی اینتر مقابل نوارا که با شکست 1-3 نرآتزوری همراه بود درترکیب ثابت تیمش به میدان رفته بود.
او دراین باره گفت:« مدتها بود که از میادین ورزشی به دور بودم ولی الان خوشحالم. ما به پیروزی رسیدیم، پس همه چیز خوب است. ما از حضور در اردوی تیم لذت می بریم و هرزمان که دور هم جمع می شویم، از درکنار هم بودن لذت می بریم.»
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:10 pm
انتقاد مارادونا از داوري در امارات
ديگو مارادونا سرمربي تيم الوصل امارات بار ديگر با وجود پيروزي تيمش با نتيجه يک به صفر در مقابل العين در جام حذفي اين کشور از استاندارد داوري در امارات انتقاد کرد و مدعي شد داوري عليه تيم اوست.
مارادونا از داوری عبدالله الظبی در این دیدار که با گل دقیقه 59 خوان مانوئل اولیویرا مهاجم اروگوئه ای الوصل پایان یافت، ناراضی بود.
مارادونا گفت: وقتی بازیکنی به زمین می افتد و توپی بین الوصل و العین در جریان است توپ همیشه به العین داده می شود.
10 روز پیش نیز مارادونا از مسئولان مسابقه ای که به باخت یک به صفر تیم او در مقابل الجزیره انجامید ، انتقاد کرد.
وی گفت :می خواهم پیامی به داوران بدهم. من می خواهم از آنها حمایت کنم تا استانداردهایشان را بهبود بخشند. اما اگر علیه ما باشند ما بازیکنان، کارکنان و طرفداران الوصل با آنها مقابله می کنیم تا به هدفمان برسیم.
سرمربی الوصل افزود: امیدوارم داوران استانداردهایشان را بهبود بخشند و تمرکز بیشتری پیدا کنند. من نمی خواهم شکایت کنم بلکه می خواهم به ارتقای سطح داوری کمک کنم.
با این حال کاسمین اولاریو سرمربی العین با نظر مارادونا در مورد داوری موافق نبود.
وی گفت فکر نمی کنم داوری جانب الوصل یا العین را گرفته باشد. تصمیمات داور تاثیری در نتیجه این دیدار نداشت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:11 pm
مسي:پاستوره در پاري سن ژرمن موفق مي شود
ليونل مسي مهاجم آرژانتيني باشگاه بارسلونا معتقد است که خاوير پاستوره مي توانددر پاري سن ژرمن به موفقيت برسد.
پاستوره آرژانتینی در بازار نقل و انتقالات تابستان گذشته از پالرمو جدا شد و به پاری سن ژرمن پیوست. انتقال این ستاره 22 ساله با قراردادی به ارزش 42 میلیون یورو انجام شد و او زندگی اش در فرانسه را با درخشش در تیم پایتخت نشین آغاز کرد.
مسی که در حال حاضر درکنار پاستوره در اردوی تیم ملی آرژانتین به سرمی برد در صحبتهایی به تمجید از ستاره سابق پالرمو پرداخته و اعلام کرده که انتخاب فرانسه برای ادامه فوتبال، انتخاب خوبی از سوی پاستوره بوده است.
مسی در صحبتهایی به کانال فوتبال کلاب گفت:« تیمهای بزرگ متعددی پاستوره را می خواستند ولی پاری سن ژرمن در حال بنا گذاشتن تیم فوق العاده ای است و پاستوره هم ویژگی های فوق العاده ای دارد. مطمئنم که او در پاری سن ژرمن رشد خواهد کرد.»
مسی ادامه داد:« من فکر می کنم که بازی کردن در فرانسه کار سختی است ولی این به پاستوره در مسیر رشد و پیشرفت کمک خواهد کرد.»
تیم ملی آرژانتین سه شنبه شب و در دور چهارم رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل کلمبیا به میدان خواهد رفت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:11 pm
پليس به جان تري دستور داد ساكت بماند
پليس انگليس به جان تري کاپيتان تيم ملي اين کشور دستور داده است در نشست مطبوعاتي پيش از بازي با سوئد حرفي درباره بازجويي هاي اخيرش نزند.
به گزارش روزنامه های انگلیس، وی قرار است در آستانه دیدار دوستانه سه شنبه شب انگلیس مقابل سوئد، به عنوان کاپیتان ''فابیو کاپلو'' این تیم را در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی همراهی کند.
با وجود این پلیس از اتحادیه فوتبال انگلیس خواسته به آنها اطمینان بدهد که در این کنفرانس مطبوعاتی هیچ صحبتی در مورد اتهامات اخیر مدافع چلسی به میان نخواهد آمد.
این در حالیست که تری و کاپلو همچنان در مقابل دوربین های تلویزیونی توسط خبرنگارهایی احاطه می شوند که پرسش های بسیاری در این رابطه دارند.
تری مدتی است که به اتهام اظهارات نژادپرستانه نسبت به ''آنتون فردیناند'' مدافع کویینز پارک رنجرز تحت بازجویی قرار دارد. البته خود این بازیکن تا کنون هرگونه تخلفی را رد و کاپلو نیز حمایت کامل خود را از وی اعلام کرده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:42 pm
بوفون:رسيدن به رکورد زوف مانند يک روياست
جان لوئيجي بوفون، دروازه بان تيم ملي ايتاليا، بي صبرانه در انتظار ديدار دوستانه فردا شب مقابل اروگوئه است تا با رکورد ديدارهاي ملي دينو زوف برابري کند.
بوفون که اولین بازی ملی اش را در سال 1997 انجام داد، تاکنون 111 بار پیراهن لانازیوناله را به تن کرده است. زوف بین سال های 1968 تا 1983، 112 بار برای تیم ملی ایتالیا بازی کرد و بوفون از اینکه در دیدار فردا شب با این رکورد برابری خواهد کرد، خوشحال است.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" 3-2 سال قبل بود که به این فکر افتادم که می توانم به رکورد زوف برسم. وقتی در سال 1997 اولین بازی ام را برای ایتالیا انجام دادم، رسیدن به این رکورد مثل یک رویا بود.
برای رسیدن به این رکورد روزهای دشوار زیادی را پشت سر گذاشتم. زوف یک اسطوره واقعی است. من واقعا از اینکه به رکورد او رسیدم، خوشحالم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:44 pm
غيبت 6 هفته اي مايکل اوون
اين ملي پوش سابق انگليسي در ديدار مقابل حريف رومانيايي تنها 10 دقيقه بازي کرد و مجبور شد به دليل گرفتگي ران پاي چپش بازي را ترک کند.
مایکل اوون، مهاجم منچستریونایتد، به دلیل مصدومیت در پیروزی 2-0 تیمش مقابل اتلل گالاتی در لیگ قهرمانان، برای شش هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.
این ملی پوش سابق انگلیسی در دیدار مقابل حریف رومانیایی تنها 10 دقیقه بازی کرد و مجبور شد به دلیل گرفتگی ران پای چپش بازی را ترک کند.
یکی از سخنگویان باشگاه منچستریونایتد در گفتگو با سایت باشگاه گفت:" مایکل از ناحیه ران دچار مصدومیت شده و برای شش هفته یا بیشتر از میادین دور خواهد بود."
به این ترتیب اوون احتمالا در دیدار مقابل بلکبرن یا برابر تیم سابقش، نیوکاسل در روز 4 ژانویه به میادین بازمی گردد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:46 pm
لورن بلان: عجله اي براي تمديد قرارداد ندارم
لورن بلان، سرمربي تيم ملي فرانسه، تاکيد کرد هچ نگراني بابت تمديد قراردادش با فدراسيون فوتبال فرانسه ندارد.
بلان بعد از جام جهانی 2010 هدایت انزلیچی ها را برعهده گرفت و این تیم را به رقابت های یورو 2012 رساند.
گفته می شود بلان به زودی قراردادش را با فدراسیون فوتبال فرانسه که در تابستان به پایان می رسد، تمدید خواهد کرد اما او معتقد است اکنون زمان مناسبی برای مطرح کردن چنین مسائلی نیست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" صادقانه بگویم، فکر نمی کنم صحبت کردن در مورد تمدید قراردادم در حال حاضر درست باشد. اکنون زمان مناسبی نیست. باید زمان مناسب تری را انتخاب کرد.
من در حاضر جلسه ای با رئیس فدراسیون نخواهم داشت زیرا درخواستی از او ندارم. هیچ مهلت زمانی ای وجود ندارد."
فرانسه فردا شب در دیداری دوستانه مقابل بلژیک قرار خواهد گرفت و بلان در این مورد گفت:" بازی های فرانسه همیشه بحث برانگیز است. وقتی نمی توانند در مورد شرایط روحی تیم صحبت کنند، در مورد بازی صحبت می کنند.
می دانم در مورد یکسری از مسائل می توان صحبت کرد. طرفداران می خواهند تیم خوب بازی کند. این موضوع تازه ای نیست."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:48 pm
گالياني:
تاوضعيت کاسانومشخص نشود،مهاجم نمي خريم
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، اعلام کرد تا زماني که وضعيت آنتونيو کاسانو به طوردقيق مشخص نشود، اين باشگاه خريد جديدي انجام نخواهد داد.
این بازیکن 29 ساله بعد از عمل جراحی ای که پشت سر گذاشت، در حال حاضر دوران نقاهت را پشت سر می گذارد.
پیش از این اعلام شد کاسانو برای 6 ماه نمی تواند میلان را همراهی کند و به همین دلیل مدیران این باشگاه به دنبال خرید یک مهاجم جدید برای پر کردن جای خالی او هستند.
اما گالیانی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا اعلام کرد تا مشخص شدن وضعیت دقیق کاسانو، این باشگاه خرید جدیدی نخواهد داشت.
" باید ببینیم کاسانو چه زمانی باز خواهد گشت. اگر او مشکلی برای بازگشت نداشته باشد، ما خرید جدیدی انجام نمی دهیم. باید ببنیم چه اتفاقی رخ می دهد.
اگر او خیلی زود برگردد، ما مهاجمی در ژانویه نمی خرید یا اگر مهاجم جدیدی به خدمت بگیریم تنها به صورت قرضی و تا ژانویه خواهد بود. "
او همچنین در مورد علاقه مندی این باشگاه برای به خدمت گرفتن آنلکا گفت:" اگر آنلکا همچنان به گلزنی اش ادامه بدهد، آنگاه ما به خرید او فکر می کنیم. او بازیکن مهمی است. البته من به دیدیه دروگبا نیز علاقه زیادی دارم.
گالیانی در مورد شرایط گتوزو نیز گفت:" او دائما عینک هایش را عوض می کند و این به معنای بهبودی اوست. من گفته بودم که او می تواند خیلی زود بهبود پیدا کند.
در مورد زمان دقیق بهبودی او بهتر است با پزشک تیم صحبت کنیم اما او در تمرینات نشانه های خوبی نشان داد."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:49 pm
انزلیچی: قرارداد جديد گوارديولا آماده است
ساندرو راسل رييس باشگاه بارسلونا گفت که اين باشگاه حاضر است تا هر مدتي که گوارديولا در نظر دارد، قراردادش را تمديد کند.
در حالي که بسياري از رسانههاي اسپانيايي وغير اسپانيايي از اختلاف ميان ساندرو راسل رييس باشگاه بارسلونا و پپ گوارديولا سرمربي اين تيم حرف ميزدند و احتمال جدايي اين مربي موفق و جوان را در پايان اين فصل حدس ميزدند، راسل در گفت و گو با شبکه الجزيره قطر تاکيد کرد که مشکلي براي ادامه کار با گوارديولا ندارد و قرارداد جديد او آماده است.
راسل که جانشين خوان لاپورتا شد، افزود: قرارداد جديد گوارديولا آماده است. ما حاضريم يکساله، دو ساله، سه ساله و يا هر مدتي که خود پپ ميخواهد، قرارداد او را تمديد کنيم. قرارداد جديد او بر روي ميز ما حاضر است، ما تمام تلاش خود را براي فراهم کردن شرايط کار گوارديولا به کار ميبنديم، اميدواريم که او با ما بماند و قراردادش را تمديد کند. هيچ کسي نميتواند موفقيت هاي گوارديولا را انکار کند. بنابراين، ما براي حفظ او از هيچ کوششي دريغ نخواهيم کرد و قرارداد او را تا هر مدت زماني که خودش بخواهد تمديد خواهيم کرد.
گوارديولا که در مدت حضورش در بارسلونا 12 عنوان قهرماني را با اين تيم کسب کرده است و پر افتخارترين مربي تاريخ اين باشگاه به شمار ميآيد، همواره در سال هاي حضورش در جمع آبي اناريها قرارداد خود را يک ساله تمديد کرده است، همين مساله باعث شده است که پيوسته شايعاتي درباره ماندن و يا نماندن او در جمع آبي ـ اناريها مطرح شود.
راسل در پايان سخنان خود افزود: همين امروز اينيستا نزد من آمد و گفت"تمام بازيکنان گوارديولا را دوست دارند و خواستار ماندن او در تيم هستند" هدف ما هم اين است که گوارديولا را با هر قيمتي که شده حفظ کنيم، اميدواريم که وي هم با ما همکاري کند و قراردادش را تمديد کند.
بارسلونا در فصل جديد رقابت هاي لاليگا با 25 امتياز بعد از رئال مادريد 28 امتيازي در رده دوم جدول رده بندي قرار دارد. اين براي نخستين بار است که بارسلونا با هدايت گوارديولا سه امتياز نسبت به رئال عقب افتاده است. اين تيم در آغاز هفته دوازدهم، شنبه آينده ميزبان رئال سارگوسا است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:50 pm
حمايت آنچلوتي از پيوستن دروگبا و آنلكا به ميلان
سرمربي سابق چلسي و ميلان معتقد است که آنلکا و دروگبا با وجود پا به سن گذاشتن همچنان از لحاظ بدني و تاکتيکي در شرايط خوبي به سر مي برند و در صورت پيوستن به ميلان ميتوانند کمک زيادي به اين تيم کند.
آدريانو گالياني مدير اجرايي باشگاه ميلان در گفت و گو با شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا بار ديگر تصريح کرد که اين باشگاه در نظر دارد ديديه دروگبا و نيکولاس آنلکا را از چلسي به خدمت گيرد. همين مساله باعث شده است که بسياري از رسانههاي ايتاليا از او انتقاد کنند، چرا که به نظر آنها آنلکا و دروگبا پا به سن گذاشتهاند و دوران فوتبالي آنها به پايان رسيده است، اما کارلو آنچلوتي که سابقه هدايت چلسي و ميلان را در کارنامه دارد نظر ديگري دارد. او معتقد است که آوردن اين دو بازيکن به سن سيرو مفيد خواهد بود.
آنچلوتي که بعد از ترک چلسي تاکنون هدايت هيچ تيمي را بر عهده نگرفته است، در گفت و گو با روزنامه «گاتزتا دلو اسپورت» ايتاليا گفت: آنلکا و دروگبا مهاجمان بسيار خوب و حرفهاي هستند. آنها در قهرماني اخير چلسي در ليگ برتر انگليس نقش بسزايي داشتند. دروگبا از جمله بازيکناني است که ميتواند با حضورش نتيجه يک بازي را تغيير دهد. آنلکا هم مهاجم شاخص و منحصر به فردي است و ميتواند با حرکت هاي سرعتي و عمقي خود هر تيمي را تهديد کند. من معتقدم که آنها هنوز از لحاظ بدني و تاکتيکي در شرايط خوبي به سر ميبرند و ميتواند با پيوستن به ميلان به اين تيم کمک کند.
آنچلوتي که بسياري از پيوستن او به تاتنهام بعد از رفتن ردنپ به تيم ملي فوتبال انگليس خبر ميدهند، افزود: دروگبا و آنلکا روحيه جنگندگي بالايي دارند و ميتوانند در محوطه جريمه بسيار خطرناک کار کنند. معتقدم که آنها با پيوستن به ميلان روحيه جنگندگي و پيروزي را به اين تيم منتقل ميکنند، البته اين بدين معنا نيست که آنها به ميلان ميآيند.
آنچلوتي درباره شايعه پيوستن او به تيم پاري سن ژرمن که با هدايت مالکان متمول قطري خود به يک تيم مدعي و پر مهره تبديل شده است، گفت: ميخواهم بار ديگر به ليگ برتر انگليس برگردم و در آنجا مربيگري کنم. طبيعي است که همواره شايعات دربارهام وجود داشته باشد، اما تاکيد ميکنم که در حال حاضر پيشنهاد جدياي از هيچ تيمي ندارم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:53 pm
دل پيرو :مي خواهم تا40سالگي فوتبال بازي کنم
الساندرو دل پيرو، فوروارد باتجربه يوونتوس در نظر دارد که دست کم تا 40 سالگي در دنياي فوتبال به بازي بپردازد.
انتظار می رود که این ستاره باتجربه که هفته گذشته 37 ساله شد، در پایان رقابتهای این فصل و با اتمام قراردادش با یووه، رختکن این تیم را ترک کند.
آندره آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس هم در ماه میلادی گذشته اعلام کرده بود که این آخرین فصل حضور دل پیرو در یووه خواهد بود.
اکنون دل پیرو در صحبتهایی اعلام کرده که حاضر است تا زمانی که می تواند فوتبالش را ادامه دهد، حتی اگر با پیراهن تیم دیگری به جز یوونتوس باشد.
دل پیرو در صحبتهایی دراین باره گفت:« چه زمانی می خواهم با فوتبال خداحافظی کنم؟ این سوالی نیست که دوست داشته باشم به آن جواب بدهم ولی امیدوارم که تا 40 سالگی بتوانم بازی کنم. البته زیاد راجع به این بخش از کارنامه فوتبالی ام فکر نمی کنم.»
بعد از به پایان رسیدن وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده بود، یوونتوس یکشنبه هفته آینده مقابل پالرمو قرار می گیرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 6:59 pm
کاپلو: بکام در برنامه هاي من جايي ندارد
فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس پيغام شفاف و روشني را به روياهاي ديويد بکام داده و در صحبتهايي اعلام کرده که تصميمي براي بازگرداندن بکام به هيچ يک از عرصه هاي فوتبال ملي انگليس ندارد.
بکام به خاطر مصدومیتی که از ناحیه آشیل گریبانگیر او شده بود شانس حضور در جام جهانی 2010 را از دست داد ولی در نهایت به عنوان دستیار کاپلو به آفریقای جنوبی سفر کرد.
هفته گذشته بکام در صحبتهایی از انگیزه هایش برای برتن کردن مجدد پیراهن تیم ملی انگلیس گفته بود و امیدوار بود تا کاپلو در یورو2012 از او دعوت به عمل بیاورد. ولی گویای در 36 سالگی او باید امید کمی داشته باشد.
کاپلو در صحبتهایی درمورد بکام به اسکای سپورتس نیوز گفت:« من هنوز راجع به انتخاب تیمم برای یورو2012 فکر نکرده ام و فکر می کنم که بکام تنها در بازیهای المپیک حضور خواهد داشت. نمی دانم ... برای تصمیم گیری زمان دارم ولی باید بگویم که او الان در برنامه های من جایی ندارد.»
بکام 36 ساله تاکنون 116 بازی ملی برای تیم ملی انگلیس انجام داده و آخرین بازی ملی او به سال 2009 وبازی مقابل انزلیچی برمی گردد.
البته انتظار می رود که به عنوان یکی از بازیکنان تیم ملی انگلیس در المپیک 2012لندن حاضر باشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 7:00 pm
کاپلو: بکام در برنامه هاي من جايي ندارد
فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس پيغام شفاف و روشني را به روياهاي ديويد بکام داده و در صحبتهايي اعلام کرده که تصميمي براي بازگرداندن بکام به هيچ يک از عرصه هاي فوتبال ملي انگليس ندارد.
بکام به خاطر مصدومیتی که از ناحیه آشیل گریبانگیر او شده بود شانس حضور در جام جهانی 2010 را از دست داد ولی در نهایت به عنوان دستیار کاپلو به آفریقای جنوبی سفر کرد.
هفته گذشته بکام در صحبتهایی از انگیزه هایش برای برتن کردن مجدد پیراهن تیم ملی انگلیس گفته بود و امیدوار بود تا کاپلو در یورو2012 از او دعوت به عمل بیاورد. ولی گویای در 36 سالگی او باید امید کمی داشته باشد.
کاپلو در صحبتهایی درمورد بکام به اسکای سپورتس نیوز گفت:« من هنوز راجع به انتخاب تیمم برای یورو2012 فکر نکرده ام و فکر می کنم که بکام تنها در بازیهای المپیک حضور خواهد داشت. نمی دانم ... برای تصمیم گیری زمان دارم ولی باید بگویم که او الان در برنامه های من جایی ندارد.»
بکام 36 ساله تاکنون 116 بازی ملی برای تیم ملی انگلیس انجام داده و آخرین بازی ملی او به سال 2009 وبازی مقابل انزلیچی برمی گردد.
البته انتظار می رود که به عنوان یکی از بازیکنان تیم ملی انگلیس در المپیک 2012لندن حاضر باشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 7:01 pm
اسکار تابارس: اروگوئه قوي تر ازايتالياست
اسکار تابارس سرمربي تيم ملي اروگوئه تمايل زيادي دارد تا در ديدار دوستانه امشب تيمش مقابل ايتاليا شاهد برد شاگردانش باشد؛ چرا که از نظر او اروگوئه قوي تر ازايتالياست.
قهرمان کوپا آمه ریکای 2011 به ایتالیا سفر کرده تا امشب در دیداری دوستانه در استادیو الیمپیکوی شهر رم مقابل تیم ملی ایتالیا قرار بگیرد.
اکنون اسکارتابارس، مربی اروگوئه با اعتماد به نفس تمام اعلام کرد که شاگردانش می توانند در ایتالیا خوش بدرخشند.
تابارس در کنفرانسی خبری گفت:« بازی کردن مقابل ایتالیا افتخار بزرگی است و ما امیدواریم که بتوانیم بازی فوق العاده ای رابه نمایش گذاشته و از چهره خوبی که با تلاش و زحمت کشیدن آن را به دست آورده ایم دفاع کنیم. »
سرمربی سلسته ادامه داد:« آیا ما قوی تر از ایتالیا هستیم؟ بله. ولی نباید راجع به این فکر کنیم و فقط باید پیشرفت کنیم.»
این اولین باری نیست که تابارس ، مصاف اروگوئه را مقابل تیم ملی ایتالیا می بیند. این دو تیم در جام جهانی 1990 هم مقابل هم قرار گرفته بودند که این بازی با برد 0-2 آتزوری به پایان رسیده بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 15, 2011 7:04 pm
اسکار تابارس: اروگوئه قوي تر ازايتالياست
اسکار تابارس سرمربي تيم ملي اروگوئه تمايل زيادي دارد تا در ديدار دوستانه امشب تيمش مقابل ايتاليا شاهد برد شاگردانش باشد؛ چرا که از نظر او اروگوئه قوي تر ازايتالياست.
قهرمان کوپا آمه ریکای 2011 به ایتالیا سفر کرده تا امشب در دیداری دوستانه در استادیو الیمپیکوی شهر رم مقابل تیم ملی ایتالیا قرار بگیرد.
اکنون اسکارتابارس، مربی اروگوئه با اعتماد به نفس تمام اعلام کرد که شاگردانش می توانند در ایتالیا خوش بدرخشند.
تابارس در کنفرانسی خبری گفت:« بازی کردن مقابل ایتالیا افتخار بزرگی است و ما امیدواریم که بتوانیم بازی فوق العاده ای رابه نمایش گذاشته و از چهره خوبی که با تلاش و زحمت کشیدن آن را به دست آورده ایم دفاع کنیم. »
سرمربی سلسته ادامه داد:« آیا ما قوی تر از ایتالیا هستیم؟ بله. ولی نباید راجع به این فکر کنیم و فقط باید پیشرفت کنیم.»
این اولین باری نیست که تابارس ، مصاف اروگوئه را مقابل تیم ملی ایتالیا می بیند. این دو تیم در جام جهانی 1990 هم مقابل هم قرار گرفته بودند که این بازی با برد 0-2 آتزوری به پایان رسیده بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان