[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:47 am

[color=red:abe6f5090f]چرا مسي بارسا با مسي آرژانتين فرق دارد؟ [/color:abe6f5090f]

[color=darkblue:abe6f5090f]
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال باشگاه بارسلونا هر بار در سفر به کشورش فشار شديد از اهانت‌ها و حملات رسانه اي را تحمل مي‌کند. براستي علت عدم موفقيت مسي در تيم ملي آرژانتين چيست؟

به نقل از ال‌پایس اسپانیا، لیونل مسی بدون هیچ تردیدی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیای فوتبال حرفه‌ای است و هیچ کارشناسی در فضای بی‌طرف و حرفه‌ای فوتبال جهان به خود اجازه نقد غیر منطقی و بی انصافی در قضاوت موفقیت مسی نمی‌دهد.
مسئله مهم و دغدغه اصلی نویسندگان فوتبال در آمریکای جنوبی و اسپانیا از زمانی کلید می‌خورد و باز آفرینی می‌شود که مسی راهی اردوی تیم ملی کشور شده و قصد درخشش در آلبیسلسته را دارد.
تصورش را بکنید، یک جوان متعصب و عاشق فوتبال در یکی از شهرهای آرژانتین که شاهد هت‌تریک‌های سریالی مسی در لباس بارسلونا است، اتومبیل و منزل مسکونی او را در بهترین منطقه کاتالونیا تماشا می‌کند، در خبرها می‌خواند که مسی با هواپیمای خصوصی باشگاه برای افتتاح آخرین مدل آئودی، مسافرتی 3 ساعته در خاک ژاپن داشته و به همین خاطر 800 هزار یورو دریافت کرده است.
در چنین شرایطی وقتی مسی ما‌ه‌ها و ماه‌ها هیچ کار مثبتی برای فوتبال ملی کشورش انجام نمی‌دهد، چطور می تواند از مردم خشمگین آرژانتین توقع صبوری و حرفه‌ای‌گری در قضاوت را داشته باشد؟
به هر حال این فضای انتقاد و اهانت همیشه برای مسی مخصوصا در خاک آرژانتین وجود دارد اما آنچه که برای اهل فن در فوتبال حرفه‌ای مطرح می‌شود علل اصلی این تفاوت پررنگ است.
آیا همه علل در نداشتن تعصب خلاصه می‌شود؟ آیا مسی که به اخلاق خوب، امور خیریه، عشق به محرومان روزاریو، نوع‌دوستی و نداشتن حاشیه‌های مرسوم در فوتبال اروپا مشهور است چنین اتهامی را به خود قبول می‌کند؟
برآیند بیشتر بردارهای موجود تحت فشار رسانه‌ای شدید آرژانتین نشان می‌دهد که اکثر کارشناسان علت اصلی عدم موفقیت مسی در لباس آرژانتین را نداشتن مکمل می‌دانند.
به ترکیب بارسلونا در بازی‌های اصلی و حساس نگاه کنید؟
در لحظات ملتهب بازی تنها چیزی که گواردیولا منتظر تماشای آن است گلزنی مسی است و برای رسیدن به این مهم چه لازم دارد؟ یک لحظه درخشش از سوی اینیستا، ژاوی، پویول، سانچس، بوسکتس، آبیدال، کیتا، آلوز، فابرگاس، پیکه، ویا، پدرو و یا آفلای.
هر کدام از این اسامی به تنهایی برای آنکه مسی بارها در طول یک بازی فرصت گلزنی داشته باشد کافی است و اگر اغراق نباشد هر کدام از این اسامی برای آنکه حتی کم‌کاری مسی هم دیده نشود کفایت می‌کند.
اکنون به ترکیب تیم ملی فوتبال آرژانتین رجوع می‌کنیم، جایی که چهره‌های سرشناس کم ندارد اما اکثر کارشناسان زبده فوتبال جهان بر این باورند که این اسامی نسبتا بزرگ هرگز توانایی همکاری را با مارادونای کاتالونیا ندارند.
در خط دفاعی آرژانتین که مقابل بولیوی پراشتباه ظاهر شد کدام اسم می‌تواند در حد نام‌های آبی و اناری پوشان مقاومت کند؟ سابالتا، بوردیسو یا دمیکلیس؟
در خط میانی که شاید مهمترین نقش را برای تغذیه مسی عهده‌دار است به چه اسامی می‌شود استناد کرد؟ گاگو، پاستوره، ماسکرانو یا آلوارس؟
و سرانجام مکمل‌های اصلی مسی در خط حمله که عبارتند از هیگواین، دنیس، آخرو و لاوتزی که هر یک ستاره‌ای است در فوتبال حرفه‌ای امروز اما نمی‌تواند مانند هم‌تیمی‌های رویایی زمان مارادونا، که در سایه اسطوره فقط به نام آرژانتین عرق می‌ریختند این بار برای دومین دیه‌گو بدوند و بدرخشند.[/color:abe6f5090f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:49 am

فابرگاس: دوست دارم فان پرسي در آرسنال بماند

سسک فابرگاس معتقد است که آرسنالي ها نمي توانند با از دست دادن روبين فان پرسي کنار بيايند و معتقد است که اين ستاره هلندي آخرين فرصت را قبل از ترک اميريتس پشت سرمي گذارد.

فان پرسی در سال 2011 در 28 حضورش در لیگ برتر، 29 گل به ثمر رساند و دراین میان برای آغاز مذاکرات درمسیر تمدید قراردادش با این تیم دو دل بود. قرار داد کنونی فان پرسی با آرسنال در ژون 2013 به اتمام می رسد.

بعد از جدایی سسک فابرگاس و سمیر نصری از آرسنال در بازار نقل و انتقالات تابستانی، ونگر تمایل زیادی دارد تا کاپیتان جدیدش را حفظ کند ولی سسک تردیدهای زیادی درمورد ادامه حضور فان پرسی در آرسنال دارد.

فابرگاس در صحبتهایی دراین باره گفت:« نمی دانم که آیا آرسنالی ها می تواند فان پرسی را نگاه دارند یا نه. باید ببینیم که او چه تصمیمی می گیرد. فان پرسی در سالهای اخیر کاملا به آرسنال وفادار بوده. او یک بازیکن کلیدی است و هواداران واقعا او را دوست دارند. از نظر من او الگوی آرسنال است. یک بازیکن ستاره که آرسنالی ها نمی توانند او را از دست دهند.»

ستاره کاتالان ادامه داد:« البته این تصمیم خود اوست. دراین سن و سال او ممکن است دوست داشته باشد تا از آرسنال جدا شود. این آخرین فرصتی است که او به آرسنال داده. البته او دوست دارد بماند و در ارسنال از فوتبال خداحافظی کند.»

این درخشش فان پرسی درحالی است که در فصل گذشته با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد ولی او اکنون درروزهای اوج است. سسک ادامه داد:« فان پرسی فصل فوق العاده ای را پشت سرمی گذارد و امیدواریم که برای تمام فصل در اوج باشد. متاسفانه زمانی که من در آرسنال بودم، او هیچ وقت نتوانست لذت بازی کردن برای یک فصل کامل را بچشد و این یکی از موضوعاتی بود که من حسرتش را می خوردم»

سسک ادامه داد:« امیدوارم که این فصل شرایط برای روبین به نحو دیگری باشد. آیا او می تواند به بارسلونا بیاید؟ او می تواند در هر تیمی جا بیفتد ولی من طرفدار آرسنال هستم و دوست دارم که او در آرسنال بماند.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:50 am

سانچس براي بازي مقابل پاراگوئه آماده است

مهاجم مصدوم بارسلونا براي بازي تيم ملي کشورش مقابل پاراگوئه اعلام آمادگي کرد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، آلکسیس سانچس که از نظر کادر پزشکی تیم فوتبال باشگاه بارسلونا هنوز مصدوم است برای بازی تیم ملی کشورش مقابل پاراگوئه اعلام آمادگی کرد.
شکست 4 بر صفر شیلی مقابل اروگوئه ضربه هولناکی بر پیکره فوتبال ملی این کشور وارد کرده و سانچس در نامه خود خطاب به کادر فنی تیم ملی و فدراسیون فوتبال کشورش نوشته: هنوز احساس درد دارم؛ اما اگر اجازه دهید برای بازی مقابل پاراگوئه هیچ مشکلی نخواهم داشت و با تمام قدرت در خدمت تیم خواهم بود.
باشگاه بارسلونا هنوز نسبت به این مسئله واکنش نشان نداده و پیگیری امر را به پزشک معتمد فدراسیون فوتبال شیلی سپرده است.
مردم شیلی از این اقدام سانچس بسیار خوشحال شده و بی صبرانه منتظر خروج تیم ملی فوتبال کشورشان از بحران هستند.
شیلی فردا ( سه شنبه) برابر پاراگوئه صف‌آرایی می‌کند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:50 am

ديدارهاي دوستانه ملي فوتبال

آلمان - هلند،تقابل دو مدعي قهرماني يورو 2012

تيم‌هاي دوم و سوم جام جهاني آفريقاي‌جنوبي به عنوان مدعيان کسب قهرماني يورو 2012 با هم روبه‌رو مي‌شوند.

فرداشب در ادامه دیدارهای دوستانه ملی در ورزشگاه هامبورگ، آلمان پذیرای هلند است. این دو تیم که در پیکارهای جام جهانی ۲۰۱۰ پس از اسپانیا قهرمان در رتبه‌های بعدی جای گرفتند، اکنون به‌عنوان جدی‌ترین مدعیان کسب عنوان قهرمانی اروپا به شمار می‌روند.
پیش‌بینی می‌شود تقابل این دو تیم که اکنون در اوج آمادگی بسر می‌برند، دیداری تماشایی را رقم بزند.
در دیداری دیگر انگلیس در ورزشگاه ویمبلی پذیرای سوئد است. میزبان که شنبه شب در این ورزشگاه یک بر صفر بر اسپانیا غلبه کرد، در آزمایشی دیگری مشخص خواهد کرد که پیروزی مقابل ماتادورها اتفاقی نبوده است.

*برنامه سایر دیدارها به این شرح است:
کاستاریکا – اسپانیا
فرانسه - بلژیک
ایتالیا - اروگوئه
لهستان – مجارستان
یونان – رومانی
دانمارک – فنلاند
لوگزامبورگ – سوئیس
اوکراین – اتریش
اسلوونی – آمریکا
هندوراس- صربستان
مقدونیه- آلبانی
انزلیچی – لیبی
غنا - گابن
زیمباوه – آفریقای‌جنوبی
الجزایر - کامرون
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:51 am

مرگ يك بازيكن فوتبال در بلژيك

يک بازيکن فوتبال در بلژيک هنگام بازي به علت نامعلومي نقش بر زمين شد و درگذشت.

به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس، این بازیکن 30 ساله ''بابسم الیکو'' نام داشت که نیجریه ای الاصل بود و برای باشگاه ''مرکسم'' از باشگاه های دسته پنجم بلژیک بازی می کرد.

علت مرگ وی هنوز مشخص نشده است.

بعد از این اتفاق دیدار تیم مرکسم مقابل کارت متوقف شد و پزشکان تلاش کردند الیکو را احیا کنند اما تلاش های آنها نتیجه ای نداد.

باشگاه مرکسم پس از مرگ الیکو، مراتب تسلیت خود را به خانواده او اعلام کرده است.

الیکو سابقه بازی در تیم های وسترلو و انتورپ را هم داشت.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

زيدان: مورينيو بهترين مربي دنياست

زين الدين زيدان اسطوره سالهاي نه چندان دور باشگاه رئال مادريد و تيم ملي فرانسه معتقد است که رئال مادريد مي تواند در رقابتهاي اين فصل لاليگا به سلطه بارسلونا پايان دهد؛ چون از نظر او شاگردان مورينيو الان بهتر از تيم کاتالان هستند.

رئال درحال حاضر صدرنشین جدول لالیگاست و 3 امتیاز بیشتر از بارسا کسب کرده

این درحالی است که در فصل گذشته کاتالونیایی ها توانستند با پشت سرگذاشتن رئال ، قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کنند ورئال تنها در جام حذفی اسپانیا به قهرمانی رسید.

زی زو اکنون در صحبتهایی به کانال پلوس گفت:« فکر می کنم اگر رئال بهتر از بارسا نباشد، اقلا این دو تیم در یک سطح هستند.»

او در ادامه صحبتهایش با تمجید از عملکرد مورینیو گفت:« مورینیو بهترین مربی دنیاست و من از او درسهای زیادی گرفته ام. زمانی که یک بازیکن هستی، به اهمیت و ارزش مربی پی نمی بری ولی من الان این نکته را درک می کنم.»

اولین مصاف رودرروی رئال و بارسلونا در ماه دسامبر و در دیدار رفت ال کلاسیکو خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

گوارديولاي نروژ به روزهاي طلايي مي‌انديشد

مهاجم سال‌هاي نه چندان دور منچستر يونايتد گفت: نمايش بزرگ با تيم کوچک هنر است.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، اوله گونار سولشایر که در صحبت‌هایش همیشه احترام خاصی برای سرمربی تم فوتبال بارسلونا می‌گذارد در فوتبال اروپا به خصوص در رسانه‌های کشورش به گواردیولای نروژ معروف شده است.
سولشایر این روزها سرمربی تیم فوتبال مولد نروژ است، تیمی که خود روزگاری عضو آن بوده و در 42 بازی 31 گل به ثمر رسانده است.

وی به خبرنگاران گفت: حقیقت این است که پس از گذراندن کلاس‌های پایه مربیگری در فیفا چند پیشنهاد جالب داشتم و حتی چند دلال از مربیگری در کشورهای عربی با من صحبت کردند؛ اما نه به دنبال پول بودم و نه به دنبال شهرت زودهنگام بلکه دوست داشتم و دارم که با تیمی کوچک دست به کار بزرگی بزنم، این هنر است و با بازیکنان بزرگ رسیدن به بزرگی ارزش چندانی ندارد.
وی ادامه داد: مردم نسبت به من لطف دارند و داشتن لقب گواردیولای نروژ برای من افتخار است، برای شخصیت گواردیولا احترام زیادی قایلم و معتقدم که اولین ویژگی پررنگ این مرد متفکر رعایت نظم و مقید بودن به قوانین است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:52 am

سوارس:

مقايسه کردن من با مسي،شرمنده ام مي کند

ستاره اروگوئه اي در صحبتهايي اعلام کرد که وقتي او را با ليونل مسي،اسطوره آرژانتيني دنياي فوتبال مقايسه مي کنند،شرمسار مي شود.

لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که وقتی او را با لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا مقایسه می کنند، خجالت زده می شود.

سوارس در جریان دیدار جمعه شب تیم ملی کشورش مقابل شیلی درمرحله مقدماتی جام جهانی 2014 که با برد 0-4 سلسته همراه بود، ستاره اروگوئه بود و گلهای تیمش را به ثمر رساند. اکنون و این روزها همه جا صحبت از توانایی های بالای سوارس است و حتی او را با مسی مقایسه می کنند.

البته سوارس خیلی سریع نسبت به این صحبتها واکنش نشان داده است.او در صحبتهایی به ال پائیس گفت:«مقایسه کردن من با مسی ،من را شرمنده می کند. البته این موضوع لبخند روی لبانم می آورد. ولی حس می کنم که این مقایسه ها تنها از سوی هواداران اروگوئه ای است؛ چرا که این روزها همه چیز خیلی خوب پیش می رود.»

سوارس که در اروگوئه به لقب خرگوش معروف است ادامه داد:« خیلی خوشحالم ولی باید به عملکرد تمام تیم نگاه کنیم و نه تنها یک بازیکن.»

سوارس خودش را برای دیداردوستانه تیمش مقابل ایتالیا که روز سه شنبه برگزار می شود آماده می کند.این درحالی است که در بازی قبلی سلسته از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کرد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:52 am

مقايسه رئال و بارسا در زمان لاپورتا

خوان لاپورتا، رئيس سابق باشگاه بارسلونا اين روزها درقاره آمريکا به سر مي برد و با حضور درکنفرانس هاي مختلفي درمورد مدل و سبک کاري بارسلونا به صحبت مي پردازد.

او بعد از سفر به مکزیک، اکنون در السالوادور به سر می برد. او در گفت و گویی طولانی با روزنامه «ال گرافیکو» به مقایسه مدلها و سبکهای کاری رئال و بارسا پرداخته.

روزنامه آ.اس هم بخشی از صحبتهای لاپورتا را بازتاب داده. رئیس سابق باشگاه کاتالان در گفت و گو با ال گرافیکو گفت:« تسلط بارسلونا بر رئال مادرید در سال 2003 شروع شد. این را به این خاطر که در آن سال من به ریاست باشگاه رسیدم نمی گویم، دلیل من این است که از همان سال ما به تیم های پایه ای بها دادیم ولی رئال مادرید، همان شیوه ای که بارسلونا سالها قبل پیاده می کرد را دنبال می نمود.»

لاپورتا ادامه داد:« به علاوه ما به ثبات مدیریتی بیشتری رسیده بودیم.تصور کنید که در طول 7 سال ریاست من در بارسلونا، رئال 5 رئیس عوض کرد و من با 5 نفر به عنوان رئیس رئال مادرید آشنا شدم که همه آنها افراد خیلی خوبی بودند که من رابطه دوستانه خوبی با آنها داشتم ولی این گویای آن است که مادریدی ها برنامه های نه چندان روشنی رو به آینده داشتند.»

رئیس سابق باشگاه بارسلونا یکی از بهترین لحظاتش در سمت ریاست باشگاه بارسلونا را برد 2-6 مقابل رئال دانست و گفت:« یکی از بهترین لحظات من به عنوان رئیس بارسا برد 6-2 در برنابئو بود. در آن روز واقعا احساس غرور کردم، در حدی که حتی نمی توانستم احساسم را درمقابل رئیس باشگاه رئال ابراز کنم.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:53 am

بازي‌هاي فردا

چهره چهار تيم صعودکننده در پلي‌آف يورو 2012

تکليف چهار سهميه باقيمانده مرحله نهايي رقابت‌هاي يورو 2012 با انجام ديدارهاي برگشت پلي‌آف فرداشب (سه‌شنبه) مشخص مي‌شود.

در شرایطی که دیدارهای رفت این مسابقات روز جمعه در چهار شهر اروپایی انجام گرفت، بازی‌های فردا چهره چهار تیم صعودکننده دقیقه ۹۰ این مسابقات را مشخص می‌کند.

براین اساس در ورزشگاه ماکسیمیر زاگرب ، کرواسی به استقبال از ترکیه خواهد شتافت. کروات‌‌ها که در بازی رفت به برتری ۳ بر صفر مقابل شاگردان گاس هیدینک رسیدند، اکنون از حاشیه امنیت خوبی برای مصاف جدید برخوردار هستند. با این حال میزبان نیک می‌داند مربی سرد و گرم چشیده و نامی هلندی ترک‌ها، قادر به تهییج مردانش به منظور جبران بازی برگشت است.

در دیداری دیگر مونته نگرو در خانه با جمهوری چک روبه‌رو می شود. میزبان بازی در دیدار چهار روز قبل ۲ بر صفر بازنده شد و اکنون ۹۰ دقیقه برای جبران و کسب مجوز صعود فرصت دارد.

از طرفی در دوبلین ایرلند با استونی دیدار خواهد کرد. شاگردان جیووانی تراپاتونی، مربی ایتالیایی تیم میزبان در بازی رفت کاری بزرگ انجام دادند. زیرا با ۴ گل استونی را مقهور خویش کردند.
در لیسبون و در دیداری حساس میان پرتغال و بوسنی‌هرزگوین انجام می‌شود. مصافی که یاران کریستیانو رونالدو امیدوار به کسب نتیجه در آن به منظور راهیابی به جام جهانی هستند.

آن‌ها در بازی رفت به تساوی بدون گل در خانه حریف اروپای شرقی رسیدند و با کسب پیروزی مسافر مسابقاتی که تابستان آینده انجام می گیرد، خواهند شد.

تاکنون تیم‌های آلمان، انزلیچی، ایتالیا، فرانسه، هلند، سوئد، یونان، انگلیس، دانمارک و اسپانیا به همراه لهستان و اوکراین (میزبانان مشترک جام) حضور خود را در مرحله نهایی این پیکارها قطعی کرده‌اند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:54 am

درخواست ونگر از مديران

يک منبع رسانه‌اي عنوان کرد باشگاه آرسنال آماده واگذاري قرضي دو دروازه‌بان خود به تيم‌هاي ديگر است.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، آرسنالی‌ها که زمانی با کمبود سنگربان مواجه بودند، اکنون مانوئل آلمونیا و ویتو مانون را پشت خط می‌بینند.

با توجه به درخشش و آمادگی خوب این روزهای وسیچ اسژنی و لوکاس فابیانسکی فضا برای کار دو دروازه‌بان دیگر توپچی‌ها باقی نمی‌ماند. از این رو شنیده می‌شود آرسن ونگر سرمربی فرانسوی تیم از مدیران باشگاه خواسته در صورتی که ماه ژانویه با درخواستی در مورد واگذاری سنگربان مواجه شدند، این دو را به طور موقت به تیم‌های دیگر منتقل کنند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 10:55 am

کليدهاي جدايي لاپورتا و انزلیچی

خريد مبهم و پر از حاشيه دو بازيکن نامي جهان فوتبال حرفه‌اي اتوئو و ابراهيموويچ کليدهاي جدايي لاپورتا و انزلیچی محسوب مي‌شوند.

به نقل از لیبراسیون فرانسه، نویسنده فرانسوی شاغل در اسپانیا در تحلیل بلند بالایی وضعیت فعلی باشگاه بارسلونا را بحرانی ارزیابی کرده و دلیل اصلی این امر را تزلزل و فاصله عمیق بین مقامات باشگاه و دو قطب تصمیم گیرنده یعنی انزلیچی و لاپورتا عنوان کرده است.
نویسنده علت اصلی جدایی لاپورتا و انزلیچی و وقوع بدبینی‌های شدید بین دو جناح را خرید‌های مشکوک و شکست‌های اقتصادی در دو گزینه اتوئو و ابراهیموویچ دانسته است.
در این تحلیل آمده است: وقتی انزلیچی در آستانه تصاحب کرسی مدیریت در بارسلونا بود شدیدترین حمله انتخاباتی خود را اشتباه در خرید اتوئو عنوان کرده بود و بعدها خرید ابراهیموویچ را نیز به سفارش لاپورتا دانست.
در ادامه این تحلیل نویسنده به نقش کرایف اشاره کرده و این رئیس پشت پرده را عامل ایجاد تفرقه بین لاپورتا و انزلیچی خوانده است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:08 pm

سرمربي اينتر: بايد روي دور برد بيفتيم

کلوديو رانيري با اشاره به وضعيت نامناسب تيم اينتر در جدول رده‌بندي سري A عنوان کرد تيمش براي جلوگيري از سقوط بايد بهتر از قبل عمل کند.

اينتر که سابقه چندين قهرماني در سري A ايتاليا را در کارنامه خود دارد، در حال حاضر با 8 امتياز از 9 بازي در رده هفدهم جدول رده‌بندي قرارگرفته است.

سرمربي اين تيم در اين رابطه گفت: اگر مي‌خواهيم از وضعيت فعلي خارج شويم بايد روي دور برد قرار بگيريم. من داراي روحيه جنگندگي هستم و آستين‌هايم را بالا زده‌ام تا از پس اين کار برآيم.

وي در پاسخ به اين سوال که بين ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد و پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا کدام يک را بهتر از ديگري مي‌داند؟ گفت: با تجربه اي که دارم بايد بگويم مورينيو بهتراست.

تيم اينتر در مسابقه‌ بعدي خود در سري A روز شنبه در ورزشگاه سن سيرو ميزبان کالياري خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:09 pm

پل اسکولز در يونايتد مربي مي شود

هافبک اسبق منچستريونايتد ممکن است به زودي هدايت تيم ذخيره هاي اين باشگاه را به عهده بگيرد.

به نوشته روزنامه دیلی میل پل اسکولز هافبک اسبق باشگاه منچستریونایتد که در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد ممکن است خیلی زود در کادر فنی باشگاه به عنوان مربی فعالیت خود را آغاز کند.

گفته می شود در صورتی که وارن جویس مربی تیم ذخیره های منچستریونایتد این باشگاه را برای قبول هدایت هال سیتی ترک کند اسکولز جای او را خواهد گرفت.

اسکولز چند هفته است به صورت آزمایشی به کادر فنی منچستریونایتد اضافه شده است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه نوامبر 14, 2011 12:09 pm

ده انزلیچی: رم را ترک نمي کنم

دانيله ده انزلیچی هافبک باشگاه رم در آستانه تمديد قرارداد با اين باشگاه ايتاليايي قرار دارد.

به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت، ده انزلیچی در حالی که در یک رستوان شهر رم با هواداران این تیم در حال صحبت کردن بود که اعلام کرد برنامه ای برای ترک انزلیچی ندارد و می خواهد قراردادش را با این تیم تمدید کند.

مسئولان رم قصد دارند 50 میلیون یورو برای تمدید قرارداد این بازیکن کنار بگذارند.

این در حالی است که او می تواند در باشگاه های غیر ایتالیایی که به شدت خواهان او هستند درآمد بیشتری داشته باشد. گفته می شود رئال مادرید، منچسترسیتی و پاری سن ژرمن همگی از مشتریان این هافبک ملی پوش هستند.

ده انزلیچی تمام دوران فوتبالش را تا به حال در رم گذرانده و تجربه بازی در تیم دیگر را ندارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان