مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:13 am
بوچر: کول مقابل اسپانيا خوش درخشيد
بازيکن اسطورهاي پيشين فوتبال انگليس از ستاره خط دفاع چلسي در جدال با اسپانيا تعريف کرد.
به نقل از روزنامه دیلی استار، تری بوچر که در سالهای 1980 تا ۱۹۹۱ برای تیم بریتانیایی ۷۷بازی انجام داد، پس از مصاف شب گذشته انگلیس و اسپانیا در ورزشگاه ویمبلی لندن به عنوان یک پیشکسوت اظهار داشت: تحت تاثیر بازی بسیار خوب و بینقص اشلی کول قرار گرفتم. فکر میکنم او یکی از بهترین بازیهایش را برای تیم ملی مقابل اسپانیا انجام داده است.
وی افزود: کول اجازه هیچ حرکتی را به بازیکن مستقیم خود نداد و فوقالعاده درخشان بود.
بوچر ادامه داد: مدافع با تجربه چلسی از عقب زمین توانست همه روزنهها را ببندد و در جلو پرسینگ را اعمال کند.
تیم انگلیس در دیدار دوستانه شنبه شب با اسپانیا با تک گل فرانک لمپارد، یک بر صفر برنده شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
سونگ جانشين احتمالي کيتا درتيم قهرمان اروپا
يک منبع رسانهاي از تماسهاي پنهان قهرمان فوتبال اروپا با هافبک آفريقايي آرسنال خبر داد.
به نقل از روزنامه ساندیمیرر، از مدتها قبل یکی از دغدغههایی که ذهن پپ گواردیولا، مسئول فنی تیم بارسلونا را به خود مشغول کرده یافتن جانشینی برای سیدو کیتا بوده است. بازیکنی که در حال برنامهریزی برای ترک اردوگاه آبیوآناری پوشان در ابتدای تابستان سال آینده است.
در این زمینه کاتالانها البته گزینههایی را شناسایی کردهاند که یکی از آنها آلکس سونگ، عضو خط میانی تیم لندنی است. برای این منظور شنیده شد یکی از نمایندگان مربی تیم قهرمان اروپا در مرکز انگلیس با هافبک کامرونی مذاکراتی به همین منظور انجام داده است.
در این ارتباط گفته میشود یکی از مشکلاتی که اکنون بر سر راه انتقال احتمالی این ستاره به نیوکمپ وجود دارد، باقی بودن سه سال دیگر از قراردادش است.
این گزارش عنوان میکند که بارسلونا حداکثر میتواند برای وی 15 میلیون پوند هزینه کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
سفر گوارديولا به برشا
پپ گوارديولا، سرمربي جوان و پر افتخار بارسلونا ، آخر اين هفته را در شهر برشاسپري خواهد کرد و از تيم اين شهر نيز بازديد خواهد کرد.
برشا باشگاهی است که پپ بعد از جدایی از بارسلونا در دو مقطع در آن حضور یافت و خاطرات خوبی را از این تیم به یاد دارد . پپ همچنان روابط خود را با مدیر برشا، جینو کوریونی و سرمربی این تیم ، ادواردو پیووانی حفظ کرده است.
واقعیت آن است که گواردیولا فقط برای دیدار دوستان قدیمی خود به برشاو ایتالیا سفر نخواهد کرد و اهداف دیگری از جمله شروع مذاکرات جدید با ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینتر و بررسی عملکرد دو بازیکن مستعد و نابغه ایتالیایی که به احتمال فراوان در آینده به جمع آبی اناری پوشان خواهند پیوست، در دستور کار خواهد داشت.
تیم برشادر آخر هفته و در چارچوب سری ب ایتالیا به مصاف تیم آسکولی خواهد رفت و پپ نیز از نزدیک این دیدار را خواهد دید.
بر اساس گزارشات منتشره، یکی از بازیکنان مورد نظر پپ ، دروازه بان جوان و خوش آتیه برشااست. نیکولا لیالی دروازه بان 18 ساله ای است، که در تیم ملی زیر 19 سال ایتالیا نیز بازی می کند و پپ بسیار امیدوار است تا این بازیکن بتواند در آینده ای نه چندان دور جایگزین ویکتور والدس شود.
دیگر بازیکن این تیم ایتالیایی که مد نظر پپ قرار گرفته است، هافبک خوش تکنیک برشایعنی بارتوس سالامون بیست ساله است. این هافبک هلندی که در تیم زیر 21 سال هلند نیز عضو است ، قدرت حفظ توپ فوق العاده بالایی دارد .
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:14 am
ردنپ به اتهام فرار مالياتي محاكمه مي شود
هري ردنپ سرمربي تاتنهام قرار است سال آينده به دليل فرار مالياتي محاکمه شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ردنپ 64 ساله با دو فرار مالیاتی طی سالهای 2002 تا 2007 زمانی که سرمربی پورتس موث بود، متهم شده است.
میلان مانداریک رییس سابق پورتس موث نیز با اتهام فرار مالیاتی انزلیچی.
این دو اتهامات را رد کرده اند. قرار است جلسه محاکمه روز 23 ژانویه در دادگاه لندن آغاز شود.
حکم دادگاه در مورد ممنوعیت گزارش این مورد روز شنبه برداشته شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:15 am
اينزاگي: در ژانويه ميلان را ترک خواهم کرد
مهاجم پا به سن گذاشته ميلان اعلام کرد هنوز علاقهاش به فوتبال را حفظ کرده است.
به نقل از کوریره دلو اسپورت، فیلیپو اینزاگی از سال ۲۰۰۱ در میلان بازی میکند و در بیش از ۲۰۰ بازی توانسته ۷۲ گل برای انزلیچی به ثمر برساند ولی در فصل جاری سایر مهاجمان این تیم به وی ترجیح داده شدهاند.
* پیپو در این مورد گفت: دوست دارم در تمام ۹۰ دقیقه بازی کنم. نزدیک به یک سال است که در میلان نتوانستهام تا پایان یک بازی در ترکیب این تیم بازی کنم. از شرایط کنونی راضی هستم ولی مهمترین مساله برای یک بازیکن این است که برای بازیهای آینده تیم انگیزه داشته باشد. وقتی در تیم نخست جایگاهی ندارم، ترجیح میدهم با تیم ذخیرهها بازی کنم زیرا میتوانم یک بازی کامل به میدان بروم و آمادگیام را حفظ کنم.
وی ادامه داد: همواره تمرین کرده و سعی میکنم خودم را در شرایط آمادگی کامل نگه دارم. بازی فوتبال همواره به من انرژی زیادی میدهد و هنوز هم دوست دارم در بالاترین سطح بازی کنم. آرزو دارم فوتبالم را در باشگاهی مانند میلان به پایان ببرم. میخواهم تا جایی که میتوانم موثر باشم، به راهم در فوتبال ایتالیا ادامه دهد. از همه آنهایی که به من میگویند فوتبال را کنار بگذار متنفر هستم زیرا آنها میزان علاقه من به این ورزش را نمیدانند. اگر سران میلان بخواهند من به ماندن در این تیم ادامه دهم، بهتر است شرایط خودشان را به من اعلام کنند. اگر دوست ندارند من در سن سیرو بمانم و یا نمیتوانم به آنچه که شایستهاش هستم برسم، در ژانویه میلان را ترک خواهم کرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:15 am
روماريو: هوادار سانتوس هستم نه بارسلونا
اسطوره فوتبال برزيل در آستانه جام باشگاههاي جهان گفت: هوادار سانتوس هستم نه بارسلونا.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، روماریو که این روزها رابطه چندان خوبی با پله ندارد و مدام سرگرم کنش و واکنش در رسانهها است، تصریح کرد: جام باشگاههای جهان امسال بسیار حساس و دینی خواهد بود، شخصا برای تماشای بازی بارسلونا و سانتوس به ژاپن میروم و منتظر دعوت کسی نخواهم بود.
وی ادامه داد: نباید تصور کنید که چون در بارسلونا بازی کردهام هوادار این تیم هستم، مشخصا بارسلونا را خیلی دوست دارم؛ اما به عنوان یک برزیلی در جام باشگاههای جهان هوادار سانتوس خواهم بود و منتظرم تا نیمار به وعده خود عمل کند.
وی افزود: قدرت فوتبال برزیل از اسپانیا به مراتب بیشتر است و فینال جام باشگاههای جهان در اثبات این مهم مقدمهای است بر میدان بزرگی چون جام جهانی 2014 به میزبانی کشور ما.
بسیاری از شخصیتهای بزرگ جهان فوتبال برای تماشای جام باشگاههای جهان راهی ژاپن خواهند شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:16 am
پرندلي: ايتاليا با لذت فوتبال بازي ميکند
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا اعلام کرد که تيمش از شيوه بازي خود لذت ميبرد.
به نقل از کوریره دلو اسپورت، تیم چزاره پرندلی با قدرت به بازیهای یورو 2012 رسیده و در دیداری دوستانه نیز توانست لهستان را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد.
پرندلی در این خصوص گفت: بسیار خوشحالم از اینکه بازیکنان خوبی در ترکیب ایتالیا دارم. بازیکنانی مانند ماریو بالوتلی که حضورش در هر دیداری میتواند پیروزی تیم را تضمین کند. رفتار او نسبت به گذشته تغییر بسیاری داشته و باید از روبرتو مانچینی به دلیل تاثیر خوبی که روی این بازیکن داشته تشکر کنم.
وی ادامه داد: در راه بازگشت از لهستان احساس کردم تیمم جلوی تیمی بازی نکرده است. احساس کردم این تیم تنها برای بازی فوتبال است که در زمین حضور پیدا میکند. این بسیار مهم است که شما فوتبال را فقط برای لذت بردن بازی کنید. نمیخواهم از تیمم تعریف بیجا داشته باشم ولی این روش را دوست دارم و میخواهم آتزوری این شیوه را در بازیهای آینده خود نیز حفظ کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:17 am
لام:عدم دعوت به تيم ملي برايم غيرعادي بود!
مدافع و کاپيتان تيم ملي آلمان و باشگاه بايرن مونيخ گفت: شک نکنيد که بايرن ميتواند بارسلوناي نوين فوتبال اروپا شود.
فیلیپ لام در گفتوگویی با روزنامه تاگسسایتونگ اظهار داشت: بایرن اکنون فوتبالی در مسیر بارسلونا ارائه می دهد. اگر بازیهایی که بایرن در فصل جاری انجام داده را مورد بازبینی و تحقیق قرار دهیم، متوجه خواهیم شد اکنون نسبت به همه فصلهای گذشته توپ را میان خود رد و بدل میکنیم و پاس میدهیم. از طرفی بندرت گل دریافت میکنیم و زیاد گل میزنیم و انتقال توپ از دفاع به حمله بسیار سریع انجام می شود.
این بازیکن که روز جمعه گذشته جشن تولد ۲۸ سالگی خود را برپا کرد، در بازی با اوکراین غایب ژرمنها بود. یواخیم لو، سرمربی ژرمنها به وی استراحت داد و برای بازی روز سهشنبه با هلند در هامبورگ نیز او را دعوت نکرده است.
این بازیکن برجسته در این گفتوگو به نکات دیگری نیز اشاره کرده است:
*آقای لام، این روزها همه در سراسر جهان از توانمندی و قدرت فراوان تیم بارسلونا اسپانیا به عنوان یک قدرت بزرگ و متفاوت با سایر تیمهای فوتبال جهان صحبت میکنند، شما در این بین چه نظری دارید؟
نظر من هم متفاوت با بقیه علاقمندان و کارشناسان نیست. تصور میکنم در سه سال گذشته کاتالانها بهترین فوتبال ممکن را ارائه کردهاند. آنقدر خوب ظاهر شدند که اکنون همه دنیای فوتبال آنها را مورد تحسین و ستایش قرارداده و به عنوان الگو پذیرفتهاند.
*شما در بایرن نیز این نکته را پذیرفتهاید؟
بله. همه اعضای بایرن در اغلب اوقات در مورد قابلیتهای بارسا بحث و تبادل نظر میکنند. محور اصلی همه بحثها نیز قدرت فراوان بارسا در رد و بدل کردن پاسها و انتقال سریع به درون محوطه جریمه حریف بوده که فکر میکنم این موضوع روی فوتبال بایرن تاثیر مثبت گذاشته است.
*یعنی بازی کنونی بایرن به واقع بارسلونایی است؟
نمیتوان گفت به طور مطلق مانند آنها بازی میکنیم؛ اما بتدریج داریم به سوی فوتبالی که ارائه میکنند، پیش میرویم. اگر بازیهایی که در فصل جاری انجام دادهایم، را مورد بازبینی و تحقیق قرار دهیم، متوجه خواهیم شد اکنون نسبت به فصلهای گذشته توپ را میان خود رد و بدل کرده و پاس میدهیم. از طرفی بندرت گل دریافت میکنیم و زیاد گل میزنیم و انتقال توپ از دفاع به حمله بسیار سریع انجام میشود. به نظرم این موارد مشخصههای فوتبال مدل بارسلونیایی است که اکنون نزد ما کاملا نمایان شده است.
*به این ترتیب آیا بایرن می تواند یک بارسای جدید در اروپا شود؟
بله،شک نکنید. میخواهیم با رفع نواقص بازی خود به سمتی پیش برویم که منجر به قهرمانی شود.
*قهرمانی فقط در حد باشگاهی؟
نه. هرچند بحث باشگاهی از موضوع تیم ملی جدا است و تازه هر یک از این دو با دغدغههای خود مواجه هستند. اما در هر دو تیم دنبال یک هدف مشترک به اسم قهرمانی هستیم.
*برای این منظور فکر می کنید بایرن و تیم ملی آلمان به قدر کافی مصمم به کسب مقام هستند؟
بله. در هر دو تیم صاحب نسلی از بازیکنانی خوب هستیم. در بایرن صاحب بهترینهای آلمان و دیگر کشورها هستیم. لذا تمام افتخارات باشگاهی ممکن را جستوجو می کنیم. اما در تیم ملی با نسل نوین و جوان خود از این که در یک تورنمنت مثل یورو ۲۰۱۲ نایب قهرمان شویم، راضی نخواهیم شد. برای این منظور تکامل آشکاری داشتهایم و ...
*... و چه ؟
این نکته که فاصله خود را با تیم ملی اسپانیا بسیار کم کردهایم. ما در گذشته بیشتر به دفاع تکیه میکردیم. هدف مان بیشتر استفاده از ضدحمله بود. اما بازیهای اخیر مثل اوکراین یا برزیل نشان میدهند که آلمان یک تیم کاملا هجومی است.
*با این همه ذوق و شوق، از این که برای دو بازی دوستانه و اوکراین یواخیم لو شما را فرا نخواند و استراحت داد، ناراحت نشدید؟
ناراحت نشدم. هرچند که تا حدی غیرعادی بود. در شرایطی که در تمام بازیهای دو سال گذشته همراه با تیم ملی حضور داشتم، عدم دعوت از من به بهانه استراحت قابل درک برایم نبود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:18 am
روبن خطاب به بازيکنان تيم ملي هلند
بنابه نوشته يک روزنامه چاپ آمستردام، ستاره هلندي تيم بايرنمونيخ با مشکلي جدي براي بازي در هفته آينده بوندس ليگا مقابل دورتموند مواجه نيست.
به نقل از دتلگراف، آرین روبن که در ماههای گذشته با آسیبدیدگیهای زیادی روبهرو شده است، پنجشنبه گذشته در تمرینات بایرن حضور یافت؛ اما روز جمعه به علت دردی که در پای خود احساس کرد از جلسه تمرینی خارج شد.
بروز این اتفاق اسباب نگرانیهای تازهای را فراهم کرد. اما روز گذشته عنوان شد که وی با دوستان خود در تیم ملی هلند تماس تلفنی گرفته و اظهار کرده آسیب ندیده و هیچ مشکلی وی را تهدید نمیکند و میتواند یکی از سرخپوشان برای بازی هفته آینده مقابل بورسیادورتموند باشد.
این بازیکن در فصل جاری تنها یک بازی ۹۰ دقیقهای در ۱۲ هفته گذشته برای مونیخیها انجام داده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 9:18 am
بنيتس منتظر مربيگري درتيم انگليس يا اسپانيا
سرمربي اسپانيايي اسبق ليورپول و اينترميلان علاقمند است مسئول فني آينده تيم ملي انگليس يا اسپانيا شود.
به نقل از اسکای، رافائل بنیتس که دسامبر گذشته از مربیگری راهراهپوشان میلانی برکنار شد و پیشتر در سالهای 2005 تا 2009 هدایت تیم لیورپول از لیگ برتر انگلیس را برعهده داشت، تمایل زیادی دارد در صورت امکان پس از جام ملتهای ۲۰۱۲ در اوکراین و لهستان، جانشین مربی ایتالیایی سه سال گذشته انگلستان شود.
وی در مصاحبهای اظهار داشت: اکنون یکی از موضوعهایی که هر شخصی در انگلیس دربارهاش حرف میزند، بحث مربیگری تیم این کشور پس از جام ملتهاست که کاپلو تیم را ترک خواهد کرد. فکر میکنم برای انتخاب جانشین او اتحادیه انگلیس باید به مربیان باشگاهی احترام بگذارد و در گام نخست از میان آنها جانشین برگزیند. آنها کسانی هستند که اکنون دارند کار می کنند، نبض فوتبال را در دست دارند و میدانند در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
او ادامه داد: به عنوان یک مربی صاحب تجربه و شناخت در لیگ انگلیس مرتب با چالشی برای این منظور مواجه هستم و به کار در تیم انگلیس یا اسپانیا فکر میکنم. برای این منظور تنها کاری که از دستم برمی آید، فقط صبرکردن است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 10:19 am
تراپاتوني:دوست دارم با تيم ملي ايرلند ادامه دهم
سرمربي کهنسال تيم ملي فوتبال ايرلند علاقمند به ادامه همکاري پس از يورو ???? است.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، در روزهای گذشته شایعات زیادی در مورد وضعیت همکاری جیووانی تراپاتونی با ایرلندیها انتشار یافته است. برخی از رسانهها عنوان کردند سال آینده پس از یورو ۲۰۱۲ که قرارداد این مربی ۷۲ ساله به پایان خواهد رسید، این همکاری مشترک نیز خاتمه میپذیرد. اما برخی از رسانهها احتمال تمدید قرارداد وی را دادهاند.
در این میان مربی سالخورده اسبق تیم ملی ایتالیا نیز برای ماندن در مقام خود ابراز تمایل کرده است. او که روز جمعه گذشته تیمش در بازی رفت پلیآف با استونی به برتری ۴ بر صفر رسید و تا حد زیادی برای بازی برگشت در دوبلین و انتخاب به عنوان یکی از تیمهای راهیافته به مرحله نهایی جام ملتها آسودهخیال شد، اظهار داشت: بارها از علاقه خود برای ادامه همکاری حرف زدهام. اما اکنون با توجه به موقعیت حساس تیم ایرلند مایل نیستم در مورد چیزی به غیر از صعود و موفقیت تیم فکر کرده یا حرف بزنم.
وی ادامه داد: خبرنگاران دراین مورد بهتر است از آقای دلانی، رئیس فدارسیون سئوال کنند. او بهتر میتواند در این زمینه ابهامات را روشن کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 10:19 am
اسنايدر: بازي با آلمانها مهم نيست
هافبک هلندي تيم اينترميلان ايتاليا معتقد است که برنده جدال با ژرمنها در مصاف روز سهشنبه به معناي تعيين قهرمان يورو ???? نيست.
به نقل از روزنامه داگبلات، وسلی اسنایدر در روزهای گذشته به یکی از فعالترین اعضا تیم ملی کشورش در زمینه مصاحبه با رسانهها تبدیل شده است. وی که پس از عدم انتقالش به تیم منچستریونایتد در تابستان سال جاری در سکوت خبری بسر می برد، در چند روز گذشته بیشترین تعداد اظهارنظر و مصاحبه را در میان بازیکنان کشور لالههای نارنجی داشته است.
وی در آخرین گفتوگوی خود حتی در مورد بازی با ژرمنها در شهر هامبورگ اظهارعقیده کرده است.
اسنایدر گفت: سرنوشت بازی با آلمان به معنای تعیین قهرمان جام ملتها نیست. به این خاطر بازی در ارتباط با قهرمانی اروپا اهمیت ندارد.
او ادامه داد: البته ژرمنها تیم خوبی هستند که در شرایط آمادگی بالا قراردارند. ما نیز با تمرکز بالا وارد مصاف با آنها شویم تا پیروزی را از آن خود کنیم.
وی ادامه داد: آلمانها خیلی راحت درمورد قهرمانی یورو ۲۰۱۲ حرف میزنند. به نظرشان احترام می گذاریم، فکر میکنم روز سهشنبه تقابل دو تیمی را خواهیم دید که هریک خود را قهرمان اروپا میدانند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 10:55 am
ميلتونويچ: نيمار تا جهاني شدن فاصله دارد
مشاور فدراسيون فوتبال قطر گفت: نيمار بازيکني با مشخصات کلاس جهاني است؛ اما هنوز زود است که از وي به عنوان بهترين بازيکن جهان نام ببريم.
به نقل از گلوباسپورت، بورا میلتونویچ که در گذشته به مربی که تخصص راهیابی و هدایت تیمها به جامجهانی را دارد، معروف شد، اکنون مدت نزدیک به یک سال است که به عنوان مشاور قطریها در ارتباط با جام جهانی ۲۰۲۲ همکاری دارد.
وی در مورد نیمار که قراردادی جدید با سانتوس تا سال ۲۰۱۴ منعقد کرده است، اظهار داشت: من از نزدیک شاهد چند بازی نیمار بودهام. خیلی هم خوشحالم که چنین امکانی داشتم. او بازیکنی با کلاس جهانی است. قابلیتهای زیادی دارد و براین اساس میتواند یک ستاره کاملا برجسته در قله فوتبال جهان شود. اما فکر میکنم اکنون زود است بخواهیم در مورد این که او برترین ستاره دنیای توپ گرد است، صحبت کنیم.
اظهارات این کارشناس تحلیلگر پس از انتشار حرفهای بازیکن جوان برزیلی به خاطر تمدید قراردادش با تیم برزیلی بود. زیرا گفته بود میخواهد تاریخ ساز شود و باعث حیرت همگان در سطح دنیا شود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 10:56 am
ردنپ چند روز پس از عمل جراحي قلب
سرمربي تيم فوتبال تاتنهام اظهار اميدواري کرد دوره نقاهت را پشت سر گذاشته و شاگردانش را همچون گذشته هدايت کند.
به نقل از روزنامه ساندیمیرر، هری ردنپ اوایل هفته قبل تحت عمل جراحی سبک قلب قرار گرفت. وی که اکنون در منزل به استراحت مشغول است، اظهار داشت: وضعیتم مساعد است و امیدوارم هرچه سریعتر به میدان بازگردم.
این مربی موفق و ۶۴ ساله همچنین افزود: وضعیت مزاجیام مساعد است و برای از سرگیری فعالیتهای روزمره کاری نیاز به مجوز پزشکان معالج دارم.
ردنپ افزود: این هفته با پزشکان صحبت خواهم کرد تا اجازه کار بگیرم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 12:45 pm
غيبت هري كيول در بازي با تايلند
مهاجم تيم ملي فوتبال استراليا به دليل آسيب ديدگي قادر به همراهي تيمش در ديدار مقابل تايلند نخواهد بود.
تيم ملي فوتبال استراليا در پنجمين ديدار مرحلهي گروهي خود به مصاف تايلند مي رود و از اين بازي تنها به يک امتياز براي قطعي کردن صعودش نياز دارد.
هولگر اوسيک سرمربي تيم استراليا که تيمش مقابل عمان در ميان ناباوري با يک گل تن به شکست داد، براي ديدار مقابل تايلند هري کيول را که در بازي عمان آسيب ديده در اختيار نخواهد داشت.
کيول در دقيقهي 54 بازي به دليل آسيب ديدگي از زمين خارج شد و در حالي که کادر پزشکي تيم استراليا اميدوار بود تا مصدوميت اين بازيکن به بازي سه شنبه کشيده نشود، اکنون مشخص شده که کيول به دليل کشيدگي عضله نمي تواند به ميدان برود.
اوسيک با نظر کادر پزشکي به کيول اجازه داد تا براي پيگيري مراحل درماني به استراليا بازگردد.
استراليا در حال حاضر با 9 امتياز از 4 بازي در صدر گروه قرار دارد و با يک امتياز ديگر از دو بازي آيندهاش مي تواند به دور بعد راه پيدا کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 7 مهمان