[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » جمعه نوامبر 11, 2011 3:12 pm

فرگوسن در پي جذب مودريچ

تيم فوتبال منچستريونايتد در نقل و انتقالات زمستاني به دنبال جذب بازي‌ساز تاتنهام است.

سر آلکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ بسیار علاقه‌مند است که بازی‌ساز خلاق و کروات تاتنهام را جذب کند.

قرارداد مودریچ تا سال 2012 است و از این رو فرگوسن می‌خواهد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی این بازیکن 26 ساله را به خدمت بگیرد.

منچستر تابستان گذشته را صرف خرید یک بازیکن خلاق و بازی‌ساز در میانه میدان کرد تا جایگزینی مناسب برای پل اسکولز در مرکز خط میانی پیدا کند. سران شیاطین سرخ بسیار تلاش کردند وسلی اسنایدر هلندی را از اینتر جذب کنند اما در نهایت ناکام ماندند و 4 هفته در ماه ژانویه فرصت خوبی است برای جذب بازیکنی مجرب در خط هافبک. از این رو جذب مودریچ که در لیگ برتر نیز بازی می‌کند گزینه مناسبی برای فرگوسن است.

چلسی در تابستان بسیار تلاش کرد این بازیکن را به خدمت بگیرد اما مخالفت هری ردنپ مانع این انتقال شد. به نظر می‌رسد ویاس‌ بواس همچنان به دنبال این بازیکن کروات است و رقیبی جدی برای شیاطین سرخ در این انتقال به حساب خواهد آمد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه نوامبر 11, 2011 4:35 pm

[size=18:6f34cf10d6]ایوان زامورانو یکی از بهترین مهاجمان رئال در دهه 1990 بود. این مهاجم شیلیایی که در دوران چهارساله حضورش در برنابئو، در 137 بازی، 77 گل به ثمر رساند، همچنان بازی های تیم سابقش را دنبال می کند و معتقد است آنها می توانند این فصل بارسا را پشت سر بگذارند.
[/size:6f34cf10d6]
[color=black:6f34cf10d6]زامورانو در مادرید چه کار می کند ؟
با بچه ها با تیم کیلکورا برای مسابقات قهرمانی "چیلکترا کاپ 2011 " آمده ایم . این تورنمنتی است که برای بچه های 10 ساله در شیلی است . امسال 50 هزار کودک از 33 محله را برای این بازی جذب کرده ایم . جایزه قهرمان ، حضور در این جا بود . ما روز دوشنبه ، 1-0 به تیم زیر 13 سال مادرید باختیم . بدشانسی اوردیم چرا که گلی مثل گلی که رئال یکشنبه گذشته از اوساسونا خود را دریافت کردیم .

تو نماینده یونسیف در شیلی هم هستی و توجه خاصی هم به کودکان داری ...
در حال حاضر ، روی کارهای زیادی در شیلی تمرکز داریم که البته به رئال مادرید هم مرتبط است . سعی می کنیم که توانایی هایمان بیشتر و بیشتر شود . می خواهیم که توانایی زندگی کردن بچه ها در جامعه را هم بهبود بخشیم .

علت این همه نوع دوستی تو چیست ؟
من در محله ای کثیف بزرگ شدم . در آن ، مواد مخدر و جرم های مختلف فراوان بود . هیچ کودکی لیاقت چنین زندگی را ندارد .

برایت استقبالی که توسط مادریدیستاها از تو می شود هم جالب است ؟
بله ، خیلی . روز یکشنبه به استادیوم رفتم و 2000 عکس گرفتم . مردم خیلی به من محبت دارند ، 15 سال از رفتنم می گذرد ... باور نکردنی است . انگار هرگز نرفته بودم . رئال مادرید را در قلبم دارم .

جنجالی هم بودی ...
این اتفاقاتی است که برای هر بازیکن می افتد ، اما خود شخص بازیکن تا همیشه می ماند ...

حالا بازیکنان را بیشتر با توئیترش می شناسند تا از نزدیک . نظرتان در مورد پیشرفت شبکه های اجتماعی چیست؟
راستش را بگویم ؟

بله ، البته .
مزخرف است ... من از توئیتر ، فیس بوک یا هیچ چیز دیگر استفاده نمی کنم . اگر کسی می خواهد به من چیزی بگوید ، باید به نزدم بیاید . من ایوان زامورانو هستم و دوست دارم همه رو در رو با من حرف بزنند . افراد همچنین روی پروفایل هایشان نامهای متفاوتی می گذارند . مثل این می ماند که خودت برای خودت اسم مستعار استفاده کنی . مثلا این که بگویید "من در ترافیک مانده ام " خب که چه ؟ این را نمی پسندم .

کاسیاس چند وقت پیش عکسی از خودش در ترافیک گذاشته بود و آن را علت تاخیر دانسته بود ...
البته شاید گاهی هم بد نباشد . برخی فوتبالیست ها خجالتی هستند و می توانند از این طریق استفاده کنند . در کشور من هم بازیکنان زیادی هستند که از طریق توئیتر صحبت می کنند .

محبوبیت رئال مادرید در شیلی کم شده است ؟
رئال مادرید هیچ گاه قدیمی نمی شود اما حضور الکسیس در بارسا ، توجهات به این تیم را بیشتر کرده است .

رئال مادرید و بارسلونا ، شکست ناپذیر هستند . در اسپانیا از دو قطبی شدن لالیگا می گویند . چه نظری داری ؟
امروز لیگ اسپانیا را فقط رئال مادرید و بارسلونا تشکیل می دهند . وقتی من بازی می کردم ، رقابت بیشتر بود . تیمهای لالیگا تا آخر می جنگیدند . رئال مادرید در هفته آخر با دو امتیاز برتری قهرمان می شد . حالا رئال و بارسا 15 یا 20 امتیاز با تیم سوم فاصله دارند و لالیگا نابرابر هست . کریستیانو و مسی یک قدم از بقیه بالاتر هستند .

حالا اگر رئال و بارسا یک امتیاز بدهند هم انگار یک ناکامی بزرگ است.
قبلا هم همین طور بود ! به طور مثال وقتی در سن سباستین بازی کنی جو به شدت علیه توست ، باور نکردنی است !

فکر می کردی که کریستیانو این قدر زود رکورد 101 گلت در رئال مادرید را بشکند ؟
چقدر طول کشید ؟

103 گل در 106 بازی .
فوق العاده است . امروز او و مسی خیلی به هم نزدیک هستند . کریستیانو در حال حاضر نقش مهم تری دارد تا مسی ، از دیدگاه ساختار فوتبالی . بازیکن آرژانتینی ، هنوز همان بازیکن خوب است اما بازیکن پرتغالی بیشتر در جریان بازی است . او مهاجم کامل تری است . دو گلی که با ضربه سر در هفته قبل زد فوق العاده بود . می تواند با هر دو پا ، از بیرون محوطه جریمه ، تک به تک و ... گل بزند . یک بازیکن کامل است .

نظرت در مورد گلی که در فینال کوپا دل ری در والنسیا زد چیست ؟
آن گل شبیه گلهای من بود . توپ آمد و در هوا عالی پرید . یک سوپرگل بود . کریستیانو در هوا خیلی خوب است .

10 گل با ضربه سر زده است ... خودت چند گل هد در رئال مادرید زدی ؟
در حدود 30-35 تا . در سویا بهترین گل دوران فوتبالم را زدم . از بیرون محوطه جریمه بود ، فکر کنم برابر اسپانیول بود ، بلند شدم ، روی هوا پریدم و توپ را به تیرک دور فرستادم .

همه گلهایی که زدی یادت است ؟
حافظه خوبی دارم . نمی توانم هر 345 گل را به یاد داشته باشم ، اما تقریبا بله .

بیشتر از رائولی که هنوز فعال است گل زدی ...
رائول اولین بازیش را با من انجام داد . با شخصیت فوق العاده ای تمرین می کرد . در اولین تمرین بود که به ما ملحق شده بود . شوتهایش یادم است . به هیرو گفتم :" بیا این جا چاوالیتو ، مواظم باش ، چون که ممکن است روانه بیمارستان شوی . "

رائول از همان ابتدا جنگنده بود ...
بله ، از همان ابتدا شخصیت داشت . این درون زمین هم مشخص بود . وقتی وارد زمین می شد ، انگار قرار است که تا همیشه در تیم باشد ، در حالی که تنها 17 سال داشت . پسر خیلی خوبی بود . نمی دانم که رائول چرا از رئال مادرید رفت . او در آلمان راحت است اما نمی توانم درک کنم . شالکه محبوب ترین تیم در آلمان است . من وقتی در اینتر بودم ، در جام یوفا یک بازی را به آنها باختم .

پس از همان ابتدا حس کردی که قرار است دورانی درخشان داشته باشد ؟
چیزهای زیادی برای موفقیت داشت . روحیه ، تکنیک ، فداکاری و شخصیتی که می توانست نصف دنیا را تصرف کند . می دانستم که موفق می شود و شد .

بر خلاف گوتی ، خیلی منضبط بود .
رائول از همان ابتدا می دانست چه می کند . شاید گوتی به حرف تو به عنوان یک بازیکن با تجربه گوش نمی داد اما رائول می فهمید و به همین علت موفق شد .

فکر می کنی رئال مادرید بتواند الکلاسیکوی بعدی را ببرد ؟
چه زمانی است ؟

19 آذر . فکر می کنی این رئال مادرید بتواند شکست 5-0 فصل قبل را جبران کند ؟
رئال مادرید شایستگی بیشتر از این را هم دارد و می تواند . دیدن بازی امروز رئال مادرید ، لذت بخش است . اما بی تردید در رختکن باید بیشتر به برد فکر کنند تا دادن پاسخ پنج گل . اگر رئال مادرید بدین روند ادامه دهد ، زمانی خواهد رسید که از سکوها کسی فریاد بزند که زمان دادن پاسخ پنج گل است . رئال مادرید می تواند نتیجه 5-0 را برگرداند .

فوتبال در ظهر را چطور دیدی ؟
در شیلی ساعت هفت صبح بود . با فوتبال بیدار شدیم . مشکل مربوط به وعده غذایی صبح بازیکن است . چه می توان خورد ؟ طبیعتا بازیکنی مثل من دوست داشت که پیش از بازی ، پاستا بخورد . به نظرم این قضیه برای وعده های عذایی مشکل است . وقتی بازی ساعت 12 است ، باید ساعت هشت صبح صبحانه خورد و هفت صبح بیدار شود . یک بازیکن باید حداقل هشت ساعت بخوابد .

مورینیو را می شناسی ؟
او را در بازی خیریه ناکاتا در ژاپن دیدم . او مربی تیم ستارگان بود . با او و دستیارش صحبت کردم . بعدها به میلان رفتم چرا که پدرخوانده دختر زانتی هستم و با او صحبت کردم .

مربی پرتغالی کاری کرده که همه بازیکنانش تا پای مرگ با او باشند ، این یک معجزه است ؟
او در مقابله با مطبوعات یک کاراکتر دارد اما در رختکن واقعا یک شخص متفاوت است . بهترین مربی فوتبال کسی است که بازیکنانش چه بازی کنند و چه نکنند از او راضی باشند . مورینیو در میلان ، همه را راضی کرده بود . کارش درست است ، نه ؟ او ساعت هفت صبح سر کار می آمد ، حواسش به همه چیز بود ، این که چمن کوتاه باشد ، کفش ها آماده باشد و ...

مورینیو ، با پلگرینی که هم تیمی توست ، تفاوت زیادی دارد ...
مانوئل همچنان رکورد بیشترین امتیاز تاریخ رئال مادرید را در اختیار دارد . او 96 امتیاز کسب کرد ، رکوردی که هیچ کس به آن نرسیده است . او بدشانسی آورد که با بهترین بارسای تاریخ مواجه شد . مشکل از رئال مادرید نبود از بارسا بود .

بازی عجیب برابر آلکورکون در کوپا خیلی بد بود و در رفتنش نقش زیادی داشت ...
در فوتبال این اتفاقات پیش می آیند . بازی با آلکورکون یک اتفاق بود اما مسائل دیگری هم بود که تاثیر گذاشت ، مثل انتقادات زیاده از حد برخی مطبوعات نسبت به شخصیت او . مانوئل یک فرد فوق العاده است . او با انتقادات ورزشی کنار می آید اما بیشتر به شخصیت او انتقاد می شد . می دانستم که در رئال مادرید ، دوم شدن هم یک ناکامی است . این چیزی است که وقتی در بهترین باشگاه جهان باشی می فهمی .

اتلتیک بیلسا را چطور می بینی ؟
در ابتدا کمی مشکل است چرا که بازیکنان باید کاملا متعصب و متعهد باشند . وقتی در شیلی بود هم این نگرانی بود که شاید کسی با او کنار نیاید . آیا بازیکنی در شیلی بود که تعصب کامل داشته باشد . مشکل بود . بازیکنان هر چه بیشتر او را می شناختند راحت تر می شدند . دورانش در چلسی فوق العاده بود .

اتلتیک - بارسا را دیدی ؟ فوتبال زیبایی بود ...
بله ، تیمهای بیلسا از نظر بدنی فوق العاده هستند . زمین خیس بود و شیوه فوتبال آنها زیبا . بازی زیبایی بود ، یکی از زیبا ترین بازیهای امسال اسپانیا .

جایت در بازی پیشکسوتان با بایرن در برنابئو خیلی خالی بود ..
نتوانستم حاضر باشم . خیلی بد شد . دوست داشتم دوباره پیراهن رئال مادرید را بپوشم . حتی از من دعوت شد که با زوکو و پاچین در مکزیک بازی کنم اما نمی شد . اما حالا با پیشکسوتان کولو کولو تمرین می کنم تا بتوانم روی دور باشم .

آماده به نظر می رسی ...
بله ، گفتم که بازیکنان دیگری نظیر شوکر که زیاد روی فرم نبودند هم به من زنگ زدند (می خندد) . یک روز ، با همسرم در نیویورک او را دیدم و کاملا سورپرایز شدم .

حرف آخر ؟
رونکرو ، مرا متقاعد کرد تا قلورنتینو مرا به رئال - بارسای دسامبر بیاورد (می خندد) . اگر یک طلسم می خواهند ، بگویند که زامورانویی که بارسا را 5-0 برد ، بیاید (می خندد) . این رئال مادرید می تواند بارسا را پنج تایی کند .[/color:6f34cf10d6]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » جمعه نوامبر 11, 2011 6:56 pm

viva رئال
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه نوامبر 11, 2011 7:27 pm

[color=blue:9174f3fa6d]اتحادیه فوتبال انگلیس آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی چلسی را به دلیل رفتار نامناسب جریمه می کند.

ویلاس بواس بعد از اخراج دیدیه دروگبا و ژوزه بوسینگا در دیدار تیمش مقابل کوئینز پارک رنجرز به شدت به کریس فوی داور بازی اعتراض کرد و به او گفت توانایی کنترل این بازی را نداشته است.

ویلاس بواس بعد از بازی گفت:" داوری بسیار ضعیف بود، روی نتیجه بازی تاثیر گذاشت."

"من در پایان بازی با او صحبت کردم و به شدت عصبانی بودم. برایم مهم نیست که او ناراحت شده یا نه. هر کس می تواند یک روز بد داشته باشد اما چلسی روز بدی نداشت. ما روز خوبی داشتیم و داوران روز بدی را پشت سر گذاشتند و پر اشتباه بودند."

ویلاس بواس می تواند تا ساعت 16 روز 15 نوامبر می تواند به این رای اعتراض کند.[/color:9174f3fa6d]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط antiros » شنبه نوامبر 12, 2011 3:25 pm

[color=black:3ecd1824c3]ایکر کاسیاس در بازی امشب مقابل انگلیس با رکورد بیشترین حضور درون دروازه تیم ملی اسپانیا آندونی سوبی سارتا برابری خواهد کرد. در ادامه نگاهی به کارنامه این دو دروازه بان در تیم ملی اسپانیا داریم:

سوبی سارتا که هم اکنون 50 سال سن دارد برای اولین بار در 23 ژانویه 1985 در دیدار مقابل فنلاند درون دروازه ماتادورها قرار گرفت. او آخرین بازی ملی اش را 13 سال بعد در استادیوم فلیکس بولارت فرانسه در چارچوب رقابتهای جام جهانی 1998 انجام داد.

سوبی سارتا در زمان حضورش در تیم ملی اسپانیا 70 بازی را با پیروزی، 33 بازی را با تساوی و 23 بازی را با شکست پشت سر گذاشت. این در حالی است که رکورد کاسیاس با سوبی سارتا قابل مقایسه نیست. کاسیاس 92 پیروزی، 21 تساوی و 12 شکست کسب کرده است. کاسیاس در این تعداد بازی 74 گل دریافت کرده و این در حالی است که سوبی سارتا 100 گل دریافت کرده است."

کاسیاس برای اولین بار در 3 ژوئن 2000 وقتی تنها 19 سال داشت مقابل سوئد اولین بازی ملی خود را انجام داد.او در آن زمان دومین بازیکن جوان تاریخ تیم ملی اسپانیا بود. خوزه آنتونیو کاماچو سرمربی وقت تیم ملی اسپانیا قبل از رقابتهای یورو 2000 در حالی که کانیزارس و مولینا حضور داشتند به کاسیاس میدان داد. اولین تورنمنت بزرگ کاسیاس یورو 2000 بود. پس از 11 سال کاسیاس هنوز سنگربان شماره یک ماتادورهاست.

او در سال های 2008، 2009 و 2010 به عنوان بهترین دروازه بان جهان شناخته شد. اکنون کاسیاس 30 ساله یکی از بهترین های جهان است و در آستانه شکستن رکورد آندونی سوبی سارتا قرار دارد.[/color:3ecd1824c3]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 12, 2011 6:39 pm

[quote:a6201df366="aryanrecord"]viva رئال[/quote:a6201df366]

دوست عزیزم حالا که ویوا رو لاتین نوشتی ، فکر میکردی بلد نیستیم رئال لاتیم رو بخونیم :lol: اصولش رو رعایت میکردی ، مثلا"
VIVA BARCA :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:44 am

[color=red:b6af43ff2b]بلان: مي توانستيم بهتر بازي کنيم
[/color:b6af43ff2b]

[color=black:b6af43ff2b] سرمربي 45 ساله تيم ملي فرانسه از عملکرد شاگردانش در پيروزي يک بر صفر مقابل آمريکا خوشحال است.

لورن بلان سرمربی تیم ملی فرانسه بعد از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل آمریکا اعلام کرد شاگردانش می توانستند بهتر بازی کنند.

لوئیک رمی در دقیقه 72 بازی تک گل انزلیچی ها را به ثمر رساند تا شاگردان بلان در دیداری دوستانه پیروزی خفیفی مقابل آمریکا کسب کنند.

فرانسه که به رقابتهای یورو 2012 صعود کرده در این بازی با چند بازیکن ذخیره خود به میدان امد و بلان می گوید:" از عملکرد شاگردانم راضی هستم. می توانستین بهتر بازی کنیم اما چند بازیکن برای اولین بار در ترکیب تیم قرار می گرفتند."

"آنها تلاش خود را کردند اما کم تجربه بودند. سه شنبه مقابل بلژیک که تیم قوی تری است به میدان خواهیم رفت. امیدوارم بتوانیم در آن بازی به پیروزی برسیم."

فرانسه امیدوار است روند شکست ناپذیری خود را در 16 بازی افزایش دهد.[/color:b6af43ff2b]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:45 am

[color=orange:22bc4499d3]اشنايدر: تساوي مقابل سوئيس نااميد کننده بود
[/color:22bc4499d3]

[color=black:22bc4499d3] هافبک باشگاه اينتر از عملکرد هلند در تساوي مقابل سوئيس راضي نيست و معتقد است نارنجي پوشان از تمام توان خود استفاده نکردند.

وسلی اشنایدر هافبک بازیساز تیم ملی هلند از عملکرد هم تیمی هایش در تساوی شب گذشته مقابل سوئیس ابراز تاسف کرد.

اشنایدر که 90 دقیقه در زمین حضور داشت از عملکرد هلندی ها راضی نبود اما نتیجه را عادلانه دانست. او در پایان بازی گفت:" به هیچ عنوان از نتیجه بازی راضی نیستیم. سوئیس حریف قدرتمندی بود، آنها به دلیل حضور چندین بازیکنشان در ایتالیا به سبک فوتبال این کشور بازی می کردند."

" در این بازی با سیستمی غیر از سیستم همیشگی به میدان رفتیم اما این موضوع نباید توجیهی برای بازی نه چندان خوبمان باشد. اگر تمام توانمان را به کار می گرفتیم می توانستیم پیروز میدان باشیم. چند موقعیت گلزنی هم داشتیم که که اگر خوش شانس بودیم به گل تبدیل می شد."

هلند که صعود خود را به رقابتهای یورو 2012 قطعی کرده است سه شنبه مقابل آلمان به میدان خواهد رفت.[/color:22bc4499d3]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:51 am

[color=brown:7f5763281d]
آباته اولين بازي ملي اش را انجام داد [/color:7f5763281d]

[color=black:7f5763281d] ايگناسيو آباته از اينکه در پيروزي دو بر صفر شب گذشته ايتاليا مقابل لهستان اولين بازي ملي اش را انجام داده بسيار خوشحال است.

این مدافع 25 ساله 90 دقیقه برایاتزوری ها بازی کرد و در گفتگو با شبکه تلویزیونی رای گفت:" شروع بسیار خوبی برای بازی های ملی ام بود. لهستان در نیمه اول پرس سنگینی ایجاد کرده بود اما در نیمه دوم توانستیم نبض بازی را در دست بگیریم."

آباته امیدوار است در جام ملتهای تابستان آینده یکی از بازیکنان اصلی تیمش باشد. او می گوید:" تمام تلاشم را خواهم کرد و اگر سرمربی تیم به من فرصت دهد توانایی هایم را نشان می دهم. خوشحال می شوم اگر در یورو 2012 عضو ثابت تیم ملی ایتالیا باشم."

ایتالیا اکنون خود را برای دیدار دوستانه سه شنبه شب مقابل اروگوئه آماده می کند.[/color:7f5763281d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:52 am

سيتي همچنان منتظر پاسخ ته وز

مسئولان باشگاه منچسترسيتي اعلام کردند همچنان در انتظار پاسخ کارلوس ته وز در مورد بازگشت ناگهاني اش به آرژانتين هستند.

ته وز دو شنبه گذشته به آرژانتین بازگشت و در جلسه تمرینی روز چهارشنبه غایب بود. سیتی به این مهاجم 27 ساله تنها تا دوشنبه وقت داده تا به منچستر بازگردد.

یک سخنگوی باشگاه اعلام کرد:" امروز چندین بار تلاش کردیم با ته وز تماس بگیریم اما پاسخی دریافت نکردیم. "

این در حالی است که یکی از نزدیکان ته وز جند روز قبل گفت:" ته وزقبل از رفتن به آرژانتین بارها با روبرتو مانچینی تماس گرفت اما پاسخی دریافت نکرد. او بعد از رسیدن به آرژانتین در روز بعد هم چندین پیام کوتاه و صوتی به تلفن روبرتو مانچینی فرستاد اما باز هم پاسخی دریافت نکرد."

ته وز اخیرا به دلیل سرپیچی از دستور روبرتو مانچینی و بازی نکردن مقابل بایرن مونیخ رقمی در حدود 400 هزار پوند جریمه شده است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:53 am

کاپلو:جاگيلکا را مجبور به بازي نکرده ام

فيل جاگيلکا هافبک اورتون به فابيو کاپلو سرمربي سه شيرها اعلام کرد با وجود شکستگي انگشتش مي تواند در ديدار امشب مقابل اسپانيا به ميدان برود.

گفته می شود جاگیلکا برای رسیدن به این بازی آمپول بی حسی استفاده کرده است. او روز گذشته بدون مشکل تمرین کرد و اعلام کرد برای دیدار امشب کاملا آماده است.

کاپلو در گفتگو با روزنامه میرر گفت:" من برای تشخیص آمادگی بازیکنانم ابتدا از دکتر تیم سئوال می کنم. از دکتر تیم پرسیدم او شرایط بازی دارد که جواب مثبت بود. پس از آن از خود بازیکن سئوال می کنم، که جوان فیل هم مثبت بود. بعد از آن تصمیم می گیرم بازیکن را به میدان بفرستم یا نه."

" هیچ بازیکنی را هم مجبور به بازی نمی کنم. شرایط جاگیلکا طبیعی است و او می تواند برای ما در بازی امشب به میدان برود."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:55 am

[color=green:7c07122d69]آرسنال اسکيلاچي را در ژانويه مي فروشد[/color:7c07122d69]

[color=black:7c07122d69] توپچي ها قصد دارند مداقع فرانسوي خود را در مهلت نقل و انتقالات زمستاني به فروش برسانند

باشگاه آرسنال قصد دارد سباستین اسکیلاچی مدافع خود را در مهلت نقل و انقتالات زمستانی به فروش برساند.

آرسن ونگر قصد دارد کمی از شلوغی ترکیب بازیکنان خود کم کند و اسکیلاچی را گزینه ای برای فروش در ژانویه اعلام کرده است.با آمدن پرمرته ساکر این مدافع فرانسوی به انتخاب پنجم ونگر در ترکیب خط دفاعی آرسنال تبدیل شده است و جایی در ترکیب اصلی این تیم ندارد.

آرسنال احتمالا با انتقال قرضی این بازیکن و یا فروش او با رقم تقریبی 2 میلیون پوند موافقت خواهد کرد.[/color:7c07122d69]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:58 am

تراپاتوني: صعودمان قطعي نشده است

سرمربي ايرلند معتقد است هنوز کار صعود اين تيم به يورو 2012 تمام نشده است.

جووانی تراپاتونی سرمربی ایتالیایی ایرلند با وجود پیروزی 4 بر صفر این تیم مقابل استونی معتقد است هنوز صعود این تیم به مرحله پایانی رقابتهای یورو 2012 قطعی نشده است.

ایرلند شب گذشته در دیدار رفت مرحله پلی آف یورو 2012 با نتیجه چهار بر صفر استونی را مغلوب کرد و اکنون در آستانه صعود به مرحله پایان رقابتها قرار دارد.

تراپاتونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیروزی بسیار خوبی بود اما نباید مغرور شویم. هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده است. مردم ایرلند فرک می کنند بازی ساده ای در دوبلین خواهیم داشت اما باید بگویم یکی از سخت ترین دیدارهای چند سال اخیر برای ما خواهد بود."

تراپاتونی از انتخاب جان والترز مهاجم استوک سیتی برای حضور در ترکیب اصلی تیم دفاع کرد. تراپ می گوید:" من خدا نیستم، زبان انگلیسی را اصلا خوب صحبت نمی کنم اما سالهاست در فوتبال هستم و بازیکنان را خوب می شناسم. به نظرم والترز عملکرد بسیار خوبی داشته و انتخابم کاملا صحیح بوده است."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:58 am

رونالدو:چرا فقط حرکت من در ذهن همه مانده؟

کريس رونالدو، کاپيتان تيم ملي پرتغال، از اينکه رسانه ها تنها به واکنش او در مقابل حمله ليزري هوادران بوسنيايي پرداختند، نارحت است.

او پس از تساوی بدون گل مقابل بوسنی به خبرنگاران گفت:" کسی در مورد اینکه آن طرفدار با یک لیزر 5 چشمی به من حمله کرد، صحبت نکرد و فقط در مورد حرکت من صحبت شد. حرکت من تنها واکنشی در مقابل حرکتی بود که آنها انجام دادند اما همه در مورد من صحبت کردند."

در طول بازی هم هواداران بوسنی حملات مشابهی را علیه او انجام دادند و با فریاد زدن نام مسی، سعی کردند رونالدو را از کوره درببرند اما ستاره پرتغالی سعی کرد خونسردی اش را حفظ کند.

" من سعی کردم آرامشم را حفظ کنم زیرا می دانستم اگر کاری بکنم، کارت زرد می گیرم و به خودم ضربه می زنم و ممکن است بازی برگشت را از دست بدهم."

ستاره رئال همچنین از شرایط زمین بازی گلایه کرد و گفت:" چمن؟ آن چمن نبود، باغ بود. بازی کردن در چنین زمینی خیلی دشوار بود. ما خوب بازی کردیم و چهار موقعیت گلزنی داشتیم، در حالی که آنها فقط یک موقعیت داشتند."

دیدار برگشت دو تیم سه شنبه شب در لیسبون برگزار خواهد شد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 13, 2011 8:59 am

مورينيو:اين فصل بالاخره بنزماي واقعي راديديم

ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، کريم بنزما را به دليل پيشرفت سريعش در چند ماه اخير مورد ستايش قرار داد.

بنزما که در سال 2009 با انتقالی 35 میلیون یورویی از لیون به رئال پیوست، در این فصل بازی های بسیاری خوبی در ترکیب کهکشانی ها به نمایش گذاشته است.

آقای خاص در گفتگو با برنامه تلویزیونی فرانسوی تله فوت گفت:" من فکر می کنم بنزما از هر لحاظ پیشرفت کرد؛ او اکنون هم از نظر ذهنی و هم از فیزیکی پیشرفت کرده است.

او اکنون بازی را کاملا را می فهمد. ما کیفیت بازی هجومی او را می دانستیم اما او اکنون در کارهای دفاعی هم پیرفت زیادی کرده است."

او مهاجمی است که باید به عنوان سنتر فوروارد بازی کند؛ ضمن اینکه در موقعیت سازی نیز فوق العاده است. هرچند باید کمی جنگنده ترباشد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 4 مهمان