مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:15 am
اوزيل: قدرت خود را نشان خواهم داد
ستاره آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در واکنش به تحليل روزنامهاي مادريدي گفت: قدرت خود را نشان خواهم داد.
به نقل از آس اسپانیا، مسعود اوزیل بازیکن آلمانی رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: بازیکنی قوی هستم و این را به همه نشان خواهم داد. اثبات قدرت در لالیگا کار سادهای نیست؛ اما توان این کار را دارم.
وی ادامه داد: روزنامهها مرتب در حال شمردن دقایق حضور ما و تعداد گلهای زده هستند؛ اما این برای فوتبال حرفهای اسپانیا کار سطحی و غیر حرفهای است، در آلمان بزرگی یک بازیکن را با تعداد دقایق حضورش در ترکیب اصلی نمیسنجند و من هم توقع دارم برای ارزیابی عملکردم نقدهای حرفهایتری را مطالعه کنم.
وی افزود: بیش از 1064 دقیقه بازی کردهام و این در مقایسه با کاکا که 606 دقیقه بازی داشته تامل برانگیز است اما آیا در این میان بحران یا تنشی وجود داشته است؟
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:17 am
[color=red:2f5d18d653]آدرين موتو در ليست ميلان قرار گرفت [/color:2f5d18d653]
[color=darkblue:2f5d18d653] ستاره رومانيايي تيم فوتبال چهزنا در ليست ميلان براي جايگزيني آنتونيو کاسانو قرار دارد.
آدرین موتو در لیست مسئولان میلان برای حضور در سنسیرو قرار دارد.
آنتونیو کاسانو مهاجم این تیم هفته گذشته دچار حمله خفیف سکته مغزی شد که پزشکان عامل آن را به دلیل سوراخ کوچکی که بهصورت مادرزادی در قلب این بازیکن وجود داشت، اعلام کردند.
بر این اساس در لیست سران میلان فابیو کوالیارلا از یوونتوس و آدرین موتو از چهزنا قرار دارد.
آدریانو گالیانی نایبرئیس میلان گفت: ما به دنبال بازیکن جدیدی هستیم تا جایگزین مناسبی برای کاسانو باشد تا با خرید این بازیکن در ژانویه، بتواند ما را در لیگ قهرمانان همراهی کند.[/color:2f5d18d653]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:18 am
[color=cyan:c67adc0623]انزلیچی:دوست ندارم شوايني وآناتولي جانشين شوم
[/color:c67adc0623]
[color=darkblue:c67adc0623] ستاره خط مياني تيم ملي فوتبال آلمان و باشگاه بايرن مونيخ گفت: دوست ندارم جانشين شواين اشتايگر و تيموچوک شوم.
به نقل از اشپورت بیلد، تونی انزلیچی که در تیم کشورش و نزد سرخپوشان مونیخی، بازیهای درخشانی در نقش هافبک متمایل به جلو ارائه کرده، از این که در نقش هافبک دفاعی بازی کند، خرسند نیست.
وی در شرایطی که باستین شواین اشتایگر و آناتولی تیموچوک، دو هافبک دفاعی بایرن به علت مصدومیت و محرومیت قادر به همراهی تیم خود برای مدت چند هفته نخواهند بود، عنوان کرد: دوست ندارم به جای شواینی و آناتولی به امور دفاعی در خط میانی پرداخته و جانشین آنها شوم.
انزلیچی ۲۱ ساله ادامه داد: البته اگر از طرف مربی به من گفته شود در جای این دو بازی کنم، بدیهی است همین کار را خواهم کرد. اما خودم تمایلی برای فعالیت در نقش هافبک دفاعی ندارم.
به باور این هافبک خوش آتیه قابلیتهایش بیش از آنکه در امور دفاعی باشد، در بازی رو به جلو است. از این رو در امور تهاجمی میتواند قابلیتهای فراوان خود را به معرض نمایش بگذارد.[/color:c67adc0623]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:18 am
[color=olive:cba7992cb5]گوارديولا: رئال مادريد جلوتر از ما است [/color:cba7992cb5]
[color=darkblue:cba7992cb5] سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: همه چيز مشخص و ساده است، رئال مادريد جلوتر از ما است چون بهتر بازي کرده.
به نقل از رویترز، جوزپه گواردیولا سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا تصریح کرد: بارسلونا نتایج چندان خوبی کسب نکرده؛ اما این برای من به معنی بحران یا افت نیست. رئال مادرید در صدر جدول قرار دارد چون از ما بهتر بوده این مسئله چندان پیچیده نیست.
وی افزود: در لالیگا هیچ چیز تصادفی نیست و صدرنشین تیمی است که از همه بهتر بازی کرده است.
گواردیولا به هواداران بارسلونا قول داد جام باشگاههای جهان را بالای سر بگیرد و به زودی به صدر جدول لالیگا بازگردد. حریف اصلی بارسلونا در جام باشگاههای جهان به میزبانی ژاپن تیم فوتبال سانتوس برزیل است.[/color:cba7992cb5]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:19 am
[color=green:9326c1f7a8]پيشنهاد يک تيم مکزيکي به ستاره گالاکسي [/color:9326c1f7a8]
[color=darkblue:9326c1f7a8] بنا بر اعلام يک شبکه راديويي ستاره انگليسي گالاکسي در صورت حضور در ليگ مکزيک صاحب درآمد قابل توجهي در ماه مي شود.
و به نقل از کانال آر.ام.ث فرانسه، باشگاه تیجوانا در تدارک جذب دیوید بکام است. این تیم که در لیگ دسته اول مکزیک حاضر است، از طریق نماینده اعزامی به آمریکا به اطلاع ستاره ۳۶ ساله رساند که این بازیکن پس از امضا قرارداد با این باشگاه ماهیانه یک میلیون دلار به وی پرداخت خواهد شد.
این پیشنهاد به بازیکن پیشین منچستریونایتد انگلیس، رئال مادرید اسپانیا و آ.ث میلان ایتالیا در حالی ارائه شده که چندی قبل تیم فرانسوی پاریسنژرمن نیز خواهان استخدام وی شد.
در پیشنهاد تیم تیجوانا همچنین قید شده بکام میتواند همچنان در خاک آمریکا اقامت کرده و در کالیفرنیا سکونت داشته باشد. اما به منظور تمرین و بازی با یک هواپیمای اختصاصی به مکزیک رفت و آمد کند.
وی از پنج سال قبل عضو تیم شهر لوس آنجلس است.[/color:9326c1f7a8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:21 am
[color=brown:f161fe15d0]رائول: از حضور در شالکه بسيار لذت مي برم [/color:f161fe15d0]
[color=darkblue:f161fe15d0] ستاره قديمي فوتبال اسپانيا و عضو تيم شالکه آلمان گفت: همان احساسي که سالها در رئال داشتم در شالکه هم دارم.
رائول گونزالس در گفتوگویی با روزنامه اشتات آنتسایگه اظهار داشت: بدون هیچ مبالغهای میگویم تمام دوران حضورم همراه با خاطرات لذتبخش بوده است. توجه و اهمیتی که آنها به ستارگان خود میدهند، غیرقابل وصف است.
این ستاره ۳۴ ساله که تابستان سال گذشته پس از سالها فعالیت برای کهشکانیهای مادریدی به آلمان مهاجرت کرد و به عنوان لژیونر در خدمت «آبیهای متمول» شالکه قرارگرفت، افزود: خوشحالم که در یک سال گذشته اینجا بوده و برای شالکه فعالیت کردهام. چنین حضوری برای من یک تجربه ارزشمند است.
*آقای رائول، بیش از یک سال است که در فوتبال خارج از اسپانیا فعالیت میکنید و عضو تیم آلمانی شالکه هستید. چه احساسی نسبت به تیم شهر گیلزنکرشن دارید؟
خوشحالم که در یک سال گذشته اینجا بوده و برای شالکه فعالیت کردهام. بدون هیچ مبالغهای می گویم تمام دوران حضورم همراه با خاطرات لذتبخش بوده است. در تمام دوران همکاری با شالکه همواره مورد توجه و محبت هواداران مهربان شالکه قرار گرفتم. توجه و اهمیتی که آنها به ستارگان خود میدهند، غیرقابل وصف است. به این ترتیب تجربهای ارزشمند را کسب کردهام.
*در دورانی که عضو شالکه هستید، هیچگاه به خاطر این حضور دچار تاسف و سرخوردگی نشدید؟
نه. باور کنید در تمام روزهای که بازیکن شالکه هستم، همان احساسی را دارم که سالهای سال نزد رئال داشتم. به واقع اینجا را خانه خودم دیده و حس کردهام. همواره در بازیها مورد تشویق قرار گرفته و در حدی گسترده انرژی مثبت از طرف هواداران دریافت کردهام که پیوسته به من انرژی مثبت داده است تا برای اعتلای شالکه تلاش کنم.
*با این اوصاف آینده شما همچنان در گرو حضور در شالکه خواهد بود؟
به طور قطع همینطور خواهد بود.
*پس می خواهید در شالکه باقی بمانید؟
بله. با شالکه صاحب قراردادی کاملا روشن بوده و نسبت به آن متعهد هستم.
*اما شایعاتی مبنی بر تمایل شما جهت ترک شالکه وجود داشته است.
این گونه شایعات همیشه وجود دارند، بازهم وجود خواهند داشت. تنها مختص من نیز نخواهند بود. دوست ندارم اکنون ذهن خود را با این گونه اخبار کذب مشغول کنم...
*اما برخی منابع از تمایل شما برای انتقال به فوتبال انگلیس گزارشهای را منتشر کردند.
همه این گزارش ها را رد میکنم. چون هیچ تماسی میان من و انگلیسیها وجود نداشته است. حتی اگر هم از جانب آنها تمایل یا پیشنهادی وجود داشت به آن فکر نمیکردم، چون اکنون از حضور در شالکه بسیار لذت می برم.[/color:f161fe15d0]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:22 am
[color=orange:ab1f96bd9b]دليو انزلیچی پس از جانشيني ميهايلوويچ
[/color:ab1f96bd9b]
[color=darkblue:ab1f96bd9b] سرمربي جديد تيم فوتبال فيورنتينا گفت: مي خواهم به اين تيم روحيه بدهم و آنها را متحد کنم.
به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، دو روز قبل سینیشا میهایلوویچ از سمت سرمربیگری بنفشپوشان فیورنتینا برکنار شد و دلیو انزلیچی ایتالیایی مربی سابق پالرمو و لاتزیو با قراردادی دو ساله جایگزین وی شد.
این مربی ایتالیایی در کنفرانس مطبوعاتی که با خبرنگاران داشت، گفت: چه اشکالی دارد حضور در فیورنتینا؟ من از مدیران ویولا که این فرصت را به من دادند تا در این تیم حضور یابم تشکر میکنم.
وی افزود: میخواهم با این تیم چالشهای جدیدی را تجربه کنم، میدانم انتظارات زیادی از فیورنتینا وجود دارد و امیدوارم بتوانم وظیفهام را به عنوان یک مربی به خوبی انجام دهم.
انزلیچی ادامه داد: کار من در ابتدا این است که به این تیم روحیه بدهم و باعث اتحاد بازیکنان بشوم تا در نهایت بتوانیم فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم.
این مربی سابق جنوا که در بولونیا و کالیاری هم فعالیت کرده است با مشکل عدم تمدید قرارداد ریکاردو مونتولیو هم مواجه است و اگر کاپیتان سابق ویولا به امضای قرارداد تن ندهد یا باید در نیمفصل و ژانویه ویولا را ترک کند و یا در تابستان بهعنوان بازیکن آزاد راهی تیم دیگری شود.
انزلیچی در این باره گفت: من هم چیزهایی در روزنامهها خواندهام، با این بازیکن صادقانه صحبت میکنم. من به دنبال ستارهها نیستم و هر بازیکنی از ابتدا باید خودش را نشان بدهد.[/color:ab1f96bd9b]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:25 am
[color=red:ce5734e1a6]دليو انزلیچی پس از جانشيني ميهايلوويچ [/color:ce5734e1a6]
[color=darkblue:ce5734e1a6] سرمربي جديد تيم فوتبال فيورنتينا گفت: مي خواهم به اين تيم روحيه بدهم و آنها را متحد کنم.
به نقل از اخبار فوتبال ایتالیا، دو روز قبل سینیشا میهایلوویچ از سمت سرمربیگری بنفشپوشان فیورنتینا برکنار شد و دلیو انزلیچی ایتالیایی مربی سابق پالرمو و لاتزیو با قراردادی دو ساله جایگزین وی شد.
این مربی ایتالیایی در کنفرانس مطبوعاتی که با خبرنگاران داشت، گفت: چه اشکالی دارد حضور در فیورنتینا؟ من از مدیران ویولا که این فرصت را به من دادند تا در این تیم حضور یابم تشکر میکنم.
وی افزود: میخواهم با این تیم چالشهای جدیدی را تجربه کنم، میدانم انتظارات زیادی از فیورنتینا وجود دارد و امیدوارم بتوانم وظیفهام را به عنوان یک مربی به خوبی انجام دهم.
انزلیچی ادامه داد: کار من در ابتدا این است که به این تیم روحیه بدهم و باعث اتحاد بازیکنان بشوم تا در نهایت بتوانیم فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم.
این مربی سابق جنوا که در بولونیا و کالیاری هم فعالیت کرده است با مشکل عدم تمدید قرارداد ریکاردو مونتولیو هم مواجه است و اگر کاپیتان سابق ویولا به امضای قرارداد تن ندهد یا باید در نیمفصل و ژانویه ویولا را ترک کند و یا در تابستان بهعنوان بازیکن آزاد راهی تیم دیگری شود.
انزلیچی در این باره گفت: من هم چیزهایی در روزنامهها خواندهام، با این بازیکن صادقانه صحبت میکنم. من به دنبال ستارهها نیستم و هر بازیکنی از ابتدا باید خودش را نشان بدهد.[/color:ce5734e1a6]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:26 am
[color=blue:929f17b197]كري خواني پله براي آرژانتينيها
[/color:929f17b197]
[color=brown:929f17b197] برزيل معتقد است که ظهور پديدهاي چون نيمار ميتواند نام مارادونا و مسي را از ذهنها پاک کند.
در حالي که خود نيمار مهاجم جوان سانتوس برزيل بر اين باور است که در حال حاضر ليونل مسي بهتر از او است، پله اسطوره فوتبال برزيل، نيمار را با مسي مقايسه ميکند.
مرواريد سياه فوتبال برزيل که در طي چند هفتههاي اخير به خاطر اظهارات مسي درباره او و مارادونا دلخور شد و چند بار عليه مسي زبان به انتقاد گشود، گفت: همه از مارادونا و مسي صحبت ميکنند، اما ما نيمار را در اختيار داريم. مطمئنا او به زودي به ستاره اول فوتبال جهان تبديل خواهد شد. تيم سانتوس که نيمار در آن بازي ميکند، کارخانه بازيکن سازي است و نيمار نمونه شاخص محصول اين باشگاه است. نيمار استعداد فوق العادهاي دارد و تواناييهاي او با توپ وصف ناشدني است، او به زودي نام خود را بر سر زبانها مياندازد.
پله که در فاصله سالهاي 1976 تا 1956 در سانتوس برزيل بازي مي کرد، افزود: از نيمار خواستم که در بازيهايي که به ميدان ميرود، برابر حرکتهاي خشن بازيکنان حريف موضعگيري شديد داشته باشد. منظورم اين نبود که با خشونت با بازيکنان برخورد کند، فقط به او گفتم که در برابر حرکتهاي خشن بازيکنان از خود دفاع کند.
اسطوره فوتبال برزيل افزود: نيمار بهترين بازيکن تيمش به شمار ميآيد به همين دليل بايد در ميدان از او مراقبت ويژه شود، البته بايد به اين مساله هم اشاره کنم که خشونت در فوتبال امروز نسبت به گذشته کمتر شده است، چرا که داوران به شدت با حرکات خشن و عمدي برخورد ميکند و بعد از آن هم کميته انضباطي همه تصميمات لازم در اين زمينه اتخاذ ميکند، اما در زمان ما اين گونه نبود و وضعيت به کلي فرق داشت.
پله در ادامه صحبت هاي خود درباره اين سوال که چه کسي شايستگي کسب توپ طلاي فوتبال جهان ا در سال 2011 دارد گفت : به نظر من شايستگي نيمار براي کسب اين عنوان بيشتر از ديگران است. او با وجود سن و سال کمش نمايش فوق العاده اي داشته است و شايسته اين عنوان است.
چندي پيش ليونل مسي ستاره آرژانتيني آبي ـ اناريها در گفت و گو با مجله برزيلي ESPN ، گفت: بدون شک مارادونا بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است. بايد اين را هم بگويم که بازي پله را نديدهام، اما احتياجي به اين کار نيست.
اين سخنان مسي به مذاق پله مرواريد سياه فوتبال برزيل خوش نيامد، به طوري که با حالت تمسخر در جواب به مسي گفت که اگر مسي بازيهاي مرا نديده است ميتوانم نوار بازيهايم را برايش بفرستم.[/color:929f17b197]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:27 am
[color=blue:304a2d17eb]جدال چلسي وتاتنهام براي به خدمت گرفتن کاواني [/color:304a2d17eb]
[color=brown:304a2d17eb] تيمهاي فوتبال چلسي و تاتنهام به دنبال جذب مهاجم اروگوئهاي ناپولي هستند.
به نقل از ترایبال، ادسون کاوانی مهاجم اروگوئهای تیم فوتبال ناپولی مورد توجه تیمهای چلسی و تاتنهام قرار گرفته است و آنها درصدد جذب این مهاجم توانمند رقابت جدیدی را آغاز کردهاند.
ناپولی برای این مهاجم قیمت 35 میلیون یورو را درنظر گرفته است و بعید به نظر میرسد که سران این تیم تا قبل از تابستان سال آینده اقدام به فروش این بازیکن اروگوئهای کنند.
هری ردنپ در پایان جامجهانی 2010 و پس از اینکه اروگوئه در مکان چهارم جهان قرار گرفت به دنبال خرید این بازیکن بود که درنهایت این مهاجم در ایتالیا باقی ماند.
چلسی هم به شدت به دنبال مهاجم جایگزین در تیمش است. نیکلاس آنلکا پس از پایان قراردادش این تیم را ترک میکند، دروگبا درحال حاضر 34 ساله است و حضور کالو و تمدید قراردادش با آبیهای لندن هنوز قطعی نیست.[/color:304a2d17eb]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:28 am
مورينيو درفهرست 90تايي جاسوسي ها بوده است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در زمان مربيگري در چلسي انگليس در فهرست جاسوسي روزنامه اخبار جهان بوده است.
به نقل از گاردین، نامهایی چون پرنس ویلیام، بازیگر معروف مجموعه هری پاتر، چند شاهزاده از کشورهای مختلف و لرد گلد اسمیت در نگاه اول به فهرست تحت جاسوسی روزنامه اخبار جهان (News Of the World) خودنمایی میکند اما برای اهالی ورزش در این میان نام خوزه مورینیو مهمتر است.
این جاسوسیها در سال 2003 اوج گرفته و گویا تمام تلفنهای مورینیو توسط یک جاسوس زبده کنترل شده است.
در میان افشاگریهای پلیس سابق بریتانیا و دادستان پرونده جنجالی روزنامه تعطیل شده "اخبار جهان" این جمله توجه بسیاری از فوتبال دوستان را به خود جلب کرده و مقامات این روزنامه هرگاه که اراده میکردند میتوانستند مکالمات مورینیو را شنود کنند و همین مسئله نشان میدهد که حتی برخی نکات تاکتیکی مربوط به بازیها نیز قبل از هر بازی در اختیار مقامات این روزنامه قرار گرفته است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:33 am
اظهار نظر سرمربي آرسنال درباره اينترميلان
سرمربي آرسنال اعتقاد دارد که اينترميلان در شرايط فعلي دچار رکورد شده است.
آرسن ونگر سرمربی فرانسوی توپجیهای لندن اعتقاد دارد که اینتر در شرایط فعلی دچار رکورد شده است.
وی در این رابطه به یورو اسپورت گفت: به نظر میرسد که این تیم با مشکلاتی دست به گریبان است و شرایط این تیم بیشتر شبیه دو سال گذشته و قبل از قهرمانیهای این تیم در کالچو و لیگ قهرمانان است.
سرمربی آرسنال در پاسخ به این سوال که آیا این تیم میتواند به پیروزهایش در لیگ قهرمانان ادامه دهد، عنوان داشت: به موفقیت این تیم اعتقادی ندارم و به نظرم اصلاً نمیتوان روی قهرمانی این تیم در اروپا حساب کرد.
اینتر در لیگ باشگاهی ایتالیا با 8 امتیاز در مکان هفدهم قرار دارد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:34 am
ليورپول به ويا پيشنهاد رسمي داد
باشگاه انگليسي ليورپول به مهاجم دچار افت شده بارسلونا پيشنهاد رسمي داد.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، داوید ویا مهاجم تیم فوتبال بارسلونا از باشگاه لیورپول انگلیس پیشنهاد رسمی دریافت کرده و نکته جالب این که با وجود اصرار همتیمیها هنوز این پیشنهاد را رد نکرده است.
ویا که در سایه مسی مدتها است تیتر اول روزنامهها نبوده از سوی کادر فنی نیز به افت روحیه و عدم تاکتیکپذیری متهم شده است.
داوید ویا در چند مصاحبه اخیر خود تلویحا به احتمال ترک بارسلونا اشاره کرده اما پیشنهاد رسمی لیورپول میتواند آغازی بر روند رسمی تنش بین ویا و بارسلونا محسوب شود.
قرمزهای بریتانیا برای خریدن گواخه راهی جز بالا بردن رقم پیشنهادی خود ( 25 میلیون یورو) ندارند اما به نظر میرسد باشگاه بارسلونا نیز با توجه به بحران مالی در کمین نشسته از این پیشنهاد نجات دهنده استقبال کنند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:34 am
هيدينک: تصميمي براي کناره گيري ندارم
سرمربي هلندي تيم ملي فوتبال ترکيه در سالروز تولدش گفت: تصميمي براي ترک حرفه مربيگري ندارم.
گاس هیدینک که از ابتدای تابستان سال گذشته زمام امور ترکها را برعهده گرفت، روز سهشنبه جشن تولد ۶۵ سالگی خود را در میان گروهی از اعضا خانواده و شاگردانش در استانبول برگزار کرد.
این مربی پرافتخار که تیمش روز جمعه در بازی رفت پلی آف (انتخابی) جام ملتهای ۲۰۱۲ اروپا به استقبال از کرواسی در ورزشگاه آتاتورک خواهد شتافت، اظهار داشت: از لطف خانواده، بازیکنان و علاقمندان نسبت به خودم ممنون هستم و خوشحالم. امیدوارم همچنان بتوانم در سایه سلامتی به حرفهام ادامه دهم. تا زمانی که توان کار در خود ببینم، میمانم و تصمیمی برای ترک حرفهام ندارم.
او ادامه داد: دوست دارم با ترکیه بتوانم به جام ملتها راه یابم. اما حتی اگر چنین امکانی نباشد، علاقمندم درتیمی دیگر به فعالیت ادامه دهم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 10, 2011 6:35 am
جدايي فن بومل از ميلان
بازيکن کهنهکار و هلندي ميلان احتمال دارد آخرين فصل حضورش در ميلان را تجربه کند.
مارک فنبومل هافبک تدافعی انزلیچیها احتمال دارد پایان این فصل سنسیرو را ترک کند.
این بازیکن کهنهکار هلندی ترک میلان را رد نمیکند و اعتقاد دارد که در اینباره تصمیم خودش را در آیندهای نزدیک خواهد گرفت.
او در گفتوگوی کوتاهی که با روزنامه تلگراف هلند داشت، گفت: درباره ترک میلان و آینده نمیخواهم اظهارنظر کنم و فعلاً تمام تمرکزم بر روی میلان و تیم ملی هلند است.
وی افزود: البته هنوز تا پایان فصل بازیهای زیادی باقی مانده است و حضور تیم نیز در پیکارهای لیگ قهرمانان میتواند در تصمیمگیری من موثر باشد. باید با آرامش تصمیم بگیرم و تمامی جوانب را در پایان فصل بسنجم.
براین اساس احتمال دارد کاپیتان تیم ملی هلند و ستاره سابق بارسلونا و بایرن مونیخ به پی اسوی آیندهون هلند جایی که به فوتبال اروپا معرفی شد، بازگردد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان