[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:28 pm

دالگليش: در شکست‌ها هم بايد کنار هم باشيم

هفته گذشته ليورپول مقابل استوک سيتي شکست خورد ولي دالگليش معتقد است که تيمش مي‌تواند به خود بيايد و به موقع از روزهاي سخت و نتايج ضعيف فاصله بگيرد.

مربی اسکاتلندی معتقد است که تیمش می‌تواند شکست هفته گذشته مقابل استوک را فراموش کند.

کنی دالگلیش مربی باتجربه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که از روند پیشرفت شاگردانش در شرایط کنونی راضی است.

این مربی اسکاتلندی در ژانویه گذشته جانشین هاجسون شد و با خرید بازیکنانی مثل لوئیس سوارس و استووارت داونینگ به دنبال کسب موفقیت با لیورپول است.

هفته گذشته لیورپول مقابل استوک سیتی شکست خورد ولی دالگلیش معتقد است که تیمش می‌تواند به خود بیاید و به موقع از روزهای سخت و نتایج ضعیف فاصله بگیرد.

دالگلیش در صحبتهایی به وب سایت رسمی لیورپول گفت: «همیشه چیزهای زیادی است که همه از آن بابت خوشحال باشند. هواداران، کارمندان، بازیکنان باشگاه و همه،‌‌ همان طور که همیشه می‌گوئیم اگر با هم متحد باشیم، یک تیم واحد و قدرتمندی را تشکیل خواهیم داد. نکته مهم برای همه ما این است که درکنار هم باشیم. اگر در یک بازی شکست هم می‌خوریم باید کنار هم باشیم. درآن زمان یک حس ناامیدی به وجود می‌آید که خیلی خوب است ولی کسی نباید خودش را مقصربداند.»

مربی اسکاتلندی در ادامه در مورد اما و اگر‌ها صحبت کرد: «اگر ما در رقابتهای لیگ اروپا حاضر داشتیم می‌توانستیم تیم قدرتمندی را به این رقابت‌ها ارائه کنیم و الان این کار را در کارلینگ کاپ انجام می‌دهیم. من نمی‌دانم که آیا عدم حضور ما در اروپا به نفع ماست یا ضررمان ولی مدت زیادی است که این تیم همیشه در اروپا بوده. پس الان باید منتظر بمانیم و صبر کنیم تا زمان به ما بگوید که غیبت اروپاییمان به نفع ماست یا به ضررمان.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:28 pm

[color=green:01ff7de75c]باشگاه ميلان: كاسانو سكته نكرده بود[/color:01ff7de75c]

[color=red:01ff7de75c]شرايط جسماني‌ آنتونيو کاسانو، مهاجم آث ميلان، بهبود يافته اما بايد در روزهاي آينده آزمايش‌هاي بيشتري از او گرفته شود.

باشگاه آث ميلان خبر بهبود شرايط جسمي کاسانو را تاييد کرده است. اين بازيکن ايتاليايي پس از مسابقه روز شنبه ميلان برابر رم که با برتري 3 بر 2 ميلان به پايان رسيد، احساس ناراحتي کرد که اين مسئله منجر به بروز مشکلاتي در ديد، تکلم و حرکت او شد.

کاسانو پس از اين اتفاق به بيمارستاني در شهر ميلان منتقل شده بود. برخي رسانه‌هاي کشور ايتاليا از بروز سکته خفيف در اين بازيکن خبر داده بودند. با اين حال، مقامات باشگاه ميلان اين گزارش‌ها را تکذيب کردند.

باشگاه ميلان در همين رابطه بيانيه‌اي منتشر کرده که در آن آمده است: «آث ميلان به اطلاع مي‌رساند گزارش‌هايي که درباره اين موضوع منتشر شده و فريضه‌اي که درباره وضعيت سلامتي آنتونيو کاسانو مطرح شده است فاقد اعتبار است.

اين بيانيه ادامه مي‌دهد: «آث ميلان اعلام مي‌کند که وضعيت کاسانو به نحو چشم‌گيري رو به بهبود است و ظرف چند روز آينده، آزمايش‌هاي پزشکي بيشتري روي اين بازيکن انجام خواهد شد.»

به گفته جوزپه بوزو، مدير برنامه‌هاي کاسانو، هنوز دليل بيماري اين بازيکن معلوم نيست. وي در گفت‌وگو با روزنامه ايتاليايي گازتا دلو اسپورت اظهار داشت: «به عيادت کاسانو رفتم و شرايط او خوب بود. بايد به آنچه پزشکان مي‌گويند اعتماد داشته باشيم ولي پزشکان تاکنون چيزي به من نگفته‌اند.»[/color:01ff7de75c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:29 pm

مصدوميت پيزارو جدي نيست

بر خلاف آنچه در ابتدا تصور مي‌شد، جراحت پاي کلوديو پيزارو خيلي وخيم نيست.

توماس شاف، سرمربي وردربرمن اعلام کرد که وضعيت پاي پيزارو از آنچه در ابتدا تصور مي‌شد بهتر است.

اين بازيکن پرويي تيم وردربرمن که با به ثمر رساندن هشت گل بهترين گلزن تيمش در اين فصل بوده، به روزنامه بيلد گفت که از ناحيه پا احساس ناراحتي مي‌کرد اما عکس‌برداري نشان مي‌دهد که پاي او تنها دچار کوفتگي شديد شده است.

از سوي ديگر، شاف گفت: پاي پيزارو دچار جراحت شد و کمي متورم شده بود. اما فکر نمي‌کنم مسئله خيلي جدي باشد. هنوز بايد صبر کنيم تا ببينيم اوضاع چطور مي‌شود.

حتي اگر پيزارو به بازي روز شنبه مقابل کلن نرسد، شاف مي‌تواند روي بازگشت مارکو آرناتوويچ حساب کند که محروميت سه جلسه‌اي او به اتمام رسيده است. در همين زمينه، آرناتوويچ در گفت‌وگو با وب‌سايت باشگاه وردربرمن بيان داشت: خوشحالم که ديگر مجبور نيستم بازي را از طريق تلويزيون تماشا کنم و مي‌توانم در زمين به تيم کمک کنم. بايد در تمرين‌هاي صددرصد آماده باشم و سرمربي را قانع کنم که روز شنبه مرا به بازي بفرستد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:33 pm

مصدوميت مجدد جرارد

کاپيتان باتجربه قرمزها در تمرينات هفته گذشته تيمش از ناحيه قوزک پا دچار ضرب ديدگي شد و ديدار اين هفته مقابل وست بروم را از دست داد.

به گزارش نشریه گاردین، استفن جرارد، کاپیتان لیورپول، بار دیگر دچار مصدومیت شد و امیدهایش برای بازگشت به تیم ملی انگلیس را از دست داد.

کاپیتان باتجربه قرمزها در تمرینات هفته گذشته تیمش از ناحیه قوزک پا دچار ضرب دیدگی شد و دیدار این هفته مقابل وست بروم را از دست داد. به این ترتیب او از دو هفته قبل و دیدار مقابل منچستریونایتد که اولین حضور او در ترکیب اصلی تیمش بعد ماه ها بود، هنوز برای لیورپول به میدان نرفته است.

براساس گزارش ها، جرارد بار دیگر پایش را گچ گرفته و پزشکان باشگاه لیورپول امروز تصمیم داشتند روش درمانی جدیدی را روی او اجرا کنند. به این ترتیب امیدهای این ستاره 31 ساله برای حضور در دو دیدار دوستاه آینده تیم ملی انگلیس مقابل اسپانیا و سوئد از دست رفت. کاپلو فهرست تیمش برای این دو دیدار را روز یکشنبه منتشر کرد.

از ابتدا انتظار می رفت دون فابیو از بازیکنان جوان برای این دو دیدار دعوت کند اما در صورتی که جرارد آماده بود، با توجه به غیبتش در دیدارهای چند ماه اخیر سه شیرها، احتمالا در فهرست نهایی این دو دیدار حضور پیدا می کرد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 6:25 pm

آرسنال قصد دارد پودولسکي را به خدمت بگيرد

باشگاه آرسنال قصد دارد با ارائه پيشنهادي 20 ميليون پوندي لوکاس پودولسکي مهاجم ملي پوش کلن را به خدمت بگيرد.

توپچی‌ها نگران آینده "رابین فن پرسی" هستند که 18 ماه از قراردادش با این تیم باقی مانده است و به همین خاطر بار دیگر علاقه خود را به جذب ملی پوش 26 ساله کلن ابراز داشته‌اند.

آخرین اخبار رسیده از آلمان حاکی از آن است که آرسن ونگر سرمربی آرسنال نماینده خود را برای تماشای بازی‌های کلن در این فصل به آلمان فرستاده است.

پودولسکی در یک مقطع سه ساله بین سال‌های 2006 تا 2009 به بایرن مونیخ پیوست و در 72 بازی که برای این تیم انجام داد موفق شد 15 گل به ثمر برساند. او به دلیل نیمکت نشینی در آلیانس آره نا این تیم را ترک کرد و بار دیگر به کلن بازگشت.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 6:26 pm

رومنيگه:براي قضاوت درموردبايرن مونيخ زوداست

رئيس باشگاه بايرن مونيخ معتقد است هنوز زود است که بگوييم اين يکي از بهترين تيم‌هاي تاريخ باواريايي‌هاست.

با وجود به ثمر رساندن 33 گل و پیروزی در 9 بازی اخیر خانگی رومنیگه هنوز معتقد است بایرن مونیخ به افتخار بزرگی دست نیافته است.

رومنیگه در گفتگو با بخش آلمانی یورواسپورت گفت: شک ندارم که تیم فعلی بایرن تیم بسیار خوبی است اما نباید فراموش کنیم که این تیم هنوز هیچ عنوانی را کسب نکرده است. تازه وارد ماه نوامبر شده‌ایم و تا پایان فصل راه زیادی باقی است. ما هفته پیش مقابل هانوفر هم بازی را واگذار کردیم که این شکست‌ها برای هر تیم بزرگی هم ممکن است پیش بیاید.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 6:29 pm

مسي بهترين گلزن ليگ هاي برتر اروپا

درميان پنج ليگ برتر اروپا؛ ليونل مسي با 13 گل بهترين عملکرد را دررقابت هاي اين فصل به نمايش گذاشته است.

در 10 هفته برگزار شده از رقابت های لالیگا؛مسی 13 بار دروازه حریفان بارسلونا را باز کرده است او شش بار هم با پاس هایش زمینه گلزنی هم تیم هایش را در این رقابت ها فراهم کرده است.
گونزالو هیگواین و کریس رونالدو دو مهاجم رئال مادرید هر دو با 10 گل زده پس از مسی در رده دوم جدول رده بندی برترین گلزنان لالیگا هستند.
در بوندس لیگا؛ ماریو گومز با 12 گل زده در 11 مسابقه نقش زیادی درصدرنشینی بایرن مونیخ بازی کرده است.
کلاوس یان هونتلار مهاجم هلندی شالکه و کلودیو پیزارو از وردربرمن به ترتیب با 10 و 8 گل زده در رده های دوم و سوم رده بندی گل زنان برتر بوندس لیگا ایستاده اند.
در لیگ برتر انگلیس رابین فان پرسی مهاجم آرسنال با هت تریک برابر چلسی 10 گله شد تا به صدر جدول رده بندی گلزنان این رقابت ها صعود کند .
وین رونی از منچستریونایتد و سرخیو آگرو از منچسترسیتی هر دو با 9 گل پس از فان پرسی دوم هستند
در لوشامپونه ؛ اولیویه ژیرود از مونپولیه و کوین گامیرو از پاریس سن ژرمن هر دو با 8 گل زده بهترین گلزنان فوتبال فرانسه هستند و بافه تیمبی گومیس از لیون با 7 گل در رده سوم است.
در فوتبال دفاعی ایتالیا پایین ترین آمار گلزنی مهاجمان در میان پنج لیگ معتبر فوتبال اروپا ثبت شده است.
آنتونیو دی ناتاله از اودینزه و سباستین جیووینکو از پارما با تنها 6 گل در رده نخست گلزنان برتر سری آ قرار دارند و انزلیچی کلوزه از لاتزیو؛استفان جووتیچ از فیورنتینا؛ جرمن دنیس از آتالانتا و رودریگو پالاچیو ازجنوا همگی با 5 گل در تعقیب این دو بازیکن هستند .
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:11 pm

فان درفارت:آرسنال بالاتر ازتاتنهام قرار نميگيرد

فان در فارت معتقد است آرسنال هيچ شانسي ندارد که بتواند در پايان ليگ برتر سال جاري در جايگاهي بالاتر از تاتنهام قرار گيرد.

رافائل فان در فارت بازيکن تاتنهام در گفت‌وگو‌ با روزنامه گاردين، اظهار کرد که تيم آرسنال در پايان ليگ برتر سال جاري نمي‌تواند بالاتر از تاتنهام قرار گيرد.

اين بازيکن هلندي تيم تاتنهام بيان کرد: آرسنال هيچ شانسي ندارد که بالاتر از تاتنهام قرار گيرد. ما قوي‌تر هستيم. شش پيروزي و يک تساوي کسب کرده‌ايم. بنابراين دليلي ندارد از آرسنال بترسيم. به نظرم بازيکنان ما بهتر هستند.

اين سخنان در حالي مطرح مي‌شود که از فصل 95 ـ 1994 تاکنون تاتنهام نتوانسته در جايگاهي بهتر از همشهري لندني خود قرار گيرد.

در حال حاضر تاتنهام با وجود داشتن يک بازي کمتر سه امتياز بيشتر از آرسنال دارد و در جدول رده بندي، دو رده بالاتر از اين تيم قرار گرفته است
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:12 pm

دوربرگشت مرحله گروهي رقابتهاي فوتبال ليگ اروپا

دور برگشت مرحله گروهي رقابتهاي فوتبال ليگ اروپا فردا پيگيري مي شود.

برنامه هفته چهارم مسابقات به شرح زیر است :
** پنج شنبه 12 آبان :
* گروه یک :
روبین کازان انزلیچی - تاتنهام
شامروک راورز جمهوری ایرلند - پائوک سالونیکا یونان
- تاتنهام با 7 امتیاز در صدر قرار دارد.
* گروه دو :
اف ث کپنهاگن دانمارک - هانوفر
فورسکلا اوکراین - استاندارد لیژ بلژیک
- استاندارد لیژ با 5 امتیاز صدرنشین است.
* گروه 3 :
لژیا ورشو لهستان - راپید بخارست رومانی
- آیندهوون با 9 امتیاز در صدر قرار دارد.
* گروه 4 :
واسلوی رومانی - اسپورتینگ لیسبون پرتغال
لاتسیو - اف ث زوریخ سوئیس

- اسپورتینگ با 9 امتیاز صدرنشین است.
* ‌گروه 5 :
بشیکتاش ترکیه - دینامو کیف اوکراین
- استوک سیتی با 7 امتیاز صدرنشین است.
* گروه شش :
پاری سن ژرمن - اسلوان براتیسلاوا از اسلواکی
ردبول سالزبورگ اتریش - آتلتیک بیلبائو
- آتلتیک بیلبائو با 7 امتیاز صدرنشین است.
* گروه 7 :
آستریا وین از اتریش - آلکمار هلند
متالیست خارکیف اوکراین - مالمو سوئد
- متالیست با 7 امتیاز در صدر قرار دارد.
* گروه 8 :
بیرمنگام انگلیس - کلوب بروخه بلژیک
براگا پرتغال - ماریبور اسلوونی
- بروخه با 6 امتیاز صدرنشین است.
* ‌گروه 9 :
آتلتیکومادرید - اودینزه ایتالیا
سلتیک اسکاتلند - رن فرانسه
- اودینزه با 7 امتیاز در صدر قرار گرفته است.
* گروه 10 :
شالکه - آ ا ک لارناکا قبرس
- شالکه با 7 امتیاز در صدر قرار گرفته است.
* ‌گروه 11 :
توئنته هلند - اودنسه دانمارک
فولام انگلیس - ویسلاکراکوف لهستان
- توئنته با 7 امتیاز صدرنشین است.
* گروه 12 :
آ ا ک آتن یونان - لوکوموتیو مسکو انزلیچی
اندرلخت بلژیک - اشتورم گراتس اتریش
- اندرلخت با 9 امتیاز صدرنشین است.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:12 pm

رمزي: من را با فابرگاس مقايسه نکنيد!

ستاره جوان تيم فوتبال آرسنال دوست ندارد با کاپيتان سابق توپچي هاي لندن مقايسه شود.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، پس از آنکه سسک فابرگاس در تابستان سال جاری از جمع توپچی‌ها جدا شد و به بارسلونا رفت، برخی از هواداران و حتی رسانه‌ها از آرون رمزی به عنوان یک «سسک فابرگاس» جدید نام بردند.

رمزی، درباره مقایسه‌اش با ستاره سابق تفنگداران گفت: من سسک نیستم، دوست ندارم با او مقایسه شوم. من آرون رمزی هستم و خصوصیات خاص خودم را دارم.
وی ادامه داد: وقتی بازی می‌کنم دوست دارم به سمت دروازه حریف حمله کنم، وارد محوطه جریمه شده و گلزنی کنم. خوشحال می‌شوم هم گلزن باشم و هم سازنده گل. خوشبختانه امسال در این دو نقش خوب عمل کرده‌ام. اما واقعیت این است سسک فابرگاس نیستم.

رمزی ادامه داد: سسک با من متفاوت است. او صاحب سبک است و قدرتی بالاتر از من دارد که البته امیدوارم روزی به حد او برسم. اما من با ساختار بازی خودم، گل می‌سازم و گلزنی می‌کنم.

این بازیکن ۲۰ ساله و خوش آتیه تصریح کرد: دوست دارم همه مرا به اسم خودم بشناسند.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:13 pm

مورينيو ازنتيجه سيستم چرخشي راضي است

مربي رئال از نتيجه مثبت سيستم چرخشي در تيمش راضي و خوشنود است.

ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه سیستم چرخشی ای که برای رئال درنظر گرفته به خوبی جواب داده، به شدت خوشحال است. و به این نکته اشاره کرد که به زودی مجبور می شود تا میان ایگواین و کریم بنزما یکی را انتخاب کند

این دو فوروارد، نمایش خیره کننده ای را در رقابتهای این فصل برای رئال داشته اند. ایگواین در 13 حضورش در ترکیب رئال موفق به به ثمر رساندن 9 گل شده و کریم بنزما هم در 11 دیداری که در رقابتهای لالیگا و بازیهای اروپایی در ترکیب رئال قرار گرفته 6 گل به ثمر رسانده است

مورینیو در آستانه دیدار تیمش مقابل لیون گفت:« باتوجه به بازیهای پشت سرهم و متوالی ای که داریم، پیاده سازی سیستم چرخشی برای تیم و برای بازیکنان خیلی خوب است. هم کریم بنزما و هم ایگواین در روزهای اوجشان هستند و خوب بازی می کنند. »

مورینیو ادامه داد:« بالاخره زمانی می رسد که مجبور شوم بین آنها انتخاب کنم و من این کار را بدون آنکه مشکلی درمیان باشد انجام می دهم. با زیاد فکر کردن و در نظر داشتن تمام عواقب کار، دراین باره تصمیم گیری خواهم کرد.هر دوی این بازیکنان می تواننددر کنار هم بازی کنند و هیچ مشکلی هم وجود ندارد. در حال حاضر تیم ما خوب بازی می کند و به بالانس رسیده. من با هر دوی این بازیکنان صحبت کرده ام و هردوی آنها درک می کنند که آنها برای مصحلت تیم بازی می کنند.»

مورینیو دیدار سختی را مقابل حریف فرانسوی برای تیمش پیش بینی می کند:« برای لیون کاملا طبیعی است که تهاجمی و با انگیزه گام به زمین بگذارد. آنها 4امتیاز دارد و امتیازشان با آژاکس برابر است . ولی اگر آنها تیم هلندی و دینامو را شکست دهند، می توانند با 10 امتیاز به مرحله بعد صعود کنند. بازی 4شنبه شب بازی مرگ و زندگی برای آنها نیست ولی بازی کردن مقابل رئال همیشه به تیم انگیزه می دهد و همین کار را سخت می کند.»

رئال4 شنبه شب مقابل لیونل قرار می گیرد. آنها در 3 دیدار قبلی شان در اروپا به هر 9 امتیاز ممکن دست یافتند.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:13 pm

والكات پس از تساوي آرسنال مقابل مارسي

هافبک ملي‌پوش آرسنال پس از تساوي تيمش مقابل مارسي گفت که علت اين تساوي نمايش ضعيف آن‌ها نبود، بلکه اين مارسي بود که نمايش خوبي از خود به جا گذاشت.

تيم آرسنال نتوانست در هفته چهارم ليگ قهرمانان اروپا نتايج خوب خود را در هفته‌هاي اخير ليگ جزيره تکرار کند و مقابل تيم مارسي با تساوي صفر بر صفر متوقف شد.

تئو والکات هافبک اين تيم بعد از پايان بازي با بيان اين که از کسب تساوي در اين ديدار ناراحت است، گفت: در اين ديدار نتوانستيم دروازه‌ حريف را باز کنيم، اميدوار بوديم که با پيروزي در اين ديدار، هفته را با موفقيت کامل به پايان برسانيم، چرا که ما در آغاز هفته هم چلسي را در خانه‌اش شکست داديم.

وي افزود: پيروزي مقابل چلسي بر روي بازيکنان تاثير منفي نگذاشته و آن‌ها را مغرور نکرد ، چرا که ما به خوبي مي دانيم که هر سه روز يک بار بايد به ميدان برويم. تيم مارسي تيم دست و پا بسته‌اي نيست و نمايش خوبي در اين ديدار داشت به همين علت نتوانستيم دروازه‌ آن‌ها را باز و سه امتياز را دشت کنيم.

والکات با بيان اين که از بازگشت توماس فرمالين به ترکيب اصلي تيم بعد از پشت سر گذاشتن دوران طولاني مصدوميت خوشحال است، گفت: بسيار خوب است که در چنين زماني بازيکنان کليدي و اصلي به تيم اضافه شوند. فرمالين با اين که مدت‌ها از ميدان به دور بوده، اما آماده و سرحال به نظر مي‌رسد.

هافبک ملي‌پوش آرسنال درباره گل زيبايي که در ديدار مقابل چلسي به ثمر رساند و فان پرسي از آن به گل مارادونايي ياد کرد، گفت : براي به ثمر رساندن چنين گلي تلاش بسيار زيادي داشتم. من هنوز جوان هستم و چيزهاي زيادي براي ياد گرفتن در پيش رويم است ، اميدوارم که در بازي‌هاي آينده نيز چنين گل‌هايي به ثمر برسانم و در کسب پيروزي‌هاي تيمم نقش داشته باشم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 1:14 pm

پيتر چك: نتيجه‌ نااميد كننده بود

دروازه‌بان چلسي، تساوي يک ـ يک اين تيم مقابل خنک بلژيک را نااميد کننده توصيف کرد.

پيتر چک دروازه‌بان تيم چلسي در جمع خبرنگاران، گفت: توپ ما به تير دروازه‌ خورد و پنالتي را از دست داديم. اين نتيجه‌ براي حريف راضي کننده بود، اما براي ما نااميد کننده .

وي با اشاره به اين که چلسي هنوز در صدر جدول قرار دارد، اظهار داشت: اگر 10 امتياز داشتيم وضعيت‌مان بهتر بود، اما هنوز هم همه چيز در دست خودمان است.

ديويد لوئيز مدافع تيم چلسي نيز با اشاره به اين که مسابقه دشواري را مقابل خنک به انجام رساندند، اظهار کرد: احترام زيادي براي حريف خود قائل هستيم، مسابقه دشواري بود چون هر دو تيم براي پيروزي به ميدان آمده بودند. هنوز دو بازي ديگر داريم ، فعلا در صدر گروه هستيم و کاملا به کار خود مطمئن هستيم.

مدافع چلسي بيان کرد: خنک بازيکنان خوبي دارد. تيمي که ديروز با ما بازي کرد، همان تيمي نبود که در لندن به مصاف ما آمده بود و به همين دليل بايد به آن‌ها تبريک بگوييم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 2:58 pm

[color=olive:a0ad32869c]انتقاد فن خال از کاپلو و اريکسون [/color:a0ad32869c][color=orange:a0ad32869c]

فن خال:کاپلو و اريکسون شانس مربيان خارجي براي نشستن روي نيمکت تيم ملي انگليس را از بين بردند.

--------------------------------------------------------------------------------

لوئیس فن خال، سرمربی سابق بایرن مونیخ و تیم ملی هلند، با انتقاد از اسون گوران اریکسون و فابیو کاپلو، گفت این دو با عملکردشان، شانس مربیان خارجی برای نشستن روی نیمکت سه شیرها را از بین بردند.

او که بعد از اخراج از بایرن، هدایت هیچ تیمی را برعهده نداشته، یکی از گزینه های جانشینی کاپلو در تیم ملی انگیس است اما خود معتقد است به دلیل عملکرد مربیان خارجی قبلی این تیم، از شانس چندانی برخوردار نیست.

او در گفتگو با نشریه هلندی فوتبال اینترنشنال گفت:" این روزها، کمتر کشوری برای تیم ملی اش مربی خارجی انتخاب می کند. انگلیس با انتخاب کاپلو و اریکسون، دو بار دست به آزمایش زد اما آنها شانس بقیه را از بین بردند.

تردیدی وجود ندارد که گزینه بعدی اتحادیه فوتبال انگلیس یک مربی داخلی خواهد بود. من زمانی گزینه هدایت تیم ملی آرژانتین بودم و شانس زیادی برای نشستن روی نیمکت این تیم داشتم اما آنها یک مربی آرژانتینی را انتخاب کردند.[/color:a0ad32869c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 2:59 pm

باشگاه ميلان سکته مغزي آنتونيو کاسانوراتاييد کرد

باشگاه ميلان در بيانيه اي که لحظاتي پيش منتشر شد، سکته مغزي آنتونيو کاسانو راتاييد کرد.
--------------------------------------------------------------------------------

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه میلان در بیانیه ای که لحظاتی پیش منتشر شد، اعلام کرد آنتونیو کاسانو، مهاجم باتجربه این تیم، دچار نارسایی مغزی ناشی از سکته مغزی شده و باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.

به این ترتیب، این ملی پوش ایتالیایی برای چند ماه از میادین دور خواهد بود
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان