توسط 888 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 6:33 pm
بی شک یکی از بهترین مدافعان لیگ برتر کسی نیست جز علی نظیف کار . مدافع خوش قد و قامتی که علاوه بر اینکه در قلب خط دفاعی داماش مهره ای قابل اتکا می باشد ، تبحر خاصی هم در گلزنی دارد . بعد از پیروزی داماش در دربی گیلان اف سی داماش سراغ این مدافع تنومند داماش رفت و گفتگویی با وی ترتیب داد :
بازی با ملوان را چطور دیدید ؟
بازی خیلی خوبی بود . خدا را شکر از همان ابتدا بازی را خیلی خوب شروع کردیم و در همان نیمه اول توانستیم گل برتری را به ثمر برسانیم و خوشحالم که توانستیم در انتها پیروز دربی باشیم.
در این فصل داماش گل های زیادی را از روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده است . تک گل ملوان هم از روی کرنر مهدوی کیا به ثمر رسید . تمرینات خاصی برای شما در نظر گرفته می شود ؟
100% همینگونه است . ما در تمریناتی که انجام می دهیم همیشه یکی دو روز قبل از بازی روی ضربات ایستگاهی کار می کنیم . . چه ضربات کرنر و چه ضربات شروع مجدد پشت دروازه حریف خدا را شکر که در این چند بازی اخیر توانستیم از این تاکتیک به نحو احسن استفاده نماییم .
در دربی گیلان خط دفاعی داماش اجازه خودنمایی به مهاجمین حریف را نداد . سرمربی ملوان عدم گلزنی تیمش را به لغزنده بودن زمین نسبت داد .آیا اینچنین بود ؟
اگر زمین خوب نبود برای ما هم اینچنین بود . این زمین ملوان بود و آنها در این زمین تمرین کرده بودند . داماش خیلی وقت است که در زمین چمن طبیعی که خیس و لغزنده باشد تمرین نکرده است و تمریناتمان در چمن مصنوعی است . خب شرایط مسلما برای ما سخت تر بود تا آنها .ملوانی ها هم می خواستند باختشان را به نوعی توجیه کنند و بهمین دلیل بهانه زمین را آوردند . باز هم می گویم شرایط برای ما خیلی سخت تر از آنها بود .
در یک صحنه توپ را به سمت هواداران ملوان شوت زدید . عمدی که در کار نبود ؟
نه به هیچ وجه . توپ هنوز داخل زمین بود و من میخواستم توپ را دفع کنم که توپ حتی از استادیوم هم خارج شد و اصلا به سمت هواداران ملوان نرفت .
[size=24:29985c9e4c]حضور هوادران داماش در انزلی رو چطور دیدید ؟
از همین جا از تمام هوادارانمان تشکر می کنم و دست تک تک آنها را می بوسم . بازی با ملوان تیم ما را تنها نگذاشتند و یکصدا تیم را تشویق کردند . دستشان درد نکند ان شاءالله حمایتشان را همینجور ادامه بدهند تا تیم ما به جایگاه اصلی اش برسد.
[/size:29985c9e4c]
این هفته بازی حساس با نفت تهران در پیش دارید . برای جام حذفی چه برنامه ای دارید ؟
این سوال را از سرمربی بپرسید که چه هدفی در جام حذفی دارد .
شما بعنوان بازیکن چه ترسیمی از این جام دارید ؟
ما بعنوان بازیکن دوست داریم تمام بازی ها مخصوصا بازی های داخل خانه را با پیروزی پشت سر بگذاریم