مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:06 am
MEHRDAD عزیز.... به خدا قسم در وجود طرفدارای تراکتور چیزی به نام وجدان وجود نداره... فقط و فقط به منافع خودشون فکر میکنن... قومیت های دیگه ی ایران 1% هم براشون ارزش نداره... خیلی هاشون هم به طور کاملا جدی میگن اگه روزی ایران_ترکیه بازی داشته باشن آرزوی قلبی ماست که ترکیه برنده ی بازی باشه!!!!! قابل توجه خانم matishka
-

keyvan
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:07 am
من ایچی شمره گم و گیلیکی گم که کمتر بقیه متوجه ببد... من خودم دنم که اوشان چی توهینایی کونید ولی اوشان همه تان اتو نیبید برعکس این که ایا یه مقداری اکثریت دشتی و پیدا بوکود.. خیلیان موقع او بازی و بعدش بمویید ایا کامنت فدایید صفحه اصلی مئن! شاید نزدیک به 200 تا کامنته هو روزه بعد از بازی من حذف کودووم 20درصد فحش دایید و 80 درصد گوفتید چره باید أ مسائل ببه.
ایته فرقی که بین ایا زاکان و اویه وجود داره أنه که امن خودمن عقل مره راه شیم و هر کس حرفه قوبول نوکنیم و رو ایتا منطقی قبول کونیم ولی اوشان زیاد تحت تاثیر خوشانه اطرافیانه و مسئولان حتی اگر اشتباه بوکونید قرار گیریدی... ایتا نمونه هو بازی نظرسنجی 90 که تحت تاثیر حرف کمالوند همه استادیوم فردوسی پور فحش بدایید.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:15 am .
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
-
توسط onelove » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:13 am
اونا تو سایتشون از چند چیزی که بدشون می مود یاد کردند :
یکی از فردوسی پور که بهش لقب بی عذالتو دادند
دومی به ما که لقب کله ماهی خور رو دادن سومی به رئیس فدراسیون و غمزه که میگفتن اینا چش دیدن قهرمان و آسیایی شدن ما رو ندارن .
حالا شما بگید با این جونورا چه جوری رفتار کنیم ؟؟؟؟

-

onelove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am
توسط meelad » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:18 am
ولا بوخودا مهرداد اوشان اکثــرا هــتو ییدی که فحش دییِیدی ..آخر اوشانه اجور حرفان حالی نیبه کی برار..فکر کنیدی امان کم بئاردیم ..ای نفر کی ترا فحش دهه تو ایی گی کی مثلا من چون تی مانستان لات نیِئم هیچی ترا نگم.. خو او طرف فکر کونه تو بترسییی ده بــرار ..بیشتر خــو رویـیه زیــاده کونه..امان امی موشکل هنه کی همش فکر کنیم باید ساکت بوستن چون امی فرهنگ مثلا خیلی بوجور تر از بقیه شین ایسه..ان انزلیچی اما واقعا بعضی موقعان نتیجه برعکس نهــه.
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:24 am
در برابر ظلم و ناعدالتی ترک ها باید ایستاد نه اینکه هر روز به هزارتا بهونه شخصیتمون رو زیر پاشون له کنند و ما به بهانه ی فرهنگ بالامون در برابرشون سکوت کنیم...تا کی باید بخوریم و دم نزنیم؟!!!!!! از حضرت علی یاد بگیرین که لحظه ای در برابر ظلم و بی عدالتی دیگران کوتاه نمیومد...
-

keyvan
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 11:34 am
مغالطه نکن کیوان ... ظلمی وجود نداره... به کی دارند ظلم میکنند؟ و عدالت هم دست اون ها نیست !!!
بلکه باید میگفتی در مقابل خودبزرگ بینی و توهین ها نباید ساکت بود و من هم نمیگم باید اینطور باشه اما هر چیزی راهی داره.. اون دوست ما تو یه بخش از کامنتش میاد و یه حرف جک میزنه که سانسور میشه یا یکی فحش نمیدونم چی میده این راه مقابلست؟!
هر چقدر هم فکر میکنم نمیفهمم ظلم و بی عدالتی تو این مورد کجا بود؟! عدالت رو هم تو و من نباید اجرا بکنیم بلکه آقایان فدراسیون نشین باید بدونند چطور با این قضایا رفتار کنند تا روز به روز بدتر نشه.
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
-
توسط nesa » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:18 pm
به نظر خود من ما از اول نباید با تبریزیها وارد جدال میشدیم. من اونروزم گفتم که انزلیچیها میخوان توپ رو بندازن زمین ما خودشون بشینن تماشا کنن
حالا تحویل بگیرید
-

nesa
- کاربر کم کار
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 12:00 am
توسط Sepidrood » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:21 pm
حالا کی گفته سوراختور تو تب.ریز محبوب قلبهاست؟
تو همونجا هم خیلیا چش ندارن اینا رو ببینن چون دارن آبروی ترک جماعت رو میبرن با این وحشی بازیاشون!
تو رشت تو انزلی تو تهران تو خود تب.ریز چیکارا که نکردن...
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
-

Sepidrood
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am
-
توسط nesa » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:25 pm
مهرداد جان تو عدم حذف کامنتها یکم بیشتر کن. کامنتهای بسیاری هست که باید پاک بشه. ما که نمیخوایم جنگ 72 ملت را بندازیم. ناخواسته وارد یه جدالی شدیم (تحرک انزلیچیها) حالا باید حلش کنیم. هر دو حالت رو متصور بشین ببینید کدوم بهتره اون رو انتخاب کنید. جنگ و جدال همیشگی یا صلح و صفای
-

nesa
- کاربر کم کار
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 21, 2011 12:00 am
توسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 12:46 pm
[quote:7175499ece="nesa"]مهرداد جان تو عدم حذف کامنتها یکم بیشتر کن. کامنتهای بسیاری هست که باید پاک بشه. ما که نمیخوایم جنگ 72 ملت را بندازیم. ناخواسته وارد یه جدالی شدیم (تحرک انزلیچیها) حالا باید حلش کنیم. هر دو حالت رو متصور بشین ببینید کدوم بهتره اون رو انتخاب کنید. جنگ و جدال همیشگی یا صلح و صفای[/quote:7175499ece]
متاسفانه شما باید معلق بشید چون مسائل هواداران داماش گیلان به شما ارتباطی پیدا نمیکنه اونم مخصوصا اینکه خودتون رو یک هوادار داماش جا زدید.
شما بهتره به محیط های هواداری خودتون رسیدگی کنید و در امور ما دخالت نفرمائید
-

MEHRDAD
- مدیر سایت

-
-
توسط civilboy » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 1:41 pm
[quote:c2a3f0533d="nesa"]به نظر خود من ما از اول نباید با تبریزیها وارد جدال میشدیم. من اونروزم گفتم که انزلیچیها میخوان توپ رو بندازن زمین ما خودشون بشینن تماشا کنن
حالا تحویل بگیرید[/quote:c2a3f0533d]
این دیگه از اون حرفا بودا
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
توسط matishka » پنج شنبه سپتامبر 22, 2011 3:08 pm
شما چرا این همه در مقابل همه جبهه میگیرید؟؟؟؟؟؟؟آقا کیوان مگه من باهاتون دعوا دارم میگی قابل توجه خانم ماتیشکا؟؟؟؟؟؟رک و راست نوشتن خر گاو....بعدش فکر میکنه خیلی کامنتش پر محتواست ارسال کرده...اومدید اینجا از تیمتون دفاع کنید یا از هوادارای یه تیم دیگه بد بگی؟؟؟؟؟ همونقدر که شما رو تیمت تعصب داری و رو شهر و همشهریات اونام دارن... اگه اونا میخوان افتخار ایرانی بودن ازشون صلب شه مشکل خودشونه..کشوری که 2500 سال تمدن داره رو میخوان با یه کشور که دیگه هیچی از خودش نداره عوض کنن مشکل منو شما نیست...بازم اگه کامنتام کسی رو ناراحت میکنه سعی میکنم کمتر وارد بحث شم
-

matishka
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 13 مهمان