[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

آقای سراوانی اتوبوس که می گفتین همین بود؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 18, 2011 10:30 pm

abara1989
آقای سراوانی من روز بازی از نور،شهری که دراون دانشجویم،باوجودی که کلاس داشتم پا شدم اومدم.به عشقه شهرم.
وقتی رسیدم ورزشگاه ساعت7:30بود.یکی ازبچه هایی که جلوی دربود گفت بدویین بیاین تو دارن بهمون فحش میدن.وقتی رسیدیم توورزشگاه دیدیم کل ترکا دارن بهمون توهینه ناموسی میکنن.خیلی حرفه یه عده توشهره آدم بهش توهین کنن.اوناحقشون بود.توهین به میرزا کوچکترین مجازاتش این بود. ولی حقه مردم مانبود که این همه راهو پیاده بیان.من توسرمم بزنن باز میام طرفداریداماش وبخدا بعضی ها بازهای اولشونه میان ورزشگاه.اونا از استادیوم وداماش زده میشن.ما به کمک همه نیاز داریم.در ضمن من حتی یه توهین هم به قلعه نوعی نشنیدم.
این بازی که گذشت خواهشن ازبازی سایپا طرفدارببرین خارج استان.ولطفا بازی های داخل خونمون هم تو عضدی برگزارکنین.ممنون
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط milad-nassaji » جمعه آگوست 19, 2011 8:23 am

این ویدیو رو قبل بازی گرفتن گذاشتن اینجا http://anti-tractoriha.blogfa.com/
نماد کاربر
milad-nassaji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 19, 2011 8:26 am

اقای میلاد نساجی خواهشا دیگه از جایه دیگه مطلب نذار ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » جمعه آگوست 19, 2011 10:37 am

سلام دوستان ناظر بازی گزارش شدیدی برعلیه ما نوشت البته شکستن صندلیها توسط آنها را هم نوشت .
من نمیگم آنها بما توهین نکردند یا دارم حرفهام را بد می نویسم یا نمیتونم منظورم را برسانم من توهینها و فحاشی آنها را شنیدم پرده های توهین آمیز آنها را دیدم و در چند مورد با کمک پلیس جمع کردم 3 نفر اولی که به ما فحش دادند توسط من شناسایی و جهت دستگیری به پلیس معرفی شد من میخواهم بگویم آنها میخواهند ما محروم شویم همین و بس
بازهم میگم من به هیچ وجه از قلعه نوعی خوشم نمی یاد اما شما شعر امیر قلعه نوعی ....شهرنویی را نشنیدید
ضمنا در مورد بازی سایپا هنوز هیچ دستوری بمن ابلاغ نشده است
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 19, 2011 10:54 am

[quote:774bcea3c5="saravani"]سلام دوستان ناظر بازی گزارش شدیدی برعلیه ما نوشت البته شکستن صندلیها توسط آنها را هم نوشت .
من نمیگم آنها بما توهین نکردند یا دارم حرفهام را بد می نویسم یا نمیتونم منظورم را برسانم من توهینها و فحاشی آنها را شنیدم پرده های توهین آمیز آنها را دیدم و در چند مورد با کمک پلیس جمع کردم 3 نفر اولی که به ما فحش دادند توسط من شناسایی و جهت دستگیری به پلیس معرفی شد من میخواهم بگویم آنها میخواهند ما محروم شویم همین و بس
بازهم میگم من به هیچ وجه از قلعه نوعی خوشم نمی یاد اما شما شعر امیر قلعه نوعی ....شهرنویی را نشنیدید
ضمنا در مورد بازی سایپا هنوز هیچ دستوری بمن ابلاغ نشده است[/quote:774bcea3c5]
با سلام خدمت آقای سراوانی عزیز.من تازه امروز صبح از رشت رسیدم و نظرات همه بچه ها در این تایپیک رو خوندم.از نکاتی که آقای سراوانی گفتم ممنونم.
ولی چند نکته رو باید عرض کنم که:
در بازی با ترکتور هواداران هرچه خواستند آقای سراوانی انجام داد.اولین خواسته هواداران پرده ای بود که که تراکتوری ها آورده بودند و گفتند داماش به شهر ما خوش آمدی که این یه معنی سیاسی داشت.و مورد بعد تلاش برای بازش دن جایگاه پشت دروازه.
و اما مهمترین کارشون این بود که جلوگیری کردند از زدن گاز اشک آور.کسایی که سمت ما بودند دیدن که لحظه ای که هوادارا داشتن صندلی رو میشکوندند سرهنگ مرتضوی خودش گلوله رو در تفنگ قرار داد و لوله تفنگ رو مستقیما سمت هواداران گرفت و به مولای علی اگه آقای سراوانی نبود الان من و تمام کسایی که اونجا بودند نمیتونستند به راحتی الان نفس بکشند و حداقل یه نفر هم میمرد.و هیچ وقت اون صحنه یادم نمیره که علی سراوانی مستقیما خودش از سرهنگ خواهش کرد که شلیک نکنه وگرنه ...
اما در مورد فحاشی ها.جناب آقای سراوانی خودتون هم بازی رو بودید وقتی آقایان تبریزی با آوردن اون پرده دنبال اهدافی بودند و بعد وقتی ما شعار مودبانه گیلان سرور آذربایجان رو دادیم و آقایان اومدند در جواب گیلان گفتند سوراخه و بعد از اون در جواب بربری در شهر خود ما به ما گفتند کله ماهی خور و وقتی هم ما گفتیم اشک تراکتور آقایون گفتند ...(خودتون بهتر میدونید)
آیا ما باید در شهرمون فحش بخوریم؟
حالا بگذریم که بچه ها هم دنبال یه حرکت از تبریزیا بودند که جبران توهین های پارسال رو بکنند!!!
من هیچ وقت نمیتونم از این بگذرم که حضرت میرزاکوچک کبیر فحاشی شد.
اما این رو قبول دارم که فحاشی ها خیلی زیاد بود و شما بارها اومدید و از هوادارا خواستید و حتی سرپرست تیم اومد ولی متاسفانه جوی بود که دیگه همه چیز دست به دست همه داده بود که نمیشد کنترلش کرد.
اما این رو هم بارها از شخص آقای سراوانی در همه حالات شنیدم که ما با مردم انزلی هیچ مشکلی نداریم و سعی میکنیم که این مشکلات حل بشه و واقعا از این تفکر مسئولین باشگاه بسیار خشنودم.
آقای سراوانی عزیز شما که این همه گفتید به تبریزیا فحاشی نکنید چرا یه بار در روزنامه ها و رسانه ها بعد از بازی داماش و استقلال مسئولین باشگاه نیومدند و نگفتند که باز هم در استادیوم آزادی به گیلانی ها فحاشی شد؟اگر آقای جعفری به هوادارای داماش میگه وحشی، ما از شما هم انتظار داریم که تیم های دیگه ای هم که ما توهین میکنند شما جلوشون وایستید.
در مورد اتبوس هم واقعا متاسف شدم برای مسئولین(!) شهرمون که فقط دوس دارن هوادار کمتری به استادیوم بیاد!!!
تمام افتخارم گیلانی بودنمه نه ... بودنم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه آگوست 19, 2011 11:03 am

واقعا باید به حال مسوولین باشگاه تاسف خورد که خیلی راحت ساکت نشستن و جالب اینجاست که مسولین تیم میگن علت عدم نتیجه گیری هودارای داماش بودن که با فحاشی تمرکز تیم رو بهم زدن!!!!!یادمه پارسال هر بازی هودارای تراکتور خیلی کارهای بدتر از کارهای ما میکردن و وقتی از کمالوند میپرسیدن. میگفت:هودارای ما توهین کردن؟؟؟؟!!!!برید دوباره فیلم بازی رو ببینید!!!!!هودارای ما فقط تیم خودشون رو تشویق کردن!!!!و بعضی وقت ها هم که دیگه اینقدر اوضاع بد بود که نمی تونست انکار کنه دقیقا این حرف میزد:نمیگم توهین نشد.چرا یه توهین های (مختصری) شد ولی شما اول بیاین ببینید که علت توهین چی بوده و از کی شروع شده!!!!وقتی داور اونطوری سوت میزنه انتظار دارید هودارا توهین نکنن.خلاصه هر دفعه یه بهانه میاورد و وقتی حتی هوداراشون بدترین کارارو میکردن مربی و مدیر و همه بازیکنا پشت تیمشون بودن و از هودارا حمایت میکردن.ولی مسوولین ما چی؟؟؟!!!بجای اینکه از این باخت خانگی در برابر 20000 هودار عذر خواهی کنن دارن تمام کاسه کوزه هارو سره هودارا میشکنن و در حالی که همه مسولین تراکتور دارن علیه داماشی ها مصاحبه میکنن و بدترین توهین هارو میکنن مسولین ما انگار خوابشون برده.وااااااای اگه مدیر عامل ما به هودارای تراکتور میگفت وحشی.مسوولین تراکتور دودمانشو به باد میدادن!!!!ولی مسوولین ما!!!!!حالا کافی به اقای عابدینی بگن بیا در مورده پرسپولیس مصاحبه کن خدایی سروکلشو میشکنه ولی الان خیلی راحت ساکت نشسته و کوچکترین حمایتی از هودارا نکرده.
این کوچکترین خواسته هودارا از مسولین تیم می تونه باشه در حالی که هر دو بازی داخل خونه رو هودارا ورزشگاه رو در حد انفجار پر کردن در حالی که خیلی تیمها برای اوردن هودار به ورزشگاه پول میدن یا قرعه کشی میذارن.حداقل خواسته ما اینه که مسوولین پشته هودارارو خالی نکنن و مطمعن باشن حمایتشون از هودارا خیلی میتونه موثر باشه.وقتی مسولین داماش ساکت بشینین همه میگن خوب پس ببین هوداراشون چی کردن که خودشونم ساکتن ولی اگه حمایت کنن می تونیم خیلی راحت توپ رو بندازیم تو زمین اونا و بگیم که اونا شروع کردن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 19, 2011 11:17 am

only_abarar تمام حرفات درسته
اگه شما میخواین این هوادارا رو از دست ندید ..ازشون حمایت کنید نه انتقاد ... این هوادارا الکی کاری رو انجام نمیدند ..اگه از اول باهاشون خوب رفتار بشه تا اخرم اونا خوب رفتار میکنند ..وقتی نمی تونید بازیها رو تو عضدی برگزار کنید .. هوادارا چی کار کنند ... ...اخرشم همین میشه ...
اینهمه به ما دارن توهین می کنند شما نگاه کنید ..اشکال نداره ... اینطوریه...
میذاشت اون گاز اشک اورم بزنن ..... سابقه دارن .... میزدن ..وقتی اونجا 2.3 تا کشته میدادن ... میفهمیدن ...
همه اینا بر میگرده به نیروی.....
شهر باران های نقره ای

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه آگوست 19, 2011 12:55 pm

اين قضيه ي گاز اشك آور واقعا عجيب و برام جاي سواله. عجيب اينه كه آقايون فقط زورشون به ما گيلاني ها ميرسه. تو اين همه سال كه فوتبال نگاه ميكنم فقط تو انزلي و رشت ديدم كه ماموران با گاز اشك آور به مردم شليك كنن يا تهديد به شليك كنن.
خيلي برام جاي سوال داره كه چرا ما؟؟؟!!!
نميخوام اين بحثو باز كنم ولي تو يه ورزشگاه كه خودتون ميدونيد چه كارا كه تماشاگرا نكردن اما در كمال تعجب ماموران اون شهر هيچ عكس العملي انجام ندادن و وقتي هم كه بازيكن همون تيم از اون ور زمين تا اينور داور و كمك داورو ...همه رو ميزد و فحش ميداد ولي بازم در كمال تعجب ماموران نيروي انتظامي اونجا اون بازيكن رو بقل كردن و با محبت هرچه تمام به بيرون راهنمايي كردن.
حالا نميدونم چه قضيه ايه كه تا ما تكون ميخوريم اينا سر تفنگشونو ميگيرن سمت ما. انگار واقعا با ما دشمني دارن يا يه چيزي مثل اين.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه آگوست 19, 2011 1:17 pm

فکر میکنین بر فــرض گــاز اشک آور میزد و خدای نکرده چند نفر هم برای بیرون رفتن از استادیوم زیر دست پــا له میشدن چه اتفــاقی براش میــفتاد ؟! بــه خــدا هیچی ! تــازه باز ما محکوم میشدیم اصلا شــاید تشویقی هم میگرفت ! که اینقدر خــوب مدیــریت بحران کــرد ! به کسی جوابگــو نیست . اصلا ما به کی باید شکایت میبردیم ؟ به نیروی انتظامی ؟! الانم که دست نیروی انتظامی رو باز گذاشتن و مثل نقل و نبات بی این و اون اتهامات امنیتی میزنن. شخصیت و جــان انســانها که برای اینا ارزشی نداره
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 19, 2011 1:23 pm

آقایان 30 یا سیش نکنید /3/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 19, 2011 1:34 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%88%D8%B2
لزوم پايان كري شديد تبريزي‌ها و رشتي‌ها/ يادداشت روز
شهر باران های نقره ای

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » جمعه آگوست 19, 2011 1:45 pm

واقعا بچه ها راست ميگن الان اگه برعليه پرسپوليس حرفي شده بود عابديني خودشو مي كشت ده مصاحبه مي كرد !!گفتم كه ما خيلي مظلوميم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه آگوست 19, 2011 1:48 pm

تویه ورزشگاهی مثل ابادان, تبریز, تهران ,... از این جوهای خیلی بدتریم هستش ولی ماشاالله تو گیلان دست به تفنگشون حرف نداره!!!
پارسال تو انزلی امسال هم تو رشت پایه انجام همچین کاری هم بودند . ولی خوب اونا دارند وظیفشونو انجام میدند
امیدوارم تو شهرهای دیگه هم مثل نیروی انتظامی گیلان عمل بشه که موقع زدن گاز اشک اور کسانی که قصد شلیک دارند از اینکه کسانی که رو سکوها نشستند همشهریان خودشون هستند چشم پوشی کنند و به انجام وظیفه خودشون عمل کنند!!!!!!!!
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 19, 2011 1:53 pm

بعد بازی که باتوم برقی و گاز اشک اور بود ...همونی که داخل محوطه ورزشگاه داد میزد ..گاز اشک اور خورده بود
شهر باران های نقره ای

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Sepidrood » جمعه آگوست 19, 2011 2:21 pm

[quote:7847d219db="milad-nassaji"]این ویدیو رو قبل بازی گرفتن گذاشتن اینجا http://anti----.blogfa.com/[/quote:7847d219db]

یکی اینو پاک کنه دیگه!
این ایمیل نویسنده وبلاگه:
anti.tractoriha@yahoo.com
هر چی لایقشه به ایمیلش بفرستین!
اینقد اسپم بزنین که به ... خوردن بیفته!
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای