[quote:c10c227864="Majid_Rasht"]با احترام به نظر همه دوستان باید بگم منهم مثل معین عزیز فکر می کنم که نسبت به حاجی زاده انصاف رعایت نمی شه نمی خوام بگم حاجی زاده فوق ستاره تیم هستش اما در خیلی از بازیها نوع بازی و خونسردیش در زمین به نظرم برای داماش کمک بوده البته حاجی زاده هم مثل بقیه بازیکنا قابل نقد هستش
البته این احساس من هستش و شاید هم اشتباه باشه اما احساس می کنم بعضی از اتتقادات نسبت به او بیشتر از اینکه ریشه فنی داشته باشه متاسفانه بیشتر حاکی از نگاه و تعصب قومیتی هستش . بحرحال امیدوارم که در نظراتمون ضمن انتقاد ، حفظ روحیه فردی و تیمی بازکنانمان را هم مد نظر قرار دهیم . بازهم می گم اینها تنها برداشت شخصی من بوده و امیدوارم باعث رنجش کسی نشه[/quote:c10c227864]
مرسی از آقا مجید - حرف منم همینه
نمیگم حاجی زاده عالیه یا حتی خیلی خوبه ولی یه روند متوسط کم نوسان داره و بی حاشیه هست و در خدمت تیم
داخل پرانتز بگم که البته قیاس مع الفارغه ولی برای اینکه وضعیت الانه حاجی زاده تو داماش رو مثال بزنم یه چیز تو مایه های ماکه له له تو ریاله (میدونم مثال فاصلش از زمین تا آسمونه ولی خواستم مطلب رو برسونم ، گیر ندید

)
و چون مثل آبشک و حاجتی و .... خلاقیت فردی و گاها حرکات چشم نواز نداره کلا هیچکس حضور موثرش رو حداقل در چند بازی نمیبینه. (ولی یه قیچی زداااا

)
آبشک بازیکن خیلی خوب و آینده داریه و اگه همیشه رو فرم باشه یکی از بهترین هافبکای ایران میتونه بشه ولی متاسفانه به هر دلیلی زیاد نوسان داره - به قول حمزه یه شوت میزنه یا یه دریبل میزنه تا یه نیم فصل خودشو بیمه میکنه و همه به به چه چه میکنند ، بومی هم که هست دیگه .........
بهر حال امیدوارم و از ته دل دوست دارم بمونه و به تیم کمک کنه چون هم بومیه و هم از کیفیت خیلی بالایی برخورداره ولی حرفم اینه که اگه احساس میکنه پیشرفتش رو باید جای دیگه دنبال کنه ، نباید جلوشو گرفت