[quote:8e12144ee0="MEHRDAD"][quote:8e12144ee0="miladcivil"][quote:8e12144ee0="MEHRDAD"]miladcivi : میلاد جان در خصوص این بخش از حرفات به جای مازیار جواب میدم:
" بهترین بازیکن در بازی با ذوب که لقبی افراطی
محسوب میشه و در مورد بازی با پرسپولیس هم با اینکه کامل ندیدم اما از رو خلاصه بازی میشد ضعف در جلوی مدافعین ما بسیار بود
و اینکه حالا چون حاجی گفته (آبشک قدم میزد ولی از حاجی زاده راضیم) نباید ملاک بر خوب بازی کردن حاجی زاده قرار بدیم. "
باید بگم این دو بازی آخر به طور کامل توسط گروه میلیمتر بررسی شده وآمار و ارقام و آنالیز هم همین قضیه خوب بودن حاجی زاده رو نشون میده.
پ.ن: دوست داشتم میشد نمودارها، تحلیل و آمار رو به شکل چکیده روی سایت میذاشتم اما متاسفانه به دلیل اینکه سو استفاده میشه اینکارو نمیشه انجام داد. مطمئنا اگر اینکار رو می شد که انجام داد نظرات و تحلیل ها تو بعضی موارد خیلی متفاوت می شد.

[/quote:8e12144ee0]
[color=red:8e12144ee0]MEHRDAD عزیز؛ بدون آمار و گرافها هم ما شمارو قبول داریم عزیز [/color:8e12144ee0]:wink:
[color=black:8e12144ee0]در کامنت قبلی گفتم بازی پرسپولیس ندیدم اما میشه نقطه ضعفهایی در اون پست دید .
همچنین در بازی با ذوب، بازیکنانی مثل حاجتی ، قدمی و حسن زاده بسیار سرتر از حاجی زاده بودند. [/color:8e12144ee0]
[color=blue:8e12144ee0]اما با تمام تفاسیر ما چون شما رو قبول داریم، نتایج (گروه میلیمتر) هم قبول میکنیم، ولی
نظر و اعتقاد خودم سرجاش باقی میمونه[/color:8e12144ee0]

[/quote:8e12144ee0]
شما لطف داری بلا می سر ولی بذار یه نکته بگم:
حاجتی ، قدمی و حسن زاده پست هاشون متفاوت هست و کارشون هم همینطور. حاجتی گل زد و پاس گل داد، قدمی دو پاس گل داد و حسن زاده دو گل زد ولی نظیف کار و فراهانی هم که هیچکدوم از اینکارا رو انجام ندادند هم خیلی خوب بودند چرا از اون ها اسم نبردی؟
حالا ورای این مسئله از شما و یار گرمابه و گلستانتون pedram_1367 دعوت می کنم یه بار تشریف بیارید با هم بریم سر کار دوستان میلیمتر و آنالیزهای مربوطه و کار رو ببینیم . چون شما دوتا از جمله کاربرهایی تو سایت هستید که به دیدگاه های تحلیلی علاقمندید فکر کنم براتون جالب باشه .[/quote:8e12144ee0]
[color=red:8e12144ee0]من یکسری معیار و استاندارد برای خودم جهت خوب یا متوسط و یا بد تلقی کردن دارم.[/color:8e12144ee0]
[color=black:8e12144ee0]بنظرم اگه مدافع، دروازه بان و یا هافبک دفاعی بخاطر حساسیت پست اشتباه حتی کوچک کنند، تیم صدمه میبینه.
اما امثال ثدمی، حاجتی و حسن زاده اگه حتی اشتباه بسیار در فاز تهاجمی کنند و یا زیاد توپ لو بدند و حتتتتتتتتی
دروازه خالی گل نکنند تیم درسته ضربه میخوره و به 1 گل نمیرسه ولی با خوب کار کردن در بحث دفاعی حداقل مساوی
از زمین خارج میشیم و نمی بازیم.[/color:8e12144ee0]
[color=indigo:8e12144ee0]من در گل اول فراهانی، رحیمی، نظیفکار و حاجی زاده مقصر دیدم. درسته فراهانی در یکی دو صحنه دیگه تقریبا خوب بود
اما برای کل این بازی بهش نمره متوسط میدم. نظیفکار هم کمی بهتر از فراهانی بود و در یکی دو توپ ارسالی و کرنر و خطا
به همراه محمدی و ابراهیمی متزلزل کار کردند و موقعیات خانه خراب کنی به ذوب دادند ولی خوشبختانه اونا استفاده نکردند.[/color:8e12144ee0]
[color=blue:8e12144ee0]در مورد دعوت شمام، بالای چشم. به شخصه جدا از تمام موضوعات؛ علاقه زیادی در انجام کارهای تحلیلی (در تمام زمینه ها)
دارم، چون معتقدم پس از تحلیلی صحیح میشه طراحی و استراتژی درستی انتخاب کرد.[/color:8e12144ee0]