[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rahnamai » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 6:40 am

من از یک منبع کاملا" دقیق اطلاع دارم که آبشک 100% می خواد بره پس پس. جای تعجب نیست در بازی با پس س مشخص بود / ولی غلامرضا رضایی به درد لای جرز می خوره
نماد کاربر
rahnamai
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 28, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 6:47 am

[quote:b752bf522f="rahnamai"]من از یک منبع کاملا" دقیق اطلاع دارم که آبشک 100% می خواد بره پس پس. جای تعجب نیست در بازی با پس س مشخص بود / ولی غلامرضا رضایی به درد لای جرز می خوره[/quote:b752bf522f]

بازی ضعیف آبشک تو اون بازی و الان هم ساز جدایی کوک کردن واقعا شک برانگیز
اما ترجیح میدم به این قضیه با دید مثبت نگاه کنم با خودم بگم همچین چیزی نیست اما.......
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط rahnamai » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 6:48 am

در شب حضور جهانبخش در ترکيب اصلي
نايمخن از سد آيندهوون گذشت

تيم نايمخن در حضور مهاجم ايراني اش از سد تيم آيندهوون گذشت.

از سري رقابت هاي جام حذفي هلند_گاتوراده کاپ_سه شنبه شب تيم نايمخن در شرايطي که در ورزشگاه جان لوورز ميهمان آيندهوون بود با نتيجه يک بر صفر از سد اين تيم گذشت.

به گزارش اوج، مايکل هيگدون در دقيقه 8 تک گل تيم نايمخن را در اين بازي زد.

عليرضا جهانبخش در ترکيب اصلي نايمخن به ميدان رفت و در دقيقه 62 جايش را به کريستوف هلمين داد
اِنّ اَعفَی النّاسِ مَن عَفا عِندَ قُدرَتِهِ
بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد .
نماد کاربر
rahnamai
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 28, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 6:50 am

چيزي كه مشخصه ..قطعا هيچ بازيكني رو نميشه به زور نگه داشت .. من شخصا با رفتنش مشكلي ندارم ... اما اينو ميدونم كه ممكنه تيم ضرر بكنه ... به هر حال اگه با انگيزه نباشه ... ممكنه هم خودش ضرر بكنه هم ما .. پس به نظر من ..بهترين تصميم اينه كه ...از تيم بره ... ولي بايد جاش به خوبي با يك بازيكن پر بشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 6:54 am

[quote:a8e77e7138="gilan-astaneh"][quote:a8e77e7138="pedram_1367"]آبشک رو بدیم بره !!!!!!!!!!!!!!!...

کی بازی کنه برامون ؟!! حاجی زاده ؟!

نمی دونم والله ...

نصف دوستان که حاجتی رو قبول ندارند ، نصف دیگه هم سهرابی رو قبول ندارند ...

در عوض 90% حاجی زاده رو قبول دارند و 10% هم کاردوست ...

به نظر شما با این 100% موافقین می تونیم نتیجه بگیریم ؟!!!

از دست دادن آبشک شوخی بسیار بی مزه و زشتی هست ... آقای مدیر عامل سر کیسه رو شل کن ... ما مصاحبه های اخیر رو هم می ذاریم به حساب شوک و ... !!!!! خودت هم که میگی با هیچکی قهر نیستی و ما هم باور می کنیم ... زمزمه از رده خارج کردن بومی ها هم کم کم شنیده میشه ... حالا تکذیب می کنید ، ما هم ساده و زود باور ...

مگه میشه یهو یک خبرگذاری بیاد و اسم چاووشی رو تو لیست مازاد بذاره ؟!!! چرا دهقانی رو نگفت ؟! چرا عسگری رو نگفت ؟ چرا خیلی های دیگه رو نگفت ...

به هر حال توی اینجور مواقع من فقط امیدوار به بهبود اوضاع هستم ...[/quote:a8e77e7138]

آبرار من نمیخوام این قضیه رو کش بدم اما احساس میکنم آبشک دلش با تیم نیست از خداش که جدا بشه وقتی خودش زیاد دوست نداره چرا ما خودمون الکی اذیت کنیم هرجا میخواد بره بعدم اون طراوت و شادابایی دیگه تو بازی هاش نمیبینم[/quote:a8e77e7138]

فکر می کنم همه ما تا حدودی با اخلاقیات آبشک آشنا هستیم ... آبشک کلا کم تحمل هست ... خیلی فرق هست بین حاجتی ، مهدوی ، نظیفکار ، کاردوست ، مختاری ، سهرابی و ... با آّشک . اونا به هر دلیلی تحمل می کنند ...

از اول فصل با بازیکنان ما زیاد خوب برخورد نشد ... پول که نبود ، احترام هم نبود ...

من هم هیچوقت نگفتم آبشک رو به زور نگه داریم ... بلکه میگم وقتی جایگزین نداریم ، آبشک رو بدیم بره و جاش رو با کی پر کنیم ؟!!! با توضیحاتی که کامنت قبلیم دادم من با جدایی آبشک تو نیمفصل مخالفم و به نظرم باید تدابیری اتخاذ بشه که تا آخر فصل بمونه ... بعدش هم باید ببینیم وضعیت تیم چجوریه ... نباید کار حسین ابراهیمی رو با آبشک کنیم ... بذاریم خیلی راحت برند و بعد جایگزین نداشته باشیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 7:10 am

[quote:a6bdb7825d="pedram_1367"][quote:a6bdb7825d="gilan-astaneh"][quote:a6bdb7825d="pedram_1367"]آبشک رو بدیم بره !!!!!!!!!!!!!!!...

نمی دونم والله ...

از دست دادن آبشک شوخی بسیار بی مزه و زشتی هست ... آقای مدیر عامل سر کیسه رو شل کن ... ما مصاحبه های اخیر رو هم می ذاریم به حساب شوک و ... !!!!! خودت هم که میگی با هیچکی قهر نیستی و ما هم باور می کنیم ... زمزمه از رده خارج کردن بومی ها هم کم کم شنیده میشه ... حالا تکذیب می کنید ، ما هم ساده و زود باور ...

مگه میشه یهو یک خبرگذاری بیاد و اسم چاووشی رو تو لیست مازاد بذاره ؟!!! چرا دهقانی رو نگفت ؟! چرا عسگری رو نگفت ؟ چرا خیلی های دیگه رو نگفت ...

به هر حال توی اینجور مواقع من فقط امیدوار به بهبود اوضاع هستم ...[/quote:a6bdb7825d]

آبرار من نمیخوام این قضیه رو کش بدم اما احساس میکنم آبشک دلش با تیم نیست از خداش که جدا بشه وقتی خودش زیاد دوست نداره چرا ما خودمون الکی اذیت کنیم هرجا میخواد بره بعدم اون طراوت و شادابایی دیگه تو بازی هاش نمیبینم[/quote:a6bdb7825d]

فکر می کنم همه ما تا حدودی با اخلاقیات آبشک آشنا هستیم ... آبشک کلا کم تحمل هست ... خیلی فرق هست بین حاجتی ، مهدوی ، نظیفکار ، کاردوست ، مختاری ، سهرابی و ... با آّشک . اونا به هر دلیلی تحمل می کنند ...

از اول فصل با بازیکنان ما زیاد خوب برخورد نشد ... پول که نبود ، احترام هم نبود ...

من هم هیچوقت نگفتم آبشک رو به زور نگه داریم ... بلکه میگم وقتی جایگزین نداریم ، آبشک رو بدیم بره و جاش رو با کی پر کنیم ؟!!! با توضیحاتی که کامنت قبلیم دادم من با جدایی آبشک تو نیمفصل مخالفم و به نظرم باید تدابیری اتخاذ بشه که تا آخر فصل بمونه ... بعدش هم باید ببینیم وضعیت تیم چجوریه ... نباید کار حسین ابراهیمی رو با آبشک کنیم ... بذاریم خیلی راحت برند و بعد جایگزین نداشته باشیم ...[/quote:a6bdb7825d]

مسلما کسی دوست نداره آبشک از تیم بره و مسلما با رفتنش هم ما جای خالیش رو احساس میکنیم ولی مشکل آبشک پول یا احترام نیست، آبشک الان فکر میکنه بره پرسپولیس خیلی پیشرفت میکنه و به تیم ملی میرسه!

اگه به هر ترتیب اگر میلی برای موندن نداشته باشه و ما به صورتی نگهش داریم، اون وقت عامل عدم پیشرفت و نرسیدن به تیم ملی رو داماش میدونه پیش خودش و اون تمرکز و جدیت و انگیزه کافی برای بازی نداره - هم خودش ضرر میکنه هم ما.

من اعتقاد دارم اگه میل رفتن داره حتی اگه نتونیم جایگزین خوب براش پیدا کنیم نگه داشتنش بی فایدست.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 7:18 am

ای کاش میشد سجاد شهباززاده رو از سایبا بگیریم.بازیش عالیه
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 7:31 am

[quote:f8eb75a7e9="sepidroudi"][quote:f8eb75a7e9="pedram_1367"][quote:f8eb75a7e9="gilan-astaneh"][quote:f8eb75a7e9="pedram_1367"]آبشک رو بدیم بره !!!!!!!!!!!!!!!...

نمی دونم والله ...

به هر حال توی اینجور مواقع من فقط امیدوار به بهبود اوضاع هستم ...[/quote:f8eb75a7e9]

آبرار من نمیخوام این قضیه رو کش بدم اما احساس میکنم آبشک دلش با تیم نیست از خداش که جدا بشه وقتی خودش زیاد دوست نداره چرا ما خودمون الکی اذیت کنیم هرجا میخواد بره بعدم اون طراوت و شادابایی دیگه تو بازی هاش نمیبینم[/quote:f8eb75a7e9]

من هم هیچوقت نگفتم آبشک رو به زور نگه داریم ... بلکه میگم وقتی جایگزین نداریم ، آبشک رو بدیم بره و جاش رو با کی پر کنیم ؟!!! با توضیحاتی که کامنت قبلیم دادم من با جدایی آبشک تو نیمفصل مخالفم و به نظرم باید تدابیری اتخاذ بشه که تا آخر فصل بمونه ... بعدش هم باید ببینیم وضعیت تیم چجوریه ... نباید کار حسین ابراهیمی رو با آبشک کنیم ... بذاریم خیلی راحت برند و بعد جایگزین نداشته باشیم ...[/quote:f8eb75a7e9]

مسلما کسی دوست نداره آبشک از تیم بره و مسلما با رفتنش هم ما جای خالیش رو احساس میکنیم ولی مشکل آبشک پول یا احترام نیست، آبشک الان فکر میکنه بره پرسپولیس خیلی پیشرفت میکنه و به تیم ملی میرسه!

اگه به هر ترتیب اگر میلی برای موندن نداشته باشه و ما به صورتی نگهش داریم، اون وقت عامل عدم پیشرفت و نرسیدن به تیم ملی رو داماش میدونه پیش خودش و اون تمرکز و جدیت و انگیزه کافی برای بازی نداره - هم خودش ضرر میکنه هم ما.

من اعتقاد دارم اگه میل رفتن داره حتی اگه نتونیم جایگزین خوب براش پیدا کنیم نگه داشتنش بی فایدست.[/quote:f8eb75a7e9]
من نظرم اینه که بره ، بازیکنیه که حاشیه زیاد داره وارد تیم می کنه و اگه امسال هم دقت کرده باشین بجز 1 کی 2 بازی کار خاصی انجام نداد بازیکنی که دلش با تیم نباشه همون بهتر که بره ما کاردوست سهرابی حاجتی حاجی زاده رو هم داریم که می تونن جاشو پر کنن حالا شاید کیفیت 100 درصدی آبشک رو نداشته باشن اما جای خالیش رو پر می کنن
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 7:46 am

راسم قرعه‌کشي مرحله يک‌هشتم جام حذفي در سالن روابط عمومي سازمان ليگ امروز با حضور نمايندگان تيم‌ها برگزار شد. سه ديدار جام حذفي براي تعيين ميزباني قرعه‌کشي مي‌شود و ساير ديدارها ميزبان و ميهمانش مشخص است.

به گزارش فارس، از پرسپوليس حميد عباسي مدير رسانه‌اي باشگاه و از الوند همدان محمودي سرپرست تيم در اين مراسم شرکت داشتند که پس از انجام قرعه‌کشي پرسپوليس ميزبان الوند همدان در مرحله يک‌هشتم جام حذفي شد.

اگر تيم پرسپوليس با برگزاري بازي در همين جمعه هفته جاري موافقت کند اين مسابقه برگزار مي‌شود. قرار است تا يک ساعت ديگر اين موضوع مشخص شود.

مراسم قرعه‌کشي در مرحله يک‌هشتم به شرح زير بود:

فولاد نوين اهواز ميهمان فولاد خوزستان است زيرا فولاد نوين در دو بازي قبلي ميزبان بوده است.

ذوب آهن ميزبان نفت تهران است. زيرا ذوب‌آهن بازي قبلي ميهمان بوده است.

گسترش فولاد تبريز ميهمان تيم نفت آبادان است. اين ميزباني با قرعه‌کشي تعين شد.

داماش گيلان ميزبان راه‌آهن است. ميزباني اين بازي نيز با قرعه‌کشي تعيين شد.
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 7:57 am

[quote:10d3beaa07="nima_beckham"]می سلام چقدر لایک دأشتی برار :P آبرارن دما گرم /2/[/quote:10d3beaa07]
به به آقا نیما خوش اومدی :) نبودت تو سایت کاملا حس میشد خوشحالم به جمع وارش مجددا برگشتی :wink:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:01 am

[quote:51f67fd06e="sepidroudi"][quote:51f67fd06e="meraj130"]اگه قراره آبشک رو بدیم به تیمی باید تعویض بازیکن داشته باشیم - مثلا اگه میخواییم بدیم پرسپولیس : باید غلامرضا رضایی یا اینکه میلاد غریبی رو بگیریم.[/quote:51f67fd06e]

کار بسیار خوب و منطقی هست - به زور نباید کسی رو نگه داشت - اگه دوست داره بره باید اجازش رو داد فقط باید توجیهش کرد که نمیشه جاش خالی بمونه و در صورت تعویض، این انتقال میتونه صورت بگیره[/quote:51f67fd06e]

من بنظرم نره بهتره,اما اگه قراره که بره و دلش نیست که بمونه,فقط و فقط با میلاد غریبی باید معاوضه کنیم,هم واسه خود غزیبی خوب میشه چون بازیکن های جوون توی تیم ما خوب نتیجه میگیرن,هم ما یه بازیکن مطلوب میگیریم.غلامرضا رضایی به کار ما نمیاد.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:03 am

[quote:635a6e9187="lvlamad_2010"][quote:635a6e9187="sepidroudi"][quote:635a6e9187="pedram_1367"][quote:635a6e9187="gilan-astaneh"][quote:635a6e9187="pedram_1367"]آبشک رو بدیم بره !!!!!!!!!!!!!!!...

نمی دونم والله ...

به هر حال توی اینجور مواقع من فقط امیدوار به بهبود اوضاع هستم ...[/quote:635a6e9187]

آبرار من نمیخوام این قضیه رو کش بدم اما احساس میکنم آبشک دلش با تیم نیست از خداش که جدا بشه وقتی خودش زیاد دوست نداره چرا ما خودمون الکی اذیت کنیم هرجا میخواد بره بعدم اون طراوت و شادابایی دیگه تو بازی هاش نمیبینم[/quote:635a6e9187]

من هم هیچوقت نگفتم آبشک رو به زور نگه داریم ... بلکه میگم وقتی جایگزین نداریم ، آبشک رو بدیم بره و جاش رو با کی پر کنیم ؟!!! با توضیحاتی که کامنت قبلیم دادم من با جدایی آبشک تو نیمفصل مخالفم و به نظرم باید تدابیری اتخاذ بشه که تا آخر فصل بمونه ... بعدش هم باید ببینیم وضعیت تیم چجوریه ... نباید کار حسین ابراهیمی رو با آبشک کنیم ... بذاریم خیلی راحت برند و بعد جایگزین نداشته باشیم ...[/quote:635a6e9187]

من اعتقاد دارم اگه میل رفتن داره حتی اگه نتونیم جایگزین خوب براش پیدا کنیم نگه داشتنش بی فایدست.[/quote:635a6e9187]
من نظرم اینه که بره ، بازیکنیه که حاشیه زیاد داره وارد تیم می کنه و اگه امسال هم دقت کرده باشین بجز 1 کی 2 بازی کار خاصی انجام نداد بازیکنی که دلش با تیم نباشه همون بهتر که بره ما کاردوست سهرابی حاجتی حاجی زاده رو هم داریم که می تونن جاشو پر کنن حالا شاید کیفیت 100 درصدی آبشک رو نداشته باشن اما جای خالیش رو پر می کنن[/quote:635a6e9187]
واقعا امسال آبشک چه حاشیه ای داشت؟؟؟ معیار خوب بازی کردن یک هافبک دفاعی چیه؟؟ عابدینی از اول فصل آبشک رو تخریب کرد اما بازم مردانگی کردو و با وجود بی پولی با تمام توان بازی کرد.. بعدش اینکه این تهمت کم فروشی آبشک تو بازی با لونگ که دوباره جون گرفته دیگه خیلی نامردیه یعنی حاجی زاده اون بازی خوب بود!!!؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:16 am

[quote:2820ce6d4f="majid13"][color=red:2820ce6d4f]یعنی حاجی زاده اون بازی خوب بود!!!؟[/color:2820ce6d4f][/quote:2820ce6d4f]

[b:2820ce6d4f][color=blue:2820ce6d4f]کاری به کار آبشک ندارم و ان شاالله هرچی که به صلاح تیم هست رقم بخوره...
فقط در مورد حاجی زاده باید بگم که:
بله بله ، قرار نیست با ذهنیت قبلی یکی رو بکوبیم و یکی رو ببریم بالا که!
حاجی زاده چه از نظر آمار ، چه از نظر کادرفنی در دو بازی اخیر بهترین بازیکن ما بود...
اینکه به سبک بازی حاجی زاده در فصل قبل و ابتدای فصل انتقاداتی وارد بود شکی نیست و نظر شخصی من هم همینه اما در این دو بازی حاجی زاده بهترین بازیکن ما بود و نباید بهش ناجوانمردانه حمله کرد...
بازیکن بد بازی کنه انتقاد کنید و هیچ کس هم حق نداره بگه انتقاد نکنید و از هر اصطلاحی که توش توهین نباشه استفاده کنید ، اما قرار نیست که چشممون رو به واقعیت ها ببندیم[/color:2820ce6d4f][/b:2820ce6d4f]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:26 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:17 am

[quote:1b9a628072="meraj130"][quote:1b9a628072="sepidroudi"][quote:1b9a628072="meraj130"]اگه قراره آبشک رو بدیم به تیمی باید تعویض بازیکن داشته باشیم - مثلا اگه میخواییم بدیم پرسپولیس : باید غلامرضا رضایی یا اینکه میلاد غریبی رو بگیریم.[/quote:1b9a628072]

کار بسیار خوب و منطقی هست - به زور نباید کسی رو نگه داشت - اگه دوست داره بره باید اجازش رو داد فقط باید توجیهش کرد که نمیشه جاش خالی بمونه و در صورت تعویض، این انتقال میتونه صورت بگیره[/quote:1b9a628072]

به نظر من اگه آبشک رو با یکی از بازیکنایی که معین عزیز نام برد تعویض کنیم , میتونیم زوج خوبی برای سیف اللهی ایجاد کنیم و فاز حجومی تیم رو قوی کنیم .
جای خالی آبشک رو هم میشه با بازیکنی مثل مگنو پر کرد ( البته کاردوست و حاجی زاده امسال خوب بودن )
محمد غلامی هم برای برگشتن بی میل نیست و اگه برگرده تیممون یه جونه اساسی میگیره.
از یه ظرف دیگه مثل اینکه پرسپولیس رضا حقیقی رو هم نمیخواد و میشه آبشک رو با حقیقی تعویض کرد و برای فاز حجومی از پویا نزهتی استفاده کنیم , از نظر من زنیدپور نیمکت نشین هم اگه برگرده میشه همون زنیدپور قدیم . چون تخصص داماش احیای بازیکنه . مثلا : خود زنیدپور , یا امین متوسل زاده که از لیگ 1 اومد و بهترین شده و ...[/quote:1b9a628072]

[color=indigo:1b9a628072]meraj130 عزیز؛ اینکه بگیم کاردوست و حاجی زاده امسال خوب بودن و یا جای آبشک [در صورت رفتن] با مگنو پر کنیم، یعنی
اینکه این 4 بازیکن تو یه سبک و یه کلاس بازی هستند، در حالیکه اصلا چنین نیست و بازی کاردوست به آبشک نزدیک هست
و 2 بازیکن دیگر در فازی بسیار متفاوت هستند. پس بهتره ما برای حفظ تعادل بر فرض استفاده از روشی با دو هافبک دفاعی
از یک بازیکن تهاجمی و تند مثل کاردوست یا سهرابی و از یک بازیکن کند و تدافعی مثل حاجتی یا حاجی زاده! استفاده کنیم.[/color:1b9a628072]
[color=black:1b9a628072]البته (نمیدونم چرا) بیشترین تایم بازی در امسال برامون حاجی زاده داشته :lol:
خلاصه باید افشین خان کم کم {مثلا بعد یکی دو فصل} !!!! کسب تجربه کنه دیگه.[/color:1b9a628072]
[color=green:1b9a628072]اما حتی اگه ما با انتقال آبشک، یاری در اون پست نگیریم، چون حداقل 4،5 بازیکن داریم ضرر چندانی نمیکنیم اما در هافبک چپ و راست
باید تقویت داشته باشیم و نزهتی و غریبی به نظرم موارد خوبی هستند. هرچند که نم نم تا انتهای نیم فصل قدمی داره بهتر میشه.[/color:1b9a628072]
[color=blue:1b9a628072]اما لیست فروش و بازیکنان مازاد ما باید اعلام بشند. از نظر من جدایی: عسگری - حلافی و کبه باید اعلام بشه.[/color:1b9a628072]
[color=red:1b9a628072]همچنین قیاس زنیدپور با امین اشتباست. با اومدن زنیدپور مخالفم بسیاااااااااار ، چنین تجارب بدی نباید تکرار بشه.[/color:1b9a628072]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:34 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 8:19 am

[color=darkblue:44edda9be4][size=18:44edda9be4]امروز تیتر یکی ازین روزنامه ها این بود که مجیدی بعد خداحافظی گفته که افتخارم اینه که ففط آبی تنش کرده,و منظورش این بوده که به تیمش همیشه وفادار مونده,جدا ازینکه من خودم اصلا خوشم نمیاد ازش,این جملش جالب بوده,اینکه آدم فقط تا آخر به تیمش وفادار بمونه تا آخر بازیگریش افتخاریه که خیلی سخت بدست میاد و نصیب هرکسی نمیشه![/size:44edda9be4][/color:44edda9be4]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان